İncirlik

İncirlik

Son dakika İncirlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İncirlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İncirlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İncirlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan incirlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.491 incirlik haberi bulunmuştur. Tüm incirlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi Adana’da yolcu otobüsünde yapılan aramada valizin içerisinde 21 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.03.2024 Adana
Zafer Adana Demirspor basketbol takımının oldu
Zafer Adana Demirspor basketbol takımının oldu Adana Demirspor Basketbol Takımı, İncirlik Karmasını 71-67 mağlup etti.
9.02.2024 Adana
ATO Başkanı Bayram: “Depremin acısı daha dün gibi yüreğimizde”
ATO Başkanı Bayram: “Depremin acısı daha dün gibi yüreğimizde” Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, “Bu felaket, milletimizin yaşadığı en acı deneyimlerden biridir ve tarihte unutulmayacak bir yer edinmiştir” dedi.
5.02.2024 Adana
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi MSB tarafından yapılan açıklamada, "1 Ocak’tan itibaren birliklerimize 445 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiştir. Anında ve misliyle verilen karşılık ile 25’i son bir haftada olmak üzere bin 377 terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
23.11.2023 Gündem
Türk SİHA'sını düşüren uçağın nereden kalktığı belli oldu
Türk SİHA'sını düşüren uçağın nereden kalktığı belli oldu Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Suriye’de Türkiye’ye ait SİHA’yı düşüren ABD uçağının İncirlik’ten kalktığına dair iddiaları yalanlayarak uçağın nereden kalktığını açıkladı.
12.10.2023 Gündem
Adana'dan ABD’ye uzanan bir hayat hikayesi! Gerçeği öğrendi, 30 yıl sonra Türkiye'ye döndü: Kahreden haberi aldı
Adana'dan ABD’ye uzanan bir hayat hikayesi! Gerçeği öğrendi, 30 yıl sonra Türkiye'ye döndü: Kahreden haberi aldı Adana'dan ABD’ye uzanan bir hayat hikayesi! Ailesi tarafından 30 yıl önce İncirlik'te görev yapan ABD'li bir aileye kız kardeşiyle birlikte evlatlık verilen Armağan Rice, yıllar sonra ailesini bulmak için ülkesine döndü. Kahreden haberi öğrenen Rice’ın kararı herkese örnek oldu. İşte vücudundaki dövmelerle dikkat çeken Rice’ın hikayesi...
21.07.2023 Yaşam
Deprem bölgesinde son durum nasıl? Bakan Akar'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
Deprem bölgesinde son durum nasıl? Bakan Akar'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar Hatay'da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. "Asker kışladan geç çıkarıldı" iddialarıyla ilgili Bakan Akar, "İlk andan itibaren TSK görevinin başında ve vatandaşın yanındadır. 5'i 10 geçe Cumhurbaşkanıma raporu verdik. 2. Ordu Komutanı 4.45'te masasında, hazırlıklar gözden geçiriliyor. 5.45'te Mehmetçik 2. Ordu Karargahı'ndan enkaza gitmek için hareket etti. Bir anda her enkazın başında olmak mümkün değil. Hava koşullarını ve yol şartlarını değerlendirmek lazım. Bir geç çıkma durumu söz konusu değil, çıkış emri verildi" dedi.
11.03.2023 Gündem
Bakan Akar: 100 silah arkadaşımızı kaybettik
Bakan Akar: 100 silah arkadaşımızı kaybettik Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar "Şu ana kadar maalesef 100 silah arkadaşımızı kaybettik. 2 arkadaşımıza henüz ulaşılamadı, yoğun çalışmalar var" dedi. Bakan Akar, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası askerin kışladan geç çıktığı iddiasına ilişkinse "Akılla mantıkla izah edilemez. İlk andan itibaren silahlı kuvvetlerimiz seferber oldu. Sadece deprem bölgesindekiler değil, bütün silahlı kuvvetler KKTC'dekiler dahil tüm Mehmetçik seferber oldu" dedi.
23.02.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: ABD yönetimi F-16 talebimize güçlü destek veriyor
Bakan Çavuşoğlu: ABD yönetimi F-16 talebimize güçlü destek veriyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İki ülkenin NATO üyeliğinin F-16 alımına şart koşulması doğru olmaz, ikisi farklı konu. Dolayısıyla ikisini birbirine şart koşmak doğru bir yaklaşım olmaz. Şartlara bağlanarak bizim F-16 almamız söz konusu olmaz" dedi.
20.02.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'asker kışladan geç çıkarıldı' iddialarına sert tepki
Bakan Akar'dan 'asker kışladan geç çıkarıldı' iddialarına sert tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Depremin ardından Mehmetçiğin kışlalardan geç çıkarıldığına" ilişkin söylemlere tepki göstererek, "Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları askeriyle, siviliyle, işçisiyle, teknik personeli ile ilk andan itibaren seferber olmuş, milletinin yanına koşmuştur. Resmi kayıtlar ve bunlar arasında ordumuzun tarihçesi olan ceridelerdeki gerçekler var. Gerçekleri yansıtmayan bu yanlı iddialar iyi niyetle izah edilemez" dedi.
20.02.2023 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Blinken: 100 milyon dolarlık yardım daha yapacağız
ABD Dışişleri Bakanı Blinken: 100 milyon dolarlık yardım daha yapacağız ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, depremde binlerce insanın öldüğünü, milyonlarca insanın da etkilendiğini belirterek, “ABD olarak şimdiye kadar 85 milyon dolarlık yardım yaptık. 100 milyon dolarlık yardım daha yapacağız” dedi.
19.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 7. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 29 bin 605 kişi hayatını kaybetti.
12.02.2023 Gündem
Bakan Akar: Bölgede görevli arkadaşlarımızdan 4'ü şehit oldu, 45'i hayatını kaybetti
Bakan Akar: Bölgede görevli arkadaşlarımızdan 4'ü şehit oldu, 45'i hayatını kaybetti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Milli Savunma Bakanlığınca deprem bölgesine arama kurtarma ekibi ve malzeme götürmek için kurulan "hava yardım köprüsü"nde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
11.02.2023 Gündem
ABD Donanması'na bağlı USS George HW Bush uçak gemisi Türkiye’ye doğru yola çıktı
ABD Donanması'na bağlı USS George HW Bush uçak gemisi Türkiye’ye doğru yola çıktı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, deprem felaketinin ardından Türkiye’nin muhtemel ek destek taleplerini karşılamak için Akdeniz’deki USS George HW Bush uçak gemisinin Türkiye’ye doğru hareket ettiğini ifade etti.
8.02.2023 Gündem
TSK deprem bölgesinde mi? TSK depreme yardım ediyor mu?
TSK deprem bölgesinde mi? TSK depreme yardım ediyor mu? TSK deprem bölgesinde mi? TSK depreme yardım ediyor mu? Milli Savunma Bakanlığı tüm unsurları ile depremin ilk anından itibaren bölgede arama kurtarma, insani yardım malzemeleri taşıma ve lojistik destek faaliyetlerine başladı.
7.02.2023 Gündem
Yasak 12 yıl sonra kalktı, esnafın yüzü güldü
Yasak 12 yıl sonra kalktı, esnafın yüzü güldü Adana’da İncirlik Hava Üssü’nde kente çıkışı yasak olan ABD askerlerinin yaklaşık 12 yıl aradan sonra tekrardan üst dışına çıkmalarına izin verildi. Karar, İncirlik Mahallesi esnafını sevindirirken, kapatılan birçok iş yeri yeniden açılmaya başladı.
23.01.2023 Yaşam
Polisten aynı adrese kumar baskını;kumar malzemelerini kimyasal ile eritmişler
Polisten aynı adrese kumar baskını;kumar malzemelerini kimyasal ile eritmişler Adana'da daha öce güvenlik kameralı kumarhaneye dönüştürülen ve baskın sonrası mühürlenen sendika binasına, mühür süresinin dolmasıyla birlikte tombala oynatıldığı iddiasıyla yeniden baskın yapıldı. Uzun süre kapıyı açmayan şüphelilerin, strafordan yapılan tombala kartları ve malzemelerini asit bazlı kimyasal madde ile erittikten sonra kendilerini eğitim veriyormuş gibi gösterdikleri belirlendi. Baskın yapılan binadaki 70 kişi hakkında idari işlem başlatıldığı bildirildi.
8.11.2022 Gündem
İncirlik Üssü’nde çalışan astsubay tutuklandı
İncirlik Üssü’nde çalışan astsubay tutuklandı Adana polisinin yaptığı FETÖ operasyonunda tutuklanan 3 zanlıdan birinin İncirlik Üssü’nde astsubay olarak çalıştığı öğrenildi.
24.09.2022 Gündem
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü?
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem dizisinde Eda karakterine hayat veren Defne Joy Foster sosyal medyadea gündem oldu. Oyuncu, sunucu ve eski DJ’lerden olan Defne Joy Foster’ın 2011 yılında hayatını kaybetmişti. Peki, Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Defne Joy Foster ne zaman vefat etti? İşte detaylar…
17.07.2022 Ünlüler Dünyası
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Gonca Vuslateri'den annelik itirafı!
Gonca Vuslateri'den annelik itirafı! Yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren oyuncu Gonca Vuslateri, annelik itirafı ile sosyal medyayı salladı.
19.04.2022 Magazin
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum!
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum! Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Operasyondan sıcak görüntüler gelirken vatandaşlar operasyondaki son gelişmeleri takip ediyor. İşte Pençe kilit operasyonu şehitleri ve Pençe kilit operasyonunda son durum…
19.04.2022 Gündem
Sendika binasına baskın! 3 gözaltı, 94 bin 500 lira para cezası
Sendika binasına baskın! 3 gözaltı, 94 bin 500 lira para cezası Adana'da güvenlik kameralı kumarhaneye dönüştürülen sendika binasına baskın yapan polis, tombala oynattığı belirlenen 3 kişiyi gözaltına alırken, kumar oynayan 50 kişiye ise 94 bin 500 lira para cezası kesildi. Uzun süre kapıyı açmayan şüphelilerin, tombala kartlarını ve pullarını sakladıktan sonra kendilerini eğitim veriyormuş gibi gösterdikleri belirlendi.
13.04.2022 Yaşam
Adana'da doğdu gözünü uzaya dikti! NASA'nın astronot sınıfına seçilen Deniz uzaya çıkan ilk Türkiye doğumlu astronot olacak...
Adana'da doğdu gözünü uzaya dikti! NASA'nın astronot sınıfına seçilen Deniz uzaya çıkan ilk Türkiye doğumlu astronot olacak... Adana'da İncirlik Üssü'nde doğan mühendis Deniz Burnham, ABD'de NASA'nın astronot sınıfına seçildi. Burnham uzaydaki misyonlardan birine katıldığında, uzaya çıkan ilk Türkiye doğumlu astronot olacak.
9.12.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İncirlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki incirlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.