Çi

Çi

Son dakika çi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.709 çi haberi bulunmuştur. Tüm çi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek" diyen Bahçeli, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin" ifadelerini kullandı. İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin yardım etmek için aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesine tepki gösteren Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. " dedi.
4.02.2024 Gündem
Ses Olayları Nelerdir, Kaç Tane Ses Olayı Vardır? Ses Olayı Örnekleri Nelerdir?
Ses Olayları Nelerdir, Kaç Tane Ses Olayı Vardır? Ses Olayı Örnekleri Nelerdir? Türkçe, birçok kurala sahip olan dillerden biridir. Türkçe dilinde hem konuşmada hem de yazışmalarda dikkat edilmesi gereken kurallar da vardır. Bu kurallardan biri de ses olaylarıdır. Türkçede birçok ses olayı vardır. Bunlar konuşmadan çok yazımda önemlidir. Bu yüzden kuralları doğru öğrenilmelidir.
4.02.2024 Gündem
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış çi in iki formül masada. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Jojo Filmleri İzleme Sırası...jojo Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Jojo Filmleri İzleme Sırası...jojo Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Ünlü Jojo Animenin bölümü 6 Ekim 2012 tarihinde yayınlanmıştır. Anime ve Manga dünyasının en çok sevilen eserleri arasında yerini kapan Jojo's bizarre Adventure, üzerinden yıllar geçse bile değerine değer katmaktadır. İlk kez 1993 ve 1994 yılları arasında yayınlamıştır. Orijinal video animasyon uyarlamasıyla ekrana yansıyan seri, çeşitli film ve dizilerden oluşarak varlığını eskitmeden gümünüze kadar gelmeyi başarmıştır. 
30.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
13.01.2024 Ekonomi
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2024 yılına ilişkin not takvimini açıkladı. Türkiye için ilk rapor tarihi 12 Ocak 2024 oldu. Türkiye ekonomisi para ve mali alanda atılan adımlar ve reformların etkisiyle güçlenmesine devam ederken kredi derecelendirme kuruluşları da not takvimlerinde ilk sıraları belirledi.
29.12.2023 Ekonomi
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor Takıntılı hayran tacizine Teoman da maruz kaldı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Ceylan Ertem ve Tan’ın ardından Teoman da takıntılı hayran taciziyle uğraşıyor. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.
7.10.2023 Magazin
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi!
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi! Şehinşah adıyla tanınan ünlü rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Ankara’ya konsere gittiği esnada Sakarya’da kaza geçirdi. Şarkıcı, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.
2.10.2023 Magazin
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar Beykoz'da kamuflaj giysileri giyerek kendilerini MİT elemanı olarak tanıtan 4 şüpheli, iş adamı S.B. ile yanındaki emekli polis İ.B.'yi kaçırarak darbetti. Kaçırdıkları şüphelilerin ailesinden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlanan 4 kişi, 8 saat içinde yakalandı. Kaçırılan S.B. ile İ.B. elleri bağlanmış başlarına siyah torba geçirilmiş olarak kurtarıldı. Şüphelilerin mağdurların otomobilinin önünü keserek onları kaçırdıkları anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
29.09.2023 Yaşam
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
14.09.2023 Gündem
60 Plaka Neresi? 60 Hangi Şehrin Plakası? 60 Hangi İlin Plaka Kodu?
60 Plaka Neresi? 60 Hangi Şehrin Plakası? 60 Hangi İlin Plaka Kodu? Plakalar araçların önünde ve arkasında bulunan sayı ve harflerden oluşan koddur. Bu plakalar araçları tanımak için önemlidir. Günümüzde ceza yazma, sorgulama gibi işlemler araçların plakalarına göre yapılmaktadır. Öte yandan plakaların ilk iki sayısı posta kodu olarak da kullanılmaktadır. Özellikle kargolarda posta kodu kullanılmaktadır. 
28.08.2023 Yaşam
Okul servislerine yapılan fahiş zam sonrası 'komşu turizm' başladı
Okul servislerine yapılan fahiş zam sonrası 'komşu turizm' başladı Okul sevisi ücretlerine yapılan artış sonrası veliler kendi çözüm yollarını buldu. Bazı veliler birkaç komşu çocuğunun taşındığı ‘komşu turizm’e yöneldi. Ancak bu yöntemin de bazı sakıncaları ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Eğlence mekanında kavga! Yaralılar var
Eğlence mekanında kavga! Yaralılar var Kadıköy'de eğlence mekanında tartışmaya giren iki grup arasında kavga çıktı. Sandalye ve şişelerin kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralanırken, olay yerine gelen polis tartışmayı sürdüren tarafları güçlükle sakinleştirdi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
24.08.2023 Yaşam
22 Plaka Neresi? 22 Hangi Şehrin Plakası? 22 Hangi İlin Plaka Kodu?
22 Plaka Neresi? 22 Hangi Şehrin Plakası? 22 Hangi İlin Plaka Kodu? Ülkemizde 1962 yılından itibaren plaka kodları kullanılmaya başlanmıştır. İlk başlarda bu plaka kodu 68 numaraya kadar verilmiştir. Son il Zonguldak olarak geçiyordu. Günümüzde ise 81 il var. 68'den 81 numaraya kadar olan iller, önceden ilçe statüsünde bulunmaktaydı. Günümüzde insanlar yaşadıkları şehir dışındaki plaka kodlarını da merak ediyorlar. Bu numaralardan birisi de 22 plaka kodudur. 
22.08.2023 Yaşam
20 Plaka Neresi? 20 Hangi Şehrin Plakası? 20 Hangi İlin Plaka Kodu?
20 Plaka Neresi? 20 Hangi Şehrin Plakası? 20 Hangi İlin Plaka Kodu? Ülkemizde her il bir sayıya denk gelmektedir. Bu alfabetik olarak oluşturulmaktadır. Plaka kodları özellikle motorlu taşıtlar için çok önemli bir yer tutmaktadır. Araç bilgisinin çoğu plakaya göre belirlenmektedir. Plaka kodlarını bilerek, aracın hangi onun hangi ile ait olduğunu bilmek demektir. 
21.08.2023 Yaşam
Rasyonel politikalar meyvelerini vermeye devam ediyor! Bakan Şimşek: 700'den 400 baz puanın altına düştü
Rasyonel politikalar meyvelerini vermeye devam ediyor! Bakan Şimşek: 700'den 400 baz puanın altına düştü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin dolar cinsinden kredi iflas riskini gösteren CDS'lerin mayıs ayından bugüne 300 baz puan düştüğünü ifade ederek, "Rasyonel politikalar meyvelerini vermeye devam ediyor" dedi.
28.07.2023 Ekonomi
İstanbul'u terk edip köy hayatı yaşıyordu! Özlem Tekin çiftliğine kilit vurdu
İstanbul'u terk edip köy hayatı yaşıyordu! Özlem Tekin çiftliğine kilit vurdu Yıllar önce müziğe ara verip İstanbul'dan ayrılan Özlem Tekin, Milas’ta köy hayatı sürmeye başlamıştı. Ünlü rock'çı şehirden uzakta köpekleriyle yaşıyor, yetiştirdiği sebze ve meyveleriyle ilgileniyor, küçükbaş hayvan besliyordu. Aylardır evine uğramayan Tekin'in çiftliğinin bakımsız hali dikkat çekti.
26.07.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy Balıkçısı’na girerken görüntülendi. Mustafa Sandal ve Uzi tartışmasıyla ilgili konuşan Avşar kızı, rapçi Uzi'ye tepki gösterdi.
24.07.2023 Magazin
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı Kayyum mu Kayyım mı, TDK'ya göre Kayyum nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile 18 kelimede değişikliğe gidildi. Türk Dil Kurumu TDK, Türkçede yapılan bazı yazım hatalarını düzeltmek ve dil kullanımını daha doğru hale getirmek amacıyla yeni yazım kurallarını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler…
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler… TDK yeni değişen kelimeler neler, TDK değişen kelimeler hangisi 2023? TDK yazımı değişen kelimeler vatandaşlar özellikle de dilbilgisi kurallarıyla yakından ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. Türk Dil Kurumu (TDK) bazı kelimelerin yazılışını değiştirdi. TDK değişen Türkçe kelimeler Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile birlikte ortaya çıktı. Yeşilzeytin, Unvan, Çiğ börek, Doğubeyazıt ve Kayyum gibi kelimelerin yazılışı bu nedenle merak ediliyor. Peki, TDK değişen kelimeler 2023 hangileri? İşte TDK yazılışı değişen kelimeler…
20.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.