Modacı

Modacı

Son dakika modacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan modacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını modacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Modacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan modacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.018 modacı haberi bulunmuştur. Tüm modacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Magazin
Mirasını köpeğine bırakacak! Pınar Soykan: Köpekleri oyuncak gibi kullanmalarını sevmiyorum
Mirasını köpeğine bırakacak! Pınar Soykan: Köpekleri oyuncak gibi kullanmalarını sevmiyorum Şarkıcı Pınar Soykan, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soykan, ünlü modacı Karl Lagerfeld'i örnek alarak mirasını evcil hayvanına bırakacağını söyledi.
1.03.2024 Magazin
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı!
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı! Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği törende, ünlü şarkıcı Doja Cat, ürk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun tasarladığı bir elbiseyi giydi. Doja Cat'in alnına Fındıkoğlu'nun adını dövme yaptırması ise törenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.
6.02.2024 Magazin
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlilik kararı aldı!
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlilik kararı aldı! Oyuncu Tolga Sarıtaş, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sarıtaş, dört yıldır ilişki yaşadığı modacı Zeynep Mayruk ile evlilik kararı aldıklarını ilk kez açıkladı.
2.02.2024 Magazin
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı Üç sene önce kızının babası Ömer Gezen ile boşanan sunucu Bircan Bali, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
22.01.2024 Magazin
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Eşinin fotoğrafını paylaştı, yorumlar gecikmedi! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi'
Eşinin fotoğrafını paylaştı, yorumlar gecikmedi! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi' Eski İngiliz futbolcu David Beckham ile uzun süredir evli olan şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, yaptığı paylaşımla tüm dünyanın gündemine oturdu. David Beckham'ın üstsüz bir şekilde evlerindeki televizyonu tamir ettiği anı takipçileriyle paylaşan ünlü isme kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni ve 20 binden fazla yorum geldi.
16.12.2023 Magazin
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Ece Sükan'ın toplantı telaşı!
Ece Sükan'ın toplantı telaşı! Oyuncu ve modacı Ece Sükan, önceki gün Bebek'teki kameralara yansıdı. Yakındaki bir kafeden kahve alan ünlü isim, toplantıdan toplantıya koştuğunu söyledi.
1.11.2023 Magazin
Zeynep Tunuslu'dan çok konuşulacak itiraf! 'Demet Akbağ araba kullanmayı bilseydi, Uzay ölmezdi!'
Zeynep Tunuslu'dan çok konuşulacak itiraf! 'Demet Akbağ araba kullanmayı bilseydi, Uzay ölmezdi!' Uzay Heparı 1994 yılında geçirdiği trafik kazasında vefat etmişti. Etiler Koç köprüsü üzerinde Demet Akbağ’ın, arızalanan aracına çarpan Heparı, 11 gün süren bitkisel hayatın ardında 31 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti. Uzay Hepari’nin eşi Modacı Zeynep Tunuslu'nun katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.
24.10.2023 Magazin
Tanyeli Milano’dan sonra Paris’te! Kanser hastaları için yeniden podyuma çıktı
Tanyeli Milano’dan sonra Paris’te! Kanser hastaları için yeniden podyuma çıktı Tanyeli, modacı Yağmur Özer’in Milano’dan sonra Paris’te düzenlediği defilede de podyuma çıktı.
3.10.2023 Magazin
Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile! Ünlü sanatçıdan jet hamle
Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile! Ünlü sanatçıdan jet hamle Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da bulmuştu. Ocak ayında nikah masasına oturan çiftten müjdeli haber geldi. Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile!
9.09.2023 Magazin
Kaan Yıldırım'ın eski eşi ve sevgilileri bir arada: Düğünde yan yana geldiler!
Kaan Yıldırım'ın eski eşi ve sevgilileri bir arada: Düğünde yan yana geldiler! Modacı Nedret Taciroğlu'nun kızı Yasemin Taciroğlu ile iş insanı Ahmet Uras dün akşam evlendi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünde; Hadise, Hande Erçel ve Ezgi Eyüboğlu'nun bir arada olması, sosyal medyada çok konuşuldu oldu. Üç güzel kadın Kaan Yıldırım ile aşk yaşamıştı.
20.08.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan radikal karar! 8 saat sete, 18 saat Kurt Efe'ye
Kıvanç Tatlıtuğ'dan radikal karar! 8 saat sete, 18 saat Kurt Efe'ye Son olarak Aile dizisi ile ekranlarda boy gösteren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ özel hayatı ile de merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, mutlu evliliklerini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olan çift, paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ, 1.5 yaşındaki oğlu Kurt Efe'ye daha fazla zaman ayırmak için yeni bir karar aldı.
23.07.2023 Magazin
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi!
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Nil Karaibrahimgil ile Boğaz renklendi.
20.07.2023 Magazin
Kurt Efe ilk defa görüntülendi! Çift ilgi odağı oldu
Kurt Efe ilk defa görüntülendi! Çift ilgi odağı oldu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in çocukları Kurt Efe, önceki gün ilk defa görüntülendi. Yalıkavak’ta alışveriş yapan çift, ilgi odağı oldu.
25.06.2023 Magazin
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi?
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi? Modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül'ün başrolü paylaştığı, geçtiğimiz nisan ayında ekran yolculuğu sona eren dizi için imaj danışmanlığı yapmıştı. Son olarak bir defileye katılan Doğulu, "Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusunu duyunca gerildi ve dikkat çeken açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
19.06.2023 Magazin
Ivana Sert'ten boşanma açıklaması: Ayrılırken medeni olmak lazım!
Ivana Sert'ten boşanma açıklaması: Ayrılırken medeni olmak lazım! Modacı Ivana Sert, önceki gün Burçin Göksu'nun 'Görmenin Paikolojisi' isimli sergisine katıldı. Sert, Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un 27 yıllık evliliklerine nokta koyması ile ilgili konuştu.
8.06.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe'yi paylaştı!
Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe'yi paylaştı! 2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına almışlardı. Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile Barcelona'ya tatile gitti. Kurt Efe'nin plaj keyfi sosyal medyaya damga vurdu.
6.06.2023 Magazin
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim'
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim' Son dönemde Formula 1 ve Cannes Film Festivali gibi etkinliklerde giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren ünlü model Irına Shayk, 1997'de hayatını kaybeden modacı Gianni Versace'nin tasarladığı eski bir elbise ile kamera karşısına geçti. Merhum modacının kardeşi Donatella'ya teşekkür eden ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
29.05.2023 Magazin
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı!
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı! İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştiren 43 yaşındaki modacı Ivana Sert, Instagram' da takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.
23.05.2023 Magazin
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam konser maratonuna anlamlı ve görkemli bir konserle start verdi. Sezon açılışında Ajda Pekkan’ı ağırlayan Kuruçeşme sahnesi, Süperstar'ın ışığıyla parlarken; hem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu hem de ilk konser heyecanı bir arada yaşandı.
20.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi!
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, son görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi. Meslektaşı Nükhet Duru ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nu ziyaret eden sanatçının saçları ve ten rengi dikkat çekti.
29.04.2023 Magazin
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Oyuncu Sera Tokdemir, modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile sevgili oldu. Sosyal medya hesabında Göz ile çektirdiği romantik bir fotoğraf paylaşan Tokdemir, "Göklerden gelen bir karar tövbeni ve sözünü bozar. Bozdu" diyerek sevgisini haykırdı.
3.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Modacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki modacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.