Çılgın Proje

Çılgın Proje

Son dakika çılgın proje haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çılgın proje ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çılgın proje haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çılgın Proje

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çılgın proje gelişmeleri de dahil olmak üzere 374 çılgın proje haberi bulunmuştur. Tüm çılgın proje haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ay'da çılgın proje: Hiperteleskop! Gücünü kraterlerden alacak
Ay'da çılgın proje: Hiperteleskop! Gücünü kraterlerden alacak Arka bahçelerimize teleskoplar kurduk, yetmedi ıssızlıkların ortasındaki dağların tepesine teleskoplar kurduk, yetmedi teleskoplarımızı uzaya yolladık.
14.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Bilim insanlarından iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için çılgın proje: Güneş ışınlarını azaltmak için bir gök taşına 'şemsiye' bağlasak nasıl olur?
Bilim insanlarından iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için çılgın proje: Güneş ışınlarını azaltmak için bir gök taşına 'şemsiye' bağlasak nasıl olur? Dünya hızla ısınıyor ve bilim insanları iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak için çeşitli yöntemler geliştiriyor.
10.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak...
Çöle 120 kilometrelik yatay gökdelen! 1 trilyon dolarlık proje 5 milyon kişi yaşayacak... Suudi Arabistan’dan çılgın proje. 120 kilometrelik ‘yatay gökdelen’ yapılması planlanıyor. 500 metre yüksekliğindeki iki paralel binadan oluşan proje 1 trilyon dolara mal olacak ve binalarda 5 milyon kişi yaşayabilecek.
25.07.2022 Dünya
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: 13 kat daha güvenli olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: 13 kat daha güvenli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Temelini attığımız köprümüz, 45 kilometrelik Başakşehir-Bahçeşehir-Hadımköy yolunun bir parçası olmakla birlikte, Kanal İstanbul’un Sazlıdere kesiminin de geçişini sağlayacaktır.” dedi.
26.06.2021 Ekonomi
Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak?
Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak? Kanal İstanbul için ilk adım atılıyor. Kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul, bugün ilk köprünün temelinin atılmasıyla fiilen hayata geçirilmeye başlanacak. Peki, Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak? İşte Kanal İstanbul projesi ile ilgili detaylar...
26.06.2021 Gündem
Kanal İstanbul için tarihi gün: Cumhurbaşkanı Erdoğan temelini atacak...
Kanal İstanbul için tarihi gün: Cumhurbaşkanı Erdoğan temelini atacak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından itibaren "rüyası" olduğunu belirttiği ve Başbakan iken 27 Nisan 2011'de "çılgın proje" olarak kamuoyuna duyurduğu, İstanbul'u içinden 2 deniz geçen bir şehre dönüştürecek Kanal İstanbul, ilk köprünün temelinin atılmasıyla fiilen hayata geçirilmeye başlanacak.
26.06.2021 Ekonomi
Türkiye'den 2 dev proje! Ay sonu faaliyete geçiyor
Türkiye'den 2 dev proje! Ay sonu faaliyete geçiyor Türkiye'de haziran ayı içerisinde iki önemli projenin heyecanı yaşanacak. Bu çerçevede, Kanal İstanbul Projesi kapsamında yapılacak 6 köprüden ilkinin temeli ay sonunda atılacak, 3 Mayıs'ta yörüngesine yerleşen Türksat 5A uydusu da hizmete alınacak.
6.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika kısıtlama açıklaması! Kafe, restoran ve lokantalar açılacak mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika kısıtlama açıklaması! Kafe, restoran ve lokantalar açılacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Bizim bir Bilim Kurulumuz var. Çalışmaları pazartesi günü Kabine'ye gelecek, orada müzakeresini yapacağız. Mutasyonun hangi ilimizde, ne konumda olduğunu Sağlık Bakanımız bizlere sunacak. Sunumdan sonra ne gibi tedbirler alabiliriz, lokantalarla, kafelerle ilgili ne yapabiliriz bunları pazartesi günü ifade edeceğim." dedi.
26.02.2021 Siyaset
Oyunda iddiayı kaybedince öyle bir şey yaptı ki... Görenler şoke oldu!
Oyunda iddiayı kaybedince öyle bir şey yaptı ki... Görenler şoke oldu! Antalya'da aracının üstünü kesip havuza dönüştürdükten sonra trafikte havuz, başka bir aracının üzerini teras gibi kullanarak bagaj kısmında mangal keyfi yapan, son olarak da koltuktan yaptığı motosikletle trafikte ilerleyen şans oyunu milyoneri oto aksesuarcısı Murat Tokmak, bu sefer hurdacıdan aldığı bir otomobilin etrafını okey taşlarıyla kapladı. 11 bin okey taşıyla 11 bin liraya mal ettiği aracının test sürüşünü gerçekleştiren Tokmak, “Okey oynarken kaybedersem aracımın üzerini okey taşlarıyla kaplayacağım diye iddiaya girmiştim, ikinci elde kaybettim. Ben de sözümü tuttum” dedi.
30.12.2020 Yaşam
Kanal İstanbul ihalesi ne zaman?
Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrasında açıklamalarda bulundu. Varlık Fonu toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Erdoğan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili yoğun talepler olduğunu ifade etti. Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarının ardından pek çok kişi de Kanal İstanbul ihalesinin yapılacağı tarihi araştırıyor. Peki, Kanal İstanbul ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul'un maliyeti ne kadar? Kanal İstanbul ne zaman tamamlanacak? Kanal İstanbul hakkında merak edilenler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul ihalesi ile ilgili açıklamaları...
27.11.2020 Gündem
Kanal İstanbul nereye yapılacak?
Kanal İstanbul nereye yapılacak? Kanal İstanbul son günlerin en çok tartışılan gündem konularından biri. Vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Kanal İstanbul hakkında merak edilen soruların başını ise ‘’Kanal İstanbul nereye yapılacak?’’ çekiyor. İstanbul’da yapılması planlanan suyolu projesi Kanal İstanbul, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çılgın Proje olarak duyurulmuştu. Projenin detayları ise 27 Nisan 2011 yılında paylaşılmıştı. Peki Kanal İstanbul nereye yapılacak?
20.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Havalimanı-Gayrettepe arası 35 dakika olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Havalimanı-Gayrettepe arası 35 dakika olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının, Türkiye'nin "ilk hızlı metrosu" unvanını kazanacağını belirterek, "Bu hatla Havalimanı-Gayrettepe arasındaki ulaşım 35 dakikada sağlanacak." dedi. Erdoğan marmaray ile ilgili de konuştu ve "Rakamı az önce aldım 500 milyon kişi kullandı" dedi.
18.01.2020 Gündem
Kanal İstanbul projesi ne zaman başlayacak? Kanal İstabul'un güzergahları!
Kanal İstanbul projesi ne zaman başlayacak? Kanal İstabul'un güzergahları! Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan, Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çılgın proje olarak duyurulan Kanal İstanbul projesi bugünlerde gündemden düşmüyor. Kanal İstanbul hakkında gelen son dakika bilgilere göre ise, Kanal İstanbul projesine ilişkin Çevresel Etki Değerlendirme Raporu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun bulunarak kabul edildi. Peki, Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? Kanal İstanbul nereye yapılacak? Kanal İstanbul projesi güzergahı nerelerden geçiyor? İşte Kanal İstanbul hakkında merak edilenler…
23.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul projesi nedir? Kanal İstanbul son durum...
Kanal İstanbul projesi nedir? Kanal İstanbul son durum... Kanal İstanbul projesi nedir? son günlerde yapılan tartışmalardan sonra yeniden gündeme geldi. 2011 yılında ‘’Çılgın Proje’’ olarak duyurulan, Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağı düşünülen Kanal İstanbul projesi hakkında merak edilenleri derledik. Peki, Kanal İstanbul projesi nedir? Kanal İstanbul son durum…
3.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul'un ÇED raporuna son şekli verilecek
Kanal İstanbul'un ÇED raporuna son şekli verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011'de açıklanan ve kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi'nin ÇED raporuna son şeklinin verilmesi amacıyla 28 Kasım'da 1. İnceleme Değerlendirme Komisyon toplantısı düzenlenecek.
26.11.2019 Gündem
Diyarbakır'ın "çılgın projesi" binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak
Diyarbakır'ın "çılgın projesi" binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak Türkiye'nin önemli projeleri arasında bulunan ve GAP'ın da önemli ayaklarından biri olan Silvan Projesi, Diyarbakır'da binlerce kişiyi istihdama kavuşturacak. DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın: Ekonomiye yıllık 1,3 milyar lira katkısı olacak...
6.02.2019 Gündem
Trump'tan çılgın proje: Sahra Çölü'ne duvar örün
Trump'tan çılgın proje: Sahra Çölü'ne duvar örün ABD Başkanı Donald Trump'ın İspanya'ya, Akdeniz'den göçmen akınını durdurmak için Sahra Çölü'ne duvar örmesini önerdiği ortaya çıktı.
20.09.2018 Dünya
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'ndan flaş 'Kanal İstanbul' açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'ndan flaş 'Kanal İstanbul' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanan 100 Günlük İcraat Programı'ndaki Türkiye'nin gurur projeleri için çalışmaları hızlandırdık. Programın en önemli projeleri arasında yer alan Türkiye'nin prestij projesi Kanal İstanbul etüt proje işinin tamamlanması ve yapım ihale ilanına çıkılması için hem Karayolları hem de Altyapı Yatırımları genel müdürlüklerimizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.
7.08.2018 Ekonomi
Bakan Albayrak: Kandil'i tarihe gömeceğiz!
Bakan Albayrak: Kandil'i tarihe gömeceğiz! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak,  Kandil operasyonuna ilişkin, "Kandil'in nefesi kesildi, artık son günlerini  yaşıyor. 10 yıllardır bu ülkenin annelerini ağlatan, evlatlarını öksüz, yetim  bırakan terör belasının inlerine girdiğimiz son günler. Kandil'i tarihe  gömeceğimiz yeni bir dönemin eşiğindeyiz." dedi.
11.06.2018 Siyaset
Bakan Albayrak: Apoleti millet söker
Bakan Albayrak: Apoleti millet söker Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 24 Haziran seçimlerinden çıkacak sonuca kimlerin sevineceğini bakmak gerektiğini belirterek, "15 Temmuz’da FETÖ’ye geçit vermeyen bu millet, bu kalleşliğe geçit verir mi? Apoleti millet söker millet." dedi.
3.06.2018 Siyaset
UEFA ile FIFA arasında Şampiyonlar Ligi krizi!
UEFA ile FIFA arasında Şampiyonlar Ligi krizi! UEFA Başkanı Ceferin, FIFA’nın küresel çaptaki yeni Şampiyonlar Ligi projesine sert çıktı, projeyi uygulamaya koymaya hazırlananlara ağır eleştiriler getirdi.
24.05.2018 Futbol
340 metre uzunluk  48 metre genişlik
340 metre uzunluk 48 metre genişlik Kanal İstanbul’dan geçecek gemilerin azami boyutları belli oldu. Gemiler en fazla 275 metre boyunda, 48 metre genişliğinde, tankerler 340 metre boyunda, 48.2 metre genişliğinde olacak.
3.03.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya daha neyi bekliyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya daha neyi bekliyor? Kasımpaşa Tüneli'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya ve Belçika'ya seslendi. "Almanya neyi bekliyor?" diye soran Erdoğan "Burada herhangi bir kiliseye karşı böyle bir şey yapılsa, benim polisim de izlese acaba dünya buna ne der? Kusura bakmasınlar. Elimiz böğrümüzde oturup bekleyecek halimiz yok" dedi.
27.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çılgın Proje ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çılgın proje haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.