Cankurtaran

Cankurtaran

Son dakika cankurtaran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cankurtaran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cankurtaran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cankurtaran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cankurtaran gelişmeleri de dahil olmak üzere 712 cankurtaran haberi bulunmuştur. Tüm cankurtaran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı Tunceli'de iki gündür etkili olan sağanak yüksek kesimdeki ilçelerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerindeki 96 köy yolu ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Kandıra'da 'mavi bayraklı' plajlar hariç denize girmek yasaklandı
Kandıra'da 'mavi bayraklı' plajlar hariç denize girmek yasaklandı Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle Kerpe, Kovanağzı, Miço Koyu, Cebeci, Kumcağız plajları dışındaki tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.
25.08.2023 Yaşam
Bartın'da gezi teknesi alabora oldu!
Bartın'da gezi teknesi alabora oldu! Bartın'ın İnkumu beldesi sahilinde alabora olan gezi teknesindeki 6 kişilik aile, cankurtaran ve çevredekilerin müdahalesi ile kurtarıldı; o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.08.2023 Haber
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
Denize girmek yasak mı 2023, İstanbul’da denize girmek yasaklandı mı? Hangi illerde denize girmek yasak? Denize girmek yasak olan yerler
Denize girmek yasak mı 2023, İstanbul’da denize girmek yasaklandı mı? Hangi illerde denize girmek yasak? Denize girmek yasak olan yerler Kötü hava şartları nedeniyle 4 bölgede denize girmek yasaklandı. Sahillerde görev yapan cankurtaran ekipleri, dün bayrakları kırmızıya çevirerek vatandaşların denize girmelerine müsaade etmedi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de zaman zaman araçlardan anons yaparak vatandaşları uyardı. Peki, İstanbul’da denize girmek yasaklandı mı? Hangi illerde denize girmek yasak? Denize girmek yasak olan yerler…
9.08.2023 Gündem
Silivri’de denize girmek yasak mı? Silivri’de denize girmek kaç gün yasaklandı?
Silivri’de denize girmek yasak mı? Silivri’de denize girmek kaç gün yasaklandı? İstanbul Silivri İlçe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, 8 ve 9 Ağustos'ta sahil ve plaj bölgelerinde olumsuz hava şartları beklendiği belirtildi. Bu nedenle deniz girmenin tehlikeli olduğu ve yasaklandığı ifade edildi.
9.08.2023 Gündem
600 bin lirasını hortumladılar! Telefonda başladı, bankada bitti
600 bin lirasını hortumladılar! Telefonda başladı, bankada bitti Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıttıkları Ethem Vural'ı (85) korkutup bankadaki hesabından çektirdikleri 600 bin TL ile cep telefonu ve otomobilini gasbettikleri ileri sürülen 3 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerden İbrahim Arıtürk (23) tutuklanırken, diğer 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
5.08.2023 Yaşam
Rip akıntısı nedir, ne demek ve nasıl oluşur? Rip akıntısının nedeni ne, Rip akıntısı (çeken akıntı) en çok nerede görülür, hangi denizde olur?
Rip akıntısı nedir, ne demek ve nasıl oluşur? Rip akıntısının nedeni ne, Rip akıntısı (çeken akıntı) en çok nerede görülür, hangi denizde olur? Sakarya'nın Karadeniz'e kıyı ilçeleri Karasu, Kocaali ve Kaynarca'da 3 gün süreyle oluşması beklenen "rip akıntısı" ve yoğun dalga nedeniyle denize gireceklere dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu. Peki, Rip akıntısı nedir, neden ve nasıl oluşur?
28.07.2023 Gündem
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı Samsun Valisi Zülkif Dağlı, rüzgarlı hava ile rip akıntısına dikkati çekip, kentteki 7 bölgede denize girilmesinin yasaklandığını duyurdu.
17.07.2023 Gündem
Denize girecek olan vatandaşlara çok kritik uyarı! Ölüme sebebiyet veriyor
Denize girecek olan vatandaşlara çok kritik uyarı! Ölüme sebebiyet veriyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM), Karadeniz sahillerinde rüzgarlı, dalgalı ve fırtınalı havalarda görülen rip akıntısına karşı vatandaşları uyardı.
7.07.2023 Gündem
Salda Gölü için dikkat çeken talep geldi! 'Tamamen yasaklanmalı'
Salda Gölü için dikkat çeken talep geldi! 'Tamamen yasaklanmalı' Denizli'nin Çivril ilçesinden 1 Temmuz Cumartesi günü ailesiyle birlikte geldiği Salda Gölü'ne giren İlayda Kılıç (13), boğuldu. İlayda'nın cansız bedenini, dalgıçlar 10 metre derinlikte balçıkta bulabildi. İlayda Kılıç'ın ölümüyle Salda Gölü'ne girmenin ne kadar güvenli olduğu sorusu gündeme geldi. TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yüksek Jeoloji Mühendisi Servet Cevni, gölde oluşan ani çökeller ve sığ bataklıkların suya girenlerin can güvenliği açısından tehdit oluşturduğunu söyledi.
4.07.2023 Gündem
Tatilleri kabusa dönüyordu! Büyük korkudan büyük sevince
Tatilleri kabusa dönüyordu! Büyük korkudan büyük sevince Sakarya’nın Karasu ilçesinde sahilde kaybolan 14 yaşındaki çocuk için cankurtaranlar seferber oldu. Yaklaşık 1 saat sonra kaybolduğu yerin dört kilometre uzağında bulunan çocuk ailesine teslim edildi. Çocuğuna kavuşan anne ise oğluna sarıldığı esnada gözyaşlarına hakim olamadı.
26.06.2023 Yaşam
Jake Gyllenhaal'dan sıra dışı bir itiraf! 'İdrar kullanmamız gerektiğini önerdim'
Jake Gyllenhaal'dan sıra dışı bir itiraf! 'İdrar kullanmamız gerektiğini önerdim' Birçok sevilen yapımda yer alan Hollywood yıldızı Jake Gyllenhaal, önceki günlerde The Kelly Clarkson Show'a katıldı. Oyunculuk dışında yaptığı işlerden bahsederken bir dönem cankurtaran olarak çalıştığını söyleyen ünlü isim, denizanası tarafından sokulan birine idrarını verdiğini anlattı.
25.04.2023 Magazin
TCG Anadolu Gemisini ziyaret etmek için vatandaşlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu
TCG Anadolu Gemisini ziyaret etmek için vatandaşlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu Sarayburnu’nda vatandaşların ziyaretine açılan milli ve yerli gemi olan TCG Anadolu Gemisini gezmek isteyen vatandaşlar, kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Cankurtaran’dan başlayıp Sarayburnu’nda biten kuyruk havadan görüntülendi.
22.04.2023 Gündem
Geçen sezon Galatasaray'a bu sezon Ankaragücü'ne! Cankurtaran Crespo
Geçen sezon Galatasaray'a bu sezon Ankaragücü'ne! Cankurtaran Crespo Geçtiğimiz sezon Galatasaray maçında attığı son dakika golüyle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Crespo'nun Ankaragücü karşısında 90+6'da golü bulması camiayı kenetlendirmeye yetti.
17.04.2023 Fenerbahçe
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  "Sirkeci-Kazlıçeşme arasında atıl vaziyette duran 8,3 kilometrelik hattı gerekli iyileştirmeler ve değişimler yapılarak 8 istasyonla tekrar kullanıma başlatıyoruz" dedi.  
6.04.2023 Ekonomi
Fenerbahçe ve Milli Takımın eski futbolcularından Ziya Şengül hayatını kaybetti
Fenerbahçe ve Milli Takımın eski futbolcularından Ziya Şengül hayatını kaybetti Fenerbahçe ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Ziya Şengül 79 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2023 Fenerbahçe
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye, 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandı. Daha önce bu bir elin parmaklarını geçmiyordu" dedi.
29.12.2022 Gündem
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı Dünyada 2 kıtada koşulan tek koşu olan 44. N Kolay İstanbul Maratonu 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşuyu kazanan Kenyalı atlet Robert Kimkemboi rekor kırdı. Kadınlarda ise Sechale Dalasa kariyer rekoru kırdı.
6.11.2022 Şampiy10
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen İstanbul Maratonu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü araç trafiğine kapatıldı.
6.11.2022 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, Pazar günü yapılacak 44üncü 'N Kolay İstanbul Maratonu' nedeniyle trafiğe kapatılacak yollarla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. 
5.11.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin dört bir köşesinde olduğu gibi dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul'da da hizmet ve eser fırtınası estirmeye devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı 2023 yılının mayıs ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla 2023-2053 yılları arasındaki ekonomik kazancımız; toplamda 785 milyon 77 bin euro olacaktır" dedi.  
4.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cankurtaran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cankurtaran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.