Charlotte Mckinney

Charlotte Mckinney

Son dakika Charlotte McKinney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Charlotte McKinney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Charlotte McKinney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Charlotte Mckinney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan charlotte mckinney gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 charlotte mckinney haberi bulunmuştur. Tüm charlotte mckinney haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baywatch güzelleri
Baywatch güzelleri 90’ların meşhur dizisi Sahil Güvenlik’in (Baywatch) beyazperde uyarlamasının galası önceki gün Miami’de yapıldı.
14.05.2017 Magazin
Hamburger şansı!
Hamburger şansı! 2015 yılında oynadığı bir hamburger reklamıyla ABD’de ünlenen Charlotte McKinney, şimdi çıkış yapmak isteyen firmaların yeni gözdesi oldu.
17.03.2017 Magazin
Super Bowl’un en kârlısı o
Super Bowl’un en kârlısı o ABD’de hayatın durduğu Amerikan Futbol Ligi Final maçı Super Bowl’un devre arasında yayınlanan 30 saniyelik hamburger reklamı Charlotte McKinney’e büyük bir şöhret getirdi...
6.02.2015 Magazin
Yeni Kate Upton o
Yeni Kate Upton o Dünyanın gözü onda...
6.02.2015 Magazin
Reklam olay yarattı
Reklam olay yarattı Amerika'da, Super Bowl için bir hamburger firmasının hazırlattığı "Tamamen doğal" temalı reklam filmi büyük olay yarattı. Reklam filminde oynayan Charlotte McKinney cesur sahneleriyle dikkat çekti.
28.01.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Charlotte Mckinney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki charlotte mckinney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.