Çapulcu

Çapulcu

Son dakika çapulcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çapulcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çapulcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çapulcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çapulcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 çapulcu haberi bulunmuştur. Tüm çapulcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yavrularıyla haşır neşir olacak öğretmenler lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yavrularıyla haşır neşir olacak öğretmenler lazım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki 20 bin Öğretmen Atama Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Bu sene yürürlüğe giren Öğretmenlik Meslek Kanunu sayesinde öğretmenliği uzman ve başöğretmen unvanlarıyla kariyer mesleği haline getirdik. Bizden önceki iktidarlar öğretmenlik meslek kanunu üzerinden siyaset yaptı. Sürüncemede bırakılan bu meseleyi biz çözdük. Boykot çağrısı öğretmenlerimizi siyasi malzeme olarak kullanmayı amaçlıyor. Bırakın boykotu. Bize yavrularıyla haşır neşir olacak öğretmenler lazım" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya NATO mesajı: Kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya NATO mesajı: Kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ”Dün NATO Genel Sekreteri ile de konuştum. Şunu tüm dünyanın bilmesi lazım. NATO bir terör güvenliği sağlayacak teşkilat değildir. Şu anda İsveç de Finlandiya da terör örgütleri cirit atarken, Türkiye aleyhine bu kampanyalar yürütülürken, Yunanistan 9 ABD üssünün kurulmasına müsaade ederken kimse bizden aynı yanlışa düşmemizi beklemesin” dedi.
4.06.2022 Siyaset
Zelenskiy Rus ordusuna sert çıktı: Kasten ve zevkle insan öldürdüler!
Zelenskiy Rus ordusuna sert çıktı: Kasten ve zevkle insan öldürdüler! Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Bucha’da Rus ordusu tarafından sivil katliamlar yapıldığına dair ifadelerini tekrarlayarak, “Her Rus askerinin annesinin Bucha'da, Irpin'de, Gostomel'de öldürülen insanların cesetlerini görmesini istiyorum” dedi.
3.04.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey. Biz provokasyonlara karşıyız” dedi.  
3.03.2022 Dünya
10 büyükelçinin geri adımı sonrası Bahçeli'den sert sözler: Kavala Soros'un kuryesi, Gezi Parkı olaylarının azmettiricisidir
10 büyükelçinin geri adımı sonrası Bahçeli'den sert sözler: Kavala Soros'un kuryesi, Gezi Parkı olaylarının azmettiricisidir Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "10 büyükelçi Osman Kavala'nın serbest bırakılması için açıklama yapmıştır. Kılıçdaroğlu da aynısını seslendirmiş, İP Başkanı da yeşil ışık yakmıştır. Kavala Soros'un kuryesi, Gezi Parkı olaylarının azmettiricisidir." dedi.
26.10.2021 Siyaset
Numan Kurtulmuş: AK Parti 81 milyon yurttaşın partisidir
Numan Kurtulmuş: AK Parti 81 milyon yurttaşın partisidir AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti'nin sadece bir bölgenin, bir etnik yapının değil, 81 milyon yurttaşın partisi olduğunu belirterek, "81 milyonun hepsi bütün Türkiye'nin sahibidir. Her yerde var olan bir partiyiz." dedi.
16.11.2018 Siyaset
Bakan Albayrak: Afrin'de ele geçirilen silahların hangi ülkelere ait olduğunu görüyoruz değil mi
Bakan Albayrak: Afrin'de ele geçirilen silahların hangi ülkelere ait olduğunu görüyoruz değil mi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, "Afrin'de Türkiye bir avuç çapulcu terör örgütüne karşı mı savaşıyor? O tünellerde yakalanan silahların, ele geçirilen silahların hangi ülkelere ait olduğunu görüyoruz değil mi?" dedi.
25.03.2018 Gündem
Yalçın Topçu: Terör yuvalarını yok etmek görevimizdir
Yalçın Topçu: Terör yuvalarını yok etmek görevimizdir Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Azerbaycanlı ve Kosovalı heyetleri kabulünde konuştu.
24.03.2018 Gündem
Ağrı Valisi açıkladı! Öldürüldüler
Ağrı Valisi açıkladı! Öldürüldüler Ağrı Valisi Işın, Doğubeyazıt sorumlusuyla beraber bir teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Ergin Ataman bombaladı! 'Tehdit edildim'
Ergin Ataman bombaladı! 'Tehdit edildim' Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına konuştu. Abdi İpekçi'de oynanan olaylı F.Bahçe derbisinde sarı-kırmızılı taraftarla yaşadığı krize değinen Ataman, 'istifaya çağrılmayı hak ettiğimi düşünmüyorum' dedi.
12.03.2017 Galatasaray
Başbakan Yardımcısı: ABD ile anlaşamadık
Başbakan Yardımcısı: ABD ile anlaşamadık Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak CNN TÜRK canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Kaynak, PYD konusunda ABD ile anlaşamadıklarını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Amca çocukları, teröristlerin korkulu rüyası oldu
Amca çocukları, teröristlerin korkulu rüyası oldu Amanos Dağları'nda 1995 yılından bu yana gönüllü güvenlik koruculuğu yapan 4 amca çocuğu, yaklaşık 21 yıldır canları pahasına sürdürdükleri mücadelelerinde adeta terör örgütü PKK'nın korkulu rüyası haline geldi
28.11.2016 Yaşam
Kurtulmuş’tan ABD’ye sert uyarı!
Kurtulmuş’tan ABD’ye sert uyarı! Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, FETÖ/PDY terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in iade edilmesi konusunda ABD’yi uyararak, “Ya bizden yana olacaksınız ya da 3-5 tane çete artığının yanında olacaksınız. Karar, tercih sizin. Eğer vermezseniz biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz” dedi
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş açıkladı! TSK'nın envanterinde kayıp var mı?
Kurtulmuş açıkladı! TSK'nın envanterinde kayıp var mı? Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, darbecilerin amacına ilişkin olarak NTV canlı yayınında “Türkiye’yi işgale hazır hale getireceklerdi” dedi. Kayıp envanter olduğuna yönelik iddialara da cevap veren Kurtulmuş, "Şu anda TSK envanterinde olan hiçbir aracın kayıp olmadığını söylemek lazım" dedi.
29.09.2021 Gündem
Darbe gecesi Renault'dan Vali'ye telefon
Darbe gecesi Renault'dan Vali'ye telefon Bursa Valisi İzzettin Küçük, başarısız darbe girişiminin yaşandığı gece Renault'un Genel Müdürünün kendisini cep telefonu ile arayıp, "Üretimi durdurayım mı?" diye sorduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Halk toplanıyor, meydanlar doluyor
Halk toplanıyor, meydanlar doluyor İstanbul'da ve İzmir başta olmak üzere ülkenin birçok şehrinde meydanlar doluyor. Yurt dışında da toplanan vatandaşlar sloganlar eşliğinde tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
‘Türkiye her türlü riske her zaman hazır’
‘Türkiye her türlü riske her zaman hazır’ Başbakan Yıldırım, Atatürk Havalimanı’ndaki IŞİD saldırısının olduğu gece her şeyin normale dönebildiğine dikkat çekerek, “İşte bu Türkiye’nin gücüdür. Türkiye’nin her türlü olağanüstü gelişmeye karşı her zaman hazır olduğunun bir göstergesidir” dedi.
29.09.2021 Gündem
Ankara'da AK Partili vekile taşlı saldırı
Ankara'da AK Partili vekile taşlı saldırı Ak Parti Ankara 12. sıra Milletvekili Adayı Fahri Usta, seçim çalışması yaptığı Dikmen'de Halkevleri üyeleri tarafından saldırıya uğradı.
29.09.2021 Gündem
Girişimciler o diziler için yarışıyor
Girişimciler o diziler için yarışıyor 2015’in ilk 6 ayında Türkiye’de 60 binden fazla patent başvurusu gerçekleştirildi.
24.08.2015 Televizyon
Yaylaların gücü adına!
Yaylaların gücü adına! Yeşil Yol Projesi’ne karşı dozerin önüne oturduğu için jandarmanın darp ettiği kadınlar “Direniş sürecek” diyor...
29.09.2021 Gündem
‘Yaylaya çıkmayı kolay mı sandınız!’
‘Yaylaya çıkmayı kolay mı sandınız!’ Rizeliler ‘Yeşil Yol’u yapan iş makinelerini yine engelledi:
29.09.2021 Gündem
Boğaziçi Caz Korosu hakkında bu detayı kimse bilmiyor
Boğaziçi Caz Korosu hakkında bu detayı kimse bilmiyor Şef Masis Aram Gözbek ve Boğaziçi Caz Korosu Ekşi sözlük yazarları ve hayranlarıyla bir araya geldi.
19.06.2015 Kültür Sanat
Hulusi Belgü resmen aday!
Hulusi Belgü resmen aday! Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu hafta sonunda gerçekleştirilecek olan genel kurulu için Hulusi Belgü başkanlığa adaylığını açıkladı.
29.05.2015 Fenerbahçe
Boğaziçi Caz Korosu NTV canlı yayınını trolledi
Boğaziçi Caz Korosu NTV canlı yayınını trolledi 9 Mayıs özel yayını için NTV'ye katılan Boğaziçi Caz Korosu canlı yayında Gezi mesajı verdi.
19.05.2015 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Çapulcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çapulcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.