Cemil İpekçi

Cemil İpekçi

Son dakika Cemil İpekçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cemil İpekçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cemil İpekçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemil İpekçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemil ipekçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 cemil ipekçi haberi bulunmuştur. Tüm cemil ipekçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kobra Murat mal varlığını açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var!
Kobra Murat mal varlığını açıkladı: 18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var! Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler, katıldığı bir programda mal varlığını açıkladı. Genç yaşta sahne hayatına başlayan Divandiler, '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' dedi.
5.10.2022 Magazin
Cemil İpekçi’ye marka davası açıldı
Cemil İpekçi’ye marka davası açıldı Otelcilik alanında faaliyet gösteren Öztanık Bilişim İletişim Turizm İnşaat şirketi, 12 yıl önce tescil ettirdiği “Anka” markasını izinsiz olarak “Cemil Anka” adıyla kullandığı iddiasıyla ünlü modacı Cemil İpekçi’ye dava açtı.
30.04.2020 Magazin
"Onu çıplak gördüm, tahrik oldum"
"Onu çıplak gördüm, tahrik oldum" Ünlü modacı Cemil İpekçi'den Sezen Aksu ile ilgili çarpıcı bir itiraf geldi. İpekçi, Aksu'yu çıplak gördüğünü ve ondan tahrik olduğunu söyledi.
14.09.2019 Magazin
Cemil İpekçi nasıl başardı?
Cemil İpekçi nasıl başardı? Bodrum'da tatil yapan modacı Cemil İpekçi lüks yerlerde dolaştığı halde pahalılıktan kurtulmayı başardı.
18.08.2019 Magazin
Cemil İpekçi, aile sırlarını açıkladı!
Cemil İpekçi, aile sırlarını açıkladı! İpekçi, Hakkında bilinmeyenleri ve aile sırlarını ilk defa Dilşat Erdil'e açıkladı.
9.07.2019 Kültür Sanat
Modacı Cemil İpekçi canlı yayında Hadise'ye demediğini bırakmadı!
Modacı Cemil İpekçi canlı yayında Hadise'ye demediğini bırakmadı! Kanal D'deki '2. Sayfa'ya konuk olan modacı Cemil İpekçi, arasının iyi olmadığı Hadise'ye sert çıktı
12.02.2019 Magazin
'Kızım olsa vermezdim'
'Kızım olsa vermezdim' Cemil İpekçi ünlüler dünyasından bazı isimlerin tarzlarını değerlendirdi. Geçtiğimiz günlerde evlenen Hazal Kaya'nın gelinliğiyle ilgili de konuştu.
10.02.2019 Magazin
Cemil İpekçi'den şaşırtan özel hayat açıklaması
Cemil İpekçi'den şaşırtan özel hayat açıklaması Özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü modacı Cemil İpekçi, cinsel hayatıyla ilgili "Kadınlara karşı artık musluk kapandı" dedi.
29.09.2018 Magazin
Taklitlerine savaş açtı
Taklitlerine savaş açtı Modacı Cemil İpekçi son dönemde kendi adına ürün satan taklitçilere savaş açtı.
24.03.2018 Magazin
Cemil İpekçi vücudunu sigortalattı!
Cemil İpekçi vücudunu sigortalattı! Vücudunun değişik bölgelerini sigortalatan ünlüler arasına ünlü modacı Cemil İpekçi de girdi.
8.02.2018 Magazin
Gelinliğini parçaladı
Gelinliğini parçaladı Modacı Cemil İpekçi, geçen ay Edirne’de Atakan Koru ile evlenen 2002 Dünya Güzeli Azra Akın’ın gelinliğini hazırlamıştı.
16.10.2017 Magazin
'Türkiye'de hala modacı kim, terzi kim ayırt edilmiyor'
'Türkiye'de hala modacı kim, terzi kim ayırt edilmiyor' Ünlü Modacı Cemil İpekçi, yakın zamanda evlenen Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen'in birbirine benzer gelinlikler giyip 'pişti' olduklarını belirterek, "Türkiye'de hala modacı kim, tasarımcı kim, terzi kim maalesef ayırt etmiyorsunuz. Benim daha bir tane pişti olan gelinliğim olmadı" dedi.
27.08.2017 Magazin
Dünya Güzeli Azra Akın evlendi!
Dünya Güzeli Azra Akın evlendi! 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, iki yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile bu akşam evlendi.
25.08.2017 Magazin
Meyveyi çok severim
Meyveyi çok severim Modacı Cemil İpekçi önceki gün Cihangir’de manav alışverişi yaparken görüntülendi.
4.07.2017 Magazin
Cemil İpekçi: Benim aşkımdan intihar ettiler...
Cemil İpekçi: Benim aşkımdan intihar ettiler... Ünlü modacı Cemil İpekçi'den gündem olacak açıklamalar. İpekçi, 'Benim aşkımdan üç kişi intihar etti.' dedi.
11.06.2017 Magazin
Hamam şalvarı gibi olmuş
Hamam şalvarı gibi olmuş Cemil İpekçi, Bensu Soral’ın Cannes’da giydiği elbiseyi eleştirip “Eteği hamam şalvarı gibi” dedi
21.05.2017 Magazin
Cemil İpekçi: Lastik bir top gibiyim, hep başarılı oldum
Cemil İpekçi: Lastik bir top gibiyim, hep başarılı oldum "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programının bu haftaki konuğu Cemil İpekçi'ydi. "Ben lastik bir top gibiyim" diyen Cemil İpekçi eleştirilere rağmen her seferinde başarılı olduğunu söyledi
13.05.2017 Magazin
Bir dönem podyumların yıldızıydı şimdi koyun otlatıyor...
Bir dönem podyumların yıldızıydı şimdi koyun otlatıyor... Eski manken Bilun Dohmen, mankenliği bırakmasının ardından Bodrum'da bir köye yerleşti. Tavuk besleyip koyun otlatan Bilun Dohmen'in son görüntüsü herkesi şaşırttı. İşte Bilun Dohmen'in yeni hali...
24.04.2017 Magazin
Huzur diledi
Huzur diledi Eski manken Deniz Pulaş, önceki akşam 50’nci yaş gününü sevdikleriyle birlikte Nişantaşı ABDI Anason’da kutladı.
13.04.2017 Magazin
Şarkının duygusunu kaybetmek istemedim!
Şarkının duygusunu kaybetmek istemedim! Yeşim Salkım’ın 2001 yılında yayınladığı ‘Vefa Borcu’ albümünde yer alan ‘Deli Mavi’ adlı şarkıya yaptığı cover çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Vedat Behar, “Şarkının nostaljik havasını, duygusunu kaybetmeden modern bir aranje yapmak istedim” diyor.
8.04.2017 Magazin
Türkiye’nin ünlü kedileri
Türkiye’nin ünlü kedileri Kimi heykeli dikilecek kadar ünlü; Kadıköy’ün Tombili’si gibi... Aralarında internet ünlüsü olan da var, sahibi ünlü isim sayesinde tanınan da... İşte karşınızda Türkiye’nin çok sevilen ünlü patileri...
31.03.2017 Arşiv
Testi geçti
Testi geçti Hollanda’ya yerleşen Cemil İpekçi, Nişantaşı’nda doktor kontrolünden çıkarken objektiflere yansıdı
22.02.2017 Magazin
Cemil İpekçi kendini yaşamak istiyor
Cemil İpekçi kendini yaşamak istiyor Cemil İpekçi, Beylikdüzü’nde açılan alışveriş çadırını ziyaret etti. Yeni hayatıyla ilgili planlarını anlattı.
21.02.2017 Magazin
Podyumda heyecanlandım
Podyumda heyecanlandım Ünlü modacı Cemil İpekçi, 2017 koleksiyonunu Türk Kalp Vakfı’nın gerçekleştirdiği gala yemeğinde tanıttı.
9.02.2017 Magazin
Podyuma çıkacak
Podyuma çıkacak Nükhet Duru, Türk Kalp Vakfı yararına düzenlenecek Cemil İpekçi defilesinde podyuma çıkacak.
1.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cemil İpekçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemil ipekçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.