Çırılçıplak

Çırılçıplak

Son dakika çırılçıplak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çırılçıplak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çırılçıplak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çırılçıplak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çırılçıplak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.168 çırılçıplak haberi bulunmuştur. Tüm çırılçıplak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı Avcılar'da bir ev sahibi 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdi. Daireyi kiralayan kişi ise başka bir kiracı buldu. Daireyi son kiralayan, her odaya 10 yatak koyarak günlük kiralık daireden para kazanmaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 27 yatak konulan evde çok sayıda yabancı uyruklunun kaldığını tespit etti.
4.03.2024 Gündem
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu Ankara'da Recep K. (21), eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılıp dövüldükten sonra cinsel saldırıya maruz kaldığını öne sürerek, 2 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
24.08.2023 Yaşam
WhatsApp'taki şaka grubu yargıya taşındı, paylaşımı yapana 10 yıla kadar hapis istemi
WhatsApp'taki şaka grubu yargıya taşındı, paylaşımı yapana 10 yıla kadar hapis istemi İzmir'de iddiaya göre şaka amaçlı kurdukları WhatsApp grubunda esnaf arkadaşı Belma Ateş (53) hakkında, bilgisi dışında paylaşımlar yaptığı öne sürülen Volkan Y. (38) hakkında 'zincirleme biçimde yazılı bir ileti ile hakaret' ve 'zincirleme biçimde özel hayata ilişkim görüntüleri ifşa etmek' suçlarından 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
29.07.2023 Gündem
Yunanistan’da yangın söndürme uçağı düştü
Yunanistan’da yangın söndürme uçağı düştü Yunanistan'da devam eden orman yangınlarına müdahale eden bir söndürme uçağı alevlerin üzerine suyu bıraktıktan sonra düştü.
25.07.2023 Gündem
Çatıda çıplak halde güneşlendi! Polisleri fark edince hemen kaçtı
Çatıda çıplak halde güneşlendi! Polisleri fark edince hemen kaçtı Düzce'de, bir binanın çatısında çıplak şekilde yatıp güneşlenen erkek, ihbar üzerine gelen polis aracının sirenini duyunca kaçtı.
25.07.2023 Yaşam
Ünlü oyuncu Jenny Mollen çırılçıplak otostop çekti o anları sosyal medyada paylaştı!
Ünlü oyuncu Jenny Mollen çırılçıplak otostop çekti o anları sosyal medyada paylaştı! Ünlü oyuncu Jenny Mollen, yol kenarında çırılçıplak soyunduktan sonra, açıkta kalan yerlerini yüzgeçle kapatıp otostop çekti. Ünlü isim o anları 428 bin takipçisinin olduğu sosyal medya hesabından paylaştı.
25.07.2023 Magazin
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri'
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri' 1500 nüfuslu bir kasabadaki bir apartmanın zemin katında çekilen görüntü, tren faciasının yol açtığı krizin tam ortasında gündemi altüst etti. Yunan medyasının başlıklarında ve sosyal medyada öfke patlaması var.
6.03.2023 Dünya
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
Eşini öldürüp cesedini dereye atmıştı! Mürüvet Özalp, dehşet veren detayları anlattı
Eşini öldürüp cesedini dereye atmıştı! Mürüvet Özalp, dehşet veren detayları anlattı Korkunç olay Bolu’nun Gerede ilçesinde yaşandı. 60 yaşındaki Mürüvet Özalp, eşi Metin Özalp'i öldürüp, cesedini dereye attı. Cinayetin ortaya çıkmasından sonra tutuklanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis ile yargılanan Mürüvet Özalp’in anlattıkları ise kan dondurdu. Evlilik hayatı boyunca yaşadıklarını detayları ile itiraf eden zanlının cinayet anlarına ilişkin sözleri ise şoke etti.
23.12.2022 Yaşam
Hülya Avşar klibinde soyundu! Ortalık yıkıldı
Hülya Avşar klibinde soyundu! Ortalık yıkıldı Hülya Avşar, yeni şarkısı Anlatma'nın klibi için çırılçıplak kamera karşısına geçti. Avşar'a kısa sürede gündem olan klibinde yolda karşılaştığı Murat Altan isimli bir vatandaş eşlik etti.
11.12.2022 Magazin
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki İçişleri Bakanlığı, “Yunan hükümeti kendisine cinayeti yakıştırdığı gibi yalanı ve iftirayı da yakıştırmaktan imtina etmemiştir. 2020 yılından bu yana 46 bin 840’ı Ege Denizinde, 14 bin 897’si Yunanistan kara sınırında olmak üzere toplam 61 bin 737 göçmen geri itmeye maruz kalmıştır. Yunanistan’ı, ölümlerle sonuçlanan göç politikasından vazgeçmeye davet ediyoruz” açıklamasını yaptı.
17.10.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert tepki
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan ve Frontex suç ortaklığı yapıyor. En son yaşanan olayların Türk kara sularında gerçekleşmiş gibi göstermek için koordinatları nasıl değiştirildiği de ortaya çıktı. Yunanistan'ın suçu arttıkça Türkiye'ye iftira atmaya yeltenmesi doğaldır. Yunanistan'ın yalanları ortaya çıktı" dedi. 
17.10.2022 Gündem
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü?
Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu, nasıl öldü? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Meryem'i Recep Aldemir mi öldürdü? Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Öte yandan Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
12.10.2022 Gündem
Kedi bahanesiyle evine çağırdığı çocuğa istismarda bulundu
Kedi bahanesiyle evine çağırdığı çocuğa istismarda bulundu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, sokakta kedileri seven iki kardeşi, "Gelin size et vereyim, kedileri beslersiniz" diyerek eve çağıran, 7 yaşındaki kız çocuğunu evde tutup, 8 yaşındaki ağabeyini ise kedilere bakması için dışarı gönderen Mustafa S. (60), kıyafetlerini çıkardığı çocuğun cep telefonuyla görüntüsünü çekti. Mustafa S. çocuğun annesinin evine gelmesiyle yarı çıplak vaziyette kapıyı açınca mahalleli linç girişiminde bulundu. Gözaltına alınan Mustafa S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
4.09.2022 Yaşam
Eşiyle ilişkisi olan komşusunu beyzbol sopasıyla dövdü, otomobilini gasbetti
Eşiyle ilişkisi olan komşusunu beyzbol sopasıyla dövdü, otomobilini gasbetti İzmit'te M.Y., eşiyle ilişkisi olduğunu öğrenen komşusu H.Z.'nin kendisini çırılçıplak soyup, beyzbol sopasıyla dövdüğü, çektiği görüntülerle de şantaj yaparak otomobilinin satışını akrabasının üzerine bedelsiz yaptırdığı iddiasıyla polise başvurdu. Gözaltına alınan H.Z. tutuklanırken, eşi F.Z. ile akrabaları U.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
26.08.2022 Yaşam
Fatih’te çıplak vaziyette etrafa saldıran kadın mahalleliyi canından bezdirdi
Fatih’te çıplak vaziyette etrafa saldıran kadın mahalleliyi canından bezdirdi İstanbul Fatih’te çıplak bir vaziyette çevredekilere saldıran Rus uyruklu kadın mahalleliyi isyan ettirdi. Rus uyruklu kadının çevredeki vatandaşlara verdiği rahatsızlık ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.08.2022 Yaşam
İstanbul’da sır olay: İki erkek yatakta çırılçıplak ve sarılmış halde bulundu
İstanbul’da sır olay: İki erkek yatakta çırılçıplak ve sarılmış halde bulundu Kağıthane’de birlikte yaşayan iki arkadaş kaldıkları evin yatak odasında çırılçıplak halde ölü bulundu. Polis ekipleri yaklaşık 5 gün önce öldüğü düşünülen iki gencin odasında şırınga ve uyuşturucu içmek için kullanılan tüp buldu.
29.06.2022 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop: Göçün sebebi, ülkelerin yaşanmaz hale getirilmesi
TBMM Başkanı Şentop: Göçün sebebi, ülkelerin yaşanmaz hale getirilmesi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Göç sadece Türkiye'nin meselesi değil tüm dünyanın meselesi. Göçün en temel sebebi; insanların kendi doğdukları topraklardan mahrum olmalarıdır. Neden böyledir? Bunun en aktüel sebebi; onların yaşadıkları ülkelerin, Batılı ülkeler tarafından yaşanmaz hale getirilmesidir" dedi.
16.06.2022 Siyaset
Mardin çıplak adam olayı nedir? Kızıltepe’de çıplak gezen adama ne oldu, yakalandı mı, gözaltında mı?
Mardin çıplak adam olayı nedir? Kızıltepe’de çıplak gezen adama ne oldu, yakalandı mı, gözaltında mı? Kızıltepe ilçesinde çırılçıplak gezen bir adam kendisini gören vatandaşlar tarafından önce darbedildi, daha sonra polise teslim edildi. Peki, Mardin çıplak adam olayı nedir, Kızıltepe’de çıplak gezen adam gözaltında mı?
13.06.2022 Yaşam
Kırşehir'de korkunç töre cinayeti! Aile değil katil sürüsü...
Kırşehir'de korkunç töre cinayeti! Aile değil katil sürüsü... 8 kişilik aileden korkunç plan. Yıllar geçse de Türkiye hâlâ töre cinayetlerine kurban vermeye devam ediyor. Kırşehir’de evden kaçan kızlarını ve evlendiği genci işkence ederek öldüren aynı aileden 8 kişiye dava açıldı. Zanlıların ‘töre yüzünden tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
13.06.2022 Gündem
Denizli çıplak kadın olayı nedir? Denizli’de çıplak markete giren kadın kimdir, soruşturma mı başladı?
Denizli çıplak kadın olayı nedir? Denizli’de çıplak markete giren kadın kimdir, soruşturma mı başladı? Denizli’de markete giren yarı çıplak kadın, vatandaşı şoka uğrattı. Pamukkale ilçesinde yaşanan olayda kadının göğsünü açık bir şekilde markete girerek alışveriş yapması sonrası “Denizli çıplak kadın olayı nedir? Denizli’de çıplak markete giren kadın kimdir, soruşturma mı başladı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.06.2022 Yaşam
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı...
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı... İngiltere'nin Peterborough şehrinin Welland kasabasındaki evlerinde annesi ve kız kardeşleriyle birlikte yaşayan Rikki Neave ortadan kaybolduğunda henüz 6 yaşındaydı.
4.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çırılçıplak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çırılçıplak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.