Bolsonaro

Bolsonaro

Son dakika bolsonaro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bolsonaro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bolsonaro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bolsonaro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bolsonaro gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 bolsonaro haberi bulunmuştur. Tüm bolsonaro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'da ‘çifte vatandaşlık’ için yeni tasarı! Türklerin rüyası gerçek oluyor
Almanya'da ‘çifte vatandaşlık’ için yeni tasarı! Türklerin rüyası gerçek oluyor Almanya'daki koalisyon hükümeti Alman vatandaşlığına geçiş koşullarını kolaylaştırıyor. Ülkede yaşayan milyonlarca kişiyi etkileyecek ‘çifte vatandaşlık’ için geri sayıma geçildi. İşte Olaf Scholz hükümetinin yeni tasarısı ile hayata geçecek değişiklikler...
9.01.2023 Dünya
Brezilya’da Bolsonaro destekçileri Ulusal Kongre’yi bastı
Brezilya’da Bolsonaro destekçileri Ulusal Kongre’yi bastı Brezilya’da eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun destekçileri başkent Brasilia’da yer alan Ulusal Kongre binasını bastı. Polis, göstericilere göz yaşartıcı gazla müdahale etti.
8.01.2023 Dünya
Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva kimdir?
Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva kimdir? Brezilya'da, devlet başkanlığı seçiminin ikinci turunu İşçi Partisi lideri Lula da Silva kazandı. Yüksek Seçim Mahkemesinin (TSE) yayınladığı yüzde 98,9'u açılan sandık sonuçlarına göre Lula yüzde 50,83, rakibi Devlet Başkanı Jair Bolsonaro yüzde 49,17 oranında oy aldı. Luiz Inacio Lula da Silva, 1 Ocak 2023'te devlet başkanlığını Bolsonaro'dan devralacak. Peki, Luiz Inácio Lula da Silva kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
31.10.2022 Dünya
Brezilya'daki seçimin galibi solcu lider Lula da Silva oldu
Brezilya'daki seçimin galibi solcu lider Lula da Silva oldu Brezilya’da bu pazar günü yapılan ikinci tur başkanlık seçimlerinde sandık çıkış anketlerine göre belirlenen ilk sonuçlarla Lula ülkenin yeni başkanı olarak seçildi.
31.10.2022 Dünya
Türkiye'den son dakika Mısır açıklaması! Bakan Çavuşoğlu: süreç başladı ama...
Türkiye'den son dakika Mısır açıklaması! Bakan Çavuşoğlu: süreç başladı ama... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika turunun son durağı olan Venezuela ziyaretinin ardından yurda dönerken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Rusya-Ukrayna savaşında Türkiye'nin arabuluculuk çabalarının takdirle karşılandığını anlatan Çavuşoğlu, Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'nun bazı önemli ülke liderleriyle beraber Moskova'ya ortak bir ziyaret düzenleme teklifinde bulunduğunu açıkladı. BAE ve İsrail'le yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Bakan Çavuşoğlu, Mısır'la da bakan yardımcısı ve bakan düzeyinde temasların olabileceğini söyledi. Muhalefetin dış politika eleştirilerine cevap veren Bakan Çavuşoğlu, "Bunlar diplomasi nedir bilmiyorlar. Ya da biliyorlar ve hükümeti eleştirmek için kendilerini zorluyorlar." dedi. Çavuşoğlu, Osman Kavala kararıyla ilgili yargının işlediğini vurgulayarak Batılı ülkelerin tutumunu eleştirdi. Bakan Çavuşoğlu, Mısır ile normalleşme hakkında "Mısırla süreç daha önce başladı ama biraz daha yavaş ilerliyor. Temaslarımızı artıracağız. Uluslararası platformlarda birbirimize karşı olmama prensibini uyguluyoruz dedi.
1.05.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’ Osman Kavala kararı ile ilgili Türkiye’ye gelen eleştirilere yanıt veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “Gelen tepkilerin sebebini anlıyoruz. Fonladıkları ve kullandıkları kişi hapse girdi” ifadesini kullandı…
1.05.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, Brezilya Devlet Başkanı ile bir araya geldi!
Bakan Çavuşoğlu, Brezilya Devlet Başkanı ile bir araya geldi! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brezilya’daki temasları dahilinde Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ile bir araya geldi.
25.04.2022 Siyaset
Putin'in son görüntüsü dünya gündemine bomba gibi düştü! Söylentilerin kanıtı gibi...
Putin'in son görüntüsü dünya gündemine bomba gibi düştü! Söylentilerin kanıtı gibi... Ukrayna-Rusya savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun açıklamalarından sonra gözler Mariupol şehrinde. Şehirdeki önemli endüstriyel tesislerin ve sivillerin durumu endişe yaratırken Savunma Bakanını başarısından dolayı kutlayan Putin’in fotoğrafı da tartışma yarattı. Fotoğraftaki detayları inceleyen uzmanlar kritik gerçeği işaret etti…
22.04.2022 Dünya
Ekvador’da toprak kayması: 4 ölü, 11 yaralı
Ekvador’da toprak kayması: 4 ölü, 11 yaralı Güney Amerika ülkesi Ekvador’da şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen toprak kaymasında 4 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı.
29.03.2022 Dünya
Ülkede akaryakıt fiyatları rekor seviyede! Daha da yükselecek, önümüzdeki hafta...
Ülkede akaryakıt fiyatları rekor seviyede! Daha da yükselecek, önümüzdeki hafta... Akaryakıt fiyatlarında rekor artış oldu. Ekonomi uzmanları fiyatların önümüzdeki hafta daha da yükseleceğini belirtiyor. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının ardından Çekya’da akaryakıt fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Ülkede, akaryakıt fiyatlarının rekor seviyelere ulaşması sürücüleri ucuz akaryakıt satan istasyonlara yönlendirirken, istasyonların önünde uzun kuyruklar oluştu. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarının artmaya devam edeceğini belirtirken ekonomi uzmanı Boris Tomciak, "Akaryakıt fiyatları önümüzdeki hafta daha da yükselecek. Bunun nedeni dünya petrol fiyatlarındaki keskin artış” dedi.
29.03.2022 Dünya
Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro hastaneye kaldırıldı
Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro hastaneye kaldırıldı Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun askeri hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
29.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek?
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek? Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor, tüm dünya bölgeden gelen son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Patlak veren savaş kadar, Volodymyr Zelenski ve Vladimir Putin’in de hal ve hareketleri de konuşuluyor. Son günlerde Rus lideri hakkında ortaya atılan iddialar, Moskova yönetiminde değişiklik olacak beklentisini gündeme getirdi. Tüm şimşekleri üstüne çeken Putin ile ilgili darbe, hastalık ve suikast iddiaları doğru mu? Eğer yönetimde değişiklik olursa Putin’in yerine geçmesi muhtemel isimler kimler? İşte detaylar...
12.03.2022 Dünya
Brezilya lideri Jair Bolsonaro hastaneye kaldırıldı
Brezilya lideri Jair Bolsonaro hastaneye kaldırıldı Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, olası bağırsak tıkanıklığı nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldı. Bolsonaro, 2018'deki seçim kampanyasında bıçaklanmış, bağırsaklarından yaralanan popülist siyasetçi tedavi için defalarca ameliyat geçirmişti.
3.01.2022 Dünya
Ülkede alarm, yurtdışına çıkamıyorlar! 5 gün karantina kararı!
Ülkede alarm, yurtdışına çıkamıyorlar! 5 gün karantina kararı! Brezilya’da Sağlık Bakanlığı sistemine düzenlenen siber saldırı nedeniyle yurtdışından gelen yolcular için uygulanacak olan önlemler 1 hafta ertelendi. Saldırı nedeniyle milyonlarca Brezilyalı halka açık yerlere erişemezken, yurtdışına seyahat edecek olanlar ise aşı pasaportu çıkaramadı.
10.12.2021 Dünya
Bolsonaro'ya aşı ile ilgili yaptığı yorum hakkında 'yalan haber' soruşturması
Bolsonaro'ya aşı ile ilgili yaptığı yorum hakkında 'yalan haber' soruşturması Brezilya Yüksek Mahkemesi, Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun Covid-19 aşılarının AIDS'e yakalanma ihtimalini arttırdığı yönündeki yorumları hakkında "yalan haber yaymak" suçundan soruşturma başlatılmasına karar verdi.
4.12.2021 Dünya
Ünlü şarkıcı Mendonça uçak kazasında hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Mendonça uçak kazasında hayatını kaybetti Brezilyalı 26 yaşındaki ünlü şarkıcı Marilia Mendonça, seyahat ettiği küçük uçağın düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.
6.11.2021 Dünya
Marilia Mendonça öldü mü, nasıl? Marilia Mendonça’nın hayatı…
Marilia Mendonça öldü mü, nasıl? Marilia Mendonça’nın hayatı… Marilia Mendonça öldü mü, nasıl öldü? Buenos Brezilyalı 26 yaşındaki ünlü şarkıcı Marilia Mendonça, seyahat ettiği küçük uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Uçakta beraber bulunduğu yapımcı, şarkıcının amcası ve danışmanı da yaşamını yitirdi.
6.11.2021 Gündem
ABD dönüşü karantinaya giren Bolsonaro'nun testi negatif  çıktı
ABD dönüşü karantinaya giren Bolsonaro'nun testi negatif çıktı ABD'de yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan Brezilya Sağlık Bakanı Marcelo Queiroga ile temaslı olduğu için geçen hafta karantinaya giren Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun testi negatif sonuçlandı.
26.09.2021 Dünya
Brezilya Devlet Başkanına eşlik eden Sağlık Bakanı Covid-19'a yakalandı
Brezilya Devlet Başkanına eşlik eden Sağlık Bakanı Covid-19'a yakalandı ABD’nin New York kentinde gerçekleşen Birleşmiş Milletler (BM) 76’ncı Genel Kurulu’nda Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’ya eşlik eden Sağlık Bakanı Marcelo Queiroga Covid-19’a yakalandığını duyurdu.
22.09.2021 Dünya
Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, hastaneye kaldırıldı
Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, hastaneye kaldırıldı Son dakika haberi... Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'nun şiddetli karın ağrısı şikayeti ile Silahlı Kuvvetler Hastanesi'ne kaldırıldığı açıklandı.
14.07.2021 Dünya
Brezilya'da hayatını kaybedenlerin sayısı yarım  milyonu geçti
Brezilya'da hayatını kaybedenlerin sayısı yarım milyonu geçti ABD'nin ardından dünyada en çok yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı ölümün görüldüğü Brezilya'da yaşamını yitirenlerin sayısı 500 bini aştı.
19.06.2021 Dünya
Brezilya'da yüzlerce bebek koronadan hayatını kaybetti! Sebebi ne?
Brezilya'da yüzlerce bebek koronadan hayatını kaybetti! Sebebi ne? Koronavirüsün şimdiye kadar çocuklarda ve bebeklerde ağır seyretmediği belirlense de, Brezilya'da 1300 bebeğin virüsün neden olduğu Covid-19 hastalığı sonucu yaşamını yitirmesi tartışmalara neden oldu.
15.04.2021 Corona Virüsü
Bolsonaro'dan tepki çeken açıklama! 'Sanki ölümler sadece koronadan oluyor'
Bolsonaro'dan tepki çeken açıklama! 'Sanki ölümler sadece koronadan oluyor' Koronavirüs (Kovid-19) salgınında dünyada en çok ölümün görüldüğü ikinci ülke olan Brezilya'da Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ülkede kendisine yönelik bir 'savaş' başlatıldığını ifade ederek, "Sanki ölümler sadece koronavirüsten oluyor" dedi. Bolsonaro’nun açıklamaları tepkilere neden oldu.
19.03.2021 Dünya
Amazon yağmur ormanlarından arsa satıyorlar
Amazon yağmur ormanlarından arsa satıyorlar Brezilya'da Amazon yağmur ormanlarında yerlilerin yaşadığı koruma altındaki alanların sosyal ağlarda satışa çıkarıldığı tespit edildi. Ormanlık alanları işgal ederek ağaçları yakan kişiler, bu alanları tarım arazisi olarak satışa çıkarıyor.
27.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bolsonaro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bolsonaro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.