Cinsel Organı

Cinsel Organı

Son dakika cinsel organı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel organı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel organı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Organı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel organı gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 cinsel organı haberi bulunmuştur. Tüm cinsel organı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadece kadınları değil erkekleri de etkiliyor! 'Öldüren tehlike' temasla bulaşıyor
Sadece kadınları değil erkekleri de etkiliyor! 'Öldüren tehlike' temasla bulaşıyor Kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olan rahim ağzı kanserine neden olan HPV virüsü, erkekleri de etkiliyor. HPV, anal kanserler, penis kanseri, gırtlak kanseri gibi kanser türlerinin de nedeni olarak da ortaya çıkıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. İrem Yengel, bulaş çoğunlukla erkekler aracılığı ile olduğundan aşının erkeklere de yapılması hastalığın yayılmasında kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.
8.10.2023 Sağlık
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak!
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak! İngiltere'de 12 yaşındayken ilk cinayetini işleyen 'Şeytanın kızı' lakaplı Sharon Carr, 30 yıl sonra serbest kalmak için gün sayıyor. İşlediği korkunç cinayetleri gülerek anlatan Carr, serbest kalma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından ülke gündemine bomba gibi düştü.
3.08.2023 Dünya
6 milyonda 1 görülüyor! İki cinsel organla dünyaya geldi
6 milyonda 1 görülüyor! İki cinsel organla dünyaya geldi Pakistan'da iki cinsel organla dünyaya gelen erkek bebek doktorları şaşkına çevirdi. Ancak altı milyonda bir görülen bu olayın ardında başka anormallikler de var.
30.04.2023 Dünya
Sedyede cinsel istismar iddiası! Doktora hapis cezası
Sedyede cinsel istismar iddiası! Doktora hapis cezası Mersin'de, muayene ettiği kadın hastasına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan doktora 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
25.07.2022 Yaşam
Arkadaşının yardımına koşan genç kadın, feci şekilde can verdi!
Arkadaşının yardımına koşan genç kadın, feci şekilde can verdi! Antalya’nın Kumluca ilçesinde piknik dönüşü arkadaşının yardım çığlığı üzerine yardıma koşan genç kadın uçurumdan düşerek feci şekilde can verdi.
23.05.2022 Yaşam
16 yaşındaki çocuk, mahalle bakkalını öldürdü
16 yaşındaki çocuk, mahalle bakkalını öldürdü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, 16 yaşındaki çocuğun silahından çıkan kurşunların hedefi olan mahalle bakkalı, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
23.05.2022 Yaşam
Keneyi kendi çıkardı, tedavi gördüğü hastanede öldü
Keneyi kendi çıkardı, tedavi gördüğü hastanede öldü Batman'ın Kozluk ilçesi Ünsaldı köyünde vücuduna yapışan keneyi kendisi çıkartan ve bir süre sonra rahatsızlanarak Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle Batman'a ardından da Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Ahmet Bülbül (60), hayatını kaybetti.
23.05.2022 Yaşam
Sünnet faciası: 4 yaşındaki çocuğun cinsel organı kesildi
Sünnet faciası: 4 yaşındaki çocuğun cinsel organı kesildi Kahramanmaraş’ta 4 yaşındayken sünnet sırasında cinsel organı kesilen çocuk tedavi için İstanbul’a nakledildi. Tedaviye ilişkin konuşan Doç. Dr. Süleyman Çelebi, “Bu bir sünnet faciası kesinlikle, sünnet basit bir işlem olarak görülmemeli. Penisinin duvarından tama yakın kesilmiş, gövdesinden zarar gördüğü içinde ağızdan bir doku alarak normal bir penis dokusu elde ettik. İşeme kanalını da düzelttik. Cinsel hayatta en fazla etkilenen bölge, tabi ki bunun etkisi olacaktır” dedi.
23.05.2022 Yaşam
Ünlü doktoru öldürmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Hedef gözetmeden ateş ettim'
Ünlü doktoru öldürmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Hedef gözetmeden ateş ettim' Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, ameliyatlarıyla ünlü kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr. Naim Ünsal'ı (63) tabancayla vurarak öldüren uzman çavuş Musa Aktaş'ın (28) ifadesinde, "Kendimi korumak amacıyla hedef gözetmeden ateş ettim" dediği ortaya çıktı.
11.04.2022 Gündem
Başını ve cinsel organını keserek öldürmüştü! Karar çıktı
Başını ve cinsel organını keserek öldürmüştü! Karar çıktı Konya'nın Bozkır ilçesinde, akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mustafa Sömek'i (56) başını ve cinsel organı keserek, öldüren Mücahit Minaz'ın (41) tutuklu yargılandığı davada karar çıktı. Sanık Minaz, cezasında indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış ömür boyu hapse çarptırıldı.
14.07.2021 Gündem
Uyuyan sevgilisinin cinsel organını kesip tuvalete attı!
Uyuyan sevgilisinin cinsel organını kesip tuvalete attı! Tayvan’da kıskançlık krizine giren bir kadın, uyuyan 52 yaşındaki sevgilisinin cinsel organını kesti. Kopan parçayı tuvalete atan kadın, polise teslim oldu.
4.04.2021 Dünya
Başını ve cinsel organını keserek öldürmüştü! İfadesini yine değiştirdi
Başını ve cinsel organını keserek öldürmüştü! İfadesini yine değiştirdi Konya'nın Bozkır ilçesinde, akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mustafa Sömek'i (56) başını ve cinsel organını keserek öldüren Mücahit Minaz'ın (41), ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. Daha önce şizofreni tedavisi gördüğünü iddia eden ve iki kez ifade değiştiren Minaz savunmasında yine ifadesini değiştirdi. Minaz, "Boğazıma bıçak dayadı. Sazlıkların oraya götürdü ve paramı istedi. Paramı ona teslim ettim. Ben bu olanları daha önce utancımdan söyleyememiştim" dedi.
16.03.2021 Gündem
Nusret'e soruşturma! 'Halkın ahlakını bozuyor'
Nusret'e soruşturma! 'Halkın ahlakını bozuyor' İş insanı ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe’nin geçtiğimiz aylarda yayınladığı videoda cinsel organı gözükmüştü. Bir takipçisi ‘halkın ahlakını bozuyor’ diyerek şikâyette bulundu. Savcılık, Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlattı.
27.01.2021 Magazin
Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'dan iğrenç savunma!
Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'dan iğrenç savunma! Muğla'nın Menteşe ilçesinde vahşice öldürülen Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı bugün hakim karşısına çıktı. 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya Cemal Metin Avcı'nın ek ifadesi damga vurdu. Avcı, evinde iki erkek tarafından cinsel istismara uğradığını, o anların fotoğraflarının çekildiğini, Pınar Gültekin'in bu görüntüleri kullanarak kendisinden tehdit ve şantajla aylarca para istediğini iddia etti.
9.11.2020 Gündem
Kafasını kesip okulun bahçesine attı! Tüyler ürperten sözler
Kafasını kesip okulun bahçesine attı! Tüyler ürperten sözler Konya'nın Bozkır ilçesinde, akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Mustafa Sömek'in (56) başını ve cinsel organı keserek öldüren, Mücahit Minaz (41), tutuklandı. Cinayetin ardından kanlı elbisesiyle bir kahvehaneye gidip çay içtiği ortaya çıkan ve şizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen Minaz'ın ifadesinde; "Bir şeyler mırıldanıp duruyordu. Öldürmek istedim, öldürdüm" dediği öğrenildi.
2.11.2020 Gündem
Konya'da korkunç olay! Başını ve cinsel organını kesip okul bahçesine attı!
Konya'da korkunç olay! Başını ve cinsel organını kesip okul bahçesine attı! Konya’nın Bozkır ilçesinde başı ve cinsel organı kesilmiş halde bulunan 56 yaşındaki Mustafa Sömek’in katil zanlısı 41 yaşındaki Mücahit Minaz ticari taksiyle kaçarken yakalandı.
1.11.2020 Yaşam
Genç kız otobüsteki tacizi görüntüledi
Genç kız otobüsteki tacizi görüntüledi Edirne’den İstanbul’a giden yolcu otobüsünde seyahat eden 17 yaşındaki genç kız E.H.’yi taciz eden muavin Hüseyin Ç. (31), Keşan ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Hüseyin Ç. tutuklandı.
22.10.2020 Yaşam
Cinsel organını kesti! Pişman olunca da...
Cinsel organını kesti! Pişman olunca da... Düzce'de, aşırı alkollü olduğu öne sürülen V.K.B. (35), cinsel organını kestikten sonra pişman olunca 112 Acil servisi aradı. Hastaneye kaldırılan V.K.B.nin cinsel organı dikildi.
26.05.2020 Yaşam
Cinsel fonksiyon bozukluğunda yeni tedavi yöntemi
Cinsel fonksiyon bozukluğunda yeni tedavi yöntemi Cinsel fonksiyon bozukluğu ilerleyen yaşlarda erkeklerde sıkça görülürken, medikal estetik, kireçlenme gibi birçok alanda kullanılmaya başlayan PRP (Platelet rich plasma) yönteminin bu sorun için de çözüm olabiliyor. Üroandroloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, kişinin kendi hücreleri kullanılarak yapılan PRP yöntemi ile cinsel performansı arttırmanın mümkün olduğunu söyledi.
18.01.2020 Sağlık
ABD'de ilginç olay! Cinsel organı ısırılan adam hastanelik oldu
ABD'de ilginç olay! Cinsel organı ısırılan adam hastanelik oldu Amerika'da partneri tarafından cinsel organı ısırılan talihsiz adam hastanelik oldu.
28.12.2019 Dünya
Kastamonu'da dehşete düşüren olay!
Kastamonu'da dehşete düşüren olay! Kastamonu'da bir adam tartıştığı eşi tarafından cinsel organı kesilerek hastanelik oldu.
23.11.2019 Yaşam
Aydın'da korkunç olay! Babasının penisini kesti
Aydın'da korkunç olay! Babasının penisini kesti Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan olay duyanları dehşete düşürdü! Psikolojik sorunları bulunduğu ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Onur S. (21), tartıştığı yatalak babası Mehmet S.'nin (50) penisini keserek kaçtı. Son dakika haberine göre Hastaneye kaldırılan baba Mehmet S. tedaviye alınırken, kesilen parça bulunamadığı için yerine dikilemedi.
6.10.2019 Yaşam
Her ayrıntısı korkunç! Yatalak babasına dehşeti yaşattı
Her ayrıntısı korkunç! Yatalak babasına dehşeti yaşattı Aydın'ın Efeler ilçesinde, psikolojik sorunları bulunduğu ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Onur S. (21), tartıştığı yatalak babası Mehmet S.'nin (50) penisini keserek kaçtı. Hastaneye kaldırılan baba Mehmet S. tedaviye alınırken, kesilen parça bulunamadığı için yerine dikilemedi.
5.10.2019 Yaşam
Svitlana tecavüze uğradı, Kübra takside vuruldu!
Svitlana tecavüze uğradı, Kübra takside vuruldu! İzmir’de öldüresiye dövülüp tecavüze uğrayan Ukraynalı bir kadın, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Erkek arkadaşı ile takside tartışan bir başka genç kadın da önce darp edildi, ardından silahla vuruldu.
15.08.2019 Yaşam
Üvey kızlarına cinsel istismar sanığına 29 yıl hapis cezası
Üvey kızlarına cinsel istismar sanığına 29 yıl hapis cezası Erzurum'da dini nikahlı işitme engelli eşi C.O.'nun kızları H.O. (10) ile işitme engelli D.O.'ya (9) şiddet uygulayıp, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan, kendisi de işitme engelli olan Sinan S. (37), 29 yıl 10 ay hapis cezasına mahkûm edildi. Mahkeme, Sinan S.'ye 'iyi hal' indirimi uygulamadı.
14.06.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Organı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel organı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.