Çocuk Hayatını Kaybetti

Çocuk Hayatını Kaybetti

Son dakika çocuk hayatını kaybetti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuk hayatını kaybetti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuk hayatını kaybetti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk Hayatını Kaybetti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk hayatını kaybetti gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.430 çocuk hayatını kaybetti haberi bulunmuştur. Tüm çocuk hayatını kaybetti haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi Küçükçekmece'de bulunan bir parkta yapılan kazı çalışmaları sırasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
27.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten flaş enflasyon mesajı: Düşüş için ne gerekiyorsa yapacağız
Bakan Şimşek'ten flaş enflasyon mesajı: Düşüş için ne gerekiyorsa yapacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyon ve cari açıkta kalıcı düşüş için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Bursa'da yangın faciası! 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Bursa'da yangın faciası! 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Bursa’da Uludağ'ın eteklerindeki müstakil bir evde çıkan yangında 1,5 yaşındaki erkek çocuğu hayatını kaybetti. Alevleri söndürmek isteyen anne de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
17.11.2023 Gündem
İtalyan ordusuna ait gösteri uçağı düştü: 1 ölü
İtalyan ordusuna ait gösteri uçağı düştü: 1 ölü İtalya’da hava akrobasi takımı Frecce Tricolori'ye ait uçağın düşerek parçalarının bir araca isabet etmesi sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti.
16.09.2023 Dünya
Çatalca TEM Otoyolu'nda dehşet!
Çatalca TEM Otoyolu'nda dehşet! Çatalca'da TEM Otoyolu üzerinde, iddiaya göre TIR'ın patlayan lastiği arkadan gelen kamyonun şaftına dolanınca arıza yaptı. Arızalı kamyonu görerek yavaşlayan otomobile ise arkadan gelen kamyonet çarptı. Kazada otomobilde bulunan, aralarında çocukların da olduğu 4 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.
Kahreden kaza! 11 yaşındaki çocuk öldü, 8 kişi yaralandı
Kahreden kaza! 11 yaşındaki çocuk öldü, 8 kişi yaralandı Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
22.07.2023 Gündem
Güney Afrikalı ünlü profesörden şaşırtan Türkiye iddiası: Ülkesindeki depremi Kahramanmaraş'a bağladı
Güney Afrikalı ünlü profesörden şaşırtan Türkiye iddiası: Ülkesindeki depremi Kahramanmaraş'a bağladı 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin üzerinden aylar geçti. Güney Afrikalı ünlü jeolog Dr. Gideon Groenewald'ın açıklamaları ise felaketi tekrar gündeme getirdi.
12.06.2023 Dünya
Komşu vahşeti! Aileye ateş açtı, 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Komşu vahşeti! Aileye ateş açtı, 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Fransa’da evinin bahçesinde oyun oynayan 11 yaşındaki kız çocuğu, komşusunun av tüfeğiyle ateş açması sonucu hayatını kaybetti.
12.06.2023 Dünya
Bilecik'te feci kaza! Otomobil göle uçtu: 2 kadın ve 1 çocuk hayatını kaybetti
Bilecik'te feci kaza! Otomobil göle uçtu: 2 kadın ve 1 çocuk hayatını kaybetti Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, göle uçan otomobildeki 2 kadın ve 1 çocuk hayatını kaybetti. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü Yunus Kırkçı (36) ile arkadaşı Ertan Uzun (36) ise yaralandı.
17.05.2023 Yaşam
Samsun'da yangında 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Samsun'da yangında 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Samsun'da bir evde çıkan yangında hastanelik olan 3 yaşındaki çocuk tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
26.03.2023 Yaşam
Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti Adana'da sokak köpeğinden kaçarken yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
29.01.2023 Vatan TV
Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti Adana'da sokak köpeğinden kaçarken yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
29.01.2023 Yaşam
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi'
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi' Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulunurken, genç kadının son görüntüleri yürekleri dağladı. O anlarında kendisiyle görüntülü konuşan anne Çiçek Kaya ise kızı ile yaptığı son konuşmayı anlattı.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Genç kadının son görüntüleri yürek burkarken, Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulundu.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’ Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. Öte yandan son yolculuğuna uğurlanan Pelin Kaya’nın anne ve babasının konuşmaları yürekleri dağladı.
22.01.2023 Gündem
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. İşte detaylar...
22.01.2023 Gündem
Kıraathanede silahlı hesaplaşma: 2 ölü
Kıraathanede silahlı hesaplaşma: 2 ölü  İzmir’in Buca ilçesinde, kıraathanede çıkan tartışmanın silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Uğur Selimler ve Mustafa Sağolalar hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
22.01.2023 Yaşam
Kahramanmaraş'ta yangın faciası: 3 çocuk hayatını kaybetti
Kahramanmaraş'ta yangın faciası: 3 çocuk hayatını kaybetti Kahramanmaraş’ta müstakil bir evde çıkan yangında 3 küçük kardeş hayatını kaybetti.
22.01.2023 Yaşam
4 çocuk öldü! Annelerinin erkek arkadaşı suçlanıyor, saatler sonra dehşet
4 çocuk öldü! Annelerinin erkek arkadaşı suçlanıyor, saatler sonra dehşet Arjantin’nde korkunç bir olay meydana geldi. Annelerinin erkek arkadaşı evin çatısına 5 ton moloz yığdı; saatler sonra çatı çöktü. Enkaz altında kalan 4 çocuk hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
Strep A virüsü nedir, belirtileri nelerdir? Strep Türkiye'de var mı, nasıl bulaşır?
Strep A virüsü nedir, belirtileri nelerdir? Strep Türkiye'de var mı, nasıl bulaşır? İngiltere'de Strep A bakterilerinin yol açtığı enfeksiyon nedeniyle 9 çocuk hayatını kaybetti. İngiltere'de paniğe neden olan Strep A bakterisi Türkiye'de de son günlerin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Peki, Strep A virüsü nedir, belirtileri nelerdir? Strep Türkiye'de var mı, nasıl bulaşır?
9.12.2022 Sağlık
Kuduz olan çocuk öldü mü? Kuduz olan çocuğun son durumu ne?
Kuduz olan çocuk öldü mü? Kuduz olan çocuğun son durumu ne? Hacettepe Hastanesi'nde kuduz tanısıyla tedavi gören 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Bitlis’te sokak köpeği tarafından ısırılan ve ailelerinden günlerce gizleyen 2 çocuktan birinde kuduz tespit edilmiş, tedavisi yoğun bakımda devam ederken uyutulmuştu. Acı haber geldi. Kuduzun tedavisi olan çocuk hayatını kaybetti.
9.11.2022 Gündem
Kuduz teşhisi konulan çocuk hayatını kaybetti
Kuduz teşhisi konulan çocuk hayatını kaybetti Bitlis'te sokak köpeklerinin ısırması sonucu kuduz tanısıyla Ankara'daki hastanede tedaviye alınan Mustafa Erçetin (10), hayatını kaybetti.
9.11.2022 Yaşam
2 yaşındaki İkra'nın ölümüne neden olan ev kazası!
2 yaşındaki İkra'nın ölümüne neden olan ev kazası! Aksaray'da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan İkra Nur Kavuk (2), hayatını kaybetti.
12.09.2022 Yaşam
Adana’da çöp kamyonunun altında kalan çocuk öldü
Adana’da çöp kamyonunun altında kalan çocuk öldü Adana’da çöp kamyonunun altında kalan 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
23.08.2022 Yaşam
Temizlik işçisi fenomen oldu! Çalışırken hem eğleniyor, hem de eğlendiriyor...
Temizlik işçisi fenomen oldu! Çalışırken hem eğleniyor, hem de eğlendiriyor... Aksaray Belediyesinde temizlik işçisi olan Hamit Karakaya, mesaisinde hem temizliğini yapıyor, hem de kulağındaki kulaklıkla dinlediği müzik eşliğinde dans edip herkesi neşelendiriyor. Temizlik esnasında gördüğü düğüne de katılan Karakaya sahnede herkesin gözünü kamaştırırken, hemen ardından devam eden temizlik arabasına binip ayrılıyor.
7.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Hayatını Kaybetti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk hayatını kaybetti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.