Çocukluk Aşkı

Çocukluk Aşkı

Son dakika çocukluk aşkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocukluk aşkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocukluk aşkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocukluk Aşkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocukluk aşkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 çocukluk aşkı haberi bulunmuştur. Tüm çocukluk aşkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu anne kız hikayesi tüm Türkiye’yi ağlatacak
Bu anne kız hikayesi tüm Türkiye’yi ağlatacak Kanal D’nin yeni dizisi “Yalan” bu akşam yayınlanacak olan ilk bölümüyle ekranlara geliyor. 20 yıldır cezaevinde kaldıktan sonra yalanlarla örülü bir dünyaya adım atacak olan Melike’nin hikayesi herkesi ağlatacak.
27.05.2024 Magazin
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün eşi ile birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.09.2023 Magazin
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet!
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet! Geçtiğimiz günlerde idolünün Ajda Pekkan olduğunu söyleyen ve sahnelere dönen Petek Dinçöz sosyal medyayı salladı. Derin sırt dekoltesi ve göğüs dekoltesiyle poz veren Dinçöz'e "Yakıyorsun" yorumları geldi.
16.05.2023 Magazin
Petek Dinçöz'den 'reklam' eleştirilerine isyan!
Petek Dinçöz'den 'reklam' eleştirilerine isyan! Serkan Kodaloğlu'dan boşandıktan kısa süre sonra oğlu İrfan Aslan ile ABD'nin Miami kentine yerleşen Petek Dinçöz, üçüncü evliliğinin ardından Türkiye'ye dönmüştü. Ünlü şarkıcı, büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası eşi Nida Büyükbayraktar ile kimsesiz kalmış bir çocuğun koruyucu ailesi olmak istediğini duyurdu. Dinçöz, "Sosyal medyada değil, e-Devlet'e yazın" şeklindeki yorumlara cevap verdi.
11.02.2023 Magazin
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı İstanbul'u terkedip Miami'ye gidip jet hızında dönerek çocukluk aşkıyla evlenen Petek Dinçöz sahnelere de döndü. Petek Dinçöz yılbaşı gecesi için ise göbeğine kadar gelen dekoltesiyle göğüslerini sergilemekten çekinmedi. Dinçöz'ü görenler yüzündeki değişime de şaşırdı.
1.01.2023 Magazin
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti!
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti! Müziğe geri dönen Petek Dinçöz, klip çekimi için kamera karşısına geçti. Danslarıyla bir döneme damga vuran Dinçöz, yeni klibinde de plajda cesur kıyafetiyle dans etti.
21.11.2022 Magazin
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar Adana'da yaşayan Elif Nur K. boşanma davası açtığı kocasıyla ilgili gelen mesajı okuyunca harekete geçti. Dedektif gibi kocasını izleyen kadın, eşinin kendisini aldattığını ve evliyken çocukluk aşkıyla nişanlandığını tespit etti. Otel kayıtlarını ve delilleri mahkemeye sunup zina davası açan genç kadın, mahkemenin kararıyla adeta şoke oldu. Kanıtları kabul etmeyen mahkeme "Boşanma davası açılınca isteyen istediği kişiyle kalır" dedi.
29.09.2022 Yaşam
Petek Dinçöz hakkında yeni iddia ortaya atıldı! Nida Büyükbayraktar ile...
Petek Dinçöz hakkında yeni iddia ortaya atıldı! Nida Büyükbayraktar ile... Bir dönemin aranan isimlerinden Petek Dinçöz, 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile dünyaevine girmişti. Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından ABD’ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturarak üçüncü kez dünyaevine girdi. Petek Dinçöz’ün neden apar topar bir evlilik yaptığı dair ortaya yeni bir iddia atıldı.
19.08.2022 Magazin
Nurdan Büyükak ve İbrahim Büyükak çiftinin oğulları Aslan bir yaşında!
Nurdan Büyükak ve İbrahim Büyükak çiftinin oğulları Aslan bir yaşında! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan İbrahim Büyükak ve psikolog eşi Nurdan Büyükak, oğulları Aslan Oktay'ın doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çiftin oğulları bir yaşına bastı. Nurdan Büyükak da aile büyükleriyle yaptıkları kutlamadan kareleri takipçileriyle paylaştı.
28.06.2022 Magazin
Nurdan Büyükak'tan güldüren paylaşım!
Nurdan Büyükak'tan güldüren paylaşım! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanınan İbrahim Büyükak ve psikolog eşi Nurdan Büyükak, yaklaşık bir yıl önce oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çiftten Nurdan Büyükak, eşi ve oğlunun fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
30.05.2022 Magazin
Billie Eilish çocukluk aşkı olan ünlü ismi açıkladı!
Billie Eilish çocukluk aşkı olan ünlü ismi açıkladı! Dünyaca ünlü şarkıcı ABD'li Billie Eilish (20), Instagram hesabından hayranlarıyla soru-cevap etkinliği yaptı. Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olan Eilish, çocukluk aşkını açıkladı.
28.04.2022 Magazin
Gönül Dağı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm neden yok? Gönül Dağı
Gönül Dağı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm neden yok? Gönül Dağı Gönül Dağı bugün var mı, yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı’nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanıyor. 1 Ocak Cumartesi günü ise Gönül Dağı’nı TRT 1 yayın akışında göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, Gönül Dağı bugün neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?
1.01.2022 Televizyon
Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli mi?
Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli mi? Eylül ayına girilmesiyle dizilerin yeni sezon bölümlerinin yayınlanacağı tarih de merak edildi. Yeni sezon tarihi merak edilen dizilerden biri de Gönül Dağı oldu. Gönül Dağı yeni sezon ne zaman, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli mi?
2.09.2021 Gündem
İbrahim Büyükak baba oldu
İbrahim Büyükak baba oldu Çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile 2018 yılında nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından mutlu anını paylaştı.
29.06.2021 Magazin
İbrahim Büyükak doğacak bebeğinin adını açıkladı
İbrahim Büyükak doğacak bebeğinin adını açıkladı Üç yıl önce çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Büyükak, baba olmak için gün sayıyor. Bir oğlu olacak olan oyuncu ve senarist, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğacak bebeğinin adını açıkladı.
6.04.2021 Magazin
Gönül Dağı bu akşam var mı? Gönül Dağı bu hafta var mı, yok mu, yeni bölüm ne zaman? 27 Mart 2021 TRT 1 yayın akışı!
Gönül Dağı bu akşam var mı? Gönül Dağı bu hafta var mı, yok mu, yeni bölüm ne zaman? 27 Mart 2021 TRT 1 yayın akışı! Gönül Dağı bugün var mı? TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı bu akşam yayın akışında yer almayınca izleyiciler meraklandı ve Gönül Dağı bu hafta neden, niye yok? sorularına yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölümü Norveç - Türkiye maçının TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olmasından dolayı ekrana gelmeyecek. Peki, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
27.03.2021 Gündem
İbrahim Büyükak- Nurdan Beşen: Oğlumuzla ilk selfie'miz!
İbrahim Büyükak- Nurdan Beşen: Oğlumuzla ilk selfie'miz! Üç yıl önce çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Büyükak baba oluyor. Çiftten Büyükak, oğlunun ultrason görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.
27.02.2021 Magazin
Gönül Dağı dizisi ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim? Gönül Dağı nerede çekiliyor?
Gönül Dağı dizisi ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim? Gönül Dağı nerede çekiliyor? Merakla beklenen yeni dizi Gönül Dağı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Milyonları ekran başında buluşturacak Gönül Dağı, Bozkırda yaşayanların efsanelerinden uyarlanan bir aşk hikayesinin ekranlara taşıyacak. İzleyenleri derinden etkileyecek hikayesi ve Anadolu insanının gelenekleri Günül Dağı ile ekranlara gelecek. Peki, Gönül Dağı dizisi ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim? Gönül Dağı konusu ne? Gönül Dağı nerede çekiliyor? İşte Gönül Dağı dizisi hakkında merak edilenler...
7.10.2020 Gündem
Salih Bademci babalığa alıştı!
Salih Bademci babalığa alıştı! Üç yıl önce çocukluk aşkı İmer Özgün ile evlenen oyuncu Salih Bademci, nisan ayında baba olmuştu. Bademci, üç aylık kızı ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Güzel anlardan asla vazgeçme" dedi.
16.07.2020 Magazin
Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir, nerede çekildi?
Recep İvedik 1 ne zaman çıktı? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 oyuncular kimlerdir, nerede çekildi? Corona virüsü salgını kapsamında setlere ara verilince, kanallar eski filmleri yayınlamaya başladı. Recep İvedik serinin birinci filmi de bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak. Türkiye sinemasının en çok hasılat kıran filmlerinden biri olan Recep İvedik ne zaman çekildi? Fenomen tipleme Recep İvedik 1 filminin oyuncuları kimlerdir? Recep İvedik nerede çekildi?
26.05.2020 Gündem
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim?
Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? Medcezir oyuncuları kim? Corona virüs nedeniyle pek çok kişi evde sosyal izolasyon sürecini yaşıyor. Çoğu televizyon kanalı da evde karantina sürecinde yayınlandığı dönemde en çok izlenen dizileri ekranlara getiriyor. Bu dizilerden biri de Seranay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolerini paylaştığı Medcezir dizisi. Diziyi yeniden izlemek isteyenler de Medcezir ne zaman başlayacak? Medcezir saat kaçta, hangi kanalda? sorularını aratıyor. İşte Medcezir yayın tarihi...
17.04.2020 Gündem
Çamaşır makinesini tamir etmeye gitti, nişanlısını ablası ile aldattı!
Çamaşır makinesini tamir etmeye gitti, nişanlısını ablası ile aldattı! 26 yaşındaki Sarah'nın hayatı, nişanlısı ve çocukluk aşkı olan Liston'ın, onu ablasıyla aldatmasıyla altüst oldu.
10.02.2020 Dünya
Kübra Kelkit (Alperen Duymaz’ın eşi) kimdir, mesleği nedir?
Kübra Kelkit (Alperen Duymaz’ın eşi) kimdir, mesleği nedir? Bodrum Masalı dizisiyle adını duyuran, ardından Çukur ve Çarpışma dizileriyle yıldızı parlayan Alperen Duymaz’ın Kübra Kelkit ile evlendiği ortaya çıktı. Sürpriz evlilik haberi ardından, Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Soruları araştırılmaya başlandı. Peki, Alperen Duymaz’ın gizlice evlendiği eşi Kübra Kelkit kimdir?
22.01.2020 Gündem
Hayatı dizilere konu oldu!
Hayatı dizilere konu oldu! Konya'da, 'kırmızılı kadın' olarak bilinen, hayat hikayesiyle belgesellere ve dizilere konu olan Sultan Özcan (67), hayat hikayesini anlattı.
4.01.2020 Yaşam
34 yıllık evlilik tek celsede bitti
34 yıllık evlilik tek celsede bitti Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve eşi Leyla Çalımbay’ın 34 yıllık evliliği sona erdi. Leyla Çalımbay’a göre şok ayrılığın nedeni, Rıza Çalımbay’ın futbol aşkı.
16.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çocukluk Aşkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocukluk aşkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.