Bora

Bora

Son dakika bora haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bora ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bora haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bora

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bora gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.997 bora haberi bulunmuştur. Tüm bora haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kastamonu yerel seçim sonuçları 2024: Kastamonu belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kastamonu'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kastamonu geldi. Kastamonu yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kastamonu Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kastamonu'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kastamonu yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Fenerbahçe, Hatayspor'u Osayi ve Cengiz ile geçti: 2-0
Fenerbahçe, Hatayspor'u Osayi ve Cengiz ile geçti: 2-0 Süper Lig’in 28. haftasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.
2.03.2024 Hatay Spor
Gaziantep FK - Başakşehir maçında 3 puan 2 golle geldi
Gaziantep FK - Başakşehir maçında 3 puan 2 golle geldi Süper Ligin 27’nci haftasında Gaziantep FK, sahasında konuk ettiği Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu.
24.02.2024 Gaziantepspor
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var,  Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var, Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Gonca Vuslateri, Yılmaz Adam Bayraktar ve Birce Akalay gibi isimlerin yer aldığı  Zaferin Rengi filmi vizyona girdi. Peki, Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda, Zaferin Rengi filmi bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi filmi konusu ve oyuncuları…
17.02.2024 Gündem
Uzmanından uyarı: Obezite karaciğer yağlanmasına davetiye çıkarabilir
Uzmanından uyarı: Obezite karaciğer yağlanmasına davetiye çıkarabilir Obezitenin tüm dünyada belirgin şekilde artarak önemli bir sağlık sorunu haline geldiğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Gül Bora Makal, "Obez bireylerde sıklıkla karaciğerde yağlanma ve eşlik eden safra kesesi taşları görülür. Bazen bu durum karaciğer fonksiyon testlerinde bozulmaya kadar gidebilir" dedi.
22.01.2024 Sağlık
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.
26.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Burak Yılmaz ile Ahmet Nur Çebi görüştü! Kararı resmen açıkladı
Burak Yılmaz ile Ahmet Nur Çebi görüştü! Kararı resmen açıkladı Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi. İşte detaylar...
6.11.2023 Beşiktaş
Bakan Yerlikaya duyurdu: 39 organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 39 organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "31 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes Operasyonu kapsamında 15 organize suç örgütü ile bu örgütlere silah temini sağlayan 24 suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda 307 şüpheli şahıs yakalandı" ifadelerini kullandı.
6.10.2023 Gündem
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı Ankara'da liderliğini Ayhan Bora Kaplan'ın yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 2 kişi daha yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri serbest bırakıldı. Örgüte yönelik operasyonlarda bugüne kadar gözaltına alınan 36 şüpheliden 19’u, tutuklandı.
30.09.2023 Gündem
Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 2-1 ile geçti
Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 2-1 ile geçti Süper Lig'de Başakşehir sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Zorlu mücadeleyi konuk ekip Galatasaray 2-1 kazandı.
23.09.2023 Başakşehir
Suç örgütü lideri Bora Kaplan tutuklandı
Suç örgütü lideri Bora Kaplan tutuklandı Ankara'da, yüklü miktarda para ile yurt dışına kaçmaya çalışırken Esenboğa Havalimanı'nda yakalanan Ayhan Bora Kaplan'ın da aralarında bulunduğu 14 şüpheli tutuklandı, 15 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
12.09.2023 Gündem
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
Örgüt liderine havalimanında gözaltı! Yurt dışına kaçmaya çalışıyordu
Örgüt liderine havalimanında gözaltı! Yurt dışına kaçmaya çalışıyordu Ankara'da polis ekipleri, yüklü miktarda para ile yurt dışına kaçmaya çalışan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ı Esenboğa Havalimanı'nda yakalanıp, gözaltına aldı.
8.09.2023 Yaşam
Beşiktaş,  Fatih Karagümrük karşısında 3 puanı tek golle aldı
Beşiktaş, Fatih Karagümrük karşısında 3 puanı tek golle aldı Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti.
14.08.2023 Başakşehir
Geniş Aile'nin Zekai'si Bora Akkaş baba oldu!
Geniş Aile'nin Zekai'si Bora Akkaş baba oldu! Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Zekai karakteriyle hafızalara kazınan Bora Akkaş ikinci kez evlenmişti. Fenomen Oben Alkan ile evli olan Akkaş baba oldu.
6.08.2023 Magazin
Zimbru Chisinau ile karşılaşacak Fenerbahçe, UEFA listesini açıkladı
Zimbru Chisinau ile karşılaşacak Fenerbahçe, UEFA listesini açıkladı UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Moldova takımı Zimbru Chisinau ile karşılaşacak Fenerbahçe, oyuncu listesini UEFA’ya bildirdi.
22.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası hayırlı olsun! Daha 18 yaşında bir Amerikalı...
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası hayırlı olsun! Daha 18 yaşında bir Amerikalı... Arda Güler'i Barcelona'ya göndermeye hazırlanan Fenerbahçe yeni 10 numarasını buldu. Sarı Lacivertli kulübe yakın muhabirlerden Volkan Demir, Ali Koç ve İsmail Kartal'ın transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun Zaha, Umut Nayir, Alcantara, Samatta, Coates gibi futbolculara ayrı parantez açması camiada büyük dikkat çekti.
4.07.2023 Fenerbahçe
Ev satışlarında büyük değişiklik! Piyasayı ve fiyatları derinden etkileyen iki neden açıklandı
Ev satışlarında büyük değişiklik! Piyasayı ve fiyatları derinden etkileyen iki neden açıklandı Pandemi ve deprem felaketi ile ev tercihlerinde değişiklik yaşandı. Bu durumun nedenlerini açıklayan Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı Bora Kanevetçi, “İnsanlar, düşük katlı binalarda kendilerini daha güvende hissediyor. Bir diğeri de psikolojik. Olası bir depremde çabuk çıkabileceğini düşünüyor. Bundan dolayı özellikle bağ evlerinin, bahçelerin, arazilerin fiyatlarında bir artış yaşandı. Bu artışın da bir şekilde el birliği ile engellenmesi gerekiyor" dedi.
1.07.2023 Yaşam
Sıfır aldığı arabayı ekspertize sokunca şoke oldu! Boyalı ve değişeni çıktı
Sıfır aldığı arabayı ekspertize sokunca şoke oldu! Boyalı ve değişeni çıktı Ümraniye’de bir vatandaş araç bayisinden sıfır olarak aldığı otomobili ekspertize sokunca araçta değişen parçaların bulunduğunu ve bazı kısımlarının boyalı olduğunu öğrendi. Bayi ile iletişime geçen araç sahibi kendisine ücretsiz bakım önerilince bayiye ihtar çekti.
23.06.2023 Yaşam
Bora Akkaş ve Oben Alkan tatilde! Aşerip görevlilerden karpuz istedi
Bora Akkaş ve Oben Alkan tatilde! Aşerip görevlilerden karpuz istedi Milano'da geçtiğimiz sene dünya evine giren Bora Akkaş ve Oben Alkan, ilk bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor. İkili, doğuma sayılı günler kala Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Kendilerini Ege'nin serin sularına bırakan ünlü çiftten sekiz aylık hamile Oben Alkan'ın, plajda aşerip görevlilerden karpuz istediği görüldü.
22.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bora ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bora haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.