Canlı Performans

Canlı Performans

Son dakika canlı performans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canlı performans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canlı performans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canlı Performans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canlı performans gelişmeleri de dahil olmak üzere 757 canlı performans haberi bulunmuştur. Tüm canlı performans haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet İstanbul'da müzikseverlerle buluşan İbrahim Tatlıses'i; Berdan Mardini, Şafak Sezer ve Ceylan yalnız bırakmadı. Usta sanatçı, performansıyla alkış aldığı gecede ünlü isimlerle düet yaptı.
4.02.2023 Magazin
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur Son olarak 'Sevda Mecburi İstikamet' filmiyle izleyici ile buluşan Selçuk Yöntem hem filmi hem hayata dair samimi açıklamalarda bulundu. Yöntem, Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği 'Adnan Bey' karakteriyle de ilgili konuştu. İşte detaylar...
22.01.2023 Magazin
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor!
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor! T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle gerçekleştirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamına alınan Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, 22 Eylül’de başlıyor. Dünyanın çeşitli yerlerine ait mistik müziklerin buluşma noktası olan festivalin ilk gününde, neslinin en yetenekli ve çok yönlü müzisyenlerinden biri olan Katalan sanatçı Jordi Savall sahne alacak.
21.09.2022 Kültür Sanat
Baht Oyunu 8. bölüm özel klipleri!
Baht Oyunu 8. bölüm özel klipleri! Baht Oyunu 3 Ağustos Salı yayınlanan 7. Bölümde Celal’in şirkete gelişi Ada için işleri oldukça karmaşık bir hale getirir.
4.08.2021 Televizyon
Cansu'dan büyük başarı! 2021'de 3 birincilik, 1 üçüncülük ve 1 altın ödülü...
Cansu'dan büyük başarı! 2021'de 3 birincilik, 1 üçüncülük ve 1 altın ödülü... Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Devlet Konservatuvarı'nda keman eğitimi alan Cansu Sara Takmaz (12), 2020 yılında katıldığı 5 uluslararası yarışmada başarı elde etti. 2021 yılının ilk 3 ayında da Hong Kong, Rusya, Avusturya, Polonya ve Japonya'da düzenlenen yarışmalara online katılan Cansu, 3 birincilik, 1 üçüncülük ve 1 altın ödülüne layık görülerek Türkiye'yi başarıyla temsil etti. Tekrar canlı performans vermek istediğini belirten Cansu, "İleride büyük orkestralarda solist olarak keman çalmak istiyorum" dedi.
24.03.2021 Kültür Sanat
Programı renklendirdi
Programı renklendirdi Hakan Altun, genel sanat yönetmenliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği ‘Çok Güzel Hareketler 2’nin, 18 Ekim’de ekrana gelecek bölümüne konuk oldu.
16.10.2020 Televizyon
Hakan Altun’dan Çok Güzel Hareketler!
Hakan Altun’dan Çok Güzel Hareketler! Genel sanat yönetmenliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2”, yeni bölümü ile 18 Ekim Pazar akşamı ekrana geliyor.
15.10.2020 Televizyon
Dümbüllü Kavuğu'nun yeni sahibi Şevket Çoruh oldu
Dümbüllü Kavuğu'nun yeni sahibi Şevket Çoruh oldu Türk tiyatrosunun simgelerinden Dümbüllü Kavuğu'nun 6'ncı sahibi Şevket Çoruh oldu. Çoruh'a kavuğu, eski sahibi Rasim Öztekin takdim etti.
20.09.2020 Kültür Sanat
Soner Arıca'dan 10 şarkıya 10 klip
Soner Arıca'dan 10 şarkıya 10 klip Temmuz ayında yayınlayacağı yeni single’ının hazırlıklarını sürdüren Soner Arıca, geçtiğimiz günlerde yayınladığı 'Soner Arıca Live & Piano Volume 1' isimli proje albümündeki 10 şarkıya 10 video klip çekti.
23.06.2020 Magazin
Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta?
Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Yeditepe konserleri devam ediyor. Yeditepe Konserleri'nde bugün Işın Karaca Çoskun Sabah konseri ekranlara gelecek. Peki, Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta? İşte Yeditepe konserleri Işın Karaca Coşkun ve Sabah konseri saati ve kanalı...
14.06.2020 Gündem
Rasim Öztekin kimdir, kaç yaşında? Rasim Öztekin İsmail Dümbüllü'nün kavuğunu kime devredecek?
Rasim Öztekin kimdir, kaç yaşında? Rasim Öztekin İsmail Dümbüllü'nün kavuğunu kime devredecek? Türk sinemasının efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit'in sunduğu "Film Gibi Hayatlar" programına bu hafta Rasim Öztekin konuk oldu. Pek çok kişi, Rasim Öztekin'in İsmail Dümbüllü'nün kavuğunu kime devredeceğini merak ediyor. Peki, Rasim Öztekin kimdir, kaç yaşında? Türk Tiyatrosu'nda kavuk geleneği nedir? İsmail Hakkı Dümbüllü kimdir? İşte Rasim Öztekin'in İsmail Dümbüllü'nün kavuğu hakkındaki açıklamaları...
26.05.2020 Gündem
Haluk Levent hayranlarıyla Hayal Kahvesi Aqua Florya’da buluşuyor!
Haluk Levent hayranlarıyla Hayal Kahvesi Aqua Florya’da buluşuyor! Canlı performans konserleriyle adını duyurmuş olan Hayal Kahvesi kaliteli müzik dinlemek isteyenlerin mekânı...
31.12.2019 Kültür Sanat
Bülent Ersoy, orkestraya çıldırdı
Bülent Ersoy, orkestraya çıldırdı Bület Ersoy sahneye çıkmadan şarkı çalınca orkestraya tepki gösterdi.
12.08.2019 Magazin
PUBG Mobile için yeni güncelleme: Neler değişiyor?
PUBG Mobile için yeni güncelleme: Neler değişiyor? Tencent Games ve PUBG Corporation, PUBG Mobile için 0.13.5 içerik güncellemesini bugün yayınladı. Peki yeni güncelleme, beraberinde neleri getiriyor?
24.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Kemer Country Club’da görkemli Noel ve yılbaşı kutlamaları
Kemer Country Club’da görkemli Noel ve yılbaşı kutlamaları Kemer Country Club, her yıl olduğu gibi yıl sonlarının vazgeçilmezi Christmas Gala Yemeği ve Konaklamalı Yılbaşı Kutlama Programıyla İstanbul'da yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmak isteyenleri bir araya getiriyor.
5.12.2018 Ekonomi
Alaçatı’ya demir attı
Alaçatı’ya demir attı Şarkıcı Nazlı, Alaçatı’da bu hafta sonu kapılarını açan canlı performans kulübü Buzz Live’de sahne almaya hazırlanıyor.
20.07.2018 Magazin
İtalyan lezzetlerini Bodrum’a taşıdılar
İtalyan lezzetlerini Bodrum’a taşıdılar İtalyan mutfağının gözdesi Serafina, Haziran ayında Bodrum’da yeni şubesiyle ve yenilikleriyle hizmet vermeye başladı. Damaklarda unutulmaz izler bırakan bir mönüyü de misafirlerine sundu. Mekanın sahibi Metin Şen yeni şubede dikkat çeken ayrıntıları anlattı.
13.07.2018 Magazin
Ben bu yola baş koydum
Ben bu yola baş koydum Bebeksi şarkısı ile müzik piyasasına giriş yapan müzik listelerinde hızlı bir yükseliş yakalayan Murat Edis, şarkısında olduğu kadar canlı performans konusunda da çok iddialı.
21.06.2018 Arşiv
Müzik için tembel değilim!
Müzik için tembel değilim! Son dönemde dikkatleri üzerine çeken yeni seslerden biri de hiç kuşkusuz, Cihan Mürtezaoğlu. Mürtezoğlu’nun yeni albümü “Deli Zaman” dinleyici ile buluştu.
17.03.2018 Magazin
365 günde 221 performans
365 günde 221 performans Bu yıl 8. kez gerçekleşecek BURN Residency, dünya çapında en başarılı yeni DJ yeteneğini keşfedecek.
17.02.2018 Magazin
Fenerbahçe Doğuş, Barcelona'yı devirdi!
Fenerbahçe Doğuş, Barcelona'yı devirdi! Ülker Sports Arena'da Barcelona Lassa'yı ağırlayan Fenerbahçe Doğuş maçtan 86-82'lik galibiyetle ayrıldı.
26.01.2018 Fenerbahçe
Psikopatı oynadım artık  komedi yapmak istiyorum
Psikopatı oynadım artık komedi yapmak istiyorum Fazilet Hanım Ve Kızları’nda oynayan Tolga Güleç, oyunculuğu ile izleyenleri büyülüyor. Güleç “Tiyatro ve sinemada komedi oynadım, şimdi TV’de insanları güldürmek istiyorum” diyor.
6.01.2018 Arşiv
Ünlüler korosu!
Ünlüler korosu! Orhan Gencebay, Mehmet Akbay ve eşi Didem Akbay’ın evlilik kutlamasında bağlamayla sahneye çıkarak yıllar sonra ilk kez canlı performans sergiledi. Ünlü isimler de Orhan Baba’ya eşlik ederek ‘Batsın Bu Dünya’ şarkısını dev bir koro halinde söyledi
4.01.2018 Magazin
O Ses Türkiye'de Cenk Tosun sürprizi
O Ses Türkiye'de Cenk Tosun sürprizi Beşiktaş'ın milli oyuncusu Cenk Tosun'un "O Ses Türkiye Yılbaşı Özel" programı için şarkı söylediğine dair görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.
27.12.2017 Beşiktaş
'Yılbaşı Gazinosu' programında büyük sürpriz!
'Yılbaşı Gazinosu' programında büyük sürpriz! Star TV'nin yeni yıl programı, 31 Aralık akşamı başta Sibel Can olmak üzere birbirinden ünlü sesleri ağırlıyor.
25.12.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Performans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canlı performans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.