Brigitte Macron

Brigitte Macron

Son dakika Brigitte Macron haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brigitte Macron ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brigitte Macron haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brigitte Macron

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brigitte macron gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 brigitte macron haberi bulunmuştur. Tüm brigitte macron haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Sıfır Atık'ı tüm ülkelerde bir yaşam biçimi haline dönüştüreceğiz
Emine Erdoğan: Sıfır Atık'ı tüm ülkelerde bir yaşam biçimi haline dönüştüreceğiz ABD’nin New York kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Brigitte Macron Türkevi'nde bir araya geldi. Emine Erdoğan, “Sıfır Atık'ı tüm ülkelerde bir yaşam biçimi haline dönüştüreceğiz.” dedi.
22.09.2022 Siyaset
Emine Erdoğan liderliğinde Sıfır Atık Projesi'ne 'first lady'lerden destek
Emine Erdoğan liderliğinde Sıfır Atık Projesi'ne 'first lady'lerden destek ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nin teras katında lider eşlerinin de katılığı Türk mutfağının tanıtımının yapıldığı gastronomi programında, "Türk Mutfağı, Anadolu'daki yüzlerce yıllık serüveninde, birçok farklı medeniyetle etkileşime girmiştir. Mutfağımızın kapıları, farklı dinlerin, kültürlerin ve etnik grupların birlikte yaşama deneyimine açılır" dedi. Öte yandan 18 'first lady', Emine Erdoğan'ın liderlik ettiği Sıfır Atık Projesi'ni imzalarıyla destekledi.
21.09.2022 Siyaset
Fransa bu iddia ile çalkalanıyor! 'Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un eşi erkek olarak doğdu ve adı da....'
Fransa bu iddia ile çalkalanıyor! 'Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un eşi erkek olarak doğdu ve adı da....' Fransa Macron'un eşi hakkında ortaya atılan iddialarla sarsılıyor. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron skandal iddialara karşı harekete geçti...
21.12.2021 Dünya
G-20'de Türkiye-Fransa arasında 'First Lady' diplomasisi!
G-20'de Türkiye-Fransa arasında 'First Lady' diplomasisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron ile G-20 Liderler Zirvesi'ndeki yakın ilişkisi dikkat çekti.
1.11.2021 Gündem
Macron'un koronavirüsü nerede kaptığı ortaya çıktı
Macron'un koronavirüsü nerede kaptığı ortaya çıktı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un koronavirüs testi pozitif çıktı. Elysee Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Macron'un Avrupa Konseyi'nde koronavirüsü kaptığı belirtildi.
17.12.2020 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un eşi karantinaya girdi
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un eşi karantinaya girdi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, temas ettiği kişilerden birinin corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıkması sonucu kendisini karantinaya aldı.
19.10.2020 Dünya
Brigitte Macron'dan, Emine Erdoğan'a dayanışma mesajı
Brigitte Macron'dan, Emine Erdoğan'a dayanışma mesajı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) mücadelesinde dayanışma mesajlarını paylaşmak üzere telefonla aradı.
27.04.2020 Siyaset
'Tropik Trump' 22 milyon doları kabul etmedi!
'Tropik Trump' 22 milyon doları kabul etmedi! Brezilya lideri Bolsonaro, G-7 ülkelerinin Amazon ormanlarındaki yangın için ayırdığı yardım parasını sömürge ülkesi olmadıklarını söyleyerek reddetti. Yangın bölgesinden küle dönen veya can çekişen hayvanları gösteren yürek burkucu fotoğraflar geliyor.
27.08.2019 Dünya
Beyaz Saray yetkilisinden Erdoğan-Trump görüşmesiyle ilgili son dakika açıklaması
Beyaz Saray yetkilisinden Erdoğan-Trump görüşmesiyle ilgili son dakika açıklaması Beyaz Saray yetkilisi yaptığı açıklamada, "İki lider Cemal Kaşıkçı cinayetini görüştü." dedi.
11.11.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından devlet, hükümet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşleri onuruna verilen akşam yemeğinde görüştü
10.11.2018 Siyaset
Trump ve Macron'dan Suudi Arabistan'a Kaşıkçı çağrısı
Trump ve Macron'dan Suudi Arabistan'a Kaşıkçı çağrısı ABD Başkanı Trump ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron Kaşıkçı cinayetiyle ilgili, "Suudi Arabistan daha fazla ayrıntı vermeli" dedi.
10.11.2018 Dünya
Emine Erdoğan, Rohingya Müslümanlarını anlattı
Emine Erdoğan, Rohingya Müslümanlarını anlattı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, lider eşlerine Rohingya Müslümanlarının son durumu hakkında bilgi verdi, Fransa First Lady'si Brigitte Macron ile de "eğitim-teknoloji" ilişkisine dair özel sohbet etti.
12.07.2018 Siyaset
Brüksel’de dev buluşma
Brüksel’de dev buluşma Yeni döneme hızlı başlayan Başkan Erdoğan, Azerbaycan ve KKTC’nin ardından NATO Zirvesi için Brüksel’e geçti. Büyük ilgi gösterilen Erdoğan, samimi şekilde tokalaştığı Trump’la ayak üstü sohbet etti
11.07.2018 Gündem
Emine Erdoğan Brüksel'de lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan Brüksel'de lider eşleriyle bir araya geldi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında lider eşleri için düzenlenen özel programa iştirak etti.
11.07.2018 Siyaset
Dolandırıcıların marka yüzü oldu
Dolandırıcıların marka yüzü oldu Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte Macron, ismini ve fotoğraflarını izinsiz şekilde kullanarak ‘yaşlanma karşıtı krem’ satışı yapan bir internet sitesi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.
10.05.2018 Dünya
Avustralya Başbakanı'nın eşine 'leziz' dedi
Avustralya Başbakanı'nın eşine 'leziz' dedi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Avustralya ziyaretinde Başbakan Malcolm Turnbull'un eşi Lucy Turnbull için 'leziz' ifadesini kullandı. Macron'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.
2.05.2018 Dünya
Macron: Melania hapis hayatı yaşıyor
Macron: Melania hapis hayatı yaşıyor Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, ABD'de geçirdikleri zamanla ilgili açıklamalarda bulundu
29.04.2018 Dünya
First Lady şıklık yarışını Melania Trump kazandı
First Lady şıklık yarışını Melania Trump kazandı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte’in Washington ziyaretinde First Lady Melania Trump tüm zarafetiyle rol çaldı. Her giydiği kıyafetle de dünyaya mesaj üstüne mesaj yağdırdı.
27.04.2018 Arşiv
Trump çifti arasında kriz!
Trump çifti arasında kriz! ABD Başkanı Donald Trump ile eşi Melania Trump arasında yaşandığı öne sürülen soğukluk, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile eşi Brigitte Macron'u karşılama töreninde de kameralara yansıdı.
25.04.2018 Dünya
Macron'un yazdığı erotik roman ortaya çıktı!
Macron'un yazdığı erotik roman ortaya çıktı! Macron'un, 16 yaşındayken, kendisinden 24 yaş büyük tiyatro öğretmeni ve daha sonra eşi olan Brigette'e aşkını ve hayallerini anlattığı 300 sayfalık erotik roman kaleme aldığı ortaya çıktı.
15.01.2018 Dünya
2017’de modaya kimler yön verdi
2017’de modaya kimler yön verdi Her dönemde olduğu gibi bu yıl da moda tasarımcıları dünyaya yön veren güçlü kadınların tarzından etkilendi. ABD’nin first lady’si Melania Trump ile Fransa first layd’si Brigitte Macron ve baharda İngiliz Kraliyet ailesine girecek olan Meghan Markle stilleriyle ön plana çıktı.
15.12.2017 Arşiv
Fransızlar ‘first lady’ istemiyorlar
Fransızlar ‘first lady’ istemiyorlar Cumhurbaşkanı Macron, seçim kampanyası döneminde cumhurbaşkanı eşinin temsildeki yasal statüsü hakkındaki belirsizliğin ortadan kaldırılacağını söylemişti.
7.08.2017 Dünya
Fransızlar eşine karşı ayaklandı!
Fransızlar eşine karşı ayaklandı! Fransa'da First Lady'ye özel statü verilmesi tartışılırken, First Lady statüsüne yeni ayrıcalıklar getirilmesi fikrine karşı internet kampanyasında 157 bin imza toplandı.
7.08.2017 Dünya
Paris’ten oğlunu savundu
Paris’ten oğlunu savundu ABD lideri Trump, oğlu Trump Jr’ın Kremlin bağlantılı bir avukatla seçimlerden önce yaptığı görüşmeden rahatsız olmadığını belirtirken, “Oğlum mükemmel bir genç”dedi
14.07.2017 Dünya
Macron görevi Hollande'dan devraldı
Macron görevi Hollande'dan devraldı François Hollande, Fransa cumhurbaşkanlığını Emmanuel Macron'a devretti. Elysee Sarayı'nda yapılan törenle Macron, 5. Cumhuriyet'in 8. Cumhurbaşkanı oldu.
14.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Brigitte Macron ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brigitte macron haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.