Cape Town

Cape Town

Son dakika Cape Town haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cape Town ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cape Town haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cape Town

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cape town gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 cape town haberi bulunmuştur. Tüm cape town haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Charlbi Dean hayatını kaybetti!
Oyuncu Charlbi Dean hayatını kaybetti! Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'yi kazanan 'Triangle Of Sadness' (Hüzün Üçgeni) adlı filmin yıldızı Güney Afrikalı aktris Charlbi Dean, yaşamını yitirdi.
31.08.2022 Magazin
Omicron müjdesi! Sevindiren haber geldi, T hücresi ile ilgili yapılan araştırmada...
Omicron müjdesi! Sevindiren haber geldi, T hücresi ile ilgili yapılan araştırmada... Koronavirüs son dönemde Omicron varyantı ile gündemde. Önceki versiyonlara göre daha bulaşıcı olan Omicron'dan iyi bir haber geldi. Yeni bir araştırma, Kovid-19'dan uzun süreli korunmada rol oynadığı düşünülen güçlü bağışıklık hücrelerinin Omicron'u tanıyabildiğini buldu.
3.02.2022 Dünya
Güney Afrika'da parlamento binasında yeniden yangın çıktı
Güney Afrika'da parlamento binasında yeniden yangın çıktı Güney Afrika parlamento binasında dün sabah saatlerinde çıkan ve söndürülen yangının ardından parlamentonun alt kanadına ev sahipliği yapan Ulusal Meclis binasının çatısında yeniden yangın çıktı.
3.01.2022 Dünya
Hollanda'da 13 kişide Omicron varyantı saptandı
Hollanda'da 13 kişide Omicron varyantı saptandı Dünyanın yeni kâbusu haline gelen Omicron varyantı yayılıyor. Güney Afrika'dan Hollanda'ya gelen 600 kişinin 13'ünde Omicron varyantı saptandı.
28.11.2021 Dünya
Abdülkadir es-Sufi hayatını kaybetti
Abdülkadir es-Sufi hayatını kaybetti Ian Dallas olarak tanınan mutasavvıf Abdülkadir es-Sufi, 91 yaşında Güney Afrika'nın Cape Town kentinde yaşamını yitirdi.
1.08.2021 Yaşam
Dünyanın en büyük kripto para dolandırıcılığı! 3.6 milyar dolarlık vurgun...
Dünyanın en büyük kripto para dolandırıcılığı! 3.6 milyar dolarlık vurgun... Dünyanın en büyük kripto para dolandırıcılığı Afrika'da ortaya çıktı. Africyrpt'in sahibi Güney Afrikalı Cajee Kardeşler 3.6 milyar dolarlık vurgun yapıp izlerini kaybettirdiler.
25.06.2021 Ekonomi
Riekerink İskenderunspor'a imza atıyor
Riekerink İskenderunspor'a imza atıyor Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran hatta sarı kırmızılı kulüple Süper Kupa kaldıran Riekerink, İskenderunspor'la masaya oturdu.
11.05.2021 TFF 1.Lig
Kaç saat oruç tutulacak? En uzun oruç tutan ülke hangisi? Oruç en kısa hangi ülkede tutuluyor? İşte oruç tutma süreleri
Kaç saat oruç tutulacak? En uzun oruç tutan ülke hangisi? Oruç en kısa hangi ülkede tutuluyor? İşte oruç tutma süreleri Ramazan ayında oruç tutma süreleri, kuzeyden güneye azalan gün ışığı sürelerine bağlı olarak, güneydeki yerleşimlerden kuzeydeki yerleşimlere gidildikçe artıyor. Dünyada ramazanın ilk günü en uzun oruç, Rusya'nın Murmansk kentinde ve İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te, en kısa oruç da Arjantin'in Ushuaia kentinde tutulacak. Peki, Kaç saat oruç tutulacak? En uzun oruç tutan ülke hangisi? Oruç en kısa hangi ülkede tutuluyor? Oruç kaç saat tutulacak? En uzun ve en kısa oruç nerede tutulacak? İşte oruç tutma süreleri...
12.04.2021 Ramazan
Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi
Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi Nijerya açıklarında korsanların saldırısına uğrayan "Mozart" gemisinden kaçırılarak rehin tutulan ve 21 gün sonra özgürlüklerine kavuşan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi. İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda aileleri ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılanan denizciler, büyük mutluluk yaşadı.
14.02.2021 Gündem
THY'den Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası
THY'den Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası Türk Hava Yolları (THY) Sevgililer Günü’ne özel çift kişilik uçuşlarda yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlattı.
13.02.2021 Ekonomi
Nijerya'da kurtarılan Türk denizcilerle ilgili flaş gelişme
Nijerya'da kurtarılan Türk denizcilerle ilgili flaş gelişme Nijerya'da kurtarılan 15 Türk gemiciden 6'sının önceki saatlerde Türkiye'nin Abuja Büyükelçiliği'ne getirilmesinin ardından 9'unun daha ulaşmasıyla mürettebatın tamamı büyükelçiliğe varmış oldu.
13.02.2021 Dünya
Serbest bırakılan 15 Türk gemicinin 6'sı büyükelçiliğe getirildi
Serbest bırakılan 15 Türk gemicinin 6'sı büyükelçiliğe getirildi Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk gemicinin 6'sı Nijerya güvenlik güçlerinin kontrolünde başkent Abuja'ya ulaştırılarak, Türkiye'nin Abuja Büyükelçiliğine getirildi.
13.02.2021 Gündem
Hukuk öğrencisi kendisinden 51 yaş büyük kişiyle evlendi
Hukuk öğrencisi kendisinden 51 yaş büyük kişiyle evlendi Güney Afrika’da 29 yaşındaki hukuk öğrencisi Terzel Rasmus kendisinden 51 yaş büyük Wilson Rasmus ile evlendi.
10.02.2021 Dünya
Mozart gemisinin kurtulan 3 mürettebatı Türkiye’ye getiriliyor
Mozart gemisinin kurtulan 3 mürettebatı Türkiye’ye getiriliyor Gine Körfezi'nde Mozart gemisine düzenlenen baskından kurtulan gemiciler Gabon’un başkenti Librevil’den Türkiye’ye uğurlandı.
29.01.2021 Dünya
'Mozart' gemisi için 22 kişilik destek ekibi Gabon'a ulaştı
'Mozart' gemisi için 22 kişilik destek ekibi Gabon'a ulaştı Gine Körfezi'nde saldırıya uğrayan "Mozart" gemisinin şirket yetkilileri ve gemicilerden oluşan 22 kişilik destek ekibi Gabon'a ulaştı.
26.01.2021 Gündem
Türk gemisine korsan saldırısı! Açıklama geldi
Türk gemisine korsan saldırısı! Açıklama geldi Atlas Okyanusu’nda tamamı Türk mürettebattan oluşan Liberya bayraklı M/V Mozart adlı gemi, Batı Afrika kıyılarındaki Gine Körfezi’nde korsan saldırısına uğradı. Türk kaptan Mustafa Kaya idaresindeki 222 metre boyundaki M/V Mozart, Nijerya’nın Lagos limanından aldığı konteynırları Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town limanına götürüyordu. Deniz haydutları 15 gemiciyi kaçırırken geminin idaresi için 3 kişiyi bıraktı. Bu sırada silah kullanan deniz haydutları bir gemiciyi öldürdü. Boden Denizcilik'ten korsanların baskınına uğrayan Türk gemisine ilişkin açıklama açıklama geldi.
24.01.2021 Gündem
Atlas Okyanusu’nda Türk gemisine korsan saldırısı
Atlas Okyanusu’nda Türk gemisine korsan saldırısı Atlas Okyanusu’nda tamamı Türk mürettebattan oluşan Liberya bayraklı M/V Mozart adlı gemi, Batı Afrika kıyılarındaki Gine Körfezi’nde korsan saldırısına uğradı. Türk kaptan Mustafa Kaya idaresindeki 222 metre boyundaki M/V Mozart, Nijerya’nın Lagos limanından aldığı konteynırları Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town limanına götürüyordu. Deniz haydutları 15 gemiciyi kaçırırken geminin idaresi için 3 kişiyi bıraktı. Bu sırada silah kullanan deniz haydutları bir gemiciyi öldürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya açıklarında korsanların saldırısına uğrayan geminin kaptanlarından Furkan Yaren ile iki kez telefonda görüştü
23.01.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2019-2020 Özel Ödülleri Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kültürle ilgili tartışmalarda maalesef o kültürün taşıyıcısı olan dili ihmal ediyoruz." diyerek "Diline sahip çıkmayan, dilini zenginleştiremeyen milletler, kökleri kuruyan ağaçlar gibi esen rüzgarlar karşısında devrilmeye mahkumdur." ifadelerini kullandı.
20.01.2021 Gündem
THY'nin 'Eylül ayı uçuş planı' belli oldu
THY'nin 'Eylül ayı uçuş planı' belli oldu Corona virüs nedeniyle 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan Türk Hava Yolları'nın (THY) Eylül ayı uçuş planı belli oldu. Bu kapsamda 19 Temmuz'da tekrar askıya alınan İran uçuşları da 1 Eylül itibariyle Tahran, Şiraz, Tebriz ve Meşhed seferleri olarak yeniden planlamaya dahil edildi.
16.08.2020 Ekonomi
THY uçağı zorunlu iniş yaptı
THY uçağı zorunlu iniş yaptı Türk Hava Yolları'nın(THY), Cape Town-İstanbul seferini yapan uçağında kalkıştan bir süre sonra teknik arıza meydana geldi. Uçak Johannesburg Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.
2.01.2020 Gündem
Duyanları şaşırtan olay! İki kardeş yıllar sonra...
Duyanları şaşırtan olay! İki kardeş yıllar sonra... Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da yaşanan olay duyanları çok şaşırttı. Her şey okul arkadaşlarının selfie çekmesiyle ortaya çıktı...
30.10.2019 Dünya
Güney Afrika'da silahlı saldırılar: 43 ölü
Güney Afrika'da silahlı saldırılar: 43 ölü Güney Afrika'nın Cape Town kentinde hafta sonundan bu yana düzenlenen silahlı saldırılarda 43 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
16.07.2019 Dünya
İstanbul'la ilgili merak uyandıran açıklama
İstanbul'la ilgili merak uyandıran açıklama Tarihçi-Seyahat Yazarı ve İstanbul Uzmanı Saffet Emre Tonguç, CNN TÜRK'te 40 programında Buket Aydın'a konuştu.
4.07.2019 Televizyon
Cape Town Üniversitesi İsrail işgaline boykot uygulamaya hazırlanıyor
Cape Town Üniversitesi İsrail işgaline boykot uygulamaya hazırlanıyor Güney Afrika’nın Cape Town Üniversitesi (UCT), İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarındaki akademik kurumlarına boykot uygulanmasına ilişkin önergeyi yarın oylamaya sunacak.
29.03.2019 Dünya
Emenike açıkladı! "Geri dönüyorum..."
Emenike açıkladı! "Geri dönüyorum..." Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, sosyal medyadan yaotığı paylaşımla Türkiye'yi çok özlediğini ve yakın zamanda geri döneceğini açıkladı.
20.03.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Cape Town ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cape town haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.