Çift Başlı

Çift Başlı

Son dakika çift başlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çift başlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çift başlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çift Başlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çift başlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 çift başlı haberi bulunmuştur. Tüm çift başlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Balkan ülkelerinden biri olan Arnavutluk, Adriyatik ve İyon denizine kıyısı olan bir ülkedir. Yunanistan'ın kuzeyinde bulunan ülke mimarisi, tarihi ve kumsalları ile ön plana çıkan bir ülkedir. 
3.09.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Bakan Kurum müjdeyi verdi: Temmuzda teslim ediliyor
Bakan Kurum müjdeyi verdi: Temmuzda teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecek olan 2023 seçimlerinde Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz." dedi. Bakan Kurum, Sivas’ta kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak, “Sivas’ımızı kentsel dönüşümle daha sağlıklı konutlara kavuşturuyoruz. Bu anlamda Esentepe, Yunus Emre ve Demirciler Mahallelerindeki riskli alanda kentsel dönüşüme devam ediyoruz. Bu kapsamda 475 konutumuzun yapımını tamamlayarak inşallah Temmuz ayında vatandaşlarımıza teslim ediyoruz." ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Siyaset
Destan bugün var mı, bu akşam Destan yeni bölüm yayınlanacak mı? Destan 7. bölüm ne zaman?
Destan bugün var mı, bu akşam Destan yeni bölüm yayınlanacak mı? Destan 7. bölüm ne zaman? Bu akşam Destan var mı, Destan yeni bölüm ne zaman? Destan dizisi yeni bölümü dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Dizlerin yılbaşı nedeniyle ara vermesi, dizi takipçilerini arama motorlarına yöneltti. İşte detaylar…
11.01.2022 Televizyon
Bakan Kurum: Buna tahammül edemiyorlar
Bakan Kurum: Buna tahammül edemiyorlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "CHP'ye gönül veren kardeşlerimizin de rahatsızlık duyduğu bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Hani birileri 'zulüm 1453'te başladı' diyorlar ya. Aslında onlar Batı'nın zulümle, cehaletle, adaletsizlikle doldurduğu o karanlık çağın, ecdadımız tarafından kapatılmasına dayanamıyorlar, buna tahammül edemiyorlar" dedi.
6.01.2022 Gündem
Denizli'de turist buldu! Çift başlı kaplumbağa görenleri şaşkına çevirdi
Denizli'de turist buldu! Çift başlı kaplumbağa görenleri şaşkına çevirdi Denizli'nin beyaz travertenleriyle dünyaca ünlü Pamukkale'de bir turist tarafından bulunan çift başlı siyam ikizi kaplumbağalar, şaşkınlık yarattı. Kaplumbağalar, Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) koruma altına alındı.
10.11.2021 Yaşam
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak Türkiye Büyük Millet Meclisi 76 günlük aranın ardından 27. Dönem 5. Yasama dönem mesaisine başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 27'nci dönem 5'inci yasama yılı açılış programında konuştu. Erdoğan, "Bir süre önce gündeme getirdiğimiz ülkemize yeni anayasa kazandırma teklifinin de Meclisimiz tarafından başarıyla hayata geçirileceğini ümit ediyorum. Yeni bir anayasa milletimize vereceğimiz en güzel 2023 hediyesi olacaktır." dedi.
1.10.2021 Siyaset
15 Temmuz Demokrasi Müzesi bugün açılıyor
15 Temmuz Demokrasi Müzesi bugün açılıyor Cumhurbaşkanlığı Külliyesi karşısında inşa edilen 15 Temmuz Demokrasi Müzesi, hain darbe girişiminin yıldönümünde bugün açılıyor.
15.07.2021 Gündem
Görenler hayrete düştü! Sadece 10 dakika yaşadı, ilk kez...
Görenler hayrete düştü! Sadece 10 dakika yaşadı, ilk kez... Bursa'nın İnegöl ilçesinde çift başlı doğan kuzu, 10 dakika sonra öldü.
3.07.2021 Yaşam
Arkeoloji Müzesi'nin gözdesi: Hitit dönemine ait altın mühür yüzük
Arkeoloji Müzesi'nin gözdesi: Hitit dönemine ait altın mühür yüzük Sivas'ta, Arkeoloji Müzesi'nde sergilenen Hitit dönemine ait altın mühür yüzük, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Hitit kralına en yakın kişi konumundaki baş sakiye ait olduğu sanılan ve aynı zamanda mühür olarak kullanıldığı düşünülen mühür yüzük, eldeki tek örnek olma özelliği taşıyor. Yaklaşık 16 gram ağırlığında olan yüzüğün üzerinde hiyeroglif yazı bulunuyor. Kangal ilçesinde tarlada bulunan yüzük, 1988 yılından beri müzenin gözde eserleri arasında yer alıyor.
11.03.2021 Kültür Sanat
ABD’de bir evin bahçesinde çift başlı yılan bulundu
ABD’de bir evin bahçesinde çift başlı yılan bulundu ABD’nin Florida eyaletinde bir aile evin bahçesinde çift başlı yılan buldu.
23.10.2020 Dünya
Çift başlı buzağı şaşırttı! Görmek için sıraya giriyorlar
Çift başlı buzağı şaşırttı! Görmek için sıraya giriyorlar Endonezya’da dünyaya gelen, çift başlı bir buzağı görenleri şaşırttı. İki başlı buzağının dört gözü, iki ağzı olmasına rağmen sağlıklı olduğu açıklandı.
12.08.2020 Dünya
'Ana şebekeye uzak yerlere taşıma yoluyla doğal gaz götüreceğiz'
'Ana şebekeye uzak yerlere taşıma yoluyla doğal gaz götüreceğiz' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Özellikle ana şebekelerimize uzak olan yerleşim yerlerimizde taşıma yöntemi ile doğal gazı götürmek için çalışmalar sürüyor. İnşallah oraları da en kısa sürede doğal gaza kavuşturmuş olacağız" dedi.
5.07.2020 Ekonomi
'Zehirli yılanlar gece çıkıyor, sahillerde ayakkabıyla dolaşın'
'Zehirli yılanlar gece çıkıyor, sahillerde ayakkabıyla dolaşın' Antalya'da son günlerde evlerin ve araçların içine giren yılanlar, korkuya neden oluyor. Akdeniz Üniversitesi'nden (AÜ) Prof. Dr. Mehmet Öz, ''Corona virüs sürecinde insanlar yılanların yaşam alanlarından ayrıldı. Yılanlar bu süreçle birlikte daha serbest hareket etmeye başladı" dedi. Gece saatlerinde plajlarda, dağlık alanlarda olanların mutlaka ayakkabı giymesi gerektiğini aktaran Prof. Dr. Öz, "Çünkü zehirli yılanlar yüzde 99 gece çıkıyor" dedi.
15.06.2020 Gündem
Trump, kendisiyle alay edilen sahte başkanlık forsu önünde konuştu
Trump, kendisiyle alay edilen sahte başkanlık forsu önünde konuştu ABD liderini rezil eden forsta Amerikan kartalı yerine çift başlı Rus kartalı var, kartal ok yerine golf sopası tutuyor ve Latince 'Çokluktan birliğe' sloganı yerine 45'inci başkan olan Trump'a atıfla '45 bir kukladır' deniyor.
26.07.2019 Dünya
Zenit - Fenerbahçe: 3-1
Zenit - Fenerbahçe: 3-1 UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Zenit'e 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.
22.02.2019 Fenerbahçe
Polis kimlik kartları değişiyor
Polis kimlik kartları değişiyor Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personel ile emekli teşkilat mensuplarının kimlik kartları değişecek.
5.12.2018 Gündem
Çift başlı doğan buzağının ömrü kısa oldu
Çift başlı doğan buzağının ömrü kısa oldu Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir ineğin çift başlı dünyaya getirdiği buzağı 10 dakika hayatta kaldıktan sonra öldü.
30.10.2018 Yaşam
Muharrem İnce: Biz seçimi gel bakalım Muharrem'le kaybettik
Muharrem İnce: Biz seçimi gel bakalım Muharrem'le kaybettik CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce CNN Türk’te ekrana gelen Buket Aydın’la 40’a konuk oldu. İnce, ‘Biz seçimi aday açıklandığım gün kaybettik. 'Gel bakalım Muharrem'le kaybettik. Çift başlı görüntü verdik. Seçimi orada kaybettik biz’ dedi.
24.10.2018 Siyaset
ABD'de bulunan çift başlı yılan sergilenecek
ABD'de bulunan çift başlı yılan sergilenecek ABD'nin Kentucky eyaletinde bir çift, bahçelerinde çift başlı yılan buldu.
19.10.2018 Dünya
Çift başlı yılan koruma altında
Çift başlı yılan koruma altında Amerika Birleşik Devletleri’nin Virgina eyaletinde bir evin arka bahçesinde, doğada son derece nadir olarak görülen iki başlı zehirli yılan görüldü.
24.09.2018 Dünya
Evin arka bahçesinde çift başlı yılan çıktı
Evin arka bahçesinde çift başlı yılan çıktı Doğada son derece nadir olarak görülen iki başlı zehirli yılan, Amerika Birleşik Devletleri'nin Virgina eyaletinde bir evin arka bahçesinde ortaya çıktı.
24.09.2018 Dünya
Samsun'da çift başlı yılan şoku
Samsun'da çift başlı yılan şoku Hayvanlar arasında ender olarak görülen çift başlı yılanlardan biri, Samsun’un Çarşamba ilçesi Karakaya Mahallesi’nde bir vatandaş tarafından bulundu.
3.08.2018 Yaşam
İstanbul'da çocuk kafalı mumya timsah
İstanbul'da çocuk kafalı mumya timsah Mısır kültürüne ait olarak bilinen mumya aslında eski Türklerde ve Anadolu kültüründe de var. İstanbul’da Topkapı Sarayı’nda bulunan mumya ise hem tekniği hem de hikayesi ile en etkileyici olanı. Çift başlı mumyanın bir başında timsah diğer başında ise bir kadın başı yer alıyor. 2. Abdülhamid’in rahatsız olunca Topkapı Sarayı’na “sürgüne gönderdiği” mumya ilk kez görüntülendi.
7.07.2018 Gündem
FIFA'dan 'Arnavut Kartalı'na 10'ar bin frank ceza!
FIFA'dan 'Arnavut Kartalı'na 10'ar bin frank ceza! FIFA, Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda oynanan Sırbistan-İsviçre maçında yaşananlar nedeniyle iki tarafa para cezası verdi.
26.06.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Çift Başlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çift başlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.