Borçlar Siliniyor

Borçlar Siliniyor

Son dakika borçlar siliniyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan borçlar siliniyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını borçlar siliniyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borçlar Siliniyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borçlar siliniyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 borçlar siliniyor haberi bulunmuştur. Tüm borçlar siliniyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek: Orta Vadeli Programımıza güven artıyor
Bakan Şimşek: Orta Vadeli Programımıza güven artıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un Türkiye'nin kredi notunu görünümünü yükseltmesine ilişkin, "Attığımız adımlar karşılık buluyor. Orta Vadeli Programımıza güven artıyor" dedi.
1.12.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor? İşte borç affı ile ilgili merak edilen detaylar...
1.12.2023 Ekonomi
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Vergi ve harçlar, ekim ayı enflasyon verilerinin TÜİK tarafından açıklanmasıyla birlikte yeni yılda zamlanacak.
26.11.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Yüz binlerce kişi bekliyordu, detaylar belli oldu
Borçlar siliniyor! Yüz binlerce kişi bekliyordu, detaylar belli oldu Borcu olan milyonları ilgilendiriyor. Borçlar siliyor. Yeni torba yasa ile sistem hatasında vatandaş mağdur edilmeyecek. GSS borçları silinecek. Özelleştirme ihaleleri elektronik ortamda yapılacak.
26.11.2023 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı prim borcu olanlar dikkat! Son tarih 31 Mayıs
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı prim borcu olanlar dikkat! Son tarih 31 Mayıs Vergi, SGK, prim, idari para cezası, öğrenim kredisi, trafik cezası olan milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Borçlar siliniyor. Detaylar tek tek açıklandı. MTV’de borcun yüzde 10 detayına dikkat çeken Mali Müşavir Murat Bal, borçların silinmesi ile ilgili dava uyarısında bulundu.
10.05.2023 Gündem
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu Vergi Affı düzenlemesine ilişkin düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yasalaştı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması olarak tanımlanan paket, belirli borçların da iptal edilmesini içeriyor. Teklifin yasalaşması ardından vergi affı başvurusunun ne zaman ve nasıl yapılacağı merak ediliyor. Peki borç yapılandırması nasıl olacak? Başvuru ve ödemeler ne zaman yapılacak? Hangi borçlar yapılandırma kapsamında olacak? İşte haberin detayları...
21.03.2023 Ekonomi
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
İstanbul'da Kökünü Kurutma Operasyonu: 161 gözaltı
İstanbul'da Kökünü Kurutma Operasyonu: 161 gözaltı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu'nun detaylarını aktardı. Bakan Soylu, "42'inci Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 161 kişi gözaltına alındı. İstanbul'da kokain dağıtımını yapan ekip 60 taksi, 35 motokurye ile birlikte neredeyse eve servis diyebileceğimiz bir şebekenin bunlar dağıtıcıları" dedi.
14.03.2023 Gündem
Borçlar siliniyor! Taksit ve yapılandırma sınırı belli oldu
Borçlar siliniyor! Taksit ve yapılandırma sınırı belli oldu Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Borçlara yeni düzenleme geliyor. 14.1 milyon kişinin 521 milyar liralık borcuna yapılandırma imkânı sağlayan teklif yasalaştı. 31 Aralık 2022 öncesi borçlar 48 taksitte ödenebilecek. Belli bir tutarın altındaki borçlar ise siliniyor. İşte detaylar...
11.03.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Taksit imkanı
Borçlar siliniyor! Taksit imkanı Borcu olan çok sayıda vatandaşı ilgilendiriyor. Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi ile 2 bin liraya kadar olan vergi borçları silinecek ve daha yüksek tutarlı borçlara ise 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanacak.
6.03.2023 Ekonomi
EYT'de son gün! Milyonların borçları siliniyor
EYT'de son gün! Milyonların borçları siliniyor EYT ile ilgili son dakika açıklaması geliyor EYT'de borçlar siliniyor. EYT'linin ilk emekli maaşının ne zaman yatacağıyla ilgili açıklama geldi. Deprem nedeniyle çalışmalarına üç hafta ara veren Meclis, gündemindeki konuları ele almak için bugün çalışmalarına başlıyor. Milyonlarca vatandaşın çıkmasını beklediği EYT'de son viraja girildi. Düzenleme bugün Meclis Genel Kurul gündeminde ele alınacak. Muhalefet de desteklediği için düzenlemenin jet hızı ile yasalaşması bekleniyor. İşte EYT ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.02.2023 Emekli
SGK borcu olanlara müjdeli haber! Borçlar siliniyor, detaylar belli oldu
SGK borcu olanlara müjdeli haber! Borçlar siliniyor, detaylar belli oldu Borç yapılandırması ile ilgili son dakika gelişmesi! 2023 vergi, SGK, GSS, trafik cezası olanlar dikkat, detaylar belli oldu. Tarihi borç yapılandırması kapsamında 2 bin liranın altında borcu bulunan 7.6 milyon kişinin 4.6 milyar liralık borcu siliniyor. Öğrenim ve katkı kredilerinde de gecikme zammının üzeri çizilecek. İşte detaylar...
1.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesine ilişkin de bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
1.02.2023 Gündem
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te Vergi dairelerine vergi, ceza, faiz gibi borcu bulunan vatandaşların 2 bin lirayı aşmayan borçları siliniyor. Kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesini öngören 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
31.01.2023 Ekonomi
2 bin TL altı vergi borçlar ne zaman silinecek? Vergi affında 2 bin TL altı borçlar siliniyor!
2 bin TL altı vergi borçlar ne zaman silinecek? Vergi affında 2 bin TL altı borçlar siliniyor! Borç yapılandırma kanun teklifi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı. Toplam 521 milyarlık alacağı kapsayan borç yapılandırmadan faydalanacak kişi sayısı 14 milyonu aşıyor. Vergi affını merakla bekleyen ve "2 bin TL altı vergi borçları ne zaman silinecek, vergi affı ne zaman çıkacak" sorusuna yanıt arayan vatandaşların toplamda 4,6 milyar liralık borcu silinecek.
31.01.2023 Ekonomi
Restoran ve kafelerde kuver soygunu! 1000 TL'ye kadar çıkıyor
Restoran ve kafelerde kuver soygunu! 1000 TL'ye kadar çıkıyor Restoran ve kafelerde neredeyse her gün menü fiyatları değişirken, vatandaşlar adisyonlara eklenen fahiş ‘kuver ve servis’ ücretlerinden şikayetçi. 40 TL’lik iki çaya 50 TL kuver yazan da var, pasta servisine 1.000 TL isteyen de... Sektör temsilcilerinden konu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.
29.01.2023 Yaşam
Borçlar siliniyor! Faiz ve gecikme cezalarına yüzde 90 indirim uygulanıyor
Borçlar siliniyor! Faiz ve gecikme cezalarına yüzde 90 indirim uygulanıyor Borcu olan milyonlarca vatandaşa güzel haber geldi. Vergi prim ve cezalar başta olmak üzere vatandaşın birikmiş borçları siliniyor. Faiz ve gecikme cezalarına yüzde 90'a varan indirim uygulanırken taksit imkanı da sunuluyor.
29.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturalarını yüzde 35 düşürüyor! Uzmanlar pratik yöntemleri tek tek açıkladı
Doğal gaz faturalarını yüzde 35 düşürüyor! Uzmanlar pratik yöntemleri tek tek açıkladı Doğal gaz faturalarını düşürmenin prtaik yöntemlerini uzmanlar tek tek açıkladı. Isınmak ve sıcak su ihtiyacı için kullanılan kombiler, yapılan hatalardan dolayı cep yakabiliyor. Uzmanlar, alınacak önlemler sayesinde kabarık faturaların önüne geçmenin mümkün olduğunu söyledi.
25.01.2023 Ekonomi
Kiralık evde yeni dönem! 'Otellerde çok ciddi dönüşüme neden olacak'
Kiralık evde yeni dönem! 'Otellerde çok ciddi dönüşüme neden olacak' Kiralık evde yeni dönem başladı. Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında Antalya’ya göç edenler tüm dengeleri değiştirdi. Özellikle 'ev- oda kiralama'larının yaygınlaştığına dikkat çeken uzmanlar, konut içerisindeki oda kiralama hizmetinin arttığını, her şey dahil hizmet veren otellerde çok ciddi dönüşüme neden olacağını açıkladı.
25.01.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! SGK, vergi, trafik, ehliyet ve emlak vergisi borçları ile ilgili son dakika açıklaması geldi
Borçlar siliniyor! SGK, vergi, trafik, ehliyet ve emlak vergisi borçları ile ilgili son dakika açıklaması geldi Borcu olan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. SGK, vergi, trafik ve belediye borçları siliniyor! Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan merakla beklenen prim ve vergi cezalarına dair hazırladıkları kanun teklifini açıkladı. Buna göre vergi ve prim borçlarına ait cezalar silinerek taksitle ödeme imkanı getirilecek. Yapılandırmada matrah artırımının da yer alacağı öğrenildi. İşte borcu olan milyonları ilgilendiren detaylar...
25.01.2023 Ekonomi
SGK, vergi, trafik ve belediye borçları siliniyor! Milyonlarca vatandaşın merak ettiği detaylar ortaya çıktı
SGK, vergi, trafik ve belediye borçları siliniyor! Milyonlarca vatandaşın merak ettiği detaylar ortaya çıktı Borcu olan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Borçlar siliniyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan merakla beklenen prim ve vergi cezalarına dair hazırladıkları kanun teklifini açıkladı. Buna göre vergi ve prim borçlarına ait cezalar silinerek taksitle ödeme imkanı getirilecek. Sürücülerin ceza puanları da silinerek el koyulan 10 bin ehliyet sahiplerine iade edilecek.
24.01.2023 Ekonomi
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları Bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının gündem maddeleri arasında, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi yer alıyor. Paket kapsamında, devlete olan tüm vergi sigorta primi borçları, adli ve idari cezaların yapılandırılması planlanıyor. En geç şubat ayında yasalaşacağı tahmin edilen paket ile 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan tüm borçların yapılandırılması öngörülüyor.
23.01.2023 Ekonomi
EYT''de son dakika gelişmesi! EYT'de borçlar siliniyor, anında emeklilik fırsatı
EYT''de son dakika gelişmesi! EYT'de borçlar siliniyor, anında emeklilik fırsatı EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından yakından takip ediliyor. Yüz binlerce kişinin maaş alacağı tarih netleşirken EYT'liler alacakları emekli aylıklarını hesaplamaya başladı. Pek çok kişinin bilmediği maaş ve prim detayı ise ortaya çıktı. Pandemi döneminde kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteğinden yararlanan 5.3 milyon çalışanın beklediği müjdeli haber geldi; emeklilikleri uzamayacak, EYT düzenlemesinden de yararlanabilecekler. Askerlik ve doğum borçlanması ile ilgili merak edilen detaylar da ortaya çıkarken, vatandaşın “Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım” sorusu yanıt buldu. SGK, EYT’liler için ‘emekli maaş hesaplama tablosunu’ açtı. İşte EYT’de yaşana kritik gelişmeler...
23.01.2023 Emekli
Borçlar siliniyor! Yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı
Borçlar siliniyor! Yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı Vergi borçları ve tüm idari para cezalarını kapsayacak geniş çaplı bir yapılandırma paketi yolda. Pazartesi günü detayları açıklanacak pakette daha önce sunulmayan ödeme imkânlarının yer alacağı belirtildi. Hükümet 84 milyon vatandaşa vergiden prime, öğrenim kredisinden trafik cezalarına kadar birçok başlıkta barış eli uzatıyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı barışıyla, 31 Aralık 2022’ye kadar oluşan borçların tamamı yapılandırılacak. İşte yüz binlerce vatandaşı kapsayan detaylar...
21.01.2023 Ekonomi
Alp Kırşan'ın acı günü!
Alp Kırşan'ın acı günü! Oyuncu Alp Kırşan'ın babası Erdinç Kırşan dün akşam vefat etti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Kırşan 'Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor' mesajını paylaştı.
13.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Borçlar Siliniyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borçlar siliniyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.