Çankaya Belediyesi

Çankaya Belediyesi

Son dakika Çankaya Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çankaya Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çankaya Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çankaya Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çankaya belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 623 çankaya belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm çankaya belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çankaya seçim sonuçları 2024: Ankara Çankaya’da kim kazandı? 31 Mart Çankaya yerel seçim sonuçları
Çankaya seçim sonuçları 2024: Ankara Çankaya’da kim kazandı? 31 Mart Çankaya yerel seçim sonuçları Ankara Çankaya ilçesinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanan ve Çankaya Belediye Başkanı olan kişi ile belediyenin hangi partiye ait olduğu merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen seçim sonuçları gazetevatan’dan takip edilebilecek.
25.03.2024 Gündem
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Özcan: Bizi genel merkeze sokmayacaklarmış; orası senin babanın çiftliği mi
Bolu Belediye Başkanı Özcan: Bizi genel merkeze sokmayacaklarmış; orası senin babanın çiftliği mi Bolu'dan CHP Genel Merkezi'ne başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşüne, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, beşinci gününde Ankara il sınırından devam etti. Özcan, "12 Temmuz'da genel merkeze bizi sokmayacaklarmış. Sen genel başkan olarak kimi kimin yerine sokmuyorsun? Ben senin evine gelmiyorum ki. Evine gelsem sokmayabilirsin. Ben Atatürk'ün evine gidiyorum, evimize gidiyorum. Orası senin babanın çiftliği mi?" şeklinde tepki gösterdi.
7.07.2023 Gündem
Çankaya Belediyesi kreş kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Çankaya Belediyesi kreş kaydı nasıl yapılır, hangi evraklar gerekiyor?
Çankaya Belediyesi kreş kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Çankaya Belediyesi kreş kaydı nasıl yapılır, hangi evraklar gerekiyor? Çankaya Belediyesi gündüz bakımevlerinin, 2023-2024 eğitim öğretim yılı başvuruları 13 Mayıs’ta başladı. Gündüz bakımevlerine 13 Mayıs’tan itibaren https://basvuru.cankaya.bel.tr/kres adresi üzerinden başvuru yapıldı, başvurular ise 4 Haziran’da sona erdi. Peki, Çankaya Belediyesi kreş kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Çankaya Belediyesi kreş kaydı nasıl yapılır, hangi evraklar gerekiyor?
15.06.2023 Eğitim
CHP lideri Kılıçdaroğlu: 6 lider Türkiye'yi aydınlığa kavuşturacak
CHP lideri Kılıçdaroğlu: 6 lider Türkiye'yi aydınlığa kavuşturacak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Zaman zaman, 'Masa dağıldı, şöyle oldu, böyle oldu, kavga oldu' diyebilirler. Bunların hiçbirisine inanmayın. 6 lider önemli bir sorumluluk üstlendi ve 6 lider kararlılıkla Türkiye'yi aydınlığa kavuşturacak" dedi.
5.06.2022 Siyaset
6 muhalefet partisi lideri bir araya geldi! Dikkat çeken detay
6 muhalefet partisi lideri bir araya geldi! Dikkat çeken detay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan çalışma yemeğinde bir araya geldi. Öte yandan kritik görüşmenin taraflarıyla dikkat çeken yorumlarda bulunuldu.
13.02.2022 Siyaset
6 muhalefet partisi lideri bir araya geldi
6 muhalefet partisi lideri bir araya geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan çalışma yemeğinde bir araya geldi.
12.02.2022 Siyaset
Kulislere bomba gibi düştü! Kılıçdaroğlu ile Akşener adaylık konusunda anlaştı
Kulislere bomba gibi düştü! Kılıçdaroğlu ile Akşener adaylık konusunda anlaştı Siyaset kulislerine bomba gibi düşen gelişme. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir süre kala Millet İttifakı'da kimin aday olacağı ile ilgili anlaşmanın sağlandığı iddia edildi. İşte detaylar...
10.02.2022 Siyaset
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. Türk basınının duayen ismi Uğur Mumcu'nun ölümünün üzerinden tam 29 yıl geçti. Mumcu, katledilişinin 29’uncu yılında bugün törenlerle anılıyor.
24.01.2022 Gündem
Millet İttifakı'nda gayrıresmi önseçim! Peş peşe hamleler! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu...
Millet İttifakı'nda gayrıresmi önseçim! Peş peşe hamleler! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu... Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Millet İttifakı'nda adaylık krizi yaşanıyor. Adaylıkla ilgili peş peşe hamleler yapılıyor. İşte Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili son durum...
21.10.2021 Siyaset
Bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı
Bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı Başkentte, evinin bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı.
7.08.2021 Gündem
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? İlk açıklama...
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? İlk açıklama... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Bu konuda ittifak partileri arasında henüz bir görüşme yapılmadı. Ancak CHP yönetimi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olduğunu yüksek sesle dile getirmeye başlamış, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, "Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu" ifadelerini kullanmıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bu sözlere yanıt geldi. İşte detaylar...
10.07.2021 Siyaset
Çankaya'da toplu iş sözleşmesini protesto eden işçiler çöpleri toplamadı
Çankaya'da toplu iş sözleşmesini protesto eden işçiler çöpleri toplamadı Çankaya Belediyesi temizlik işçileri, belediyeyle DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesinin kendilerinden habersiz imzalandığı, bu sözleşmenin yetersiz olduğu ve haklarının verilmediği gerekçesiyle dün geceden itibaren eylem başlattı. İşçilerin "çöpleri toplamama eylemi" nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı başta olmak üzere ilçenin meydan, cadde ve sokaklarında çöp yığınları oluştu.
9.07.2021 Gündem
Belediyeye KPSS 70 puanla en az lise mezunu 80 memur alınacak!
Belediyeye KPSS 70 puanla en az lise mezunu 80 memur alınacak! Çankaya Belediyesi açıktan atama yoluyla zabıta memuru alıyor. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, Çankaya Belediyesi'ne KPSS 70-75 puanla, en az lise mezunu 80 zabıta memuru alımı yapılacak. Peki, Çankaya Belediyesi zabıta memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Çankaya Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
29.06.2021 Personel Alımı
Memur olmak isteyenlerle ilgili flaş karar! Sözlü sınav...
Memur olmak isteyenlerle ilgili flaş karar! Sözlü sınav... Memur olmak isteyenleri ilgilendiren flaş karar. Çankaya Belediyesi zabıta memurluğu mülakat sınavında sorulan sorulara doğru cevap vermesine rağmen elendiğini belirterek Kamu Denetçiliği Kurumu'na başvuran vatandaşın talebini haklı bulan kurum, adayın yeniden sınava alınması yönünde tavsiye kararı verdi. KDK, idarenin bundan sonra düzenleyeceği sözlü sınavlar öncesinde bilgi sorularını, bunlara ait cevap anahtarlarını hazırlaması, sınavlara giren adaylara verilen puanların gerekçelerini ortaya koyacak olması yönünde tavsiyede bulundu.
20.03.2021 Memur
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak!
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak! Farklı illerde 11 belediyeye memur alımı yapılacak. Belediyeler resmen duyurdu. Memur alımı başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar belli oldu. Başvurular 2021 Nisan ayında başlıyor. Belediyelere en az 4.000 TL maaşla, 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Peki, Belediyelerde memur olmak için şartlar ne? Belediye memur başvuruları nasıl yapılır? İşte belediyelere memur alımı 2021 başvuru şartları!
19.03.2021 Personel Alımı
Memur alımı 2021! Çankaya Belediyesi 27 memur alacak!
Memur alımı 2021! Çankaya Belediyesi 27 memur alacak! 2021 memur alımı ilanı yayınlandı. Çankaya Belediyesi resmen duyurdu. Boş kadrolara KPSS'den en az 70 puanla açıktan atama yoluyla memur alınacak. Çankaya Belediyesi, veri hazırlama kontrol işletmeni, veznedar, tahsildar, evlendirme memuru, çocuk eğitimcisi, ve hizmetli alıyor. Çankaya Belediyesi memur alımı başvurusu 22 Nisan'da sona erecek. Peki, Çankaya Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Çankaya Belediyesi memur alımı şartları ne? Memur alımı 2021 ilanı ve başvuruya ilişkin tüm bilgiler...
19.03.2021 Personel Alımı
Çankaya Belediyesi memur alımı 2021 | Çankaya Belediye 27 memur alımı başvuru tarihi, şartları, kadroları…
Çankaya Belediyesi memur alımı 2021 | Çankaya Belediye 27 memur alımı başvuru tarihi, şartları, kadroları… Çankaya Belediyesi memur alımı yapacağını duyurdu. Çankaya tarafından yayımlanan ilanda başvuru sırasında gerekli belgeler ve başvuru tarihleri de belirtildi. Çankaya Belediye 27 memur alımı başvuru tarihi, şartları, kadroları…
18.03.2021 Personel Alımı
Eski belediye başkanı Doğan Taşdelen hayatını kaybetti
Eski belediye başkanı Doğan Taşdelen hayatını kaybetti CHP Çankaya eski Belediye Başkanı Doğan Taşdelen, tatil için gittiği Bodrum'da vefat etti.
11.07.2020 Yaşam
Çankaya Belediyesi zabıta alımı sonuçları - Çankaya belediyesi zabıta alımı sonuçları ne zaman belli olacak?
Çankaya Belediyesi zabıta alımı sonuçları - Çankaya belediyesi zabıta alımı sonuçları ne zaman belli olacak? Çankaya Belediye Başkanlığı 80 zabıta alımı başvuruları tamamlandı. Başvuru yapan adaylar, gözlerini sonuçların açıklanacağı tarihe çevirirken bir duyuru yayımlandı. 80 zabıta alımına başvuru yapan aday sayısına ve mülakata gireceklerin listesinin açıklanacağı tarihe yer verildi. Peki, Çankaya belediyesi zabıta alımı sonuçları 2020…
2.07.2020 Personel Alımı
Çankaya Belediyesi zabıta alımı şartları ve başvuru koşulları (Ankara zabıta alımı 2020)
Çankaya Belediyesi zabıta alımı şartları ve başvuru koşulları (Ankara zabıta alımı 2020) Çankaya Belediyesi zabıta alımı yapacak. Çankaya Belediyesinin zabıta memuru kadroları için başvurular başladı Çankaya Belediyesince 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilecek zabıta memuru alımı başvuruları başladı. İşte Çankaya Belediyesi zabıta alımı ve Çankaya Belediyesi Zabıta alımı şartları…
24.06.2020 Personel Alımı
Çankaya Belediyesi 80 Zabıta alıyor! Çankaya Belediyesi Zabıta alımı başvurular nasıl yapılır?
Çankaya Belediyesi 80 Zabıta alıyor! Çankaya Belediyesi Zabıta alımı başvurular nasıl yapılır? Çankaya Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere 80 Zabıta memuru alıyor. Peki, Çankaya Belediyesi Zabıta alımı için başvurular nasıl yapılır? İşte Çankaya Belediyesi Zabıta ilanı ve detayları...
21.06.2020 Personel Alımı
Çankaya Belediye zabıta alımı 2020 – Çankaya Belediyesi personel alımı 2020 sonuçları ne zaman belli olur?
Çankaya Belediye zabıta alımı 2020 – Çankaya Belediyesi personel alımı 2020 sonuçları ne zaman belli olur? Çankaya Belediyesi personel alımı ilanı geçtiğimiz günlerde verilmişti. 80 zabıta memuru alacağını duyuran Çankaya Belediyesi, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve lise, lisans mezunu olmak ile ehliyet sahibi olması şartıyla 80 zabıta memuru alımı yapacak. 23 Haziran 2020 tarihi itibarıyla alınan başvurular, 29 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar devam etti. Zabıta alımı başvurusunu tamamlayan vatandaşlar, Çankaya Belediyesi personel alımı 2020 sonuçları ne zaman belli olur? Sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Çankaya Belediye zabıta alımı 2020 hakkında merak edilenler…
1.06.2020 Personel Alımı
Üç belediye 98 zabıta memuru alacak
Üç belediye 98 zabıta memuru alacak Ankara'nın Çankaya, Erzurum'un Şenkaya ile Bingöl belediyeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak lise, ön lisans ve lisans mezunları arasında açıktan atama ile 98 zabıta memuru alımı yapacak.
28.05.2020 Personel Alımı
Park ve caddeler dezenfekte edildi
Park ve caddeler dezenfekte edildi Ankara'nın simgelerinden Kuğulu Park'ın da aralarında bulunduğu, vatandaşların yoğun kullandığı park ve caddeler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında köpüklü su ve dezenfektanlarla temizlendi.
17.03.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Çankaya Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çankaya belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.