Boyabat

Boyabat

Son dakika boyabat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boyabat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boyabat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boyabat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boyabat gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 boyabat haberi bulunmuştur. Tüm boyabat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sinop yerel seçim sonuçları 2024: Sinop belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sinop'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sinop geldi. Sinop yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sinop Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sinop'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Sinop belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Sinop yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Şehit Erenoğlu, Sinop'ta son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Erenoğlu, Sinop'ta son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu (25), memleketi Sinop'ta toprağa verildi.
26.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Kahreden kaza! 11 yaşındaki çocuk öldü, 8 kişi yaralandı
Kahreden kaza! 11 yaşındaki çocuk öldü, 8 kişi yaralandı Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
22.07.2023 Gündem
Sinop'lu Ecevit'in duygulandıran hikayesi! 24 yıldır aynı durakta bekliyor...
Sinop'lu Ecevit'in duygulandıran hikayesi! 24 yıldır aynı durakta bekliyor... Sinop'ta 24 yıldır aynı durakta bekliyor, 48 yaşındaki Ecevit Öküzcü'nün hikayesi duyanları ise duygulandırıyor.
12.06.2023 Yaşam
Divane aşık, 24 yıldır aynı durakta sevdiği kadını bekliyor
Divane aşık, 24 yıldır aynı durakta sevdiği kadını bekliyor Sinop'un Boyabat ilçesinde 24 yıldır sevdiği kadını aynı yerde bekleyen Ecevit Öküzcü, görenleri duygulandırıyor.
12.06.2023 Vatan TV
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu öldürüldü MİT, kırmızı bültenle aranan terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç cephe sorumlusu Eyvaz Beyaz'ı, Irak'ın Dohuk-Gara bölgesinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
7.05.2023 Gündem
Kilosu 250 lira, kurutulmuşu 3 bin lira! Ağaçların altından toplanıyor
Kilosu 250 lira, kurutulmuşu 3 bin lira! Ağaçların altından toplanıyor Sinop’un Boyabat ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte dağlık bölgelerde ağaç diplerinde gün yüzüne çıkan kuzu göbeği (Höbelen) mantarı, pazarda kilosu 250 TL’den satılıyor. Mantarın kurutulmuş hali ise 3 bin lirayı buluyor.
18.04.2023 Ekonomi
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman? ZTK 4. tur kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta?  ZTK 3. tur sonuçları
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman? ZTK 4. tur kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta? ZTK 3. tur sonuçları Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekimi detayları futbolseverler tarafından sorgulanıyor. ZTK 3. tur maçları, 20 Ekim'de oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. 3. tur maçları sona ererken gözler, 4. tur kura çekimine çevrildi. Peki, ZTK 4. tur kura çekimi ne zaman 2022, Ziraat Türkiye Kupası hangi kanalda, saat kaçta yapılacak?
20.10.2022 Şampiy10
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı Türkiye Ziraat Kupası hangi kanalda, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası futbol heyecanı yaşıyor. 3. eleme turunda bugün ve yarın toplam 26 karşılaşma yapılacak.
19.10.2022 Şampiy10
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi! Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçlarının oynanacağı tarihler de belli oldu. Takımlar, 3. Turda önemli bir mücadele verecek. Üçüncü ön eleme turu maçları ekim ayında oynanacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
6.10.2022 Futbol
Tartıştığı Gülten'i, bıçaklayarak öldürüp, otomobili cesediyle yakmış
Tartıştığı Gülten'i, bıçaklayarak öldürüp, otomobili cesediyle yakmış Sinop'un Boyabat ilçesinde otomobili yanmış halde bulunup, gölette cesedine ulaşılan Gülten İnan’ın (52), borç-alacak nedeniyle Kadir Karabulut (36) tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet sonrası yakalanan ve öldürdüğü İnan'ı aracıyla birlikte yaktığı, ardından cesedini de gölete attığı belirlenen Karabulut, tutuklandı.
19.08.2022 Yaşam
Sinop’ta neler yapılır, ne yenir? 29 maddede ‘yapmadan dönmeyin’ listesi
Sinop’ta neler yapılır, ne yenir? 29 maddede ‘yapmadan dönmeyin’ listesi Yaz tatilinde Sinop’ta neler yapılabileceğini araştıranlar için Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün 29 maddede oldukça zengin ‘yapmadan dönmeyin’ listesi ziyaretçilerin önerilerine sunuluyor.
18.07.2022 Kültür Sanat
Boyabat Belediye Başkanlığı’na Hüseyin Coşar seçildi
Boyabat Belediye Başkanlığı’na Hüseyin Coşar seçildi Boyabat Belediyesi meclis toplantısında Hüseyin Coşar, belediye başkanı seçildi.
8.07.2022 Siyaset
Belediye başkanı istifa etti!
Belediye başkanı istifa etti! Sinop'un Boyabat Belediye Başkanı AK Parti'li Şefik Çakıcı, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
30.06.2022 Siyaset
Balayından dönen yeni evli çiftten kahreden haber!
Balayından dönen yeni evli çiftten kahreden haber! Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, yolcu otobüsüyle çarpışan otomobilde hayatını kaybeden balayından dönen Hüseyin Etçi (35) ile eşi Miray Sane Etçi (28), Sinop'ta yan yana toprağa verildi.
26.06.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Türksat 6A'yı uzaya göndermek için yoğun çaba içindeyiz
Bakan Karaismailoğlu: Türksat 6A'yı uzaya göndermek için yoğun çaba içindeyiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yerli ve milli haberleşme uydumuz Türksat 6A’yı, cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümünde uzaya göndermek adına yoğun bir çaba içindeyiz” dedi.
26.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Sinop'ta korkunç kaza! Araç paramparça oldu: 2 ölü, 2 yaralı
Sinop'ta korkunç kaza! Araç paramparça oldu: 2 ölü, 2 yaralı Sinop’un Boyabat ilçesinde iki aracın çarpıştığı kazada otomobil ikiye ayrıldı, 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
16.04.2022 Yaşam
Eski eş vahşeti! Evde saldırıp kemerle boğarak öldürdü
Eski eş vahşeti! Evde saldırıp kemerle boğarak öldürdü Sinop'ta Birol Çaylak (46), kalan eşyalarını almak için eve gelen, 3 ay önce boşandığı Zeynep Gıcık'ı (38) kemerle boğarak öldürdü.
8.04.2022 Yaşam
Gece yarısı korkunç olay!  Boşandığı eşi tarafından boğularak öldürüldü
Gece yarısı korkunç olay! Boşandığı eşi tarafından boğularak öldürüldü Sinop’un Boyabat ilçesinde bir kadın, 3 ay önce boşandığı eski eşi tarafından kemerle boğularak öldürüldü.
7.04.2022 Yaşam
Erkek arkadaşıyla tartışıp balkondan atlamıştı! 'Annem intihar edecek biri değildi'
Erkek arkadaşıyla tartışıp balkondan atlamıştı! 'Annem intihar edecek biri değildi' Sinop'un Boyabat ilçesinde erkek arkadaşı M.T. (43) ile tartıştıktan sonra oturduğu dairenin balkonundan atlayan Canan Korkmaz (45) hayatını kaybetti. Gözaltına alınan M.T. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Korkmaz'ın kızı Irmak Varol (21), annesinin çok pozitif olduğunu, balkondan atlayacak biri olmadığını belirterek, ölümünün detaylı araştırılmasını istedi.
28.02.2022 Yaşam
Barışma buluşmasında silahlar çekildi, ortalık karıştı! Ölü ve yaralılar var!
Barışma buluşmasında silahlar çekildi, ortalık karıştı! Ölü ve yaralılar var! Sinop'un Boyabat ilçesinde, husumetli 2 grubun barışmak için bir araya geldiği buluşmada çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Kavga haberinin duyulmasıyla yaralıların tedaviye alındığı hastane önünde de gerginlik çıktı. Polisin müdahale ettiği arbede sonrası çok sayıda kişi, gözaltına alındı.
6.02.2022 Gündem
Cemil Deveci kimdir? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hangi partiden?
Cemil Deveci kimdir? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hangi partiden? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardım faaliyetlerinden bahsettiği konuşmasında Karadeniz'de tüm büyük marketlerle iş birliği içinde olduklarını belirterek "Son kullanma tarihi bitmiş olan yiyecekleri gidip alıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz" dedi. Atakum Belediyesi'nin resmi internet sitesindeki konuşma metninde de aynı ifadelerin kullanıldığı görüldü. Söz konusu açıklamanın ardından Cemil Deveci kimdir? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hangi partiden? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci kimdir?
2.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boyabat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boyabat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.