Cihatçılar

Cihatçılar

Son dakika cihatçılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cihatçılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cihatçılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihatçılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihatçılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 cihatçılar haberi bulunmuştur. Tüm cihatçılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken kritik Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in BM elçisinin sözleri tansiyonu zirveye çıkardı. İran'ı hedef alan elçi 'Ayetullah rejimi Nazi rejimidir' dedi. Hamas tarafından kaçırılan İsrail askeri gece operasyonu ile kurtarıldı. Gazze'yi hedef almayı sürdüren İsrail'in savaşın başından beri 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı. Hamas ise kara operasyonuna girişen İsrail'e ait bir Merkava tankının vurulduğu anları yayınladı.
31.10.2023 Dünya
AK Parti'den sert Ermenistan açıklaması!
AK Parti'den sert Ermenistan açıklaması! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak, "Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısını şiddetli bir şekilde kınıyoruz. Bu Azerbaycanlı kardeşlerimizle kendi kaderimizin aynı gördüğümüzün kanıtıdır. Ermenistan ateşkesi ihlal etti. Köylere soykırımvari bir saldırıda bulundu." ifadelerini kullandı.
29.09.2020 Gündem
Hollanda'dan çifte pasaportlu 15 kişiye vatandaşlık iptali
Hollanda'dan çifte pasaportlu 15 kişiye vatandaşlık iptali Hollanda, "terör suçlarından mahkûm edilen veya terör örgütlerine katılmak için yurtdışına giden" 15 cihatçının vatandaşlığını iptal etti.
9.01.2019 Dünya
Radikal muhalifler mutabakata uyacak!
Radikal muhalifler mutabakata uyacak! Reuters, Soçi’de varılan İdlib mutabakatına bölgedeki radikal silahlı grupların uyacağını duyurdu. Reuters’a konuşan üst düzey bir muhalif yetkili, “HTŞ Türk ordusuna el altından mesaj gönderdi, şartlara uyacağının işaretini verdi” dedi
27.09.2018 Gündem
Barışçıl protestocu nasıl 100 kişinin katili oldu
Barışçıl protestocu nasıl 100 kişinin katili oldu Suriye’de Esad karşıtı barışçıl protestolara katılan Halit, gözaltına alınıp akıl almaz işkenceler gördükten sonra nasıl keskin nişancı olup 100 kişiyi öldürdüğünü BBC’ye anlattı
5.05.2018 Gündem
Cani pişman değilmiş! 'İstiyorsan gözümün önünde karımla yatabilirsin ama...'
Cani pişman değilmiş! 'İstiyorsan gözümün önünde karımla yatabilirsin ama...' Suriye, 7 yıldan uzun bir süredir kanlı bir savaşın içinde. Devlet Başkanı Beşar Esad ve yönetimi hem isyancı silahlı muhaliflerle savaşıyor hem de DEAŞ'in cihatçılarıyla. Ülkenin kuzeyindeki Rakka kenti, çatışmaların kilit bölgelerinden biri oldu. Bu, Rakka'daki barışçıl bir protestocunun nasıl kanlı savaşın içinde bir katile dönüştüğünün hikâyesi.
5.05.2018 Dünya
Esad’ın milisleri Fırtına’ya tutuldu!
Esad’ın milisleri Fırtına’ya tutuldu! Suriye devlet televizyonu, kendilerine ‘halk güçleri’ diyen milislerin Afrin’e giriş görüntülerini yayınladı. Fırtına obüsleri, milislerin girdiği bölgeye 4 kez uyarı atışı yaptı. Milisler, top atışlarının ardından geri çekildi
20.02.2018 Gündem
Batı medyası, terör örgütlerini sempatik göstermeye çalışıyor
Batı medyası, terör örgütlerini sempatik göstermeye çalışıyor Avrupa medyası, Türkiye'nin bölgedeki terör örgütlerini hedef alan Zeytin Dalı Harekatı'nı "bölgede DEAŞ'a karşı savaşan Kürt gruplara" yönelik gibi göstermeye çalışarak, algı operasyonu yürütüyor.
8.02.2018 Dünya
Son dakika... Rusya'dan flaş açıklama! Türklere...
Son dakika... Rusya'dan flaş açıklama! Türklere... Rusya Savunma Bakanlığı'nın, Suriye'nin İdlib bölgesinde cihatçılar tarafından düşürülen Su-25 tipi Rus savaş uçağının motoru dahil tüm parçalarının bulunması için Türkiye'den yardım istediği belirtildi. Rusya'nın bu şekilde uçağın vurulduğu taşınabilir uçaksavar füzelerinin tipini belirleyebileceği kaydediliyor.
6.02.2018 Dünya
Rusya: Pilotumuz kendini havaya uçurdu
Rusya: Pilotumuz kendini havaya uçurdu Rusya Savunma Bakanlığı, İdlib'de düşürülen uçağın pilotunun, yere inince önce çatışmaya girdiğini ardından çevresi sarılınca kendini havaya uçurduğunu açıkladı.
5.02.2018 Dünya
DEAŞ’lılar gerçek İslam’ı öğreniyor!
DEAŞ’lılar gerçek İslam’ı öğreniyor! TSK’nın Fırat Kalkanı harekatıyla aldığı Suriye’nin Mare kenti şimdi DEAŞ’lılar için kurulan ‘rehabilitasyon merkezi’ne ev sahipliği yapıyor. DEAŞ’lılar burada ‘gerçek İslam’ı öğreniyor, psikoloji ve insan hakları dersi alıyor
29.09.2021 Gündem
Müslüman FBI ajanının sırları
Müslüman FBI ajanının sırları ABD’de radikal İslamcıların içinde faaliyet yürüten Müslüman FBI ajanı, Time Square’de yılbaşında patlayacak bombayı ve raydan çıkarılmak istenen New York trenini engelledi. Anılarını kitap haline getirdi
24.10.2017 Dünya
DEAŞ: Kadınların silahlı cihada katılmaları zorunluluk oldu
DEAŞ: Kadınların silahlı cihada katılmaları zorunluluk oldu Suriye ve Irak'ta son dönemde büyük toprak kayıpları yaşayan Irak Şam İslam Devleti (DEAŞ) örgütü kadınları cepheye çağırdı.
6.10.2017 Dünya
İsviçre Alplerinde PKK kampı!
İsviçre Alplerinde PKK kampı! Avrupa polisi Europol’ün terör raporunda PKK’nın Alp Dağları eteklerinde gençlere yönelik ideolojik kamp kurmuş olabileceğine dikkat çekildi
20.06.2017 Dünya
'Katar, terörist gruplara 1 milyar dolar fidye ödedi'
'Katar, terörist gruplara 1 milyar dolar fidye ödedi' İddiaya göre, Katar'ın, Irak'ta avlandıkları sırada kaçırılan kraliyet ailesi üyelerinin serbest bırakılması için terörist gruplara yaklaşık 1 milyar dolar fidye ödediği belirtildi.
6.06.2017 Dünya
Son dakika: ABD'li temsilci: O Müslümanları yakalayıp öldürün!
Son dakika: ABD'li temsilci: O Müslümanları yakalayıp öldürün! Londra'da 7 kişinin hayatını kaybettiği 48 kişinin yaralandığı bıçaklı saldırının ardından ABD'li meclis üyesi Clay Higgins'ten 'Radikal müslümanları gördüğünüz yerde öldürün" çağrısı geldi. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
6.06.2017 Dünya
Son dakika: Bu sefer çok farklı! Tehdit büyük!
Son dakika: Bu sefer çok farklı! Tehdit büyük! İngiltere'nin başkenti Londra'da Cumartesi gecesi gerçekleşen saldırıyı düzenleyenlerin son dakika gelişmesi ile isimlerinin açıklanmasıyla, güvenlik ülkedeki en önemli tartışma konularından biri haline geldi. İngiltere'nin tamamen farklı seviyede bir terör tehdidiyle karşı karşıya olduğu gözlemlendi.
6.06.2017 Dünya
Suriye ordusu, Palmira genelinde kontrolü yeniden kazandı
Suriye ordusu, Palmira genelinde kontrolü yeniden kazandı Palmira’daki IŞİD saldırısını püskürten Suriye ordusunun kentin genelinde kontrolü yeniden sağladığı belirtildi
17.06.2021 Dünya
"Cihatçılar teslim olmak için gizli görüşmelere başladı"
"Cihatçılar teslim olmak için gizli görüşmelere başladı" Suriye hükümetine yakınlığıyla bilinen El-Vatan gazetesinin haberine göre, Halep'in doğu semtlerini kontrol altında tutan silahlı gruplar teslim olmanın koşullarını görüşmek üzere Suriye hükümetiyle gizli görüşmelere başladı.
17.06.2021 Dünya
IŞİD, Avrupa'da Orta Doğu'dakine benzer eylemlere hazırlanıyor
IŞİD, Avrupa'da Orta Doğu'dakine benzer eylemlere hazırlanıyor Avrupa Polis Örgütü (Europol), Suriye ve Irak'ta mevzi kaybeden IŞİD'in Orta Doğu'da gerçekleştirdiği bomba yüklü araçla saldırı, insan kaçırma ve gasp gibi eylemlere Avrupa'da da başvurabileceği uyarısında bulundu.
17.06.2021 Dünya
Son iki yılın en ağır bombardımanı
Son iki yılın en ağır bombardımanı Halep kentinin doğusunda muhaliflere yönelik bombardıman 4’üncü gününü geride bırakırken ‘vakum, misket, varil ve nüfuz edici bombalarla’ ilk belirlemelere göre 40 kişi öldü 180 kişi yaralandı
19.11.2016 Dünya
Rus Dışişleri'nden Batı basınına Halep tepkisi
Rus Dışişleri'nden Batı basınına Halep tepkisi Rusya ve Suriye uçaklarının 18 Ekim'den bu yana Halep üzerinde uçmadığını hatırlatan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Batı medyasını, bu durumu görmezden geldiği için eleştirdi.
10.11.2016 Dünya
Suriye ordusu Dera'da cihatçıların saldırısını püskürttü: 30 ölü
Suriye ordusu Dera'da cihatçıların saldırısını püskürttü: 30 ölü Fetih el Şam Cephesi ve ÖSO'ya bağlı grupların, Dera'da saldırı gerçekleştirdiği belirtildi. Suriye ordusu tarafından geri püskürtülen cihatçılardan 30'u öldürülürken, 3 tank da imha edildi
17.06.2021 Dünya
Rus Dışişleri: İdlib'deki okul saldırısıyla ilgimiz yok
Rus Dışişleri: İdlib'deki okul saldırısıyla ilgimiz yok Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suriye'nin İdlib kentinde bir okula gerçekleştirilen saldırının arkasında Moskova olduğu yönündeki suçlamaları kesin bir dille yalanladı.
17.06.2021 Dünya
Daily Telegraph yazarı: Esad'dan kurtulmadan IŞİD'i yenemeyiz
Daily Telegraph yazarı: Esad'dan kurtulmadan IŞİD'i yenemeyiz Daily Telegraph gazetesi yazarı David Blair, IŞİD yöneticilerinden Ebu Muhammed el Adnani'nin öldürülmesinin ardından örgüte karşı mücadelenin nasıl şekillenmesi gerektiğini ele alıyor: "IŞİD yöneticileri güderek artan sıklıkla öldürülüyor...
1.09.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cihatçılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihatçılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.