Silopi

Silopi

Son dakika silopi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silopi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silopi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silopi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silopi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.294 silopi haberi bulunmuştur. Tüm silopi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin 21 seçim bölgesinde yaptığı 22 itirazı karara bağladı.
12.04.2024 Gündem
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Şırnak'ta mevcut başkan Mehmet Yarka yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Keçi, öğrencilerin peşinden okula girdi; o anlar kamerada
Keçi, öğrencilerin peşinden okula girdi; o anlar kamerada Şırnak’ın Silopi ilçesinde bir keçinin öğrencileri takip ederek okulun içine girdiği anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
22.12.2023 Yaşam
MİT'ten SİHA'lı operasyon: Yeşil kategoride aranan terörist etkisiz
MİT'ten SİHA'lı operasyon: Yeşil kategoride aranan terörist etkisiz Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terörden arananlar listesinin yeşil kategorisinde yer alan ve metropollerde kundaklama eylemleri yapılması için çalışma yürüten PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Sebahat Ormanlı'yı, Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
14.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kış aylarında barınmak için hazırladığı sığınak ve mağaralara yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda, 21 sığınak ve mağaranın imha edildiğini duyurdu.
5.11.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon: Muhammed Azo etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: Muhammed Azo etkisiz hale getirildi MİT Suriye’de operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Son olarak hudutlarımızda görev yapan güvenlik güçlerimizi hedef alan eylemin faili PKK/YPG Derik Tugay Sorumlusu Şibli Derik kod Muhammed Azo gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirildi.
28.10.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, bazı alanların 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.
28.06.2023 Gündem
Terör örgütü PKK’dan kaçış sürüyor
Terör örgütü PKK’dan kaçış sürüyor Milli Savuma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 4 PKK’lı teröristin Habur ve Silopi'deki Hudut Karakoluna teslim olduğunu açıkladı.
22.06.2023 Gündem
3 ilde uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı! Buzdolabının altına tünel kazmışlar
3 ilde uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı! Buzdolabının altına tünel kazmışlar Şırnak merkezli 3 ilde polisin 158 ekip ve 799 personelle yaptığı uyuşturucu operasyonunda 65 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda farklı türlerde uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, Van’da bir evde yapılan aramada buzdolabının altına kazılmış yarım kalmış tünel tespit edildi.
14.06.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı: Şırnak'ta teröristlere yardım ve yataklık eden 4 şüpheliye gözaltı
İçişleri Bakanlığı açıkladı: Şırnak'ta teröristlere yardım ve yataklık eden 4 şüpheliye gözaltı Şırnak'ta terör örgütü mensuplarına yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı.
10.06.2023 Gündem
Şırnak'ta 14 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Şırnak'ta 14 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Şırnak Valiliği, merkez ile Cizre, Silopi, Uludere, Güçlükonak ve Beytüşşebap ilçeleri arasındaki 14 bölgenin 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Kalp krizi geçiren okul müdürü hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren okul müdürü hayatını kaybetti Şırnak’ın Silopi ilçesinde okul müdürü Recep Burak Demirel (43), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
27.04.2023 Yaşam
Bir aile daha çocuğuna kavuştu, evlat nöbetinde 40'ıncı buluşma
Bir aile daha çocuğuna kavuştu, evlat nöbetinde 40'ıncı buluşma Diyarbakır'da, PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması amacıyla HDP binası önünde oturma eylemi yapanlardan 1 aile daha, güvenlik güçlerinin iknasıyla Habur Sınır Kapısı'na gelip teslim olan oğulları C.T. ile buluştu. Evlat nöbetinde çocuklarına kavuşan aile sayısı da 40'a ulaştı.
27.04.2023 Gündem
Yağmur nedeniyle 2 ilde eğitime ara verildi
Yağmur nedeniyle 2 ilde eğitime ara verildi Hakkari il genelinde etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli eğitim-öğretim kurumları tatil edildi. Şırnak’ta etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle yarın eğitim ve öğretime ara verildi.
12.04.2023 Gündem
Şırnak'ta 13 Nisan (yarın) okullar tatil mi? Şırnak Silopi’de 13 Nisan 2023 okul var mı?
Şırnak'ta 13 Nisan (yarın) okullar tatil mi? Şırnak Silopi’de 13 Nisan 2023 okul var mı? Şırnak'ta yarın (13 Nisan) okullar tatil mi? Şırnak Silopi'de yaşanan yoğun sağanak yağışın ardından öğrenciler ve veliler okulların tatil olup olmadığını sorgulamaya başlandı. Olumsuz hava koşullarının etkili olduğu Şırnak'ın civar şehirlerinde sel felaketi yaşandı. Şırnak Kaymakamlığı ise merakla beklenen okulların durumuyla ilgili açıklama yaptı.
12.04.2023 Eğitim
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Liseli öğrenciler yaptıkları üretimlerle 3 milyon lira ciro elde etti!
Liseli öğrenciler yaptıkları üretimlerle 3 milyon lira ciro elde etti! Şırnak'ta Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulların ve kütüphanelerin talebi doğrultusunda masa, sıra, dolap ve sandalye üretimi yapıyor. Okul, bu üretimlerle bu yıl yaklaşık 3 milyon lira ciroya ulaştı.
28.01.2023 Ekonomi
Şırnak’ta 15 bölge “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi
Şırnak’ta 15 bölge “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi Şırnak ve 6 ilçesine bağlı bulunan 15 bölge, 15 gün süre ile “Geçici Özel Güvenlik Bölgesi” ilan edildi.
27.12.2022 Gündem
SGK'dan maaş kararı! Personelden faiziyle geri istedi
SGK'dan maaş kararı! Personelden faiziyle geri istedi SGK harekete geçti. Ödenen aylıklıları faiziyle geri istedi. SGK, farklı ilden gazilik kararı aldığı gerekçesiyle Uzman Jandarma Çavuş Yeşil Bozlak’a 144 bin liralık icra gönderdi. İşte bilinmesi gereken dikkat çeken detaylar...
10.11.2022 Çalışan Hakları
Ticaret Bakanlığı: Habur'da çok sayıda kaçak cep telefonu ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı: Habur'da çok sayıda kaçak cep telefonu ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Habur Gümrük Kapısı'nda son dönemde gerçekleştirilen operasyonlarda, araçların farklı noktaları ile yolcuların üzerlerini gizlediği çok sayıda kaçak cep telefonu ele geçirildiğini duyurdu.
31.10.2022 Ekonomi
PKK'lı terörist Baran Amed taksi içinde yakalandı
PKK'lı terörist Baran Amed taksi içinde yakalandı İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta durdurulan takside, 23 suçtan aranan PKK/KCK terör örgütü üyesi 'Baran Amed' kod adlı Kadir Sezgin'in yakalandığını duyurdu.
22.10.2022 Gündem
Onay verildi! TPAO Şırnak'ta petrol arayacak
Onay verildi! TPAO Şırnak'ta petrol arayacak Şırnak’ın Silopi ilçesi sınırları içinde Atak-2 adlı sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak. TPAO bunun için 7 milyon TL yatırım yapacak.
11.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Silopi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silopi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.