Forbes Dergisi

Forbes Dergisi

Son dakika FORBES dergisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FORBES dergisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FORBES dergisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Forbes Dergisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan forbes dergisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 363 forbes dergisi haberi bulunmuştur. Tüm forbes dergisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri açıklandı! Listenin tepesinde dikkat çeken il
Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri açıklandı! Listenin tepesinde dikkat çeken il Forbes dergisi yaptığı araştırmayla Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini listeledi. ABD merkezli ekonomi dergisi Forbes'ın 94 başlıkta hazırladığı raporda Türkiye'nin yaşamak ve çalışmak için en iyi şehirleri listesi ortaya çıktı. İşte o liste...
18.09.2023 Gündem
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun Amerika’da bir karı koca, ülke tarihinin en büyük Bitcoin hırsızlığı vakalarından birinde suçlarını kabul etti. 2016 yılında yapılan soygunun çift yakalandığındaki piyasa değeri 4,5 milyar dolara karşılık geliyor.
5.08.2023 Yaşam
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri belli oldu! Listenin zirvesi şaşırttı
Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri belli oldu! Listenin zirvesi şaşırttı Forbes dergisi yaptığı araştırmayla Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini listeledi. ABD merkezli ekonomi dergisi Forbes'ın 94 başlıkta hazırladığı raporda Türkiye'nin yaşamak ve çalışmak için en iyi şehirleri listesi ortaya çıktı. İşte o liste...
30.09.2022 Gündem
Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en zengin insanları! İşte en zengin 10 insan ve servetleri: Tonlarca külçe altın, milyar dolar ve petrol...
Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en zengin insanları! İşte en zengin 10 insan ve servetleri: Tonlarca külçe altın, milyar dolar ve petrol... Dünyanın en zengin insanlarını Forbes dergisi her yıl belirler ve listeler. Günümüzde Elon Musk, Jeff Bezos ve Bill Gates gibi milyarderlerin şimdiye kadar yaşamış en zengin insanlar olduğunu düşünebiliriz ancak durum tarihsel açıdan biraz farklı...
29.07.2022 Ekonomi
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim?
Forbes 2022 en zenginler listesi! Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? ABD merkezli Forbes Ekonomi Dergisi, 2022 yılında dünyanın en zengin iş insanlarının listesini açıkladı. Dünyanın en zenginleri listesine 236 yeni milyarder girerken, 329 milyarder de liste dışı kaldı. Peki, Forbes listesinde hangi Türkler var, en zengin Türkler kim? İşte Forbes 2022 en zenginler listesi…
2.07.2022 Ekonomi
Bayraktar'a ABD füzesi! Türkiye satmayınca her yerde arıyorlar
Bayraktar'a ABD füzesi! Türkiye satmayınca her yerde arıyorlar Ukrayna’ya bugüne kadar tanksavar sistemleri ve kamikaze drone’lar veren ABD, son yardım paketine akıllı füze sistemlerini de ekledi. Amerikan Forbes dergisi, “Füzeler, Ukrayna cephesinde efsane haline gelen Bayraktar SİHA’larında kullanılacak. Ancak Hellfire hantal kalıyor, Cirit gibi füze aranıyor” yorumunu yaptı.
10.04.2022 Gündem
Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünyanın 3. en zengin Türk'ü Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi!
Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünyanın 3. en zengin Türk'ü Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi! Forbes dergisi, 2022 yılının en zengin milyarderlerini açıkladı.  Elon Musk 219 milyar dolar ile listenin başını çekerken Amazon’un sahibi Jeff Bezos 171 milyar dolar ile 2. sırada yer alıyor. n zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker yer aldı. Ülker’i 2,4 milyar dolarlık servetiyle Ferit Şahenk takip etti. 3. sıra ise Hamdi Ulukaya’nın oldu. Peki, Hamdi Ulukaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Hamdi Ulukaya serveti, çocukluğu ve hayat hikayesi…
8.04.2022 Gündem
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
Kim Kardashian kıvrımlarını sergiledi! Soyunma odasında...
Kim Kardashian kıvrımlarını sergiledi! Soyunma odasında... Time tarafından 2022'nin en etkili şirketlerinden biri seçilen Skims'in sahibi Kim Kardashian yeni tasarımlarını kendisi tanıttı. Soyunma odasında giyindiği anları paylaşan Kim Kardashian kıvrımlarını sergilediği anlarla dikkat çekti.
31.03.2022 Magazin
Dünyaca ünlü dergi raporunda açıkladı! İşte Türkiye’nin en yaşanabilir illeri: Birinci sıradaki şehre çok şaşıracaksınız…
Dünyaca ünlü dergi raporunda açıkladı! İşte Türkiye’nin en yaşanabilir illeri: Birinci sıradaki şehre çok şaşıracaksınız… Türkiye'nin en yaşanabilir illeri sıralaması yapan dünyaca ünlü Forbes dergisi, birinci sırada o kentimize yer verdi. Raporda, 'Yaşamak ve çalışmak için en iyi şehirler' en düşük puandan en yüksek puana sıralandı. Forbes'in birinci sırada yer verdiği şehrimiz ise pek çok kişiyi şaşkına çevirdi. İşte Türkiye'nin en yaşanabilir illeri
12.02.2022 Yaşam
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var Forbes dergisi dünyanın en güçlü 100 kadınını duyurdu. Listede Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un eski eşi yazar ve hayırsever MacKenzie Scott’tan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e kadar pek çok isim yer aldı. Listeye; Beyonce, Taylor Swift ve Rihanna gibi dünyaca ünlü starlar da girdi. Koronavirüs pandemisi sürecinde dünyaya damga vuran bir Türk bilim insanının da yer aldığı listeye Türkiye’den de o isim girdi.
10.12.2021 Ekonomi
Bayraktar TB2 SİHA dengeleri değiştirebilir! Rusya-Ukrayna krizi için etkili kuvvet çarpanı...
Bayraktar TB2 SİHA dengeleri değiştirebilir! Rusya-Ukrayna krizi için etkili kuvvet çarpanı... Bayraktar TB2 SİHA'lar dünya gündeminde yer bulmaya devam ediyor. Amerikan Forbes dergisi, Ukrayna-Rusya kriziyle ilgili analizinde, Ukrayna ordusunun envanterinde bulunan Bayraktar TB2 SİHA'lara geniş yer ayırdı. Türk SİHA’ları için "Rusya’yla Ukrayna arasındaki olası bir çatışmada dengeyi bozabilir. Rusya daha önce onları durdurmakta çaresiz kaldı. Rus ordusu, Türk İHA’larını Ukrayna için kuvvet çarpanı olarak kabul ediyor" ifadeleri kullanıldı.
3.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Traktör için Avusturya'ya gitti, iş adamı oldu! Avrupa bu Türk'ü konuşuyor
Traktör için Avusturya'ya gitti, iş adamı oldu! Avrupa bu Türk'ü konuşuyor Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes’ın Almanca dilinde yayınlanan sayısı, Avusturya'daki Türk iş insanı Hüseyin Ünal'ı "5 bin Euro traktör parası için gelen Hüseyin Ünal şimdi yıllık cirosu 130 milyon Euro ve 300 çalışanla Türkiye ve Avusturya’nın ardından şimdi de Almanya piyasasına giriyor" ifadeleriyle kapağına taşıdı.
26.03.2021 Dünya
Dünyanın en zengin iki insanı uzay için savaşıyor
Dünyanın en zengin iki insanı uzay için savaşıyor Dünyanın en zengin iki insanın sahibi olduğu SpaceX ve Amazon şirketleri arasında uzayda "uydu gerilimi" yaşanıyor.
28.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Saad Hariri kimdir? Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri yeniden görevlendirildi!
Saad Hariri kimdir? Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri yeniden görevlendirildi! Beyrut'ta 4 Ağustos'ta meydana gelen patlamanın ardından istifa eden hükümetin ardından Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, ülkesinin ekonomik kriz yaşadığını ve buna daha fazla dayanamayacağını belirterek yeni hükümetin bir an evvel kurulması çağrısında bulunmuştu. Lübnan'da yeni hükümeti kurması için Saad Hariri görevlendirildi. Saad Hariri kimdir?
22.10.2020 Gündem
Bozcaada, Avrupa'nın en güzel 10 adasından biri seçildi
Bozcaada, Avrupa'nın en güzel 10 adasından biri seçildi Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizindeki turizm cenneti Bozcaada, Seyahat Dergisi Condé Nast Travelerın (CNT) düzenlediği ankette, Avrupa'nın en güzel 10 adasından biri seçildi. İlk 10 ada arasında Türkiye'den sadece Bozcaada yer aldı. Bozcaada daha önce de, New York Times, Business Insider, New York Times Magazin ve Amerikan Forbes Dergisi tarafından da tatilcilere tavsiye edilmişti.
16.10.2020 Yaşam
Forbes'tan SİHA itirafı! Düşmanlarını zor günler bekliyor
Forbes'tan SİHA itirafı! Düşmanlarını zor günler bekliyor Amerikan Forbes dergisi, yakın gelecekte envantere girecek Akıncı, Aksungur ve Alpagu ile ilgili olarak “Türkiye’nin düşmanlarının zor günler yaşayacağını” yazdı. Dergi, son olarak Azerbaycan’ın Karabağ’daki başarısına da büyük katkı sağlayan Türk İHA ve SİHA’ların çatışmaların seyrinde belirleyici hale geldiği yorumu yaptı.
10.10.2020 Gündem
Yeğeni Pablo Escobar'ın gizli servetini buldu!
Yeğeni Pablo Escobar'ın gizli servetini buldu! Tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından olan Pablo Escobar'ın serveti gizemini koruyor. Yaşadığı dönemde Forbes Dergisi’ne de çıkan Escobar dünyanın en zengin yedinci adamı olarak uyuşturucudan kazandığı parayla listedeki yerini almıştı. Öldürülmesinin üzerinden 27 yıl geçmesine rağmen dillere destan serveti her yerde aranıyordu. Pablo Escobar’ın gizli serveti ortaya çıktı. Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın yeğeni, amcasına ait evde duvara gizlenmiş 18 milyon dolar nakit buldu.
27.09.2020 Dünya
Trump son 1 yılda 600 milyon dolar servet kaybetti
Trump son 1 yılda 600 milyon dolar servet kaybetti ABD Başkanı Donald Trump'ın net mal varlığı son 1 yılda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle 600 milyon dolar düşerek 2,5 milyar dolara geriledi.
8.09.2020 Dünya
Türkiye'den BAE'ye büyük tepki!
Türkiye'den BAE'ye büyük tepki! İsrail-BAE arasında ilişkileri normalleştirmek üzere imzalanan anlaşma dünyadan tepki topladı. Türk Dışişleri, “BAE’nin bu riyakâr davranışını tarih unutmayacak ve asla affetmeyecektir” derken, İran anlaşmayı ‘Stratejik aptallık’ diye nitelendirdi.
15.08.2020 Dünya
Servetini dört ayda üçe katladı
Servetini dört ayda üçe katladı Son dört ayda kisisel serveti üç kat artan, Tesla ve SpaceX'in kurucusu Güney Afrikalı girişimci Elon Musk, ilk kez en zenginler listesinde ilk 10'a girdi.
20.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Kylie Jenner dünyayı kandırdı!
Kylie Jenner dünyayı kandırdı! Amerikan Forbes dergisi, iki yıl üst üste 'Servetini kendi yapan en genç milyarder' ilan ettiği Kylie Jenner'ın gelirinin sahte çıktığını açıkladı.
30.05.2020 Magazin
ABD basını yazdı: Türkiye daha da güçlenecek!
ABD basını yazdı: Türkiye daha da güçlenecek! Amerikan Forbes dergisinde, Türkiye'nin ilk uçak gemisi TCG Anadolu'yu inceleyen bir yazı kaleme alındı. Yazıda, "etkileyici" olarak nitelenen uçak gemisiyle Türk donanmasının daha da güçleneceği vurgulandı.
14.05.2020 Dünya
Jennifer Aniston kimdir? Nerelidir? Jennifer Aniston kaç yaşında?
Jennifer Aniston kimdir? Nerelidir? Jennifer Aniston kaç yaşında? Dünya çapındaki ünlü oyuncu Jennifer Aniston, yıllar sonra Brad Pitt ile aynı karede görününce yoğun olarak araştırılmaya başlandı. 10 sezon süren Friends diziyle bütün dünyada şöhrete ulaşan Jennifer Aniston kimdir? Nerelidir? Jennifer Aniston kaç yaşında? İşte detaylar…
20.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Forbes Dergisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki forbes dergisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.