Bozuk Para

Bozuk Para

Son dakika bozuk para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bozuk para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bozuk para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozuk Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozuk para gelişmeleri de dahil olmak üzere 835 bozuk para haberi bulunmuştur. Tüm bozuk para haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Esenler'de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Nikel Kullanım Alanları Nelerdir? Nikelin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Nikel Kullanım Alanları Nelerdir? Nikelin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Nikel, periyodik cetvelin 8. grubunda bulunur ve 1751 senesinde keşfedilmiştir. Günümüzde genellikle sanayi alanında kullanılan nikel uçak ve tren üretiminde de kullanılır.
27.01.2024 Yaşam
Bursa'da 1 Ocak'tan itibaren 250 gram ekmek 10 lira oldu
Bursa'da 1 Ocak'tan itibaren 250 gram ekmek 10 lira oldu Bursa’da simit fiyatlarına gelen zammın ardından ekmeğe de zam geldi. 1 Ocak’tan itibaren 250 gram ekmek 10 liradan tezgahlarda yerini alacak.
31.12.2023 Ekonomi
2. Sınıf Paralarımız: Paralarımız Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
2. Sınıf Paralarımız: Paralarımız Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Günlük hayatımızda alış veriş yaparken para kullanılmaktadır. Bu bağlamda her ülkenin kullanmış olduğu para birimi farklıdır. Türkiye de TL yani Türk Lirası para birimi olarak kullanılmaktadır.
25.12.2023 Eğitim
1. Sınıf Paralarımız Etkinlikleri: Paralarımız Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
1. Sınıf Paralarımız Etkinlikleri: Paralarımız Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Okula ilk kez başlayan öğrenciler için yazma ve okumanın yanı sıra aynı zamanda matematik eğitimi verilmeye başlanır. Bu eğitim içerisinde aynı zamanda paralar öğretilir. Özellikle parayı kullanmak suretiyle toplama ve çıkarma işlemini yanı sıra farklı işlemler yapılır. Bununla birlikte para ve madeni paranın kullanımı, şekli ve türleri üzerinden öğrencilere belirli örnekler verilir.
24.12.2023 Eğitim
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor Elazığ’da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.
20.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: 7'li masayı tekmeleyip yine oturdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: 7'li masayı tekmeleyip yine oturdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nın açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Son iki ayda istismar edilmedik kavram, ayaklar altına alınmadık değer bırakmadılar. 35 gün kaldı. Yedili masanın etrafındaki her bir parti geçmişleri, kırmızı çizgilerini bir kenara bırakıp çiğneyip geçti. Millete umut diye pazarladıkları masayı kumar masası, noter masası dediler, tekmelediler. Sonra tıpış tıpış masaya dönüp tekrar oturdular. CHP'ye yöneltmedik itham bırakmayanlar Kılıçdaroğlu'na sarıldılar. Bizi beğenmeyenler yedili masanın dolgu malzemeliğine razı oldular. CHP listelerinden adaylık sırasına girdiler" dedi.
12.04.2023 Gündem
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Esnafın bozuk para çilesi! 'PTT taleplere yetişemiyor, gezmediğimiz yer kalmadı'
Esnafın bozuk para çilesi! 'PTT taleplere yetişemiyor, gezmediğimiz yer kalmadı' Bursa'da günde binlerce ekmek satan fırıncılar, bozuk para sıkıntısı yaşadıklarını, dağıtımı yapan PTT'nin taleplere yetişemediğini ve bu duruma çözüm bulunmasını istediklerini söyledi.
16.01.2023 Gündem
Yer: Antalya... Sahilden 'altın ve gümüş çıkıyor', defineciler akın etti
Yer: Antalya... Sahilden 'altın ve gümüş çıkıyor', defineciler akın etti Antalya'da şiddetli yağış ve fırtına etkili olmuş, günlük hayatı pek çok yönden olumsuz etkilemişti. Yağış ve fırtına etkisini yitirince ise taşan derelerin getirdiği alüvyonlar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nin bazı bölümlerini kahverengiye bürüdü. Vatandaşlar dalgaların da olduğu sahildeki son durumu görmek için orada toplanırken defineciler de adeta bölgeye akın etti. Bazı vatandaşlar, dev dalgalardan sonra dedektörle altın ve bozuk para aradı. Bir kişi "Gümüş ve altın çıkıyor" dedi.
13.01.2023 Yaşam
Para kasaları ile araç lastiklerinden sokak hayvanlarına yuva
Para kasaları ile araç lastiklerinden sokak hayvanlarına yuva Van'ın İpekyolu Belediyesi, Merkez Bankası Van Şubesi'nin kullanmadığı bozuk para kasaları ile araç lastiklerini Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü atölyesinde sokak hayvanları için yuvaya dönüştürüyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, "Merkez bankamızın kullanmadığı, atık hale getirdiği para kasalarını hayvanlar için barınak ve kulübe yapıyoruz. 60 kulübe yapılmış, toplam 130 olacak" dedi.
10.10.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başarıyla bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başarıyla bitireceğiz Türkiye Gençlik Vakfı 5. Olağan Genel Kurul ve 6. Gençlik Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Özgürlük diyenlerin maskeleri inince altından faşist suratları belirdi. Bu ülkenin 85 milyon insanının her biri birinci sınıf vatandaşımızdır. Bizim ne terör örgütlerine ne sapkın akımlara ne de diğer ülkelere kaptıracak tek bir evladımız yoktur. Benim karşımda şu anda muhafazakar devrimciler var. Ben muhafazakar devrimcilerle 2023’ü başarıyla bitireceğimize inanıyorum" dedi.
9.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yeni Yurtlar Kampüsü'nde, 105 Yeni GSB Yurt Binası Resmi Açılış Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ermenistan-Azerbaycan çatışmasına dair açıklamada bulunarak, "Bu tutum kabul edilemez, Ermenistan için sonuçları olacaktır. Tüm dünya Azerbaycan'ın yanında olduğumuzu bilmeli.' ifadelerini kullandı. Yurt ücretleriyle ilgili öğrencilere müjde veren Erdoğan, " Yurt ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmemiştir." dedi. Tunç Soyer'e de tepki gösteren Erdoğan, "Be ahlaksız. İzmir'i selden, pis kokulardan, lağımlardan kurtaramıyorsun. Acaba diktiğin ne var sen onu söyle sen. Osmanlıya laf edecek hadsizliği nasıl yapıyorsun." diye konuştu.
14.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Yunanistan'dan flaş Türkiye kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Yunanistan'dan flaş Türkiye kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’da “Gençlik Buluşması” programına katıldı, gençlerle sohbet etti. Erken seçim iddialarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bay Kemal diyor ki, 'seçim tarihini açıkla' seçim tarihi belli. Önümüzdeki yılın Haziran'ında. Bay Kemal Kasım'da seçim yok. Sen önce aday mısın değil misin? Önce onu açıkla. Eğer sen aday değilsen adayını açıkla. Şu anda 6'lı masa ne yapacağını şaşırmış vaziyette' açıklamasında bulundu. Öte yandan Erdoğan, Yunanistan'a yapılan net uyarılar sonrası, Yunan hükümetinin Türkiye aleyhinde herhangi bir açıklama yapmama kararı aldığını duyurdu.
12.06.2022 Siyaset
1 kuruştan 10 bin lira kazanabilirsiniz! Ödemeyen yandı...
1 kuruştan 10 bin lira kazanabilirsiniz! Ödemeyen yandı... Alışveriş yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. 1 kuruştan 10 bin lira kazanabilirsiniz. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, alışverişte 1, 5, 10 kuruş para üstünü 'Bozuk para yok' gerekçesiyle ödemeyen firmalara dava açılabileceğini söyledi. Gündüz, bu firmaların 10 bin liraya varan tazminatlar ödemek zorunda kalabileceğini belirtti. Para üstü ödenmeyen 1 kuruşların ülke ekonomisine de zararı olduğuna dikkati çeken Gündüz, tüketicilere ürünün etiket fiyatı ile alışveriş fişindeki miktarı karşılaştırmaları çağrısı yaptı.
4.06.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Buraya bir mesaj vermeye geldik
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Buraya bir mesaj vermeye geldik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da düzenlenen "Gençlik Şöleni" öncesi stadın önünde toplanan halka seslendi. "Buraya, siyaset simsarlarına mesaj vermeye geldik" diyen Erdoğan, "Bu vatanı kaostan beslenenlere bırakmayacağız" dedi.
21.05.2022 Siyaset
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor!  Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği...
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor! Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği... Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. Bayram dolayısıyla dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkinlikler düzenleniyor.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sendikalar Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. 1 Mayıs 81 ilde de meydanlarda kutlanıyor.
1.05.2022 Gündem
Yapay zeka faciası son anda önlendi! Amazon Alexa, çocuktan bunu yapmasını istedi...
Yapay zeka faciası son anda önlendi! Amazon Alexa, çocuktan bunu yapmasını istedi... Amazon'un sesli asistanı Alexa, 10 yaşındaki bir kız çocuğundan yarı takılı bir fişin uçlarına bozuk para ile dokunmasını isteyerek, ona meydan okudu. Gelişme üzerine Amazon, sesli asistanını güncelleyerek hatayı giderdi.
29.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Böyle hırsız görülmedi: Girdiği dükkanda Türk bayrağını öptü, sonra hırsızlık yaptı
Böyle hırsız görülmedi: Girdiği dükkanda Türk bayrağını öptü, sonra hırsızlık yaptı Bursa’da bir kişi hırsızlık için girdiği iş yerinde, kasadan çıkan Türk bayrağını önce öptü sonra da paraları çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.12.2021 Yaşam
Rüyada bozuk para görmek ne anlama gelir? Rüyadaki demir para nasıl yorumlanır?
Rüyada bozuk para görmek ne anlama gelir? Rüyadaki demir para nasıl yorumlanır? Rüyada bozuk para görmek sıklıkla karşılaşılan rüyalardandır. Bozuk para rüyaları; rüya alimleri tarafından da, eylemlere göre farklı açılardan yorumlanması gerektiği sıklıkla belirtilir. Rüyadaki demir para hem olumlu hem de olumsuz anlamlara gelebilir. Peki, Rüyada bozuk para görmek ne anlama gelir? Rüyadaki demir para nasıl yorumlanır? İşte rüyada bozuk para görmenin anlamı…
7.06.2022 Rüya Tabirleri
Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile katleden Can Göktuğ Boz'un evinden dehşet çıktı
Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile katleden Can Göktuğ Boz'un evinden dehşet çıktı İstanbul'a eğitim için gelen Mimar Başak Cengiz, geçtiğimiz salı günü yolda yürürken Can Göktuğ Boz'un samuray kılıçlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Türkiye’yi yasa boğan cinayet sonrası tutuklanan Can Göktuğ Boz'un evinden çıkanlar ise görenleri şok etti.
16.11.2021 Gündem
Mimar Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un odasında cinayet notları ortaya çıktı: Herkes katil, kadın erkek, tartışma...
Mimar Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un odasında cinayet notları ortaya çıktı: Herkes katil, kadın erkek, tartışma... Mimar Başak Cengiz'in samuray kılıçlı saldıryla öldürülmesi tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Katil Can Göktuğ Boz'un evinin fotoğrafları ortaya çıktı...
15.11.2021 Gündem
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı G20 Dönem Başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler, Roma'nın tarihi Trevi Çeşmesi’ne kadar kısa gezinti yaptı ve geleneğe uyarak çeşmeye bozuk para attı.
31.10.2021 Dünya
Diskalkuli nedir, belirtileri nelerdir? Diskalkuli testi ve tedavisi var mı?
Diskalkuli nedir, belirtileri nelerdir? Diskalkuli testi ve tedavisi var mı? Meriç Aral ve Efe Tunçer’in “Teras Noir” adlı YouTube programına konuk olan Bartu Küçükçağlayan, kendisinde diskalkuli olduğunu söyledi. Söz konusu açıklamanın ardından Diskalkuli hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Diskalkuli nedir, Diskalkuli ne demek? Diskalkuli belirtileri…
26.10.2021 Gündem
Taksi kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor, İstanbul ve Ankara'da ödemeler artık...
Taksi kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor, İstanbul ve Ankara'da ödemeler artık... Taksilerde yeni dönem! Flaş değişiklik kararı. Taksi kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Müşteriye ödeme kolaylığı sağlayacak yenilik İstanbul ve Ankara'da kullanıma sunuluyor. Buna göre artık cep telefonları POS cihazı gibi çalışarak ödeme kabul edecek. Bu hizmet için müşteriden komisyon alınacak. 20 TL'ye kadar 50 kuruş, 21-30 TL arası 1.90 TL alınacak olan komisyon 100 TL üzeri için ise 6.90 TL olacak. En yüksek ödeme tutarı ise 300 TL olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...
4.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bozuk Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozuk para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.