Burak Demir

Burak Demir

Son dakika burak demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burak demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burak demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 618 burak demir haberi bulunmuştur. Tüm burak demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 kurşunla öldürdüğü arkadaşının kestiği kafasını buzdolabında saklamıştı, ifadesi ortaya çıktı
3 kurşunla öldürdüğü arkadaşının kestiği kafasını buzdolabında saklamıştı, ifadesi ortaya çıktı İnsanı dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) öldürdüğü gerekçesiyle hakkında iki ayrı dava açılan Ahmet Burak Demir (40), Kutlu’ya yönelik eylemi nedeniyle hakim karşısına çıktı. 3 kurşunla vurduğu Kutlu’nun kestiği başını buzdolabında saklayan Demir, kendisini cinayete berber arkadaşı Ersin K.’nin azmettirdiğini öne sürdü. Tabancayı kendisine Kutlu’nun arkadaşı Ersin K.’nin verdiğini söyleyen Demir, “Ersin bana ‘Silahı al, Murat’ı öldür’ dedi. Öldürdüm. Ersin K.’nin de benimle birlikte yargılanmasını istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti, Ersin K. hakkında da Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
20.11.2023 Gündem
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı...
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı... Dehşete düşüren olay Bursa'da gerçekleşti. Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) tabancayla, Kutlu'nun köpeğini ise bıçak ve baltayla öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ahmet Burak Demir (40) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, Demir'in Kutlu'yu evinde 3 kurşunla öldürüp, başını vücudundan bıçakla ayırarak buzdolabına koyduğu, balkondaki köpeğini de bıçak ve balta darbeleriyle öldürdüğü belirtildi. Serdar Ergun'u da borcunu ödemek için çağırdığı otomobilinde öldürdüğü belirtilen Demir, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile öldürdüğü köpek için 1200 TL para cezası istemiyle yargılanacak.
19.09.2023 Gündem
Yeni hayat için 1 saat vakitleri var!
Yeni hayat için 1 saat vakitleri var! Adıyaman’da ayakta kalan binalar için hasar tespit çalışmaları sona ermek üzere. Ancak bu binaların durumu o kadar kötü ki çoğunluğu için yıkım kararı çıkıyor. Ev sahiplerine ise tam 1 saat eşyalarını alma süresi veriliyor. Bir saati bir dakika bile geçmek yasak ve riskli. Nakliyeciler eşyaların başında bağırıyor: “Son 25 dakika, son 15 dakika, son 9 dakika..."
17.02.2023 Gündem
Esenyurt’ta dairesini satılığa çıkarttı, çok kişi görmek isteyince ev turunu ücretli yaptı
Esenyurt’ta dairesini satılığa çıkarttı, çok kişi görmek isteyince ev turunu ücretli yaptı Esenyurt’ta evini satmak için bir siteye ilan veren Burak Demir, onlarca vatandaşa ev gezdirip sonuç alamayınca sıra dışı bir yöntem geliştirdi. Evine bakmak için gelenlerden hafta içi 100 TL, hafta sonu ise 150 ücret alan Demir, “Bence herkes evi göstermekten para almalı” diyerek, onlarca vatandaşın yoğun ilgi göstermesine rağmen evini bir türlü satamadığını söyledi.
29.04.2022 Haber
Sahibinden ücretli ev turu! Dairesini gezenden para alıyor
Sahibinden ücretli ev turu! Dairesini gezenden para alıyor Esenyurt’ta evini satmak için bir siteye ilan veren Burak Demir, onlarca vatandaşa ev gezdirip sonuç alamayınca sıra dışı bir yöntem geliştirdi. Evine bakmak için gelenlerden hafta içi 100 TL, hafta sonu ise 150 ücret alan Demir, “Bence herkes evi göstermekten para almalı” diyerek, onlarca vatandaşın yoğun ilgi göstermesine rağmen evini bir türlü satamadığını söyledi.
29.04.2022 Gündem
Kritik davada önemli gelişme!
Kritik davada önemli gelişme! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki darbe girişimi davasında, 94 sanık için "anayasal düzeni ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
22.11.2019 Gündem
Siparişe değil ölüme gönderdiler!
Siparişe değil ölüme gönderdiler! İstanbul’da bir dürümcüde çalışan ehliyeti olmamasına rağmen motosikletle sipariş teslimine gönderildiği iddia edilen Burak Demir, kazada öldü. Aile çocuklarının ihmal kurbanı olduğunu söyledi.
24.08.2019 Yaşam
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi 10 yıl önce hayata gözlerini yuman müzisyen Serhan Şeşen’in doğum günü olan ve ‘Yaşama Saygı Günü’ olarak kutlanan 27 Şubat’ta Cahit Berkay’dan Onur Akın’a, Metin Özülkü’den Belkıs Akkale’ye kadar birçok sanatçı şarkılarını artan şiddet, cinsel istismar ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için söyledi. Geceden elde edilen gelir, öğrencilere burs oldu.
1.03.2019 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu ikinci kez baba oluyor
Ünlü oyuncu ikinci kez baba oluyor Gastronomi uzmanı Bikem Öğünç ile evlenen oyuncu Burak Demir baba oluyor. Güzel haberi sosyal medyadan duyurdu.
25.02.2019 Magazin
AKUT: 17 Ağustos’u asla unutmayacağız!
AKUT: 17 Ağustos’u asla unutmayacağız! 1996 yılında doğa kazalarında ya da doğal afetlerde başı dertte olanlara en kısa sürede ulaşmak amacıyla kurulan AKUT, Büyük Marmara Depremi’nin 20. yılına girilirken, “17 Ağustos’u asla unutmayacağız! O gün geleceği de kurtardık!” temalı önemli bir sosyal medya farkındalık projesini hayata geçirdi.
14.08.2018 Gündem
Oyuncu Burak Demir evlendi
Oyuncu Burak Demir evlendi Oyuncu Burak Demir, uzun zamandır birliktelik yaşadığı Bikem Öğünç'le nikah masasına oturdu.
22.06.2018 Magazin
Evlilik baharda
Evlilik baharda ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinde ‘Muhtar Niko’ karakterini canlandıran Burak Demir ile sevgilisi Bigem Öğünç ilk kez birlikte görüntülendi.
1.02.2018 Magazin
Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanında Bora ve Şevkat karşı karşıya!
Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanında Bora ve Şevkat karşı karşıya! Fox TV ekranında yayınlanan Şevkat Yerimdar 9. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümde Şevkat kendisine kumpas kuranların peşine düşer. Esin sonunda galeriyi açar. Bora ve Şevkat galeri açılışında birbirleri ile hırlaşır. Şevkat Yerimdar yepyeni bölümüyle bu akşam Fox TV'de...
29.09.2021 Gündem
Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna hangi oyuncu katılıyor?
Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna hangi oyuncu katılıyor? FOX TV'nin iddialı dizisi Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor...
12.07.2017 Televizyon
Kara kuvvetleri iddianamesi tamamlandı!
Kara kuvvetleri iddianamesi tamamlandı! Kara Kuvvetleri iddianamesi tamamlandı. 150 kişi için 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
Kıskançlıktan cinayet işlemiş!
Kıskançlıktan cinayet işlemiş! Gaziantep'te eski eşi ve çocuğunu öldüren zanlı 'kıskançlıktan' dedi
13.03.2017 Yaşam
Gaziantep'te eski koca dehşeti! Anne ve kızı öldürüldü
Gaziantep'te eski koca dehşeti! Anne ve kızı öldürüldü Gaziantep'te eski eşi tarafından tabancayla vurulan kadın ve 3 yaşındaki kızı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, sokakta oynayan 5 yaşındaki çocuk yaralandı
11.03.2017 Yaşam
Ünlülerden, "Kadına Şiddete Hayır" sessiz çığlığı!
Ünlülerden, "Kadına Şiddete Hayır" sessiz çığlığı! Bennu Yıldırımlar, Öykü Çelik, Başak Parlak, Gamze Karaman, Hasan Yalnızoğlu, Kemal Uçar, Emre Kızılırmak, Betül Şahin, Burak Demir, Aslı Omağ, Çağlar Sayın, Adnan Koç , Tümay Özokur "Kadına Şiddete Hayır!" demek için bir araya geldiler.
21.01.2022 Magazin
'Ebedi Barış' oyunu Ankara Tatbikat Sahnesi'nde
'Ebedi Barış' oyunu Ankara Tatbikat Sahnesi'nde Ebedi Barış; Ankara turnesiyle 18 Şubat Cumartesi günü Ankara Tatbikat Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşuyor.
14.02.2017 Kültür Sanat
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı!
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı! O Ses Türkiye dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Acun Ilıcalı'nın ilgiyle izlenen programı O Ses Türkiye'de performansını sergileyen bir ses stüdyoyu salladı. İşte O Ses Türkiye'deki o anlar...
29.09.2021 Gündem
5 ilçede 578 terörist etkisiz hale getirildi
5 ilçede 578 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır'ın Sur, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ile Mardin'in Nusaybin ve Dargeçit ilçelerinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlarda öldürülen terörist sayısı 578 oldu...
29.09.2021 Gündem
Öldürülen terörist sayısı 55'e yükseldi
Öldürülen terörist sayısı 55'e yükseldi Güvenlik güçlerinin Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde üç gündür bölücü terör örgütü üyelerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 55'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Cizre ve Silopi’de 25 terörist öldürüldü!
Cizre ve Silopi’de 25 terörist öldürüldü! Pazartesi gecesi sokağa çıkma yasağı ilan edilen iki ilçede 3 gündür süren operasyonlarda 25 terörist etkisiz hale getirildi, 6 asker yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta PKK'lılar okulu yaktı
Şırnak'ta PKK'lılar okulu yaktı Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar devam ederken, teröristler Reşha Sağlık Meslek Lisesi ile Atatürk Anadolu Lisesinin çatısını ateşe verdi...
29.09.2021 Gündem
Büyük operasyon başladı!
Büyük operasyon başladı! Türk Silahlı Kuvvetleri, Cizre'nin 3 stratejik bölgesinde terör örgüt PKK'ya operasyonlara başladı. TSK, Şırnak'ta 8 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Burak Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.