Jennifer Lawrence Hot

Jennifer Lawrence Hot

Son dakika Jennifer Lawrence hot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jennifer Lawrence hot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jennifer Lawrence hot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jennifer Lawrence Hot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jennifer lawrence hot gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 jennifer lawrence hot haberi bulunmuştur. Tüm jennifer lawrence hot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jennifer Lawrence aşkını itiraf etti!
Jennifer Lawrence aşkını itiraf etti! Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, Amerikan Vogue dergisinin eylül sayısına özel hayatı ve kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
11.08.2017 Magazin
Jennifer Lawrence'tan 'çıplak fotoğraf' açıklaması!
Jennifer Lawrence'tan 'çıplak fotoğraf' açıklaması! Çıplak fotoğrafları sızdırılan Jennifer Lawrence: Mükemmelseniz sorun etmeyebilirsiniz ama...
10.08.2017 Magazin
'Yuva yıkan kadın Jennifer Lawrence'
'Yuva yıkan kadın Jennifer Lawrence' Chris Pratt ile 8 yıllık eşi Anna Faris'in ayrılmalarının sebebi Jennifer Lawrence olduğu iddia edildi.
9.08.2017 Magazin
Ünlü isim bakın nerede yakalandı?
Ünlü isim bakın nerede yakalandı? ABD magazin dünyasının en tartışılan ilişkisi yoluna sağlam adımlarla devam ediyor.
4.01.2017 Magazin
Jennifer Lawrence: 20 milyon dolar aldığım için...
Jennifer Lawrence: 20 milyon dolar aldığım için... Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, başrolü Chris Pratt ile paylaştığı 'Passengers' (Uzay Yolcuları) filminden aldığı 20 milyon dolar ve gişeden kazanacağı ek gelirin çok olduğu yönündeki eleştirilere cevap verdi.
9.12.2016 Magazin
Kalçasıyla set görevlisini öldürüyordu!
Kalçasıyla set görevlisini öldürüyordu! BBC Amerika kanalında yayınlanan 'The Graham Norton Show'a katılan Jennifer Lawrence, sakarlığına dair anlattığı hikaye ile programa damgasını vurdu.
6.12.2016 Magazin
Bu kez müzik listelerinde 1 numara!
Bu kez müzik listelerinde 1 numara! Henüz 23 yaşında ‘Umut Işığım’ filmiyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Oscar’ı alan Jennifer Lawrence (24), yeni vizyona giren ‘Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1’da şarkı da söyledi...
30.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Lawrence Hot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jennifer lawrence hot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.