Bomba Yüklü Araç

Bomba Yüklü Araç

Son dakika bomba yüklü araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomba yüklü araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomba yüklü araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomba Yüklü Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomba yüklü araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 875 bomba yüklü araç haberi bulunmuştur. Tüm bomba yüklü araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meksika’da bomba yüklü araç patladı: 5 kişi yaralandı
Meksika’da bomba yüklü araç patladı: 5 kişi yaralandı Meksika’da bomba yüklü bir aracın patlaması sonucu 5 ulusal muhafız yaralandı.
29.06.2023 Dünya
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı Şırnak'ta, 2015 yılında, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memuru Şahin Altmış'ın adı, kızı Zeynep Altmış'ın (22), 'babasının adının yaşatılması' isteğiyle bir zırhlı araca verildi. 'Şehit Şahin Altmış' adlı aracın siren sesini duyup balkona koşan ailesi, duygulandı. Zeynep Altmış, "Babamın adını taşıyan aracın gelmesi, bir anlamda görevine devam ediyor olması, beni çok duygulandırdı" dedi.
31.05.2023 Gündem
17 Aralık Kayseri şehitleri isimleri! 17 Aralık 2016 Kayseri patlaması kim yaptı, 17 Aralık Kayseri'de ne oldu?
17 Aralık Kayseri şehitleri isimleri! 17 Aralık 2016 Kayseri patlaması kim yaptı, 17 Aralık Kayseri'de ne oldu? Kayseri’de 17 Aralık 2016 tarihinde meydana gelen terör saldırısında şehit olan 15 asker patlamanın yıldönümünde anılıyor. Peki, 17 Aralık 2016 Kayseri patlaması kim yaptı, Kayseri'de ne oldu? 17 Aralık Kayseri şehitleri isimleri nedir?
17.12.2022 Gündem
Afrin’de PKK/YPG'den bomba yüklü araçla saldırı; ölü ve yaralılar var
Afrin’de PKK/YPG'den bomba yüklü araçla saldırı; ölü ve yaralılar var Suriye'nin Afrin bölgesinde, PKK/YPG’li teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ve yaralananlar olduğu belirtildi.
11.10.2021 Gündem
Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü araçla saldırı: Çok sayıda ölü var...
Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü araçla saldırı: Çok sayıda ölü var... Son dakika haberine göre; Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmesi sonucu 7 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
25.09.2021 Dünya
Rodi Çevlik kod adlı terörist Sonuç Gürdeğir yakalandı
Rodi Çevlik kod adlı terörist Sonuç Gürdeğir yakalandı Bingöl ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu terörden arananlar listesinde turuncu kategoride yer alan Rodi Çevlik kod adlı terörist Sonuç Gürdeğir saklandığı adreste yakalandı.
24.08.2021 Gündem
Kolombiya’da bomba yüklü araçla saldırı: 17 yaralı
Kolombiya’da bomba yüklü araçla saldırı: 17 yaralı Kolombiya'nın güneybatısındaki Cauca yönetim bölgesinde, bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 17 kişinin yaralandığı bildirildi.
27.03.2021 Dünya
ABD'den Azez'de düzenlenen terör saldırısına  kınama
ABD'den Azez'de düzenlenen terör saldırısına kınama ABD Dışişleri Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki Azez ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısını kınadı.
20.07.2020 Dünya
Azez’de bomba yüklü araç patladı: 5 ölü, 85 yaralı
Azez’de bomba yüklü araç patladı: 5 ölü, 85 yaralı Suriye'nin kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki Azez ilçesinde, bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 5 sivil öldü, 85 sivil yaralandı.
19.07.2020 Dünya
Pandemi hastanesine bombalı saldırı son anda önlendi
Pandemi hastanesine bombalı saldırı son anda önlendi ABD'de bir pandemi hastanesine bomba yüklü araçla saldırı planlayan bir kişi FBI tarafından vuruldu. Ağır yaralanan şüpheli, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
28.03.2020 Dünya
Şanlıurfa Valiliği duyurdu: Resulayn’dan acı haber geldi
Şanlıurfa Valiliği duyurdu: Resulayn’dan acı haber geldi Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre Barış Pınarı Harekâtıyla güvenli hale getirilen Resulayn ilçesinde PKK tarafından düzenlenen saldırı sonucunda bir Jandarma Uzman Onbaşı ve üç yerel güvenlik personeli şehit oldu.
12.03.2020 Gündem
MSB: Gözlem noktaları görevlerine devam edecek...
MSB: Gözlem noktaları görevlerine devam edecek... Milli Savunma Bakanlığı "Yapılacak her türlü saldırıya misliyle karşılık verilecek, gözlem noktalarımız görevlerine devam edecektir.Birliklerimizle ilgili bir sıkıntı yok" açıklaması yaptı. Bakanlık Pençe harekatında da 174 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
7.02.2020 Siyaset
Somali'de yaralanan 9 kişi Türkiye'ye geldi
Somali'de yaralanan 9 kişi Türkiye'ye geldi Son dakika gelen bilgilere göre; Somali’de bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan 9 vatandaşı taşıyan Türk Hava Kuvvetlerine ait uçak Ankara Etimesgut Askeri Havaalanı'na indi.
21.01.2020 Gündem
Somali'de Türklere bombalı saldırı
Somali'de Türklere bombalı saldırı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Somali'deki terör saldırısında 6 Türk ve 9 Somali vatandaşı olmak üzere 15 kişinin yaralandığını açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı, "Somali'de masum sivilleri hedef alan bombalı terör saldırısını en sert şekilde lanetliyor ve kınıyoruz" açıklaması yaptı.
18.01.2020 Dünya
Bomba yüklü otomobile 8 gözaltı daha
Bomba yüklü otomobile 8 gözaltı daha Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, dün polis tarafından ele geçirilen bomba yüklü otomobille ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, sürücünün ardından 8 kişi daha gözaltına alındı. Bombalı aracın sansasyonel eylemlerde kullanılmak istendiği üzerinde durulduğu belirtildi.
18.01.2020 Gündem
Kanlı saldırıyla ilgili flaş açıklama! 'Saldırı yabancı bir ülke planladı'
Kanlı saldırıyla ilgili flaş açıklama! 'Saldırı yabancı bir ülke planladı' Somali istihbaratı, hafta sonu aralarında Türk vatandaşlarının da olduğu onlarca kişinin ölümüne yol açan başkent Mogadişu'daki bombalı saldırının yabancı bir ülke tarafından planlandığını duyurdu.
30.12.2019 Dünya
Dışişleri'nden açıklama: Askeri kargo uçağı Mogadişu’ya gitti
Dışişleri'nden açıklama: Askeri kargo uçağı Mogadişu’ya gitti Dışişleri Bakanlığı, Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısını şiddetle kınadı ve lanetledi.
28.12.2019 Gündem
Somali'de bombalı saldırı: 2 Türk hayatını kaybetti Ölü sayısı artıyor
Somali'de bombalı saldırı: 2 Türk hayatını kaybetti Ölü sayısı artıyor Somali'nin başkenti Mogadişu'da düzenlenen bombalı saldırıda 80'in üzerinde kişi hayatını kaybetti. Türkiye'nin Mogadişu Büyükelçisi Mehmet Yılmaz, Somali'nin başkenti Mogadişu'da Eş-Şebab örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda iki Türk vatandaşının yaşamını yitirdiğini bildirdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Mogadişu'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 2 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum" mesajını paylaştı.
28.12.2019 Dünya
Terör örgütü yine sivilleri hedef aldı
Terör örgütü yine sivilleri hedef aldı Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin Tel Abyad kentine bağlı Suluk Atik köyünde, terör örgütü tarafından bomba yüklü araç patlatıldığını ve saldırıda 8 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.
23.12.2019 Gündem
Sınırda bombalı araç infilak etti! Ölü ve yaralılar var
Sınırda bombalı araç infilak etti! Ölü ve yaralılar var Kilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde bomba yüklü araç infilak ettirildi. Patlamada çok sayıda kişi ölü ve yaralı olduğu ifade edildi.
25.11.2019 Gündem
Tel Abyad'da bomba yüklü araç patlatıldı
Tel Abyad'da bomba yüklü araç patlatıldı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan ve Barış Pınarı Harekatı ile teröristlerden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde PKK/YPG'li teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk bilgilere göre 3 kişi öldü, 20’den fazla kişi de yaralandı.
23.11.2019 Dünya
Tel Abyad'da bombalı saldırı!
Tel Abyad'da bombalı saldırı! Barış Pınarı Harekatı ile teröristlerden arındırılan Şanlıurfa'nın karşısında bulunan Suriye'nin Tel Abyad kentinde bomba yüklü araç patladı. Ölen ya da yaralananın olmadığı patlama sonrası, bomba yüklü aracı bölgeye getirdiği belirlenen 1 kişi Suriye Milli Ordusu (SMO) askerlerince yakalandı.
5.11.2019 Dünya
Terör örgütü Tel Abyad'da SMO'ya saldırdı!
Terör örgütü Tel Abyad'da SMO'ya saldırdı! Terör örgütü YPG/PKK’nın, Tel Abyad ilçe merkezinde, Suriye Milli Ordusu askerlerine düzenlediği intihar saldırısında iki asker yaralandı.
24.10.2019 Dünya
Libya'da bomba yüklü araç infilak etti!
Libya'da bomba yüklü araç infilak etti! Libya Bingazi'de bomba yüklü araç infilak etti. 2 BM personeli hayatını kaybetti.
10.08.2019 Dünya
Afrin'de bomba yüklü araçla saldırı: 11 ölü
Afrin'de bomba yüklü araçla saldırı: 11 ölü Suriye'nin Afrin kentinde bomba yüklü aracın patlaması sonucu 11 sivil öldü, 30 kişi yaralandı.
11.07.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bomba Yüklü Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomba yüklü araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.