Gazete Vatan Logo

Çankaya Belediyesi 80 Zabıta alıyor! Çankaya Belediyesi Zabıta alımı başvurular nasıl yapılır?

Çankaya Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere 80 Zabıta memuru alıyor. Peki, Çankaya Belediyesi Zabıta alımı için başvurular nasıl yapılır? İşte Çankaya Belediyesi Zabıta ilanı ve detayları...

Çankaya Belediyesi 80 Zabıta alıyor! Çankaya Belediyesi Zabıta alımı başvurular nasıl yapılır?

Çankaya Belediyesi 68'i erkek 12'si kadın olmak üzere 80 Zabıta memuru alıyor. Başvuru yapacak adaylarda KPSS'den en az 60 puan almaları ve herhangi bir lisans programı mezunu olmaları gerekiyor. Peki, Çankaya Belediyesi Zabıta alımı için başvurular nasıl yapılır? İşte Çankaya Belediyesi Zabıta alımı ilanının detayları...

Çankaya Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere 80 Zabıta memuru alıyor.

Çankaya Belediyesi'ne alınacak 68'i erkek 12'si kadın olmak üzere toplam 80 Zabıta memuru için ilan yayınlandı. Çankaya Belediyesi'ne başvuru yapacak adayların KPSS'den en az 60 puan almaları ve herhangibi lisans programı mezunu olmaları gerekiyor. Aynı zamanda adayların en az B sınıfı sürücü belgesine de sahip olmaları gerekiyor.

ZABITA MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI

- Türk vatandaşı olmak

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Görevini yapmasına engel teşkil edecek hastalığı bulunmamak,

- İlan edilen kadro şartlarını taşımak,

- İlan edilen ünvanlar için mezun olunan okul itabir ile öğretim şartını taşımak,

Haberin Devamı

- Ortaöğretim (Lise ve dengi) 2018 KPSSP4, Önlisans 2018- KPSSP93 ve Lisans 2018 KPSSP3 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak ünvanların karşısında belirtilen puan türlerinden belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

ZABITA MEMURU ALIMI İÇİN BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Zabıta memuru için başvuru yapacak adayların başvuru belgelerini 23.06.2020 Salı gününden 29.06.2020 Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar (Sadece mesai günlerinde saat 09.00 - 17.00 arasında) Şehit Gönenç Caddesi No:20/1 Maltepe- Çankaya adresindeki Çankaya Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü hizmet binası içinde bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine teslim etmeleri gerekmektedir.
Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

ÇANKAYA BELEDİYESİ ZABITA MEMURU İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İlan için fotoğrafların üzerine tıklayın!