Boyner Holding

Boyner Holding

Son dakika Boyner Holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boyner Holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boyner Holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boyner Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boyner holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 boyner holding haberi bulunmuştur. Tüm boyner holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Morhipo kapanıyor mu? Morhipo Boyner aynı mı, neden kapanıyor, online AVM sitesi Morhipo ne zaman kapanacak?
Morhipo kapanıyor mu? Morhipo Boyner aynı mı, neden kapanıyor, online AVM sitesi Morhipo ne zaman kapanacak? Morhipo kapanıyor mu? Boyner Grup çatısı altında 2011 yılında kurulan online alışveriş platformu Morhipo, kapanma kararı aldı. Kullanıcılarına gönderdiği mesajlarda kapanacağı tarihi de açıkladı. Peki, Morhipo ne zaman, neden kapanıyor? Morhipo 17 Ekim’de kapanıyor mu?
12.10.2023 Ekonomi
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı Hürriyet gazetesinin kurucusu Sedat Simavi'nin oğlu Erol Simavi'nin eşi Belma Simavi İstanbul'da toprağa verildi.
16.05.2022 Gündem
Ayşe Boyner ile Cem Telvi boşanıyor!
Ayşe Boyner ile Cem Telvi boşanıyor! Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner, geçtiğimiz yıl evlendiği Cem Telvi’ye boşanma davası açtı.
17.11.2021 Magazin
Ayten Boyner hayatını kaybetti
Ayten Boyner hayatını kaybetti Boyner Grubu’nun kurucusu Osman Boyner’in (95) eşi Ayten Boyner 88 yaşında yaşamını yitirdi.
21.01.2021 Ekonomi
Giyim perakendecileri mağazalarını geçici olarak kapattı
Giyim perakendecileri mağazalarını geçici olarak kapattı Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs giyim perakendecileri mağazalarını da etkiledi. Giyim perakendesi ve üretimi yapan şirketler mağazalarını geçici bir süreyle kapattıklarını açıkladılar. Satışlar internet üzerinden devam edecek. Lüks giyim şirketi Vakko , KAP'a yaptığı açıklamada hem mağaza hem de üretim faaliyeterine geçici süreyle ara verdiğini açıklarken, Mavi Giyim Türkiye ve Almanya ile Kanada'daki mağazalarını geçici süreyle kapattığını açıkladı.
19.03.2020 Ekonomi
KAP'a açıklama yapıldı! ‘Yeni ismi Beymen Perakende’
KAP'a açıklama yapıldı! ‘Yeni ismi Beymen Perakende’ Boyner Holding ve Mayhoola arasındaki satış sürecinin tamamlanmasının ardından Boyner Perakende'nin unvanında değişiklik yapıldı.
28.08.2019 Ekonomi
Ece Vahapoğlu'ndan kötü haber!
Ece Vahapoğlu'ndan kötü haber! Sunucu ve yazar Ece Vahapoğlu, Boyner Holding Buluşum CEO'su Cihan Alpay ile Haziran 2018'de nikah masasına oturmuştu. Geçen hafta hamile olduğunu açıklayan Ece Vahapoğlu'ndan kötü haber geldi
18.12.2018 Magazin
Evlenince rahatladık
Evlenince rahatladık Boyner Holding Buluşum CEO’su Cihan Alpay ile evlenen Ece Vahapoğlu, Formsante dergisine verdiği röportajda şunları söyledi.
30.07.2018 Magazin
3 yıllık aşkta mutlu son
3 yıllık aşkta mutlu son SUNUCU-yazar Ece Vahapoğlu (40) ile Boyner Holding Buluşum CEO’su Cihan Alpay, Ulus 29’da düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.
24.06.2018 Magazin
Doğan Medya'nın Demirören'e satışına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı
Doğan Medya'nın Demirören'e satışına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı Rekabet Kurulunca, Doğan Holding bünyesinde bulunan teşebbüslerin bir kısmının tam kontrolünün Erdoğan Demirören tarafından devralınması işlemine izin verildi.
8.05.2018 Gündem
Boyner'in satışı tamamlandı!
Boyner'in satışı tamamlandı! Boyner Perakende`de Boyner Holding`in yüzde 12`ye kadar pay satışı tamamlandı.
13.04.2017 Ekonomi
Morhipo satılıyor
Morhipo satılıyor Boyner Holding e-ticaret sitesi Morhipo'yu gözden çıkardı. Sitenin yıllık cirosu yaklaşık 350-400 milyon TL aralığında...
6.04.2017 Ekonomi
Açılış eğlencesi
Açılış eğlencesi Boyner Holding’in Akmerkez’deki yeni konsept mağazacılık projesi olan Wepublic terasını ‘WeTerrace’ adıyla ve ‘Yılbaşı Panayırı’ organizasyonuyla açtı...
12.12.2016 Magazin
Depodan her gün 10 bin koli çıkarıyor
Depodan her gün 10 bin koli çıkarıyor 2011’den bu yana cirosunu 14 kat artıran Morhipo.com’un üye sayısı 6 milyona yaklaştı. Her gün 10 binin üzerinde paket depodan çıkıp siteden alışveriş yapanlara ulaşıyor
14.11.2016 Ekonomi
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Kulakları sağır eden sessizlikten rahatsızız
Kulakları sağır eden sessizlikten rahatsızız AB’nin Türkiye’ye karşı sergilediği tavrı eleştiren Ümit Boyner, “AB değerleri ve ilkelerinin en yüksek sesle dile getirilmesi gereken zamanlarda üye ülkelerden yükselen ve kulaklarımızı sağır eden sessizlik bizi az üzmüyor” dedi
18.03.2016 Ekonomi
Okulların yardım melekleri
Okulların yardım melekleri Simay ve Berin. ABD’deki sosyal hizmet eğitimlerinden sonra kendilerini çocukların ihtiyaçlarına adadılar.
6.01.2016 Yaşam
Ünlülerin pazar gezmesi
Ünlülerin pazar gezmesi Soğuk kış günlerine sayılı günler kala Pazar gününü iyi değerlendiren iş ve sosyete dünyasının ünlü isimleri soluğu Bebek’te aldılar...
9.11.2015 Magazin
Peşinat yok
Peşinat yok İstwest projesinde peşinat yok.
12.10.2015 Arşiv
Merter’de ‘Meydan’ ayakkabıcı Ziylan’ın
Merter’de ‘Meydan’ ayakkabıcı Ziylan’ın Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk alışveriş merkezi yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ataşehir’de de 750 milyon liralık eğlence ve kültür merkezi kuracağını açıklayan Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.
11.09.2015 Ekonomi
80 milyon Euro'ya satılıyor
80 milyon Euro'ya satılıyor Starcity Alışveriş Merkezi 80 milyon Euro'ya satılıyor.
14.08.2015 Arşiv
Ülker ve Boyner’den 80 milyon euroluk satış
Ülker ve Boyner’den 80 milyon euroluk satış Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.
14.08.2015 Ekonomi
Ülker ve Boyner’den 80 milyon euroluk satış!
Ülker ve Boyner’den 80 milyon euroluk satış! Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.
13.08.2015 Ekonomi
Ayakta durmakta zorlandı
Ayakta durmakta zorlandı Ünlü oyuncu Tolga Çevik’in dün vefat eden babası avukat Çetin Çevik için Karacaahmet Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
20.05.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Boyner Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boyner holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.