Ciğer

Ciğer

Son dakika ciğer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ciğer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ciğer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ciğer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ciğer gelişmeleri de dahil olmak üzere 418 ciğer haberi bulunmuştur. Tüm ciğer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da yüzyıllardır devam eden gelenek: Ciğer kebabıyla kahvaltı
Adana'da yüzyıllardır devam eden gelenek: Ciğer kebabıyla kahvaltı Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'ndaki ciğer kebabıyla kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürüyor.
9.05.2024 Adana
Giray Altınok'dan Haluk Bilginer espirisi!
Giray Altınok'dan Haluk Bilginer espirisi! Oyuncu Giray Altınok, geçirdiği ciğer enfeksiyonu sonrası sesinin henüz düzelmediğini açıkladı. Altınok, değişen sesiyle yaptığı Haluk Bilginer taklidiyle takipçilerini güldürdü. Altınok, "Umarım sesim böyle kalır, umarım hiç değişmez" dedi.
1.05.2024 Magazin
31 Mart 2024 Amasya yerel seçim sonuçları:  Amasya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Amasya belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Amasya yerel seçim sonuçları: Amasya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Amasya belediye başkan adayları Amasya yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Amasya iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Amasya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Amasya aday listesi
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Adana'nın markalaşan geleneği: Sabah kahvaltıda ciğer kebap ve şalgam
Adana'nın markalaşan geleneği: Sabah kahvaltıda ciğer kebap ve şalgam Zengin mutfak kültürüyle, Türkiye'nin yanı sıra dünyada da adını duyuran Adana'da, 100 yılı aşkın süredir devam eden ciğer ile kahvaltı kentti ilk kez ziyaret edenleri şaşırtıyor.
7.03.2024 Adana
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Folat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Folat Barındıran Gıdalar Listesi...
Folat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Folat Barındıran Gıdalar Listesi... Folat, sekiz B vitamininden biri olan B9'un diğer bir adıdır. Folot birçok gıdada doğal olarak bulunur. Güçlendirilmiş gıdalarda folik asit formunda da bulunabilir. Yumurtalar, baklagiller, turunçgiller ve güçlendirilmiş tahıllar folat içeren gıdalardandır.
1.02.2024 Yaşam
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... K vitamini vücut için en önemli vitaminlerden biridir. Çünkü K vitamini sağlıklı kemikler oluşturmak, kalbi güçlü tutmak ve kanın pıhtılaşması için yardımcı olmak gibi görevlere sahiptir. 
30.01.2024 Yaşam
B12 İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B12 Barındıran Gıdalar Listesi...
B12 İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B12 Barındıran Gıdalar Listesi... B12 vitamini suda çözünebilen ve az da olsa vücut tarafından depolanan bir vitamindir. B12 eksikliğinin genellikle unutkanlığa neden olduğu bilinir. 
29.01.2024 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Demir İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Demir Barındıran Gıdalar Listesi...
Demir İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Demir Barındıran Gıdalar Listesi... Demir, vücut fonksiyonları için çok önemli ve hayati bir element olarak bilinir. Vücut; kas hücresi, kırmızı kan hücresi ve pek çok sayıda enzimi oluşturmak için demire gereksinim duyar. Demir, vücutta üretilmez. Sadece besinler tarafından temin edilir.
12.01.2024 Sağlık
Sakatat fiyatları et ve tavuğu solladı
Sakatat fiyatları et ve tavuğu solladı Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, sakatatın kilo fiyatının, etin kilo fiyatını geçtiğini belirterek, “1 kilo kuzu ciğer, 1 kilo kuzu etin fiyatını geçti. Eskiden yüzüne bakılmazdı sakatatın, şimdilerde etten pahalı" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
Selenyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Selenyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Selenyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Selenyum Barındıran Gıdalar Listesi... Selenyum, birçok gıdada doğal olarak bulunan, diğerlerine eklenen ve besin takviyesi olarak bulunan bir eser elementtir. Selenyum insan vücudu için gerekli olan elementlerden biridir.
4.01.2024 Sağlık
Zümrüt Taşı Özellikleri Nelerdir? Zümrüt Taşının En Bilinen Faydaları...
Zümrüt Taşı Özellikleri Nelerdir? Zümrüt Taşının En Bilinen Faydaları... Zümrüt taşı, mitolojide ve efsanelerde geniş yer tutan bir taştır. Dünyadaki en değerli 4 taştan biri olan zümrüt taşı yeşil rengiyle dikkat çeker ve yağmur taşı olarak da bilinir.  
14.12.2023 Yaşam
Kilo fiyatı eti geçti! İşletmeciler de vatandaş da şaşkın
Kilo fiyatı eti geçti! İşletmeciler de vatandaş da şaşkın Diyarbakır’da günlük yaklaşık 4 ton tüketilen ve coğrafi işaret tescil belgesi aldıktan sonra tüketiminin arttığı kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükseldi. Fiyatı, kilosu 390 TL olan eti geçen ciğerin 1 porsiyonu ise restoranlarda 200 TL'ye satılmaya başlandı. Diyarbakır Lokantacılar, Kebapçılar ve Tatlıcılar Odası (DİLTO) Başkanı Haşim Elkaan, “Anlamadığımız bir konu, bugün ciğer fiyatları eti geçti. Bu kim, nasıl ve hangi eller tarafından bu şekle getirildi, çözümünü bulamadık" dedi.
28.11.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek kalmamıştır. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir" dedi.
3.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
Kurban Bayramında et tüketimine dikkat! 24 saat uyarısı geldi
Kurban Bayramında et tüketimine dikkat! 24 saat uyarısı geldi Kurban Bayramı geldi çattı. Kurban Bayramında beslenmemiz değişkenlik gösteriyor ve bayram süresince et tüketimimiz artıyor. Kurban Bayramı'nda; etin tüketim zamanına, pişme süresine, kurbanın kesilmesine kadar birçok dikkat etmemiz gereken unsur var. Peki Kurban eti ne zaman tüketilmeli? Kesilir kesilmez et tüketimi sağlıklı mı? ya da Kurban eti nasıl tüketilmeli? İşte bu soruların yanıtları...
28.06.2023 Gündem
Türk ve Yunan mutfağında yeni tartışma: Kokoreç kimin?
Türk ve Yunan mutfağında yeni tartışma: Kokoreç kimin? Baklava, cacık ve Türk kahvesinin ardından, Türkiye-Yunanistan arasında şimdi de ‘kokoreç’ tartışması alevlendi. Dünya mutfağı konusunda önemli bir otorite konumundaki ‘Taste Atlas’ (Lezzet Atlası), yaptığı ankette ‘En İyi Sakatat Yemekleri’ listesinde Yunan lezzeti “kokoretsi”yi ilk sıraya koydu. Türkiye’den “kokoreç” ise aynı listede 4. sırada yer aldı. Bunun üzerine sosyal medyada “Kokoreç Türk’tür” tartışması başladı.
10.06.2023 Yaşam
Edirne'nin meşhur tava ciğerinde tavan fiyat delindi!
Edirne'nin meşhur tava ciğerinde tavan fiyat delindi! Edirne'de geçen ocak ayında porsiyonu 120 TL olarak belirlenip, tavan fiyat uygulamasına geçilen meşhur tava ciğerinde, bazı esnaf girdi maliyetlerini gerçekçe gösterip, porsiyonunu 140 ile 160 TL'den satmaya başladı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, esnafın tarifenin üstünde satış yaptığını belirterek, "Edirne'de 120 TL olarak daha önce tarife vermiştik. Tarife dışı bir uygulama varsa bunu denetleyecek başka birimler var. İl Ticaret Müdürlüğü, Belediye Zabıta Müdürlüğü, bunların ekiplerinin görevleri fiyatları denetlemek, bizim işimiz değil yani. Şu anda tarifenin üzerinde satılıyor" dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Beşiktaş'ın yıldızını göklere çıkardı: O nasıl bir ciğer kardeş, o nasıl tekniktir
Beşiktaş'ın yıldızını göklere çıkardı: O nasıl bir ciğer kardeş, o nasıl tekniktir Süper Lig'in 27.hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-2 yenerek Galatasaray'la puan farkını 11'e indiren Beşiktaş'ta her ne kadar Cenk Tosun'un golleri, Maxim'in başarılı performansı konuşulsa da Siyah Beyazlı takımda İngiliz yıldızın şovu resmen ayakta alkışlandı. İşte Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından yazar yorumları...
3.04.2023 Beşiktaş
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş Big Lurch, dünyanın en iyi rapçilerinden biri olabilecek bir isimdi. ‘Korku hip-hop’, ‘korku rap’ gibi tarzların öncülerindendi. Ancak çıkardığı albümlerin yanı sıra işlediği korkunç bir cinayetle dünya gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Kurbanının içinde şeytan olduğunu söyleyerek oda arkadaşının sevgilisini öldürdü ve vahşet bununla da sınırlı kalmadı...
1.02.2023 Dünya
Tava ciğerinde tavan fiyat uygulaması! İşte yeni fiyatlar...
Tava ciğerinde tavan fiyat uygulaması! İşte yeni fiyatlar... Edirne'de gastronomi turizmin başlamasını sağlayan meşhur tava ciğerinin son aylarda artan fiyatı, ciğerciler ve onların kayıtlı olduğu odalar arasında tartışma konusu oldu. Ciğerci esnafı artan elektrik, gaz, yağ, un gibi giderleri neden gösterip bağlı bulundukları Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden yaklaşık 4 ay önce, porsiyonu 75 liraya sattıkları ciğeri, 90 liraya satmak için zam talebinde bulundu. Kentte iki kurum da talebi geri çevirip tarifelere zam yapmadı. Bunun üzerine bazı ciğerciler, fiyat tarifelerinde olmamasına rağmen ciğerin porsiyonunu tarifede yazan 75 lira yerine 90 liradan satmaya başladı. Yaklaşık 3 aydır zam isteyen ciğercilere ise beklenen cevap geldi. İşte ciğer fiyatları ile ilgili son gelişme...
18.01.2023 Ekonomi
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir'
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir' Türk futbolunun en renkli simalarından biri olan teknik direktör Yılmaz Vural, Misli TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
13.01.2023 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Ciğer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ciğer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.