Ceset Torbası

Ceset Torbası

Son dakika ceset torbası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceset torbası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceset torbası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceset Torbası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceset torbası gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 ceset torbası haberi bulunmuştur. Tüm ceset torbası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enkaz altından çıkardıkları oğulları mezara konulacakken canlandı
Enkaz altından çıkardıkları oğulları mezara konulacakken canlandı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye ve Suriye'de büyük bir yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. Suriye'de enkaz altından çıkarılan bir kişinin ilginç hikayesi ise tüm dünyada yankı buldu.
23.02.2023 Dünya
Askerlerin cebinden çıkanlar şoke etti! Kimse bu kadarını beklemiyordu, altınlar ve...
Askerlerin cebinden çıkanlar şoke etti! Kimse bu kadarını beklemiyordu, altınlar ve... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Rusya tarafından işgal edilen topraklarını korumaya çalışan Ukrayna ordusu, gazetecilere Kiev yakınlarındaki soğutuculu trenin vagonuna erişim izni verdi. Vagonun içinde, Rus askerlerinin cesetleriyle dolu düzinelerce beyaz ceset torbası vardı. Asker cesetlerinin ceplerinden çıkanlar herkesi şoke etti. İşte son dakika haberinin detayları...
12.05.2022 Dünya
Üç doktor ölümünü kesinleştirdi, otopside hortladı! Uyandığında ilk bunu sordu
Üç doktor ölümünü kesinleştirdi, otopside hortladı! Uyandığında ilk bunu sordu "Ölü" ilan edildikten sonra dirilme olayları son günlerde dünya gündeminden düşmüyor. Üç doktor tarafından öldüğü bildirilen bir adamın otopsisinden kısa bir süre önce uyandığı açıklandı. Benzer bir olay ise ünlü bir aktrisin başına geldi.
4.02.2022 Dünya
ABD'nin yeni başkanı Biden aşı olacağı tarihi açıkladı
ABD'nin yeni başkanı Biden aşı olacağı tarihi açıkladı ABD'de 3 Kasım seçimlerinde başkan seçilen Joe Biden'ın gelecek hafta Pfizer-BioNTech'in koronavirüs aşısının ilk dozunu olacağı duyuruldu.
17.12.2020 Dünya
ABD'de durum vahim! 5 bin ek ceset torbası satın alındı
ABD'de durum vahim! 5 bin ek ceset torbası satın alındı ABD'de koronavirüs (Covid-19) bulaşan kişi sayısı son 24 saatte, son 24 saatte 1627 artarak 308 bin 91'e yükseldi. Kaliforniya Valisi Gavin Newsom yaptığı koronavirüs bilgilendirmesinde, 5 bin ek ceset torbasının satın alındığını açıkladı.
16.12.2020 Corona Virüsü
Çöp konteynerinin önündeki 'ceset' torbaları korkuttu
Çöp konteynerinin önündeki 'ceset' torbaları korkuttu Mersin'in Tarsus ilçesinde, cami önündeki çöp konteynerinin önüne bırakılan 2 adet ceset torbası çevrede panik yarattı.
8.05.2020 Gündem
Tokat'tan İtalya, Fransa ve İngiltere'ye ceset torbası
Tokat'tan İtalya, Fransa ve İngiltere'ye ceset torbası Tokat'ta, daha önce gömlek üretimi yapan bir tekstil fabrikası, ceset torbası üretimine geçti. İtalya, İngiltere ve Fransa gibi Avrupa ülkelerinden 1 milyon ceset torbası siparişi alan firma, yoğun şekilde üretim yapıyor.
7.05.2020 Gündem
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ne zaman kuruldu, başkanı kimdir? ABD'nin DSÖ bütçesine katkısı ne kadar?
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ne zaman kuruldu, başkanı kimdir? ABD'nin DSÖ bütçesine katkısı ne kadar? Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), tüm dünyanın kabusu haline gelen Covid-19 pandemisinde, "geç adımlar atmak", "çelişkili mesajlar vermek" ve "Çin'in piyonu" olmakla suçlanıyor. Corona virüs ile mücedele devam ederken Dünya Sağlık Örgütü ile ilgili Trump'ın suçlamaları takip ediliyor. İnternette sıklıkla Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) başkanı kimdir? ABD'nin DSÖ bütçesine katkısı ne kadar? DSÖ coronavirüste ne yaptı? soruları sıklıkla soruluyor. İşte Dünya Sağlık Örgütü hakkındaki bilgiler ve Dünya Sağlık Örgütünün Covid-19 kronolojisi...
18.04.2020 Gündem
ABD, Türkiye'den yardım istedi. İşte Ankara'ya gönderdiği o liste
ABD, Türkiye'den yardım istedi. İşte Ankara'ya gönderdiği o liste Corona virüs salgınının merkezi haline gelen ABD Türkiye'den yardım istedi. ABD, Türkiye Büyükelçiliği aracılığıyla Ankara'ya gönderdiği listede sabun, maske ve ceset torbası gibi ürünler talep etti.
9.04.2020 Dünya
Corona virüsten ölenler nasıl gömülür?
Corona virüsten ölenler nasıl gömülür? Tüm dünyaya yayılan corona virüs salgını nedeniyle ölümler de her geçen gün artıyor. Türkiye’de de vaka sayıları arttı. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere hemen hemen bütün Bakanlıklar corona virüs tedbirlerinin uygulanmasında önemli bir role sahip. Vakaların artış göstermesiyle birlikte corona virüs nedeniyle ölümlerin gerçekleşmesi corona virüsten ölenlerin nasıl gömüleceği sorusunu gündeme getirdi. Peki, Corona virüsten ölenler nasıl gömülür? İşte merak edilen sorunun cevabı…
4.04.2020 Gündem
Pentagon'un ''Kovid-19 nedeniyle 100 bin ceset torbası temin edeceği''  iddiası
Pentagon'un ''Kovid-19 nedeniyle 100 bin ceset torbası temin edeceği'' iddiası ABD Federal Acil Durum Yönetim Ajansının (FEMA) Savunma Bakanlığından (Pentagon), yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında kullanılmak üzere 100 bin ceset torbası talebinde bulunduğu iddia edildi.
2.04.2020 Dünya
Diyanet'ten koronavirüs nedeniyle ölenlerin cenazeleriyle ilgili açıklama
Diyanet'ten koronavirüs nedeniyle ölenlerin cenazeleriyle ilgili açıklama Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "Salgın hastalık riskinin bulunduğu durumlarda cenaze namazının, olabildiğince az sayıda kişiyle ve bekletmeden kılınması tercih edilmelidir. Cenazelerin, geleneksel yöntemle açılan kabre kefenle defnedilmesinin de riskli olduğu durumlarda, ceset torbası veya tabutla defnedilmesi de caizdir" denildi.
22.03.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı: Corona virüsten ölenler ceset torbası ile defnedilecek
Sağlık Bakanlığı: Corona virüsten ölenler ceset torbası ile defnedilecek Sağlık Bakanlığı, corona virüs hastalığından ölenlerin ceset torbası ile defnedileceğini kararlaştırdı.
21.03.2020 Gündem
Bakan Soylu: 'Apo'nun yeğeni kapı kapı Saadet Partisi'nin kazanması için çalışmaktadır'
Bakan Soylu: 'Apo'nun yeğeni kapı kapı Saadet Partisi'nin kazanması için çalışmaktadır' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı İmamoğlu çıkıyor diyor ki; şöyle şuralıyım, buralıyım diye. Bana o lazım değil. Adam laf söyledi, suratında meymenet olmayan bir adam. 'Kürdistan'da biz kazanacağız. Batıda AKP ve MHP'ye kaybettireceğiz' dedi.
23.03.2019 Siyaset
Cesedi, tavandan dükkana dökülen kurtlar buldurdu
Cesedi, tavandan dükkana dökülen kurtlar buldurdu Afyonkarahisar’da uzun zaman önce ölen bir adamın cesedi evinin altındaki iş yerine tavandan kurtlar dökülünce, dükkan sahibinin durumdan şüphelenmesi ile ortaya çıktı.
5.12.2017 Yaşam
İlk kez görüntülendi
İlk kez görüntülendi Mersin’deki Kadıncık Vadisi Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’nda fotokapanla izleme çalışmalarında ilk kez bozayı görüntülendi.
6.10.2017 Yaşam
İzmir Körfezi'nden ceset çıktı
İzmir Körfezi'nden ceset çıktı İzmir'in Konak ilçesinde, denizde 20 yaşlarında bir erkek cesedi çıktı.
18.02.2017 Yaşam
Halep’te ceset torbası kalmadı
Halep’te ceset torbası kalmadı Okullar, hastaneler, çocuk parkları bombalanırken dünya halen Halep’e gözlerini yummaya devam ediyor. Kentte ne gıda var, ne temiz su ne de ceset torbası...
21.11.2016 Dünya
'FETÖ, Ağrı'da 9 bin kişiyi infaz edecekmiş'
'FETÖ, Ağrı'da 9 bin kişiyi infaz edecekmiş' Ağrı Valisi Musa Işın, Fetullahçı Terör Örgütünü Ağrı’da infaz edeceği 9 bin kişilik liste hazırladığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Rus sürücünün otomobili refüje girdi
Rus sürücünün otomobili refüje girdi İstanbul'da Rus sürücü Ahna Bacnjbebha’nın (31) kullandığı otomobil kontrolden çıkarak refüje ve beton bariyerlere çarptı...
4.08.2016 Yaşam
Ukrayna'nın doğusunda kriz: Binden fazla kişi kayıp
Ukrayna'nın doğusunda kriz: Binden fazla kişi kayıp Uluslararası Kızılhaç Komitesi, Ukrayna’nın doğusunda krizin başlamasından bu yana binden fazla kişiden haber alınamadığını bildirdi.
28.01.2016 Dünya
7/24 cenaze market!
7/24 cenaze market! Girişimci Murat Arslanoğlu, 24 saat hizmet veren ‘sanal cenaze market’te pamuktan gülsuyuna, battal boy kefenden nakil tabutuna kadar her şeyi satıyor
23.08.2015 Yaşam
3’üncü kaptan saldırıya güvertede yakalanmış!
3’üncü kaptan saldırıya güvertede yakalanmış! Libya açıklarında saldırıya uğrayan Türk gemisi Tuna-1 yurda döndü...
29.09.2021 Gündem
Türkiye’de 100 yılda 10 bin 100 deprem oldu
Türkiye’de 100 yılda 10 bin 100 deprem oldu Prof. Dr. Ahmet Ercan, Balıkesir’de uyardı: Nasıl tren yoluna yatak serilip yatılmazsa, kırık kuşakların üzerine de yapı yapılmaz...
27.03.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ceset Torbası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceset torbası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.