Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu

Son dakika çalışma ve sosyal güvenlik bakanı mehmet müezzinoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalışma ve sosyal güvenlik bakanı mehmet müezzinoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalışma ve sosyal güvenlik bakanı mehmet müezzinoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalışma ve sosyal güvenlik bakanı mehmet müezzinoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 çalışma ve sosyal güvenlik bakanı mehmet müezzinoğlu haberi bulunmuştur. Tüm çalışma ve sosyal güvenlik bakanı mehmet müezzinoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekonomi takımı ile yola devam
Ekonomi takımı ile yola devam 65. Hükümet’te Bakanlar Kurulu’nda revizyon yapılırken, ekonomi yönetiminde değişikliğe gidilmedi. Darbe girişimi sonrası ekonomiyi ayağa kaldıran takım yola devam edecek. Piyasa beklentilerinin aksine Ali Babacan, kabinede yer almadı
19.07.2017 Ekonomi
6 bakan kabine dışı kaldı
6 bakan kabine dışı kaldı 65. Hükümetin kabinesinde revizyona gidildi.6 isim kabine dışı kaldı.
19.07.2017 Siyaset
Jülide Sarıeroğlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı oldu
Jülide Sarıeroğlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı oldu Başbakan Yıldırım'ın açıkladığı yeni kabinede Fatma Betül Sayan Kaya'dan sonra Jülide Sarıeroğlu da kadın bakan olarak yer aldı.
19.07.2017 Siyaset
Müjde! Geçici işler kalıcı oluyor
Müjde! Geçici işler kalıcı oluyor İstihdamda tarihi adımlar atıldı. Genç istihdamına üç yıllık teşvik gelirken toplum yararına işler ise kalıcı hale geliyor. Hiçbir geliri olmayan 1 milyon kişiye iş fırsatı da verilirken Cumhurbaşkanlığı da engelsiz köyler için devrede.
19.07.2017 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren açıklama!
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren açıklama! Bakan Müezzinoğlu, basında yer alan "İki çocuklu memur emeklisine 270 liraya kadar aile yardımı verileceği"ne yönelik haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.
17.07.2017 Ekonomi
Taşeron işçiler kadroya alınacak mı? Bakan Faruk Özlü açıkladı
Taşeron işçiler kadroya alınacak mı? Bakan Faruk Özlü açıkladı Taşeron işçilerin kadroya alınma sürecine dair yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin 2 alternatif yola işaret etti. İşte taşeron işçilerin kadroya alınması yolunda son gelişmeler...
29.09.2021 Gündem
Hükümetten istihdama bir teşvik daha
Hükümetten istihdama bir teşvik daha Hükümet istihdam teşvikinde düzenlemeye gidiyor. 3 aylık işsiz kalma süresi 10 güne indiriliyor. Değişiklik hem işverene hem de işçiye yarayacak.
7.07.2017 Ekonomi
3 ay sigortasız kalma  şartı 10 güne iniyor
3 ay sigortasız kalma şartı 10 güne iniyor İstihdam teşviklerinden yararlanmak kolaylaşıyor. Bakan Müezzinoğlu, 3 ay olan işsiz kalma şartının 10 güne indirileceğini açıkladı. 2017’de iş kuranlar da teşvik kapsamına alınacak
6.07.2017 Ekonomi
Müezzinoğlu: Süre 10 güne düşürülüyor
Müezzinoğlu: Süre 10 güne düşürülüyor Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İstihdam için sigortalı olma süresini 3 aydan 10 güne düşürüyoruz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Prim borcu olan BAĞ-KUR'luya müjde!
Prim borcu olan BAĞ-KUR'luya müjde! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu prim borcu olan yaklaşık 1.5 milyon BAĞ-KUR’lu esnafın yıl sonuna kadar sağlık hizmeti alabilmesi için bakanlar kurulu kararı çıkaracaklarını, sonbaharda hazırlayacakları yasayla emeklilik ve sağlık primini ayıracaklarını söyledi.
6.07.2017 Ekonomi
Kıdem tazminatı ile ilgili flaş açıklama!
Kıdem tazminatı ile ilgili flaş açıklama! Kıdem tazminatı düzenlemesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 13 Temmuz tarihine kadar gelen çözüm önerilerinin metin halinde verileceğini açıkladı.
5.07.2017 Ekonomi
Kendi isteğiyle ayrılana işsizlik maaşı yok
Kendi isteğiyle ayrılana işsizlik maaşı yok Bakan Müezzinoğlu, yeni yapılacak düzenlemede kendi isteğiyle işten ayrılanlara maaş ödemesi gibi bir durumun olmayacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Memurlarla işçilerin taban ücreti eşitlendi
Memurlarla işçilerin taban ücreti eşitlendi Kamu işçilerine yönelik toplu iş sözleşmesi imzalandı. Zam oranı bu yılın ilk 6 ayı için % 7.5, ikinci 6 ayı için % 5 olacak. Maaşı 3 bin TL’nin altında kalan 90 TL de iyileştirme zammı alacak. Başbakan Yıldırım, “Bu anlaşmayla memur-işçi arasındaki taban ücret eşitlenmiş olacak” dedi
3.07.2017 Ekonomi
Başbakan zam oranını açıkladı
Başbakan zam oranını açıkladı Başbakan Binali Yıldırım, yaklaşık 200 bin kamu işçisine verilecek zam oranını açıklayarak, "İçinde bulunduğumuz yıl için zam oranı, ilk 6 ayda yüzde 7,5; ikinci 6 ayda yüzde 5 şeklinde mutabakata varılmıştır. İkinci yıl için birinci yarıda, yüzde 3,5; ikinci yarıda yüzde 3,5 olmak üzere kararlaştırılmıştır. Gerek ilk yıl gerekse ikinci yılda ayrıca gerçekleşen enflasyona göre ayarlama da yapılacaktır" dedi.
3.07.2017 Ekonomi
Müezzinoğlu: Kamu işçilerinde anlaşma sağlandı, imza yarın atılacak
Müezzinoğlu: Kamu işçilerinde anlaşma sağlandı, imza yarın atılacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaklaşık 200 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşmeler konusunda anlaşma sağlandığını, sözleşmelerin yarın Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı törenle imzalanacağını söyledi.
2.07.2017 Ekonomi
Müezzinoğlu: Müjdeli haberi alacaklar
Müezzinoğlu: Müjdeli haberi alacaklar Bakan Müezzinoğlu Türk-İş'le yapılan görüşmeler için, "Pazartesi günü tekrar biraraya geleceğiz. Önümüzdeki hafta bitirmeyi ümit ediyorum. 190 bin kamu çalışanı müjdeli haberi alacak." dedi.
30.06.2017 Ekonomi
Milyonlarca gence ‘esnek’ iş fırsatı
Milyonlarca gence ‘esnek’ iş fırsatı Hükümet, sendikaların 'güvencesi' olmadığı için sıkça eleştirdiği esnek, uzaktan çalışma konusundaki hukuki boşlukları doldurmak için kolları sıvadı
26.06.2017 Ekonomi
Bakan açıkladı! SMA hastalarına iyi haber...
Bakan açıkladı! SMA hastalarına iyi haber... NTV yayınına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, SMA -1 tip hastalarının ilaçlarını SGK'nın karşılayacağını açıkladı.
25.06.2017 Sağlık
Ölüm havuzunda ihmaller zinciri
Ölüm havuzunda ihmaller zinciri Sakarya’nın Akyazı ilçesinde 3’ü çocuk 5 kişinin kaçak akıma kapılıp hayatını kaybettiği yüzme havuzunda 4 ölümcül ihmal tespit edildi
29.09.2021 Gündem
'İstihdam seferberliğinde 1 milyonu aştık!'
'İstihdam seferberliğinde 1 milyonu aştık!' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
24.06.2017 Ekonomi
Başbakan Binali Yıldırım Atina'da
Başbakan Binali Yıldırım Atina'da Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gitti.
19.06.2017 Dünya
Bakan Müezzinoğlu'ndan sağlık düzenlemesi müjdesi
Bakan Müezzinoğlu'ndan sağlık düzenlemesi müjdesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bağ-Kurlu esnafımızın sağlık hizmeti alabilecekleri yeni bir düzenlemeyi inşallah parlamentomuzdan en kısa zamanda geçirebilmeyi arzu ediyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Herkes ‘devam’ derse kıdemi kenara koyarız
Herkes ‘devam’ derse kıdemi kenara koyarız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kıdem tazminatı fonu çalışmaları için, “Bütün kesimler mevcudun devamından yanayız diyorlarsa o zaman alır bir kenara koyarız” dedi.
9.06.2017 Ekonomi
1 milyon gence istihdam sağlanacak
1 milyon gence istihdam sağlanacak Hükümet 3 ayaklı istihdam projesi hazırladı. Bakan Müezzinoğlu, “Önceliğimiz 1 milyon genç, engelli ve Güneydoğulu kadınlar” dedi
8.06.2017 Ekonomi
Emeklilere maaş müjdesi!
Emeklilere maaş müjdesi! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emekli maaşlarının bayramdan önce ödeneceğini açıkladı.
7.06.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalışma ve sosyal güvenlik bakanı mehmet müezzinoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.