Çatışmasızlık

Çatışmasızlık

Son dakika çatışmasızlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çatışmasızlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çatışmasızlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çatışmasızlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çatışmasızlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 524 çatışmasızlık haberi bulunmuştur. Tüm çatışmasızlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan: YPG'yle çalışmaktan vazgeçin
ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan: YPG'yle çalışmaktan vazgeçin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Fidan, ABD'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG'yle beraber çalışmaktan vazgeçmesi gerektiğini dile getirdi.
6.10.2023 Gündem
Dışişleri'nden SİHA açıklaması
Dışişleri'nden SİHA açıklaması Dışişleri Bakanlığı'ndan, Irak ve Suriye’de PKK/YPG terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili açıklama geldi.
6.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
Türkiye sınırında tehlikeli gelişme! Rusya ve Suriye harekete geçti...
Türkiye sınırında tehlikeli gelişme! Rusya ve Suriye harekete geçti... Türkiye sınırında tehlikeli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’nin Suriye’de güvenli hale getirdiği alanlara yönelik Rusya’nın denetimindeki bölgelerden ciddi bir saldırı artışı yaşanıyor. Fırat Kalkanı bölgesindeki El Bab ve Cerablus’a yapılan balistik füze saldırılarını, Tel Rıfat’tan Kilis’e atılan roketler takip ederken, önceki gün de Rusya ve Suriye, İdlib’de dört farklı noktayı ağır şekilde bombaladı.
23.03.2021 Gündem
NATO'dan flaş Türkiye ve Yunanistan açıklaması
NATO'dan flaş Türkiye ve Yunanistan açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye ve Yunanistan'ın değerli NATO müttefikleri olduğunu belirterek, ittifakın rolünün iki ülke arasındaki anlaşmazlıkları giderecek bir platform sunmak olduğunu söyledi.
4.02.2021 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Rayburn ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Rayburn ile bir araya geldi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Joel D. Rayburn ve beraberindeki heyet ile Cumhurbaşkanlığı Beştepe Külliyesinde bir araya geldi.
2.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey  ile görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Büyükelçi İbrahim Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve beraberindeki heyetle Mabeyn Köşkü'nde bir araya geldi.
28.08.2020 Siyaset
ABD, Rusya'yı "Suriye'de angajman kurallarını ihlal etmekle" suçladı
ABD, Rusya'yı "Suriye'de angajman kurallarını ihlal etmekle" suçladı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), salı günü Suriye'de Rus askeri aracının Amerikan ordusuna ait bir araca çarparak 4 Amerikan askerinin yaralanmasına neden olmasından Rusya'yı sorumlu tuttu.
27.08.2020 Dünya
Libya’da savaşın seyri değişiyor
Libya’da savaşın seyri değişiyor Türkiye ile Libya arasında imzalanan güvenlik mutabakat muhtırası sonrasında UMH’nin askeri kapasitesini artırması, başkent Trablus’u ele geçirmeyi başaramayan Hafter’e bağlı LUO’nun hedefini daha da imkânsız hale getirmiş bulunuyor. UMH güçleri Sirte’nin batısında stratejik hedeflere yönelik düzenlediği hava saldırısında Hafter'e bağlı güçlerin üst kademesinden önemli isimler öldürüldü. Ele geçirilen askeri mühimmatlar, Libya savaşındaki İsrail bağlantısını da “hava üstünlüğü” mücadelesinde gündeme getirdi
16.04.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gitti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'ya gitti! Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek üzere Rusya'ya hareket etti.
5.03.2020 Siyaset
Türkiye ve Rusya ateşkes için masada!
Türkiye ve Rusya ateşkes için masada! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ana gündemi İdlib olan zirve için Kremlin Sarayı’nda bugün bir araya gelecek. Dünyanın gözünün çevrildiği buluşmada Erdoğan ve Putin, 17 Eylül 2018 ve 22 Ekim 2019’daki “Soçi Mutabakatları”nın ardından en kritik zirveyi gerçekleştirecek. Türkiye masaya “ateşkes” için oturacak ve rejimin durdurulması çağrısı yapacak.
5.03.2020 Dünya
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.
4.03.2020 Siyaset
Türkiye'den Avrupa'ya gidenlerin sayısı 80 bini aştı
Türkiye'den Avrupa'ya gidenlerin sayısı 80 bini aştı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'den Avrupa'ya gidenlerin sayısının 80 bin 888 olduğunu açıkladı.
1.03.2020 Dünya
İdlib'deki saldırıyla ilgili Rusya'dan ilk açıklama
İdlib'deki saldırıyla ilgili Rusya'dan ilk açıklama Esad rejiminin İdlib'deki saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Rusya İdlib'de 33 askerimizin şehit olduğu saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.
28.02.2020 Gündem
Türkiye'den dünyaya çağrı: Harekete geçeceğiz
Türkiye'den dünyaya çağrı: Harekete geçeceğiz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İdlib'deki gelişmelere ilişkin, “Saldırıların sürmesi halinde rejimin daha fazla insanı katletmesinin ve yerlerinden etmesinin önüne geçmek için planlarımızı uygulayacağız. Rejimin İdlib'den sivil halkı yerinden etmesine izin vermeyeceğiz” dedi.
27.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı 'ndaki konulara değinerek "Bölgeye askeri tahkimat ve sevkiyatımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.
18.02.2020 Gündem
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklama
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İdlib'de rejimin ateşkes ihlalleri 20 bin civarına ulaşmıştır" dedi. Çelik, 3600 ek gösterge ile infaz düzenlemesi üzerinde çalışmanın devam ettiğini de dile getirdi.
17.02.2020 Siyaset
İletişim Başkanı Altun: Esed rejimi sivilleri hedef alıyor ve katliam yapıyor
İletişim Başkanı Altun: Esed rejimi sivilleri hedef alıyor ve katliam yapıyor İLETİŞİM Başkanı Fahrettin Altun, "Esed rejimi sivilleri hedef alıyor ve katliam yapıyor. Ne yazık ki insan hakları ve masum sivillerin güvenliği hakkında atıp tutanların bu durum karşısında sesi çıkmıyor" dedi.
12.02.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekli talimatları verdi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekli talimatları verdi AK Parti MKYK sonrası Ömer Çelik İdlib ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ilgili bütün kurumlara talimat verdi. Gelinen noktada kararlılık en üst düzeydedir." dedi.
10.02.2020 Siyaset
İbrahim Kalın: Yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz
İbrahim Kalın: Yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada İdlib'de yaşanan son gelişmelere dair, "Bölgede artık yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Rusya'dan bir askeri heyetin Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu
6.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un FETÖ ile ilgili açıklamalarına; "Milletvekilleri olarak hepiniz dava açmalısınız. FETÖ gölgesi düşürülmeye çalışılması Meclis'e saygısızlıktır. Vesayet döneminin hevesi olan bu yaklaşımın desteklenmesinin anlaşılabilir hiçbir tarafı yoktur. Bu öyle boru göstermeye benzemez" diyerek çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, Türk bayrağını yırtan AP üyesi ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos hakkında ise "Şahsı adına yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık" dedi.
5.02.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tamamen imha edildi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tamamen imha edildi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Çelik '54 rejim hedefi tamamen imha edildi. Askerlerimize saldırılanlar böyle bertaraf edilmiştir' dedi.
4.02.2020 Siyaset
AK Parti'den infaz düzenlemesi açıklaması! Meclis'e geliyor...
AK Parti'den infaz düzenlemesi açıklaması! Meclis'e geliyor... AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Terör suçları, kadına karşı işlenen suçlar, cinsel suçlar, taammüden adam öldürmek, örgütlü suçlar dışında infaz düzenlemesi son noktaya geldi, önümüzdeki günlerde de Parlamentoya gelir" dedi.
9.01.2020 Siyaset
Türk Kızılay Genel Başkanı Kınık'tan 4 milyonluk göç uyarısı
Türk Kızılay Genel Başkanı Kınık'tan 4 milyonluk göç uyarısı Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, İdlib'teki saldırılar hakkında konuşarak, "İdlib’te yaşayan 4 milyona yakın insanın yarısı Türkiye sınırlarına yakın bölgelere hareket edebilir." dedi.
26.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çatışmasızlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çatışmasızlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.