Channing Tatum

Channing Tatum

Son dakika Channing Tatum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Channing Tatum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Channing Tatum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Channing Tatum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan channing tatum gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 channing tatum haberi bulunmuştur. Tüm channing tatum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isim ayrılığı twerk yaptığı videoyla duyurdu
Ünlü isim ayrılığı twerk yaptığı videoyla duyurdu 2018 yılında isimleri birlikte anılan çift Channing Tatum ve Jessie J yine ayrıldı. Jessie J, Channing Tatum'la ayrıldıklarını twerk yaptığı videoyla duyurdu.
22.10.2020 Magazin
Ayrılık yaradı
Ayrılık yaradı Jenna Dewan’ın 2009’da nikah masasına oturduğu, çocuğunun babası Channing Tatum ile boşanma kararı aldıktan sonra bahtı açıldı.
9.08.2018 Magazin
Yapımcıları hüsrana uğrattılar
Yapımcıları hüsrana uğrattılar Ekonomi dergisi Forbes, bu yılın ‘en az kâr getiren’ aktörlerini açıkladı. Yılın en az kazandıranı Mark Wahlberg olurken, Hollywood’un en ünlü isimlerinden Brad Pitt de listede yer aldı
16.12.2017 Magazin
Kendileri kazandı, yapımcılar zarar etti!
Kendileri kazandı, yapımcılar zarar etti! FORBES dergisi, her sene olduğu gibi Hollywood yapımcılarının aktörlere ödediği paranın karşılığını ne düzeyde aldıklarını hesapladı.
16.12.2017 Magazin
Müjde! Ünlü rekabet dizi oluyor...
Müjde! Ünlü rekabet dizi oluyor... Spor tarihinin en ünlü çekişmelerinden olan Henry Ford II ve Enzo Ferrari rekabeti ekrana taşınıyor.
17.10.2017 Televizyon
Instagram’dan bilgileri  çalındı
Instagram’dan bilgileri çalındı Instagram siber saldırı sonucunda bazı bilgilerin hackerların eline geçtiğini açıkladı ve kullanıcılarını uyardı. Selana Gomez, Lady Gaga, Taylor Swift’in bilgileri çalındı.
2.09.2017 Magazin
Filmden ayrıldılar
Filmden ayrıldılar Paramount yapım şirketi gelecek filmi ‘Triple Frontier’dan çekildiğini açıkladı.
14.04.2017 Magazin
Eşi çırılçıplak fotoğrafını paylaştı!
Eşi çırılçıplak fotoğrafını paylaştı! ABD'li oyuncu Channing Tatum, çırılçıplak şekilde uyuyan aktris eşi Jenna Dewan Tatum'un fotoğrafını yayımladı.
10.01.2017 Magazin
Jenna Dewan: 'Onunla yatakta...'
Jenna Dewan: 'Onunla yatakta...' Ünlü oyuncu ve dansçı Jenna Dewan Tatum, fazla göz önünde olmayı seven bir ünlü değil.
9.12.2016 Magazin
Johnny Depp yine zirvede!
Johnny Depp yine zirvede! Dünyanın en ünlü ekonomi dergisi Forbes,'Hollywood'un hak ettiğinden fazla kazanan aktörleri' listesinin zirvesine bu sene de Johnny Depp'i yerleştirdi. Oyunculara ödenen paraya karşılık yapımcılara ne kadar para kazandırdıklarına göre hazırlanan listenin tepesinde geçen sene de Depp bulunuyordu.
8.12.2016 Magazin
Yaşayan en seksi erkek!
Yaşayan en seksi erkek! ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin ‘Hobbs’ı Dwayne Johnson, People dergisi tarafından yaşayan en seksi erkek seçildi.
16.11.2016 Magazin
Müzikal yakışıklıları
Müzikal yakışıklıları The Hollywood Reporter’ın haberine göre ‘Yüce Sezar!’ filminde müzikal yeteneğini sergileyen Channing Tatum ve (500) Days of Summer filmi ile müzikal yeteneğini kanıtlayan Joseph Gordon-Levitt bir araya gelerek bir müzikal projesinde yer alacak...
6.02.2016 Magazin
En kötüler açıklandı
En kötüler açıklandı AKADEMİ Ödüllerinin tersine yılın en kötü film, yönetmen ve oyuncularına dağıtılan The Razzies (Golden Raspberry Awards), yani Altın Ahududu Ödülleri adayları belli oldu...
14.01.2016 Magazin
Şimdi de  deniz kızı oldu
Şimdi de deniz kızı oldu HOLLYWOOD’un en çarpıcı kadın oyuncularından Scarlett Johansson bu kez büyülü bir deniz kızı olarak karşımıza çıkıyor...
11.10.2015 Magazin
Marvel’ın ”Gambit”i olacak!
Marvel’ın ”Gambit”i olacak! Süper kahramanların sinema filmlerini istilası birkaç yıl daha sürecek...
7.01.2015 Magazin
Ancak 10. olabildi
Ancak 10. olabildi Hollywood'un 2013'te en çok kazananları açıklandı. İlk 10 ismin arasında tek kadın, Angelina Jolie. O da 10'uncu sırada. Listenin birinci sırasındaki isim, Angelina Jolie'ye 2 kattan fazla fark atmış durumda.
14.07.2014 Yaşam
İşte mükemmel erkek!
İşte mükemmel erkek! Kadınların mükemmel erkek kriterleri birleşirse...
24.04.2014 Yaşam
Usta yönetmenden Acı Reçete‘li veda
Usta yönetmenden Acı Reçete‘li veda Genç yaşta Cannes Palme d’Or kazanan ve hayatımıza giren başarılı yönetmen bir süre sinemaya ara vereceğini açıkladı...
26.04.2013 Arşiv
Acı Reçete Film Fragmanı
Acı Reçete Film Fragmanı Emily Hawkins, kocası hapse girdikten sonra depresyon ve anksiyete belirtileriyle boğuşmakta olan sorunlu bir kadındır. Kocasının hapisten çıkmasına az kalmıştır ve bu esnada psikiyatrları var gücüyle genç kadını iyileştirmeye çalışır. İlaçların sayesinde yaşamaya çalışan kadın için doktoruyla arasında başlayan ilişki sonrasında işler iyiden iyiye zorlaşacaktır. Ünlü yönetmen Steven Soderbergh tarafından yönetilen filmin başrollerinde Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones ve yakın zamanda 'Sosyal Ağ' ve 'Ejderha Dövmeli Kız' gibi filmlerle yıldızı parlayan Rooney Mara yer alıyor. Filmin senaryosu ise yönetmenin 'Contagion' filminde de birlikte çalıştığı Scott Z. Burns'e ait.
18.04.2013 Sinema-Dizi
G.I. Joe: Misilleme [3D] Film Fragmanı
G.I. Joe: Misilleme [3D] Film Fragmanı G.I. Joe Efsanesi son filminde yine zorlu görevlerle geri dönüyor. Ekip bu sefer dünyayı hakimiyeti altına almayı hedefleyen Zartan ve onun adın çalışanlar ve Zartan'ın etkisi altına giren dünya liderleriyle zorlu bir mücadeleye giriyor... Stephen Sommers'ın 2009 yılında çektiği gişe filmi G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi (G.I. Joe - Rise of Cobra) filminden bayrağı devralan Jon Chu başrollere Dwayne Johnson, Channing Tatum ve Ray Park'ı taşırken, kadroya Bruce Willis, Ray Stevenson, Adrianne Palicki, Jonathan Pryce, Lee Byung-hun, Elodie Yung gibi yıldızlar eşlik ediyor. 3D vizyona girecek bol yıldızlı film için beklentiler de yüksek.
22.03.2013 Sinema-Dizi
Striptiz Kulübü Film Fragmanı
Striptiz Kulübü Film Fragmanı Şov dünyasında "Magic Mike" olarak anılan Mike Martingano aslında hep mobilya tasarımcısı olmak istemiş olan genç ve yakışıklı bir striptiz dansçısıdır. California eyaletinin en ünlü ve en çok kazanan erkek dansçılarındandır ve kadınlar ona tam anlamıyla taparlar. Bir gün, henüz genç bir dansçı olan "The Kid" lakaplı Adam ile tanışır. Mike, genç Adam'ı himayesi altına alarak, ona şov dünyasının eğlenceli kapılarını aralar. Kadınları tavlamak, çılgın partiler vermek ve kolay para kazanmak gibi konularda Adam'ı eğitirken, kız kardeşi Paige ile tanışınca yaşadığı hayatın da değişebileceğini fark edecektir. paige ona şov dünyasını bırakıp, her zaman hayalini kurduğu yaşantının mümkün olduğunu anımsatır... Erkek striptizcilerin dünyasında geçen alışılmışın dışında bir film olan Magic Mike'ın yönetmenliğini Steven Soderbergh, başrolünü ise Channing Tatum üstleniyor. Senaryosu Reid Carolin'e ait filmin yurt dışı eleştirmen notu ise yüksek.
4.10.2012 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Channing Tatum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki channing tatum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.