Cia Başkanı

Cia Başkanı

Son dakika cia başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cia başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cia başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cia Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cia başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 376 cia başkanı haberi bulunmuştur. Tüm cia başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede...
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede... ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ün, 11 yıl aradan sonra ilk kez 30 Mayıs’ta Yunanistan’a ziyarette bulundu. Yunan başkenti Atina’da temaslarda bulunan CIA Başkanı Burns’ün ABD üssünün bulunduğu Dedeağaç kentini ve Türkiye sınırını da ziyaret ettiği öne sürüldü. Burns iddiası netlik kazanmadı ancak bir gün sonra ABD’nin Atina Büyükelçisi’nin de bölgede teftişte bulunması dikkat çekti. Türkiye sınırına 40 km uzaklıktaki Dedeağaç, son dönemde ABD’nin Avrupa’daki en önemli lojistik limanlarından biri haline geldi.
8.06.2023 Dünya
Bu sefer de CIA Başkanı! Resmen savaş sinyalleri!
Bu sefer de CIA Başkanı! Resmen savaş sinyalleri! ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Başkanı Mike Pompeo, Güney Kore ve Kuzey Kore arasındaki sınır hattı yakınındaki bir adayı ziyaret etti. Bölgede son olarak ABD bombardıman uçaklarının uçuşları tansiyonu yükseltmişti.
4.05.2017 Dünya
Yıldırım, Pompeo ile görüştü
Yıldırım, Pompeo ile görüştü Başbakan Binali Yıldırım, CIA Başkanı Pompeo ile görüştü. Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, "İstihbarat alanında işbirliğinin arttırılması ve FETÖ ile mücadele beklentileri anlatıldı." denildi.
29.09.2021 Gündem
CIA Başkanı Ankara'da!
CIA Başkanı Ankara'da! İlk resmi ziyaretini Türkiye'ye gerçekleştiren CIA Başkanı Mike Pompeo Ankara'ya geldi.
29.09.2021 Gündem
CIA Başkanı yarın Türkiye'ye geliyor!
CIA Başkanı yarın Türkiye'ye geliyor! Erdoğan - Trump görüşmesinin ardından CIA Başkanı Pompeo'nun yarın Türkiye'ye geleceği bildirildi. Pompeo'nun ilk yurt dışı ziyareti olacağı öğrenildi.
17.06.2021 Dünya
CIA Başkanı, Moskova'da Esed'in gidişini görüştü
CIA Başkanı, Moskova'da Esed'in gidişini görüştü ABD Merkezi İstihbarat Başkanı (CIA) John Brennan'ın, Moskova'yı ziyareti sırasında Rus yetkililerle Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'in gidişini görüştüğü bildirildi.
28.03.2016 Dünya
'Asıl tehdit IŞİD değil'
'Asıl tehdit IŞİD değil' Eski CIA Başkanı Petraeus Irak'taki asıl tehditin IŞİD değil şii milisler olduğunu söyledi
20.03.2015 Dünya
CIA Başkanı'ndan  ilginç teklif!
CIA Başkanı'ndan ilginç teklif! Yeni Şafak yazarı Abdulkadir Selvi, Başbakan Erdoğan ile CIA Başkanı arasında geçen diyaloğu köşesine taşıdı.
29.09.2021 Gündem
CIA başkanı görevine başladı!
CIA başkanı görevine başladı! Basına kapalı yemin töreni düzenlendi
8.03.2013 Dünya
İstifa ettiren ilişkiden dolayı pişman!
İstifa ettiren ilişkiden dolayı pişman! Evlilik dışı ilişki yaşadığı CIA Başkanı'nın istifasına neden olan kadın konuştu...
29.09.2021 Gündem
Skandalın son perdesi
Skandalın son perdesi 'Üçüncü kadın' generali de yedi!
14.11.2012 Dünya
İşte o liste
İşte o liste İsrail gazetesi, Yunanlıları Türkiye'ye hedef gösterdi!
29.09.2021 Gündem
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu...
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu... Tarihi zirve için Tahran'a giden Rusya Devlet Başkanı Putin'in uçağından indiği anlara ait görüntüler sağlık durumu ile yeni spekülasyonlara neden olmuş, İngiliz basını bu görüntüyü 'Putin, İran'a indikten sonra kırmızı halıda topallıyor' başlığı ile okurlarına duyurmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Willam Burns, Putin'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21.07.2022 Dünya
Ukrayna'nın sırrı haftalar sonra deşifre oldu! Rus ordusunu böyle durdurdular
Ukrayna'nın sırrı haftalar sonra deşifre oldu! Rus ordusunu böyle durdurdular Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Binlerce cana mal olan savaş son dönemde ülkenin doğusunda yoğunlaşmış durumda. Zira Rusya tüm çabalarına rağmen ülkenin başkenti Kiev'i düşüremedi. Haliyle dünya tabiri caizse Ukrayna'nın direnişinin sırrını çözmeye çalışıyor. ABD'den gelen açıklama ise bu gizem perdesini araladı. İşte savaşın kaderine etki eden kritik adım...
27.04.2022 Dünya
'NATO'nun bakışı değişti' diyen Yunan Savunma Bakanı Nikos Panayiotopulos'tan itiraf: Türkiye aleyhine konuşmak için en iyi zaman değil
'NATO'nun bakışı değişti' diyen Yunan Savunma Bakanı Nikos Panayiotopulos'tan itiraf: Türkiye aleyhine konuşmak için en iyi zaman değil Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panayiotopulos, Ukrayna savaşıyla birlikte NATO içinde Türkiye’ye bakışın değiştiğini söyleyerek, “Türkiye aleyhine konuşmanın zamanı değil” dedi.
15.04.2022 Dünya
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. Türk basınının duayen ismi Uğur Mumcu'nun ölümünün üzerinden tam 29 yıl geçti. Mumcu, katledilişinin 29’uncu yılında bugün törenlerle anılıyor.
24.01.2022 Gündem
Eski ABD Dışişleri Bakanı Powell koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Eski ABD Dışişleri Bakanı Powell koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Eski ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
18.10.2021 Dünya
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle!
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle! CHP cumhurbaşkanlığı adaylığı krizi devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan hamleler peş peşe geliyor. İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi sonrası Diyarbakır programı CHP içinde tartışmaları iyiden iyiye alevlendirdi.
18.10.2021 Siyaset
Joe Biden, ABD Dışişleri Bakanı olarak Blinken'i seçeceğini doğruladı
Joe Biden, ABD Dışişleri Bakanı olarak Blinken'i seçeceğini doğruladı ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, Dışişleri Bakanlığına Antony Blinken'ı, Ulusal Güvenlik Danışmanlığı görevine de Jake Sullivan'ı getireceğini açıkladı.
23.11.2020 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yeğeninin CIA korumasına alındığı iddiası!
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yeğeninin CIA korumasına alındığı iddiası! Kim Jong-un'un 2017'de öldürülen erkek kardeşi Kim Jong-nam'ın oğlunun, babasının öldürülmesinin ardından ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) tarafından korumaya alındığı iddia edildi.
23.11.2020 Dünya
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra...
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra... Kara liste krizinin ardından bu kez de 'FETÖ' tartışmasına sahne olan İYİ Parti'de sular durulmuyor. Gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çevrildi.
22.10.2020 Siyaset
Her karanlık olayın altında onunu ismi çıkıyor! Enver Altaylı kimdir?
Her karanlık olayın altında onunu ismi çıkıyor! Enver Altaylı kimdir? FETÖ sebebiyle cezaevinde bulunan Enver Altaylı hakkında çok önemli bilgiler ortaya çıktı. FETÖ ile sıkı bağlantıları olduğu ortaya çıkan Altaylı'nın Türkiye’de iktidarı devirmek için ‘halkı sokağa dökmek’ planının arkasındaki isim olduğu ifade ediliyor.
22.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi gazete haberini inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi gazete haberini inceledi 27 Mayıs darbesinden sonra hukuk tarihimize bir yüz karası olarak geçen yargılamalarının yapıldığı Yassıada’da 12 Eylül’ün yıldönümü nedeniyle Adalet Bakanlığı tarafından bir sempozyum düzenlendi. Sempozyumda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın incelediği gazete haberleri ise dikkat çekti.
14.09.2020 Gündem
ABD'de üst düzey istihbarat yetkilisinin intiharı gizlenmiş
ABD'de üst düzey istihbarat yetkilisinin intiharı gizlenmiş ABD'de Ulusal İstihbarat Konseyi Üyesi ve eski CIA çalışanı üst düzey bir istihbarat yetkilisinin haziranda evinde intihar etmesinin gizlendiği ortaya çıktı.
27.08.2020 Dünya
Malzeme yalanıyla hükümeti kandırdı
Malzeme yalanıyla hükümeti kandırdı Eski MİT’çi Altaylı hakkında düzenlenen iddianamede adı geçen CIA elemanı Clarridge’in, İran’a silah götüren uçakları ‘tıbbi malzeme taşıdığı’ yalanıyla Türk hava sahasından geçirdiği bilgilerine yer veriliyor.
11.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cia Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cia başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.