Bugatti

Bugatti

Son dakika Bugatti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bugatti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bugatti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bugatti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bugatti gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 bugatti haberi bulunmuştur. Tüm bugatti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teknoloji harikası hızın zirvesi rüya otomobiller! Fiyatları 'yok artık' dedirtti: İşte dünyanın en pahalı spor otomobilleri
Teknoloji harikası hızın zirvesi rüya otomobiller! Fiyatları 'yok artık' dedirtti: İşte dünyanın en pahalı spor otomobilleri Otomobiller hayatımızın ayrılmaz bir parçası. İlk araba icat edildiğinden bu yana teknoloji çok hızlı ilerledi ve binek arabalar bu teknolojiye çok hızlı uyum sağladı. Günümüzde otomobiller bazı insanlar için ulaşım aracı olurken bazı insanlar için ise yaşam biçimi haline geldi. Arabaya tutku ile bağlı olan insanların gözbebeği genellikle spor arabalar olmuştur. Aston Martin Vulcan, Ferrari F60 America, Pagani Huayra BC, LaFerrari FXX K, ugatti Veyron by Mansory Vivere bunlardan sadece bir kaçı...
17.08.2022 Ekonomi
Ukrayna'da insanlık dramı! Her yer ceset! Feci görüntüler
Ukrayna'da insanlık dramı! Her yer ceset! Feci görüntüler Ukrayna'nın başkenti Kiev'in dışındaki bir otoyolda elleri havada bir kişinin Rus birlikleri tarafından vurulduğu anlara ilişkin görüntüler tüm dünyada paylaşıldı. Rus güçlerin ayrıldığı bölgelerde korkunç görüntüler ortaya çıktı.
2.04.2022 Dünya
Araba satışında yeni dönem! Başladı, artık...
Araba satışında yeni dönem! Başladı, artık... Araba alacakları ilgilendiriyor. Türkiye'de ilk kez gerçekleşiyor. Yeni bir dönem başlıyor. Araba alımında ödemeler arttık o yöntemle de yapılabilecek. McLaren, Cadillac, Bugatti, Tesla gibi 11 binden fazla üst segment otomobili sahipleriyle buluşturan Royal Motors, kullanıcılara ödemelerini Türkiye’nin ilk yerli coin’i olan Bitcicoin ile gerçekleştirme imkânı sunmaya başladı.
15.04.2021 Otomobil
Kripto para ile Rolls Royce satın alınabilecek!
Kripto para ile Rolls Royce satın alınabilecek! Türkiye'de Rolls Royce Lotus gibi markaların temsilciliğini yapan Royal Motors kripto para kabul etmeye başladığını açıkladı
14.04.2021 Otomobil
Alman Federal Mahkemesi, Volkswagen'in tazminat ödemesine hükmetti
Alman Federal Mahkemesi, Volkswagen'in tazminat ödemesine hükmetti Almanya Federal Mahkemesi (BGH), Alman otomobil üreticisi Volkswagen’ın egzozlarında manipüle edilmiş dizel motorlu araçlar satın alan sürücülere tazminat ödemek zorunda olduğuna karar verdi.
25.05.2020 Otomobil
Dev şirkete şok suçlama! Savcılık harekete geçti...
Dev şirkete şok suçlama! Savcılık harekete geçti... Almanya'da Braunschweig Başsavcılığı, Volkswagen (VW) CEO'su Herbert Diess'in de aralarında olduğu üst düzey yöneticileri emisyon skandalında piyasayı manipüle etmekle suçladı.
24.09.2019 Dünya
Sadece 40 adet üretilecek
Sadece 40 adet üretilecek Pagani, şimdiye kadar ürettiği en pahalı modellerden biri olan Huayra Roadster BC'yi tanıttı. 3.5 milyon dolarlık fiyat etiketine sahip Huayra üst düzey stili, güçlü motoru ve etkileyici istatikleriyle hiper-roadster segmentini adeta yeniden tanımlıyor.
9.08.2019 Otomobil
Ronaldo, Bugatti La Voiture Noire'ı satın alıyor!
Ronaldo, Bugatti La Voiture Noire'ı satın alıyor! Dünyanın en önemli spor araba üreticilerinden olan Bugatti, sadece 1 adet üreteceği aracı kime satacağını açıkladı. 16.5 milyon dolar değerindeki La Voiture Noire model otomobili ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo garajına koyacak.
2.05.2019 Otomobil
Bugatti'den saygı duruşu!
Bugatti'den saygı duruşu! 110’uncu yaşını kutlayan Bugatti, La Voiture Noir ile sadece Jean Bugatti’nin efsane otomobili Type 57 SC Atlantic’e bir saygı duruşunda bulunuyor.
19.03.2019 Otomobil
Alman devinden Türkiye'ye dev yatırım
Alman devinden Türkiye'ye dev yatırım Alman Volkswagen, yatırım için Türkiye’yi seçti. 2022’de faaliyete geçmesi beklenen fabrikada 4-5 bin kişiye iş sağlanacak. Sıfırdan fabrika için 750 milyon euroluk yatırım yapılacağı tahmin ediliyor
11.12.2018 Ekonomi
2020 McLaren Speedtail resmen ortaya çıktı!
2020 McLaren Speedtail resmen ortaya çıktı! İngiliz süper otomobil devi McLaren, yeni süper otomobili Speedtail'ı tanıttı. Peki, 402 km/s maksimum hıza ulaşabilen Speedtail'in diğer özellikleri neler? İşte ayrıntılar...
1.11.2018 Otomobil
'Dizel kararı' Audi'yi resmen eritti!
'Dizel kararı' Audi'yi resmen eritti! Alman otomobil üreticisi Audi’nin bu yılın üçüncü çeyreğindeki karı geçen yılki aynı çeyreğine göre yüzde 90’dan fazla düşerek 110 milyon euro oldu.
1.11.2018 Otomobil
Yaşasın yeni kral
Yaşasın yeni kral Tüketicilerin dizel araç yerine hibride yönelmesi rekabeti kızıştırdı. Fransız markalar dün Paris Otomobil Fuarı’nda hibrit modelleriyle gövde gösterisi yaparken bu teknolojinin öncüsü Toyota’ya ‘Yaşasın yeni kral. ‘Hibrit’te biz de varız’ mesajı verdi.
2.10.2018 Otomobil
VW’deki emisyon skandalının benzinli araçlara da sıçradığı iddia edildi
VW’deki emisyon skandalının benzinli araçlara da sıçradığı iddia edildi Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in (VW) dizel araçlardan sonra bazı benzinli motorlardaki egzoz gazı testlerini de manipüle ettiği iddia edildi.
2.09.2018 Ekonomi
6 milyon dolarlık Bugatti yok sattı
6 milyon dolarlık Bugatti yok sattı Bugatti yeni hiper modeli Divo ile otomobil tutkunlarını heyecanlandıracak.
26.08.2018 Otomobil
Tesla Semi, ilk defa yollarda
Tesla Semi, ilk defa yollarda Elon Musk’ın geçtiğimiz dönemlerde, görkemli bir lansman ile tanıttığı elektrikli tırı, Tesla Semi ABD'de yollara çıktı
21.06.2018 Bilim ve Teknoloji
15 marka Paris Fuarı’nda yok
15 marka Paris Fuarı’nda yok Bu yıl 120’incisi düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı, büyük eksikliklerle açılacak.
17.06.2018 Otomobil
Cenevre'nin gözdeleri...
Cenevre'nin gözdeleri... 88. Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkan otomobiller arasında en gözde olanları sizin için derledik.
11.03.2018 Otomobil
Trump’a inat süper hızlı şov
Trump’a inat süper hızlı şov Cenevre Motor Show, ABD Başkanı Trump’ın ‘AB’den gelen otoya vergi getiririm’ tehdidine karşı elektrikli, sürücüsüz, süper hızlı hatta uçan araçların şovuna dönüştü. Elektrikli oto üreticileri, Tesla’ya yetişmek için voltajı yükseltti
6.03.2018 Otomobil
Bataryayı yakacak
Bataryayı yakacak Tesla, uzun süredir beklenen elektrikli kamyonu gün yüzüne çıkardı. 800 km menzile sahip araç 2019’da yollara çıkacak. Elon Musk bir de sürprize imza atarak dünyanın en hızlı aracı Tesla Roadster’i tanıttı. Otomobil 0’dan 100 km/s’ye 1.9 saniyede ulaşıyor
17.11.2017 Ekonomi
Tesla’nın elektrikli TIR'ı Semi tanıtıldı
Tesla’nın elektrikli TIR'ı Semi tanıtıldı Tesla Motors, uzun zamandır beklenen elektrikli TIR'ı Tesla Semi'yi tanıttı. Şirketin CEO'su Elon Musk tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Tesla Semi, üstün teknolojik özellikleri ve yüksek menzili ile dikkat çekiyor.
17.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Bu araba sadece Ronaldo'ya özel üretildi!
Bu araba sadece Ronaldo'ya özel üretildi! Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo, kendisine özel olarak üretilen otomobili video ile takipçilerine duyurdu.
30.09.2017 Spor Magazin
Bugatti’ye zorlu rakip
Bugatti’ye zorlu rakip Mercedes, anavatanında Bugatti’ye rakip olarak tasarladığı süper spor model AMG Project One ile gövde gösterisi yapacak.
3.09.2017 Otomobil
Jamie Foxx'tan gövde gösterisi
Jamie Foxx'tan gövde gösterisi Oscar'lı aktör Jamie Foxx, 2 milyon dolar değerindeki altın kaplama Bugatti aracıyla Los Angeles'ta görüntülendi.
8.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bugatti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bugatti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.