British Airways

British Airways

Son dakika British Airways haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan British Airways ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını British Airways haber sayfamızda bulabilirsiniz.

British Airways

haberleri sayfasında son dakika yaşanan british airways gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 british airways haberi bulunmuştur. Tüm british airways haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isim THY uçağında olay çıkardı! Polis ifadesini aldı
Ünlü isim THY uçağında olay çıkardı! Polis ifadesini aldı Dünyaca ünlü isim THY uçağında kavga çıkardı. İngiliz Blue Grubunun solisti Lee Ryan, THY'nin Trabzon-İstanbul uçağında bir yolcu ile tartıştı. Tartışmaya Blue grubunun diğer üyeleri de katıldı. Başka bir yolcunun şikayeti üzerine İstanbul Havalimanı polisi tarafların ifadesine başvurdu.
9.07.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı Yaklaşan bayram tatiline Nisan ara tatilinin de eklenmesiyle oluşan yoğunluk için gerekli hazırlıkları tamamlayan Sabiha Gökçen Havalimanı, 150 rotadan binlerce yolcuyu sevdiklerine kavuşturmak için hazır.
17.04.2023 Ekonomi
Havacılık sektöründe karbon azaltımı bilet fiyatlarını artıracak
Havacılık sektöründe karbon azaltımı bilet fiyatlarını artıracak İngiltere’de Sustainable Aviation (Sürdürülebilir Havacılık) adlı birlik, sektördeki karbon salımı azaltma faaliyetlerinin bilet fiyatlarını artıracağını açıkladı.
17.04.2023 Dünya
İngiltere'den son dakika seyahat yasağı kararı! 11 ülkeyi listeden çıkardı
İngiltere'den son dakika seyahat yasağı kararı! 11 ülkeyi listeden çıkardı İngiltere Sağlık Bakanı Sajid Javid, kırmızı seyahat listesinden 11 ülkenin çıkarıldığını duyurdu.
14.12.2021 Dünya
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü...
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü... Londrada gerçekleşen olay tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. Bundan iki yıl kadar önce İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı: Genç bir adam binlerce fit yüksekte seyir halindeki bir uçaktan düştü. Bugün hala aydınlatılamayan bu olayla ilgili aşağıdaki satırları okuyunca ağzınız açık kalacak.
20.04.2021 Dünya
Binlerce çalışana esnek çalışma modeli! Salgın sonrası da devam edecek
Binlerce çalışana esnek çalışma modeli! Salgın sonrası da devam edecek İngiltere'nin en büyük konut finansman kuruluşu Nationwide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası da 13 bin çalışanının istediği yerden çalışmaya devam edebileceğini duyurdu.
25.03.2021 Ekonomi
Koronavirüs mutasyonu sonrası 'negatif' Kovid-19 testi zorunluluğu getirildi
Koronavirüs mutasyonu sonrası 'negatif' Kovid-19 testi zorunluluğu getirildi ABD'de New York eyaletinin talebi üzerine 3 havayolu şirketi, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) daha hızlı yayılan türü tespit edilen İngiltere'den gelecek yolcular için "negatif" Kovid-19 testi zorunluluğu getirdi.
22.12.2020 Dünya
İngiltere'den New York'a giden uçakta acil durum
İngiltere'den New York'a giden uçakta acil durum İngiltere'nin başkenti Londra'dan ABD'nin New York kentine sefer yapan yolcu uçağından acil durum sinyali verildiği duyuruldu.
14.09.2020 Dünya
İngilizler jet gibi dönüyor!
İngilizler jet gibi dönüyor! Türkiye’nin yaz destinasyonlarında son 10 gündür turizm hızlandı. Türkiye’yi, ‘seyahat kısıtlaması olan ülkeler’ arasından kaldıran İngiltere’den 15 Temmuz itibarıyla onlarca charter gelecek. Turizmciler, son 15 gün içinde tatilini Türkiye’de yapan ve geri döndüğünde memnuniyetini anlatan Ukraynalı turistler sayesinde, Ukrayna’dan yoğun turist gelişi olduğunu belirtiyor.
10.07.2020 Gündem
British Airways'te 12 bin kişinin işten çıkarılması planlanıyor
British Airways'te 12 bin kişinin işten çıkarılması planlanıyor İngiliz havayolları British Airways bünyesinde çalışan 12 bin kişinin işten çıkarılmasını planlanıyor.
29.04.2020 Ekonomi
Dünya devinden flaş karar! 12 bin kişiyi işten çıkaracak
Dünya devinden flaş karar! 12 bin kişiyi işten çıkaracak İngiliz havayolları British Airways bünyesinde çalışan 12 bin kişinin işten çıkarılmasını planlanıyor.
28.04.2020 Dünya
İstanbul'da şoke eden olay! Uçağa lazer tacizi...
İstanbul'da şoke eden olay! Uçağa lazer tacizi... İstanbul semalarında, Amerikan kargo havayolu şirketi Kalitta Air’in Atlanta-İstanbul Atatürk Havalimanı uçuşunu yapan Boeing 747-481 tipi dev kargo uçağına Şişli’den çok güçlü lazer tacizinde bulunuldu. Akşam saatlerinde jumbo uçağa yapılan lazer tacizi anbean görüntülendi. Kayıtlarda lazer tacizcisinin uçağın kokpitini hedeflediği görülürker, uzmanlar, lazer ışığının pilotların üzerinde flaş körlüğü olarak adlandırılan geçici görememe durumu yaratabileceğini ifade ediyor. Uçaklara lazer tutanlara ise verilen cezalar 17 bin 361 TL’ye yükseldi.
14.02.2020 Gündem
British Airways uçağı Atlantik'i 5 saatten kısa sürede geçti
British Airways uçağı Atlantik'i 5 saatten kısa sürede geçti İngiliz hava yolları British Airways (BA), Atlantik'i 5 saatten kısa sürede geçen ticari uçuş gerçekleştirdi.
10.02.2020 Dünya
Avrupa'da alarm verildi! Çok sayıda uçuş iptal edildi
Avrupa'da alarm verildi! Çok sayıda uçuş iptal edildi Avrupa'da Ciara fırtınası ulaşıma darbe vurdu. Belçika genelinde etkili olan Ciara fırtınası nedeniyle Brüksel Havalimanı'nda çok sayıda şirket uçuşlarını iptal etti. Almanya’da ise Frankfurt Havalimanı'nda fırtına nedeniyle 100 uçuş askıya alındı. Fırtına futbola da darbe vurdu. Almanya, Hollanda, İngiltere ve Belçika'da olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı maçlar ertelendi.
9.02.2020 Dünya
Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Belirtileri nelerdir? Kişisel önlem alma yollar?
Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Belirtileri nelerdir? Kişisel önlem alma yollar? Wuhan Koronavirüs, diğer adıyla Vuhan Zatürresi Çin’in Wuhan kentinde çıktı ve birçok ülkeye yayıldı. Virüs çevre ülkelerin dışında ABD, Kanada, Avustralya, Almanya, Fransa gibi binlerce kilometre uzaklıktaki ülkelere de yayılıyor. Sağlık afetine dönüşen Wuhan Koronavirüs salgını nedeniyle toplam 17 kişi öldü. 170 kişiye ise Koronavirüs salgını teşhisi konuldu. Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Kaç kişi öldü? Kişisel olarak nasıl önlem alınır? Koronavirüsten nasıl konulur?
31.01.2020 Gündem
Corona virüs için dünya alarmda! Tek tek iptal ediliyor
Corona virüs için dünya alarmda! Tek tek iptal ediliyor Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip corona virüs (2019-nCoV) salgını nedeniyle çeşitli hava yolu şirketleri Çin'e yapılacak uçuşları askıya aldı.
30.01.2020 Dünya
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor...
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor... İş dünyası koronavirüsteki gelişmeleri endişeyle takip ediyor. Sürecin uzaması durumunda başta cep telefonları olmak üzere pek çok sektörün etkilenmesi bekleniyor. Ülkedeki fuarlar askıya alınırken, turizmde de iptaller sürüyor
30.01.2020 Ekonomi
Yeni tip koronavirüs dünyada hızla yayılıyor
Yeni tip koronavirüs dünyada hızla yayılıyor Virüs, Çin ana karası dışında Hong Kong ve Makao özel idari bölgeleriyle Tayvan'da görülürken bölge ülkeleri Tayland, Güney Kore, Japonya, Singapur, Vietnam, Malezya, Tayvan, Sri Lanka ve Kamboçya virüs taşıyan vakalar bulunduğunu doğruladı.
29.01.2020 Sağlık
British Airways Çin'e tüm uçuşlarını durdurma kararı aldı
British Airways Çin'e tüm uçuşlarını durdurma kararı aldı İngiliz hava yolları British Airways (BA), yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını nedeniyle Çin'e tüm uçuşlarını durdurma kararı aldı.
29.01.2020 Dünya
Dev hava yolu şirketi satılıyor
Dev hava yolu şirketi satılıyor İngiliz hava yolu şirketi British Airways'in ana ortağı IAG, Air Europa'yı 1,1 milyar dolar karşılığında satın almak konusunda anlaştı.
4.11.2019 Dünya
British Airways pilotları greve gitti, uçuşlar iptal edildi
British Airways pilotları greve gitti, uçuşlar iptal edildi British Airways ile pilotlar arasında ücret anlaşması olmaması nedeniyle uçuşlar iptal oldu. İngiliz havayolu British Airways'ten yapılan açıklamada, pilotların greve gitmesi nedeniyle tüm uçuşların iptal edildiği belirtildi.
9.09.2019 Dünya
Bilgisayar arızası yüzünden 100'e yakın British Airways uçuşu iptal
Bilgisayar arızası yüzünden 100'e yakın British Airways uçuşu iptal İngiliz havayolu şirketi British Airways'in (BA) bilgisayar sistemindeki arıza nedeniyle Londra'daki 100'e yakın uçuş iptal edildi.
7.08.2019 Dünya
Havada korku dolu anlar! Bir anda dumanla kaplandı
Havada korku dolu anlar! Bir anda dumanla kaplandı British Airways'e ait yolcu uçağı kabini duman dolması sonrası Valensiya'ya acil iniş yaptı.
5.08.2019 Dünya
'Ticaret savaşları' Avrupa'yı salladı!
'Ticaret savaşları' Avrupa'yı salladı! Avrupa borsaları, ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşına ilişkin endişelerin artması ve Fed’in politikalarına ilişkin belirsizliklerin etkisiyle haftanın son işlem gününü sert kayıpla tamamladı.
2.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

British Airways ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki british airways haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.