Petek Dinçöz

Petek Dinçöz

Son dakika petek dinçöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan petek dinçöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını petek dinçöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petek Dinçöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petek dinçöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 petek dinçöz haberi bulunmuştur. Tüm petek dinçöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı!
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı! 1997'de katıldığı Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda ikinci olan, iki yıl sonra ise Basın Güzeli seçilen Petek Dinçöz, mesleki hayatının başlangıcı olan Girne'de müzik ziyafeti sundu. Özel tasarım takılarıyla konser veren ünlü şarkıcı, "Elektrikler kesilir de beni kaçırırlarsa artık nerede bulursunuz bilemiyorum" dedi.
24.02.2024 Magazin
Petek Dinçöz, Dilan Polat'la arasında geçenleri anlattı! 'Alo ben Dilan'
Petek Dinçöz, Dilan Polat'la arasında geçenleri anlattı! 'Alo ben Dilan' Güzellik merkezi sahibi olan Petek Dinçöz, sektöre girdiğinde Dilan Polat'ın kendisini aradığını söyledi. İşte Dilan Polat ve Petek Dinçöz arasında yaşananlar...
23.11.2023 Magazin
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün eşi ile birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.09.2023 Magazin
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı. Petek Dinçöz ve işletmeci Nida Büyükbayraktar, 16 Ağustos 2022'de nikah masasına oturmuştu. 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'ndan ise geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanan Petek Dinçöz, ayrılık haberini sosyal medya hesabından; "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle” İfadeleriyle duyurmuştu. Son olarak Büyükbayraktar çifti, 1. evlilik yıl dönümlerini evlendikleri otelde baş başa romantik bir ortamda kutladı.
17.08.2023 Magazin
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı!
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Tanyeli’yi evinde ziyaret etti.
2.08.2023 Magazin
Petek Dinçöz'ün pozları sosyal medyada gündem oldu!
Petek Dinçöz'ün pozları sosyal medyada gündem oldu! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'den sahnelere deniz molası. Dinçöz, bikinili pozlarıyla gündem olurken, fit haliyle beğeni topladı.
9.07.2023 Magazin
Petek Dinçöz, Rusya'da başına gelenleri anlattı: Film seti zannettik
Petek Dinçöz, Rusya'da başına gelenleri anlattı: Film seti zannettik Rusya'da darbe girişimi olduğu gün Moskova'da sahne şarkıcı Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumlarının iyi olduğunu, bölgede internet erişimin kesilmesiyle kimseye haber veremediklerini söylemişti. İstanbul'a dönen Dinçöz, yeni bir açıklamada bulundu.
27.06.2023 Magazin
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet!
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet! Geçtiğimiz günlerde idolünün Ajda Pekkan olduğunu söyleyen ve sahnelere dönen Petek Dinçöz sosyal medyayı salladı. Derin sırt dekoltesi ve göğüs dekoltesiyle poz veren Dinçöz'e "Yakıyorsun" yorumları geldi.
16.05.2023 Magazin
Petek Dinçöz idolünü açıkladı
Petek Dinçöz idolünü açıkladı ŞarkıcıPetek Dinçöz şimdilerde yeni şarkısını çıkarmak için kamera karşısına geçti. Sosyal medya sayfasından sık sık klip çekimlerine ait görüntüler paylaşan Petek Dinçöz, idolünü açıkladı.
13.05.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Petek Dinçöz imaj değiştirdi! Yorum yağdı
Petek Dinçöz imaj değiştirdi! Yorum yağdı Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, 5 ay önce Serkan Kodaloğlu ile boşandıktan sonra apar topar Miami'ye gitmiş sonra da apar topar dönerek gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenmişti. Geçtiğimiz gün ameliyat olan Petek Dinçöz iyileşince kendini kuaföre attı ve imaj değiştirdi.
16.04.2023 Magazin
Petek Dinçöz ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı
Petek Dinçöz ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı Geçtiğimiz yıl Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, ameliyat oldu. Petek Dinçöz, son halini ve sağlık durumunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
14.04.2023 Magazin
Petek Dinçöz'den 'reklam' eleştirilerine isyan!
Petek Dinçöz'den 'reklam' eleştirilerine isyan! Serkan Kodaloğlu'dan boşandıktan kısa süre sonra oğlu İrfan Aslan ile ABD'nin Miami kentine yerleşen Petek Dinçöz, üçüncü evliliğinin ardından Türkiye'ye dönmüştü. Ünlü şarkıcı, büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası eşi Nida Büyükbayraktar ile kimsesiz kalmış bir çocuğun koruyucu ailesi olmak istediğini duyurdu. Dinçöz, "Sosyal medyada değil, e-Devlet'e yazın" şeklindeki yorumlara cevap verdi.
11.02.2023 Magazin
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı İstanbul'u terkedip Miami'ye gidip jet hızında dönerek çocukluk aşkıyla evlenen Petek Dinçöz sahnelere de döndü. Petek Dinçöz yılbaşı gecesi için ise göbeğine kadar gelen dekoltesiyle göğüslerini sergilemekten çekinmedi. Dinçöz'ü görenler yüzündeki değişime de şaşırdı.
1.01.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu cesur tarzıyla beğeni topladı!
Afra Saraçoğlu cesur tarzıyla beğeni topladı! Yalı Çapkını dizinde Seyran karakterine hayat veren oyuncu Afra Saraçoğlu, ünlü bir derginin kapak kızı olmak için kolları sıvadı. Birçok farklı kıyafet deneyen Afra Saraçoğlu, çekim anlarını takipçileriyle paylaştı.
12.12.2022 Magazin
Petek Dinçöz'den 'etek boyu' sorusuna sert yanıt!
Petek Dinçöz'den 'etek boyu' sorusuna sert yanıt! Kısa süre önce yurt dışına yerleştikten sonra kariyerine kaldığı yerden devam eden Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından mini elbisesiyle verdiği pozu paylaştı. Dinçöz bir takipçisinin etek boyuyla ilgili yaptığı yoruma sinirlendi.
12.12.2022 Magazin
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen Ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı, iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirmişti. Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Dinçöz, katıldığı programda, çocukluk dönemi ve ilk assolist olduğu yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı. Hiç baba sevgisi görmediğini belirten Dinçöz, "Türk filmi gibi bir hayatım var resmen" dedi.
8.12.2022 Magazin
Petek Dinçöz ekranlara döndü! Hayranlarına müjdeyi verdi
Petek Dinçöz ekranlara döndü! Hayranlarına müjdeyi verdi Ağustos ayında iş insanı Nida Büyükbayrakdar ile dünyaevine giren Petek Dinçöz, uzun bir aradan sonra ilk kez şarkı çıkardı. Şimdilerde sahne programlarına da başlayan Dinçöz, katıldığı bir programda yeni düet yapacağının müjdesini verdi. Dinçöz, "Ben son assolistim" deyince Mahmut Tuncer'den yanıt gecikmedi.
27.11.2022 Magazin
Armağan Çağlayan'dan kötü haber! Akciğer kanserine yakalandı
Armağan Çağlayan'dan kötü haber! Akciğer kanserine yakalandı Ekranların başarılı televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını duyurdu. Akciğerinde bir kitle tespit edildiğini söyleyen Çağlayan, "Önümüzde hafta tedavi sürecine başlayacağım, zorunlu bir ara veriyorum" dedi.
21.11.2022 Magazin
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti!
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti! Müziğe geri dönen Petek Dinçöz, klip çekimi için kamera karşısına geçti. Danslarıyla bir döneme damga vuran Dinçöz, yeni klibinde de plajda cesur kıyafetiyle dans etti.
21.11.2022 Magazin
Hande Soral'dan anne-oğul pozu!
Hande Soral'dan anne-oğul pozu! 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Magazin
Petek Dinçöz'den cesur seçim!
Petek Dinçöz'den cesur seçim! Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Petek Dinçöz, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Petek Dinçöz, son olarak sütyen-ceket kombiniyle çekilen bir karesini Instagram sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.
18.10.2022 Magazin
Bartın'da maden ocağında patlama! Ünlü isimlerden paylaşımlar peş peşe geldi!
Bartın'da maden ocağında patlama! Ünlü isimlerden paylaşımlar peş peşe geldi! Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesinde akşam saatlerinde bir patlama meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maden kazasında ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi. Bartın'dan gelen acı haber tüm Türkiye'yi kahrederken ünlü isimlerden de paylaşımlar peş peşe geldi. Aralarında Pınar Altuğ, Ebru Gündeş, Petek Dinçöz, Esra Erol, Hadise, Alişan gibi isimlerin yer aldığı ünlü isimlerin o paylaşımları...
15.10.2022 Magazin
Petek Dinçöz hamile mi? Bebek açıklaması
Petek Dinçöz hamile mi? Bebek açıklaması Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin evliliğin nedeni olarak Petek Dinçöz'ün hamile olduğu iddia edilmişti. Dinçöz, bebek iddialarına açıklık getirdi.
29.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayraktar aşka geldi!
Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayraktar aşka geldi! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, oğlunun babası olan Serkan Kodaloğlu ile evliliğini 5 ay önce bitirdi. Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girmişti.Taze evli çiftten son olarak aşk paylaşımı geldi.
26.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Petek Dinçöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petek dinçöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.