Cem Özdemir

Cem Özdemir

Son dakika Cem Özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 434 cem özdemir haberi bulunmuştur. Tüm cem özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin A Takımı'nın belli olduğunu bildirdi. İYİ Parti'de kurultay sonrası belirlenen yeni Başkanlık Divanı'nda Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu oldu.
4.07.2023 Gündem
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil. Rusya ile gerek siyasi, gerek askeri, gerek ekonomik ilişkilerimiz var. Ukrayna ile de aynı şekilde siyasi, askeri, ekonomik ilişkilerimiz var. ‘Ukrayna’dan vazgeç’ deseniz vazgeçemeyiz, çünkü ülkemizin buradaki çıkarları çok ileri derecede. ‘Rusya’dan vazgeç’ deseniz ondan da vazgeçemeyiz, çünkü onunla da şu anda gerçekten ileri derecede birlikteliklerimiz var” dedi.
23.02.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den son dakika Tarkan açıklaması: Bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz.
MHP lideri Bahçeli'den son dakika Tarkan açıklaması: Bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Tarkan geçecek diyor, elbette geçecek zor günler geçecek, terör geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek. Tarkan şarkı sözleriyle Kovid-19 dönemini kast ettiğini söylüyor, hayır diyorlar. İddialar doğru olsa bile bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz." dedi.
22.02.2022 Siyaset
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu?
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu? Almanya’da Yeşiller partisinin en deneyimli siyasetçilerinden 55 yaşındaki Cem Özdemir’in kurulma aşamasında olan yeni koalisyon hükümetinde tarım bakanı olarak görev alacağı açıklandı. Angela Merkel’in yerine başbakanlık koltuğuna oturacak olan SDP üyesi Olaf Scholz, koalisyona katılacak partilere üye delegelerin 10 gün içinde ortak hükümet programına onay vereceklerini açıkladı. Peki, Cem Özdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
26.11.2021 Gündem
Almanya’da tarihi seçim: Türkler kime oy verecek?
Almanya’da tarihi seçim: Türkler kime oy verecek? Yarın gerçekleştirilecek seçimlerle Almanya hatta tüm Avrupa siyaseti için bir devir sona erecek. Peki Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlar kime oy verecek?
25.09.2021 Siyaset
Ürküten açıklama! 10 dakikada bir kişi ölüyor
Ürküten açıklama! 10 dakikada bir kişi ölüyor İran'da son 24 saatte yeni tip corona virüs nedeniyle 149 kişi daha hayatını kaybetti, toplam can kaybı 1284'e yükseldi. Almanya'da ise 2801 yeni corona virüs vakası tespit edildiği açıklandı. Ülkedeki toplam sayı 10 bin 999'a yükseldi. Almanya'da siyasetçi Cem Özdemir ve AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier'in corona virüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.
19.03.2020 Dünya
YPG/PKK sol terör örgütlerinin de hamisi oldu!
YPG/PKK sol terör örgütlerinin de hamisi oldu! Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'de işgal ettiği bölgelerde yasa dışı sol örgütleri MLKP, DKP, TİKKO ve TKHP/C'yi de muhafaza ediyor.
25.04.2019 Yaşam
Karabükspor - Fenerbahçe
Karabükspor - Fenerbahçe Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de sezonun son deplasman maçına Kardemir Karabükspor karşısında çıkıyor.
14.05.2018 Fenerbahçe
Ali Fatinoğlu listesindeki üyeleri tanıttı
Ali Fatinoğlu listesindeki üyeleri tanıttı Galatasaray Başkan Adayı Ali Fatinoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile çalışma grubuna dahil olan isimleri açıklarken yapılan çalışmalar ve kurulan ekibin nitelikleri hakkında bilgiler verdi.
17.04.2018 Galatasaray
Ermenistan'dan Cem Özdemir'e Liyakat Nişanı
Ermenistan'dan Cem Özdemir'e Liyakat Nişanı Almanya'da Yeşiller Partisi Milletvekili Özdemir'e Ermenistan Devlet Liyakat Nişanı verildi.
24.03.2018 Dünya
Karabük'te tarihi skor! Aslan gol olup yağdı
Karabük'te tarihi skor! Aslan gol olup yağdı Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 7-0 mağlup etti.
3.03.2018 Galatasaray
Almanya'da kriz devam ediyor
Almanya'da kriz devam ediyor Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, gelecek hafta Federal Meclis’te yer alan partilerin grup başkanlarıyla görüşecek.
22.11.2017 Dünya
Merkel son 6 yılın en düşük oy seviyesinde
Merkel son 6 yılın en düşük oy seviyesinde Almanya'yı 4 yıllığına yönetmek için dörtlü koalisyon görüşmelerini yürüten Almanya Başbakanı Angela Merkel'in partisi Hıristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) son 6 yılın en düşük seviyesine geriledi.
12.11.2017 Dünya
Koalisyonda bile Türkiye pazarlığı
Koalisyonda bile Türkiye pazarlığı Türkiye’yi seçim malzemesi yapan Alman partiler, koalisyon pazarlığında Türkiye anlaşmazlığına düştü. Merkel’in kardeş partisi CSU Ankara ile müzakerelerin kesilmesinden geri adım atmıyor
25.10.2017 Dünya
Özdemir ve FETÖ’den gurbetçiye kumpas
Özdemir ve FETÖ’den gurbetçiye kumpas Almanya’ya kaçan FETÖ’cüler, Cem Özdemir’in kulağına “Kamuda çalışan gurbetçilerin AK Parti’ye çalışan ajan” yalanını fısıldadı. Polisin araştırdığı isimler ise ‘temiz’ çıktı.
29.09.2021 Gündem
Almanya'da koalisyon hükümeti kurma çalışmaları
Almanya'da koalisyon hükümeti kurma çalışmaları Almanya'da Hristiyan Birlik (CDU/CSU) partileriyle hükümet kurulması konusunda bugün Hür Demokrat Parti (FDP) ile Yeşiller, kendi aralarında bir ön görüşme gerçekleştirdi.
19.10.2017 Dünya
Futbolda kirli oyunlar! Hayrola Merkel...
Futbolda kirli oyunlar! Hayrola Merkel... Sport Bild dergisi, UEFA’nın Almanya ile kapalı kapılar arkasında 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için anlaştığını iddia etti. Dergi, Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Grindel’in “Şampiyona kesin bizim” dediğine de yer verdi. Dergiye göre UEFA Başkanı Ceferin de, Grindel'i bu konuda açık vermemesi için uyardı.
21.09.2017 Almanya
Sonucunu Türkiye karşıtlığı belirleyecek
Sonucunu Türkiye karşıtlığı belirleyecek Almanya’da hafta sonunda düzenlenecek seçimler öncesinde Federal Meclis’e girme ihtimali bulunan tüm partiler, seçmenlere Türkiye karşıtı seçim vaatlerinde bulundu
19.09.2017 Dünya
Sivasspor Sergiy Rybalka'yla imzaladı
Sivasspor Sergiy Rybalka'yla imzaladı Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Ukrayna Premier Ligi ekiplerinden Dinamo Kiev forması giyen Ukraynalı orta saha oyuncusu Sergiy Rybalka'yı renklerine bağladı.
8.09.2017 Sivas Spor
Almanya "İncirlik" kararını onayladı!
Almanya "İncirlik" kararını onayladı! Almanya Federal Meclisi Alman askerlerinin İncirlikten çekilerek Ürdün’e konuşlandırmasını onayladı.
29.09.2021 Gündem
Alman Parlamentosu çekilmeyi onayladı
Alman Parlamentosu çekilmeyi onayladı İncirlik anlaşmazlığı dün Alman Bakanlar Kurulu’nda ele alındı. Bakanlar Kurulu, askerlerin İncirlik’ten çekilmesi konusunda karar aldı
29.09.2021 Gündem
Ve engellendi! Alman meclisinde birbirlerine girdiler!
Ve engellendi! Alman meclisinde birbirlerine girdiler! Dün, 'Artık Alman askerleri çekilebilir’ kararıyla Türkiye'ye mesaj vermeyi hedefleyen SPD'nin Meclis Grup Başkan Vekili Rolf Mützenich'e darbe kendi meclisinden geldi. Almanya'da iktidar partileri, Alman askerlerinin İncirlik'ten çekilmesi konusunun Federal Meclis'te oylanmasını engelledi. Muhalefet partileri hükümeti kamuoyunu aldatmakla suçladı. Türkiye düşmanlığıyla tanınan Yeşiller Partisi Eş Başkanı ve Başbakan adayı Cem Özdemir ise yine kin kustu. Türkiye'ye yollanan her türlü ılımlı mesajın Almanya'ya şantaj yapmak için bir fırsat olacağını ileri sürdü.
3.06.2017 Dünya
Kayseri'de kazanan çıkmadı!
Kayseri'de kazanan çıkmadı! Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Kayserispor ile Adanaspor karşı karşıya geldi.
20.05.2017 Kayseri Spor
Kale yıkıldı
Kale yıkıldı Kuzey Ren-Vestfalya (KRV) eyaletindeki seçim sonuçları Başbakan Angela Merkel’in liderliğindeki CDU için büyük bir zafer. Sosyal Demokratlar’ın 50 yıllık kalesi olan eyalet düştü. 4.5 way sonraki genel seçimde Merkel zafere bir adım daha yaklaştı.
15.05.2017 Dünya
Türk Armin kazandı! Özdemir'e büyük şok!
Türk Armin kazandı! Özdemir'e büyük şok! Almanya'da Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde Uyum Bakanı olarak görev yaptığı dönemde “Türk Armin” olarak adlandırılan CDU’lu Armin Laschet seçimlerin galibi oldu. Sosyal Demokrat Parti SPD ise kalesinde ağır bir yenilgi aldı. Cem Özdemir'in eş genel başkanlığını yaptığı Yeşiller Partisi bir eyalette daha koalisyon şansını kaybetti.
15.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cem Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.