Cenin

Cenin

Son dakika cenin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cenin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cenin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cenin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cenin gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 cenin haberi bulunmuştur. Tüm cenin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Canlı yayında İsrail şiddeti: Polis, Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı
Canlı yayında İsrail şiddeti: Polis, Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını bugün 42. gününe girdi. Havadan, karadan ve denizden Gazze Şeridi'ni kuşatan İsrail ordusu bu sabah Cenin'e baskın düzenledi ve İbn Sina Hastanesi'ni kuşattı. İsrail polisi bu hafta yine işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da gazlı müdahalede bulundu. Basın mensuplarını hedef alan güvenlik güçleri Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı.
17.11.2023 Dünya
'Cenin olacaksın, sen de esne...' Hepsini unutun, işte köpek saldırısına karşı tek çözüm
'Cenin olacaksın, sen de esne...' Hepsini unutun, işte köpek saldırısına karşı tek çözüm Köpekler kimi zaman çevresel etkiler, verilen eğitim hataları veya fiziksel ve ruhsal travmaları nedeniyle sinirli olabiliyor. Bu durumda daha saldırganlaşarak insanlara zarar verebiliyorlar. Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu, günde 800 kişinin kuduz şüpheli ısırık vakalarıyla hastanelere müracaat ettiğini belirterek köpek görünce yapılması ve yapılmaması gerekenleri tek tek açıkladı. İşte detaylar...
15.11.2023 Yaşam
Kalbini 12 santim sağa kaydırdı! Doktorları bile şaşkına çeviren olay
Kalbini 12 santim sağa kaydırdı! Doktorları bile şaşkına çeviren olay İstanbul'da yaşayan Burak Aktaş (21), Ağustos ayında halsizlik ve nefes darlığı şikayeti ile doktora gitti. Sol göğüs boşluğunda portakal büyüklüğünde bir kitle tespit edildi. İki seans kemoterapi gördü ama tedaviye rağmen tümör 2 ay içinde 8-10 kat büyüyerek karpuz boyutuna ulaştı. Kalbini göğüs boşluğunda 12 santimetre sağa iten, sol akciğerini neredeyse tamamen ezen dev tümör, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi ve Kalp Damar Cerrahisi ekiplerinin beraber katıldığı büyük bir operasyonla başarıyla çıkarıldı. Bu kadar hızlı büyüyen kitle karşısında doktorları da şaşırdı.
5.11.2023 Yaşam
Malatya’da çalılıkların arasında 6,5 aylık cenin bulundu
Malatya’da çalılıkların arasında 6,5 aylık cenin bulundu Malatya’nın Yazıhan ilçesinde çalılıklar arasına bırakılmış 6,5 aylık cenin bulundu. Cenini bölgeye bırakan zanlı ve sevgilisi ile birlikte üç hastane çalışanı gözaltına alındı.
28.10.2023 Yaşam
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
Ağrıyla hastaneye giden kadının karnında 40 yıllık cenin bulundu
Ağrıyla hastaneye giden kadının karnında 40 yıllık cenin bulundu Meksika’nın kuzeyindeki Durango eyaletinde karın ağrısıyla hastaneye giden 84 yaşındaki kadının karnında 40 yıllık cenin tespit edildi.
16.08.2023 Dünya
İsrail güçleri içinde Filistinlilerin bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 3 ölü
İsrail güçleri içinde Filistinlilerin bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 3 ölü İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Batı Şeria'da içerisinde 3 Filistinlinin bulunduğu araca kurşun yağdırdı. Araçta bulunan 3 Filistinli hayatını kaybetti.
6.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Dün baba-oğul videosu çekenler bugün gırtlak gırtlağa geldiler. Değişim adıyla yürüyen kayıkçı kavgasıyla işimiz yok ifadelerini kullandı. Erdoğan emekli maaşları ile ilgili olarak da, "Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerin alacağı maaş da belli oldu. İyileştirme çalışması için bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Çalışmalar başladı" dedi.
6.07.2023 Gündem
İsrail'de araç kalabalığa daldı: 7 yaralı
İsrail'de araç kalabalığa daldı: 7 yaralı İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bir aracın kalabalığa dalması sonucu 4’ünün durumu ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.
4.07.2023 Dünya
Türkiye'den İsrail'in saldırılarına tepki
Türkiye'den İsrail'in saldırılarına tepki Dışişleri Bakanlığı, "İsrail güçlerinin Cenin şehrinde gerçekleştirdikleri baskında aralarında çocukların da bulunduğu 3 Filistinlinin hayatını kaybetmesini şiddetle kınıyoruz" açıklamasını yaptı.
19.06.2023 Gündem
Depremde hayat kurtaran yöntem açıklandı! Dikkat çeken 'çök-kapan- tutun' raporu
Depremde hayat kurtaran yöntem açıklandı! Dikkat çeken 'çök-kapan- tutun' raporu Türkiye'den dört araştırmacı, 'çök-kapan- tutun' tekniği ile 'cenin pozisyonu'nu bilimsel olarak karşılaştırdı. Sonuçlar, Türkiye gibi binaların yıkılma riskinin yüksek olduğu ülkelerde, cenin pozisyonunun daha çok hayat kurtardığını ortaya koydu. Makale, geçen nisan ayında dünyanın en büyük afet kurumu WADEM dergisinde de yayımlandı. Çalışmayı yürüten isimlerden Doç. Dr. Sarper Yılmaz, "Deprem sırasında 'çök-kapan- tutun', bugün dünya bilim otoriteleri tarafından kabul edilen tek yöntem” diyerek, Türkiye’de hayat kurtaran asıl yöntemi açıkladı.
4.05.2023 Yaşam
Su deposunda sır olay! Hayvan ölüsü sandılar gerçek başka çıktı
Su deposunda sır olay! Hayvan ölüsü sandılar gerçek başka çıktı Kocaeli’nin Darıca ilçesi Millet Bahçesi’nde yer alan atık su deposunun tahliye borusunda bir cenin bulundu.
14.03.2023 Yaşam
Beyninden ikiz kardeşini çıkardılar! Doktorlar şokta, 1 yaşında tarihe geçti
Beyninden ikiz kardeşini çıkardılar! Doktorlar şokta, 1 yaşında tarihe geçti 1 yaşındaki bebek dünya tarihine geçti. Bebeklerinin kafatasının beklenenden geniş olduğunu gören aile hastaneye gidince gerçeği öğrendi. Doktorlar bebeğin başına gelenlerin son derece nadir bir durum olduğunun altını çiziyor. İşte haberin detayları...
10.03.2023 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Batı Şeria’daki olaylara kınama
Dışişleri Bakanlığı'ndan Batı Şeria’daki olaylara kınama Dışişleri Bakanlığı, İsrail güçlerinin ve İsrailli yerleşimcilerin Batı Şeria’da artan saldırı ve şiddet eylemlerini kınadı.
7.03.2023 Gündem
Hayatta kalmanın kuralları: Giriş kattakiler kaçın, üst kattakiler bekleyin
Hayatta kalmanın kuralları: Giriş kattakiler kaçın, üst kattakiler bekleyin Temel afet eğitmeni Nazmiye Karaca, deprem anında giriş kattakilerin hızlıca dışarı çıkmasını, üst kattakilerin ise sarsıntı geçene kadar yatak ya da koltuk yanında cenin pozisyonunu alıp tutunması gerektiğini söyledi. Karaca, sarsıntılar bittikten sonra 10-15 saniye kadar beklenmesi gerektiğini vurguladı.
23.02.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsrail’e kınama
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsrail’e kınama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail güvenlik güçlerinin Cenin Mülteci Kampı'na düzenlediği baskını şiddetle kınadığını bildirdi.
26.01.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı, Batı Şeria’daki mülteci kampına düzenlenen baskını kınadı
Dışişleri Bakanlığı, Batı Şeria’daki mülteci kampına düzenlenen baskını kınadı Dışişleri Bakanlığı, İsrail kuvvetlerince Batı Şeria’daki Cenin Mülteci Kampı’na düzenlenen saldırıları şiddetle kınadı.
26.01.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsveç yönetimi bu alçak eyleme izin vererek suça ortak olmuştur
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsveç yönetimi bu alçak eyleme izin vererek suça ortak olmuştur Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İsveç diyorsa ‘İslam düşmanı ülke oldum’ o kendi bileceği iş. Ama bu Avrupa Konseyi sözleşmelerine de AB normlarına da aykırıdır. İsveç yönetimi bu alçak eyleme izin vererek ona ortak olmuştur" dedi.
26.01.2023 Gündem
Filistin Devlet Başkanı Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile atılan adımlar Filistin davasına desteğimizi azaltmayacak
Filistin Devlet Başkanı Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile atılan adımlar Filistin davasına desteğimizi azaltmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı resmi törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "İsrail ile ilişkilerimizde atılan adımlar Filistin davasına desteğimizi hiçbir şekilde azaltmayacaktır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aksine bu adımların Filistin meselesinin çözümüne ve Filistin halkının durumunun iyileştirilmesine katkı sağlayacağını, Filistinli kardeşlerimiz de ifade ediyorlar" ifadelerini kullandı.
23.08.2022 Siyaset
İsrail'in Gazze'ye saldırıları durmuyor! Flaş ateşkes kararı...
İsrail'in Gazze'ye saldırıları durmuyor! Flaş ateşkes kararı... Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında can kaybının 41’e yükseldiğini açıkladı. İsrail’in Gazze’ye yönelik 3 gündür devam eden saldırılarının ardından İsrail ve Filistin'in, Mısır’ın arabuluculuğunda yaptıkları görüşmeler sonucunda taraflar arasındaki ateşkesin yerel saatle 23.30’da başlayacağı öne sürüldü.
7.08.2022 Dünya
4,5 yaşındaki Eymen'in cesedi tandırda bulunmuştu... Katillerinin cezası belli oldu!
4,5 yaşındaki Eymen'in cesedi tandırda bulunmuştu... Katillerinin cezası belli oldu! İzmir'in Bornova ilçesinde, cesedi tandırda bulunan 4,5 yaşındaki Eymen Sadık Durak’ın öldürülmesi davasında sanıkların cezaları belli oldu. Sanıklar, Eymen'in annesi Mine Durak ve onun erkek arkadaşı Serkan Elçetin, üç farklı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararın ardından mahkeme başkanının yazdığı gerekçeli kararda, "Dileğimiz Eymen bebeğin bu dünyaya sığan kısacık ve acılar dolu ömrünün diğer dünyada ödüllendirilmesi ve hak ettiği mutluluğu diğer dünyada yaşaması olacaktır" ifadelerine yer verildi.
19.07.2022 Yaşam
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü...
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü... ABD Yüksek Mahkemesi, ülkede 50 yıldır yürürlükte olan kadına Kürtaj hakkı veren 1973 tarihli "Roe V. Wade" kararını bozdu. Mahkeme tarafından yapılan açıklamada, "Anayasa kürtaj hakkı vermemektedir. Roe v. Wade reddedildi. Kürtaj hakkını düzenleme yetkisi halka ve seçilmiş temsilcilere iade edildi" ifadeleri kullanıldı.
25.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cenin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cenin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.