Can Dündar

Can Dündar

Son dakika Can Dündar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Can Dündar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Can Dündar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Dündar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can dündar gelişmeleri de dahil olmak üzere 794 can dündar haberi bulunmuştur. Tüm can dündar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
Osman Kavala hakkında karar verildi!
Osman Kavala hakkında karar verildi! Gezi Pakı olaylarına ilişkin aralarında iş insanı Osman Kavala’nın da arasında bulunduğu 17 sanıklı davada mahkeme kararını açıkladı. Tutuklu sanık Osman Kavala’nın, “Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz 7 sanığı da 18 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme sanıkların tutuklanmasına karar verdi.
25.04.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi Gezi davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın aylık tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
15.04.2022 Gündem
Osman Kavala davası ne oldu, dava sonucu? Osman Kavala’nın tutukluluğu devam ediyor mu?
Osman Kavala davası ne oldu, dava sonucu? Osman Kavala’nın tutukluluğu devam ediyor mu? Osman Kavala'nın da tutuklu olduğu Çarşı davası ile Gezi Parkı davasının birleştirilmesiyle 52 sanıkğın yargılandığı davanın sonucu merak ediliyor. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan yargılamanın dördüncü duruşması bugün gerçekleşti ve Osman Kavala davasında son durum netleşti. Osman Kavala davası sonucu ne, Osman Kavala davası kararı ne oldu?
21.02.2022 Gündem
'Çarşı Davası', 'Gezi Ana Davası'ndan ayrıldı! Osman Kavala'nın tutukluluğuna devam edecek
'Çarşı Davası', 'Gezi Ana Davası'ndan ayrıldı! Osman Kavala'nın tutukluluğuna devam edecek Osman Kavala ile ilgili son dakika kararı! Çarşı davası ile Gezi Parkı davasının birleştirilmesinin ardından görülen 52 sanığın yargılandığı davanın dördüncü duruşmasıda mahkeme heyeti, Çarşı davasının dosyasının ayrılmasına, Osman Kavala'nın ise tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.02.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Birleştirilen Çarşı ile Gezi Parkı davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın dosya üzerinden İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan tutukluluk incelemesinde, tutukluluk halinin devamına karar verildi.
10.02.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Yargıtay'ın bozduğu 35 sanıklı Çarşı davası ile İstinaf Mahkemesi'nce bozulan Osman Kavala, Can Dündar ve Mehmet Ali Alabora'nın da arasında bulunduğu 17 sanıklı Gezi ana davasının birleştirilmesinin ardından ikinci duruşma görüldü. Duruşmaya katılmayan davanın tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın, oy çokluğuyla tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
26.11.2021 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi Beşiktaş taraftar grubu Çarşı üyeleri, Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala ve firariler eski CIA danışmanı Henri Barkey ile Can Dündar'ın da aralarında bulunduğu 52 sanığın, "15 Temmuz darbe girişimi" ve "Gezi Parkı olayları"na ilişkin iddialar kapsamında yargılanmalarına devam edildi.
8.10.2021 Gündem
Can Dündar hakkında kırmızı bülten kararı!
Can Dündar hakkında kırmızı bülten kararı! Can Dündar hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmaksızın bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan ayrılan dosyası kapsamında, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama ve kırmızı bülten çıkarılması kararı verildi.
8.06.2021 Gündem
Gezi Parkı davasında ara karar çıktı!
Gezi Parkı davasında ara karar çıktı! Gezi Parkı davasında ara karar çıktı. Duruşma 6 Ağustos'a ertelendi, Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi.
21.05.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak Mliiyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Bundan sonra terörle mücadele stratejisinde Gara öncesi ile sonrası aynı olmayacak, inanıyorum. PKK ile saf tutan kim varsa tepeden tırnağa tutuşturulacak. PKK terör örgütü ya silahları ile ve son teröriste kadar güvenlik güçlerine teslim olup adalet önünde hesap verecektir, ya da azdan az çoktan çok gidecek, hainlerin kafaları koparılacak." dedi.
16.02.2021 Siyaset
Mahkeme Enis Berberoğlu kararını verdi!
Mahkeme Enis Berberoğlu kararını verdi! İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Enis Berberoğlu hakkında yeniden yargılama talebinin kabulü ve infazın durdurulmasına karar verdi. Enis Berberoğlu hakkında kesinleşmiş bütün hükmün sonuçlarıyla ortadan kaldırılmasına hükmeden mahkeme, yasama dokunulmazlığı kaldırılıncaya kadar yargılamanın durmasına karar verdi.
8.02.2021 Gündem
AYM'den Enis Berberoğlu kararı!
AYM'den Enis Berberoğlu kararı! Anayasa Mahkemesi (AYM) Genel Kurulu, hakkındaki ihlal kararının gereğinin yerine getirilmemesi nedeniyle seçilme ve siyasi faaliyette bulunma hakkı ile kişi hürriyeti ve güvenliği hakkının ihlal edildiğini ileri süren eski CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun bireysel başvurusunda, yeniden ihlal kararı verdi. İhlalin sonuçlarının ortadan kaldırılması için karar örneğinin, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilmesine hükmedildi.
21.01.2021 Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan Can Dündar açıklaması: Ülkemize iade etmelerini bekliyoruz
İletişim Başkanı Altun'dan Can Dündar açıklaması: Ülkemize iade etmelerini bekliyoruz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, firari Can Dündar'ın MİT TIR'ları davasında 'casusluk' ve 'silahlı terör örgütüne yardım' suçlarından 27 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına ilişkin, "Muhataplarımızdan bağımsız Türk yargısına saygı duyarak, şahsı ülkemize iade etmelerini bekliyoruz" dedi.
23.12.2020 Gündem
MİT TIR'ları davasında Can Dündar'ın cezası belli oldu!
MİT TIR'ları davasında Can Dündar'ın cezası belli oldu! MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin gizli kalması gereken bilgi ve fotoğraflara Cumhuriyet Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmeni olduğu dönemde yer verdiği gerekçesiyle çarptırıldığı 5 yıl 10 ay hapis cezası, Yargıtay'ca bozulan Can Dündar'ın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Can Dündar'ı "Gizli kalması gereken bilgileri casusluk maksadıyla temin etmek" suçundan 18 yıl 9 ay, "FETÖ'ye dahil olmamakla birlikte örgüte yardım" suçundan ise 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.
23.12.2020 Gündem
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı! 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020 Gündem
Can Dündar'ın itirazına ret!
Can Dündar'ın itirazına ret! MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin gizli kalması gereken bilgi ve fotoğraflara Cumhuriyet Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmeni olduğu dönemde yer verdiği gerekçesiyle çarptırıldığı 5 yıl 10 ay hapis cezası Yargıtay'ca bozulan Can Dündar'ın kaçak sayılmasına ve mal varlıklarına el konulması kararına avukatı aracılığıyla yaptığı itiraz üst mahkemece reddedildi.
21.10.2020 Gündem
MHP'den Kılıçdaroğlu hakkında flaş iddia: Kuryelik görevi yapmıştır
MHP'den Kılıçdaroğlu hakkında flaş iddia: Kuryelik görevi yapmıştır MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Anayasa Mahkemesinin CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında verdiği hak ihlali kararına değinerek, “Bu Berberoğlu hadisesinde asıl yargılanması gereken kişi Kılıçdaroğlu’dur. Kılıçdaroğlu’nun sorumluluğu gözden ırak tutuluyor. Adeta bu hadisede kuryelik görevi yapmıştır Kılıçdaroğlu. Bunu kimse neden konuşmuyor tartışmıyor” dedi.
18.10.2020 Siyaset
MİT tırları davasında Can Dündar'a 35 yıla kadar hapis istemi
MİT tırları davasında Can Dündar'a 35 yıla kadar hapis istemi MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin yargılanan firari sanık Can Dündar'ın 35 yıla kadar hapsi istendi.
14.10.2020 Gündem
AYM'nin Enis Berberoğlu kararının gerekçesi Resmi Gazete'de
AYM'nin Enis Berberoğlu kararının gerekçesi Resmi Gazete'de Anayasa Mahkemesinin, "gizli kalması gereken bilgileri açıklamak" suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası alan Enis Berberoğlu'nun bireysel başvurusunda oy birliğiyle verdiği ihlal kararının gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.10.2020 Gündem
Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi!
Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi! MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, firari sanık Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
7.10.2020 Gündem
Enis Berberoğlu'nun bireysel başvurusunun görüşülmesi ertelendi
Enis Berberoğlu'nun bireysel başvurusunun görüşülmesi ertelendi Anayasa Mahkemesi, hakkındaki mahkumiyeti kesinleştiği gerekçesiyle milletvekilliği düşen Enis Berberoğlu'nun bireysel başvurusunun görüşülmesini erteledi. Başvurunun eylülde belirlenecek bir günde karara bağlanması bekleniyor.
24.07.2020 Gündem
Can Dündar ve eşine dava açıldı, iddianame hazırlandı
Can Dündar ve eşine dava açıldı, iddianame hazırlandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, villalarının hazine arazisi ile devlet ormanını işgal ettiği gerekçesiyle Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca haklarında soruşturma başlatıldıktan sonra yakalama kararı çıkarılan gazeteci Can Dündar ve eşi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Başsavcılıkça Dündar çifti hakkında '2863 sayılı kanuna muhalefet' ve 'İmar kirliliğine neden olmak' suçundan iddianame hazırlandı.
14.07.2020 Gündem
Dilek Dündar hakkında yakalama kararı çıkarıldı!
Dilek Dündar hakkında yakalama kararı çıkarıldı! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, villasının hazine arazisi ile devlet ormanını işgal ettiği gerekçesiyle Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında soruşturma başlatılan Dilek Dündar için yakalama kararı çıkarıldı.
19.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Can Dündar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can dündar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.