Chris Pratt

Chris Pratt

Son dakika Chris Pratt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chris Pratt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chris Pratt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chris Pratt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chris pratt gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 chris pratt haberi bulunmuştur. Tüm chris pratt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
Galaksinin Koruyucuları’ndan şaşırtıcı karar!
Galaksinin Koruyucuları’ndan şaşırtıcı karar! Geçmişte attığı cinsel içerikli tweetler nedeniyle yapım şirketi Disney tarafından işine son verilen Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeni James Gunn’a filmin oyuncuları sahip çıktı
1.08.2018 Magazin
'Evlenmişiz, şimdi de boşanıyoruz'
'Evlenmişiz, şimdi de boşanıyoruz' Şarkıcı Elif Kaya, hakkında çıkan 'aranjör Selim Çaldıran ile evleneceği' yönündeki haberlere son noktayı koydu.
7.06.2018 Magazin
2018 yılının en yeni çifti! Romantik bir gece...
2018 yılının en yeni çifti! Romantik bir gece... Eşi Anna Faris'ten kısa süre önce ayrılan ABD'li oyuncu Chris Pratt ile güzel oyuncu Olivia Munn'ın yeni bir ilişkiye başladığı konuşuluyor.
25.01.2018 Magazin
'Indiana Jones' serisi Pratt ile geri dönüyor!
'Indiana Jones' serisi Pratt ile geri dönüyor! ABD'li usta yönetmen Steven Spielberg, sonuncusu 2008 yılında vizyona giren meşhur arkeolog 'Indiana Jones'un maceralarını anlatan serinin son filmi için kolları sıvadı.
22.01.2018 Kültür Sanat
Yeni aşkı ile ev bakıyor!
Yeni aşkı ile ev bakıyor! ABD'li oyuncu Chris Pratt ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran Anna Faris, önceki gün yeni sevgilisi Michael Bennett ile beraber Los Angeles'ta görüntülendi.
7.12.2017 Magazin
Ve kötü sonla bitiyor! Tam sekiz yıl...
Ve kötü sonla bitiyor! Tam sekiz yıl... Geçtiğimiz ağustos ayında yollarını ayırdıklarını açıklayan oyuncu çift Anna Faris ile Chris Pratt resmen boşanıyor.
4.12.2017 Magazin
'Yuva yıkan kadın Jennifer Lawrence'
'Yuva yıkan kadın Jennifer Lawrence' Chris Pratt ile 8 yıllık eşi Anna Faris'in ayrılmalarının sebebi Jennifer Lawrence olduğu iddia edildi.
9.08.2017 Magazin
Chris Pratt ile Anna Faris ayrıldı
Chris Pratt ile Anna Faris ayrıldı ABD'li oyuncular Chris Pratt ile Anna Faris, 8 yıllık evliliklerini sonlandırdı.
8.08.2017 Magazin
Yüzerek ıssız adaya çıktılar
Yüzerek ıssız adaya çıktılar Merakla beklenen 'Jurassic World 2-Ancient Futures' filminin çekimleri Honolulu'da devam ediyor.
10.07.2017 Kültür Sanat
Yıldızlar karması
Yıldızlar karması Gönüllere taht kuran birçok süper kahramanı görme şansı yakalayacağımız ‘Avengers: Infinity War’ filminin hazırlık sürecinden yayınlanan bir fotoğraf, filmin prodüksiyonunun büyüklüğünü ortaya koyuyor.
7.06.2017 Magazin
Terk edilmek yeni bir başlangıçtır...
Terk edilmek yeni bir başlangıçtır... Gelecek Günler, orta yaş krizi yaşayan bir kadının tutunma hikayesini dokunaklı bir şekilde anlatırken, başroldeki Isabelle Huppert oyunculuğuyla göz kamaştırıyor.
28.04.2017 Arşiv
Chris Pratt hayranlarıyla neden fotoğraf çektirmiyor?
Chris Pratt hayranlarıyla neden fotoğraf çektirmiyor? ABD’li oyuncu Chris Pratt, yolda karşılaştığı hayranlarıyla neden fotoğraf çektirmek istemediğini açıkladı.
26.04.2017 Magazin
Kırmızı halı romantizmi
Kırmızı halı romantizmi ‘Guardians Of The Galaxy Vol. 2’nin yıldız ismi Chris Pratt, filmin Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen galasına eşi Anna Faris ile birlikte katıldı.
21.04.2017 Magazin
Galaksinin kahramanları
Galaksinin kahramanları 28 Nisan’da seyirci ile buluşacak ‘Galaksinin Koruyucuları 2’ filminden yeni posterler yayınlandı.
13.04.2017 Magazin
Chris Pratt'ten kırmızı halı öpücüğü!
Chris Pratt'ten kırmızı halı öpücüğü! Oyuncu Chris Pratt, 'Guardians Of The Galaxy Vol 2'nin galası için gittiği Tokyo'da hayranlarından büyük ilgi gördü.
12.04.2017 Magazin
Baharın 50 tonu
Baharın 50 tonu Bahar geldi, peki bu bahar neler trend olacak? Hangi filmi izleyip, nerelere gideceğiz, kültürel faaliyetlerden, modaya 2017 baharı bize neler getirecek?
20.03.2017 Arşiv
Kamera arkası neşesi
Kamera arkası neşesi Merakla beklenen ‘Galaksinin Koruyucuları 2’ filminden eğlenceli kamera arkası fotoğrafları yayınlandı.
8.02.2017 Magazin
Amerikan rüyası Star’ını arıyor!
Amerikan rüyası Star’ını arıyor! Cannes’da “Jüri Ödülü“nü kazanan American Honey, hayata tutunma mücadelesi veren Star adlı genç kızın bir grup gence katılması ile değişen hayatını konu ediniyor...
13.01.2017 Arşiv
Oyunculuğu bırakıyor
Oyunculuğu bırakıyor ‘Masters of Sex’ dizisiyle yıldızı parlayan, en son ‘Passengers’ (Uzay Yolcuları) filminde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt ile birlikte rol alan Michael Sheen, oyunculuğu bırakacağının sinyallerini verdi...
19.12.2016 Magazin
Kılıçların prensesi
Kılıçların prensesi ‘Passengers’ filminin başrol oyuncuları Jennifer Lawrence ve Chris Pratt, filmlerinin tanıtım turuna devam ediyor...
17.12.2016 Magazin
Kaptan Amerika para bastı!
Kaptan Amerika para bastı! Chris Evans, 2016'nın en çok kazandıran oyuncusu oldu.
14.12.2016 Magazin
Kazancım için üzgünüm
Kazancım için üzgünüm Uzay Yolcuları’nda (Passengers) başrolü paylaşan Jennifer Lawrence ve Chris Pratt önceki gün Beverly Hills’de yapılan tanıtım etkinliğindeydi...
10.12.2016 Magazin
Jennifer Lawrence: 20 milyon dolar aldığım için...
Jennifer Lawrence: 20 milyon dolar aldığım için... Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, başrolü Chris Pratt ile paylaştığı 'Passengers' (Uzay Yolcuları) filminden aldığı 20 milyon dolar ve gişeden kazanacağı ek gelirin çok olduğu yönündeki eleştirilere cevap verdi.
9.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chris Pratt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chris pratt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.