Çıplak

Çıplak

Son dakika çıplak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çıplak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çıplak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çıplak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çıplak gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.929 çıplak haberi bulunmuştur. Tüm çıplak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı!
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı! İstanbul'un Kadıköy İlçesinin Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesinde Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Şüpheli Doğan Can Gündüz hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
26.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta sahile vuran cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’a (69) ait olduğu belirlendi.
3.04.2024 Gündem
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, 'Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti' diyerek tepik gösterdi. Emir Güney ise “Çevredeki adamlar ve babam olmasaydı köpekler beni parçalayabilirlerdi. Çok korktum. Artık tek başıma okula gitmem” dedi.
19.03.2024 Gündem
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi Konyalı 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babasının ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi.
14.03.2024 Gündem
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Çıplak kadın görmek orucu bozar mı? (İnternet, gazete) çıplak kadın fotoğrafına bakmak orucu bozar mı?
Çıplak kadın görmek orucu bozar mı? (İnternet, gazete) çıplak kadın fotoğrafına bakmak orucu bozar mı? Oruçlu olanın sadece midesi değil, gözleri de boş kalmalıdır. Bireylerin haramdan korunmasının yanında elini, dilini ve belini de sakınması icap eder. Oruç insanın ruhunu doyurması anlamına gelir. Sadece yiyip içmemek kişiyi ruhen doygunluğa ulaştırmaz. Peki internet ya da gazetede çıplak kadın görmek orucu bozar mı? İşte detaylar....
7.03.2024 Gündem
Çıplak fotoğraflarıyla 5 dakikada kredi borcunu ödemiş! Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf
Çıplak fotoğraflarıyla 5 dakikada kredi borcunu ödemiş! Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf Tarihin en iyi dizileri arasında gösterilen The Sopranos'da Adriana karakterini oynayan Drea de Matteo'dan itiraf geldi. Yetişkinlere yönelik bir sitede yayınaldığı çıplak fotoğraflarını yayınlamasıyla 5 dakikada kredi borcunu ödediğini söyledi.
29.02.2024 Magazin
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi Konya'nın Ereğli ilçesinde evde birlikte içki içtikleri kayınpederi Cuma Han'ı (67), satırla öldüren Nazım Meşe (28), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sırasında evde olan B.E. adlı kadın ve akrabası M.A. ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kaldı.
28.02.2024 Gündem
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’ Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatına dair birçok bilinmeyeni paylaşırken aşk itirafında da bulundu.
17.02.2024 Magazin
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Meteor Taşı Özellikleri Nelerdir? Meteor Taşının En Bilinen Faydaları...
Meteor Taşı Özellikleri Nelerdir? Meteor Taşının En Bilinen Faydaları... Meteor taşı halk arasında göktaşı olarak da bilinmektedir. İnsanlar eski çağlardan beri meteor taşlarının iyileştirici enerjilerinden yararlanmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
En Bilinen Yıldız İsimleri Nelerdir? Meşhur Yıldızların Anlamları...
En Bilinen Yıldız İsimleri Nelerdir? Meşhur Yıldızların Anlamları... Yıldızlar, birer gök cisimleridir. Güneş ve aydan sonra gelen en parlak cisimlerdir. Hidrojen ve helyumdan oluşur. Uzayda ışık saçarlar. Dünya'dan çıplak gözle görülebilirler. Bazı yıldızlar diğerlerine oranla daha büyüktür. Bu yıldızların özel isimleri ve özellikleri de bulunmaktadır. İsimli olarak kayıtlara geçen yıldızlar oldukça özeldir. En çok bilinen isimli yıldızlar 10 tanedir. Ama bilim insanları tarafından bu 10 yıldız dışında farklı birçok yıldız da kayıtlara geçmiştir.
28.01.2024 Gündem
Türkiye için dönüm noktası! İnsanlı ilk uzay görevi için son iki gün
Türkiye için dönüm noktası! İnsanlı ilk uzay görevi için son iki gün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu serüvenini anlattığı videosunu paylaştı. F-16 pilotu Gezeravcı videoda, "Kanatsız bir halde uzayda uçabilmek muhteşem bir his olacak" dedi.
15.01.2024 Gündem
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle öğrencilerin, satın aldıkları bilgisayar ve telefonları koymak için aldıkları 21 kuruş tutarındaki poşet yüzünden mağdur olduğunu söyledi.
10.01.2024 Gündem
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ayak mantarı bir deri hastalığıdır. Bulaşıcı olma özelliğinden dolayı son derece tehlikelidir. Nemli ve sıcak dönemlerde daha çok görülmektedir. Ayakta kabarcık, kaşıntı gibi kendini gösterir. Eğer müdahale edilmezse zamanla vücudun diğer bölgelerine yayılabilir. Ancak doğru tedavi ve yöntemler ile ayak mantarı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada Sarıyer'de, iddiaya göre yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Araçlarından inen 7 kişinin, tartıştıkları sürücüyü aralarına alarak öldüresiye dövdüğü anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çıplak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çıplak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.