Bob Dylan

Bob Dylan

Son dakika bob dylan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bob dylan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bob dylan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bob Dylan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bob dylan gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 bob dylan haberi bulunmuştur. Tüm bob dylan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, 56 yaşında hayatını kaybetti. O'Connor, 2018'de Müslüman olmuş ve adını Shuhada' Sadaqat olarak değiştirmişti.
26.07.2023 Magazin
Harry Belafonte hayatını kaybetti
Harry Belafonte hayatını kaybetti Amerikalı şarkıcı, aktivist ve aktör Harry Belafonte hayatını kaybetti. Kalipso Kralı olarak adlandırılan, ırkçı engelleri kaldırmasıyla tanınan Belafonte 96 yaşındaydı.
26.04.2023 Magazin
Bob Dylan'ın cinsel istismar davasında karar
Bob Dylan'ın cinsel istismar davasında karar Nobel Edebiyat Ödüllü şarkıcı Bob Dylan'ın 12 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulunmakla suçlandığı dava düşürüldü.
2.08.2022 Magazin
Abdulrazak Gurnah Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi oldu
Abdulrazak Gurnah Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi oldu Nobel Komitesi, Nobel Edebiyat Ödülü’nü Zanzibarlı edebiyatçı Abdulrazak Gurnah’a verildiğini açıkladı. Gurnah’ın Nobel’i ‘kültürler ve kıtalar arasındaki körfezde sömürgeciliğin etkilerine ve mültecinin kaderine nüfuz etmesinden dolayı aldığı’ ifade edildi.
7.10.2021 Kültür Sanat
Ünlülerin tur menajeri Mick Brigden, kazdığı mezara düşerek öldü!
Ünlülerin tur menajeri Mick Brigden, kazdığı mezara düşerek öldü! Rolling Stones, Bob Dylan gibi isimlerin turnelerini yöneten isim Mick Brigden'ın kendi kazdığı mezara düşerek öldüğü açıklandı.
13.09.2021 Magazin
Bob Dylan hakkında cinsel istismar iddiası!
Bob Dylan hakkında cinsel istismar iddiası! Bob Dylan hakkında,12 yaşındaki bir kız çocuğuna alkol ve uyuşturucu vererek cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.
17.08.2021 Magazin
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri Müslüm Gürses'in aramızdan ayrılışının 8. yılında anılıyor. Müslüm Gürses acılarla dolu 60 yıllık yaşamına, 78 albüm ve 38 film sığdırdı. Hayranlarının "Müslüm Baba" adını taktığı Müslüm Gürses arabesk müziğin efsane ismi olarak gönüllerde yaşamaya devam ediyor. Peki, Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yılında öldü? Müslüm Gürses kaç yaşında vefat etti? İşte Müslüm Gürses hayatı, şarkıları ve filmleri
3.03.2021 Gündem
Bob Dylan şarkılarının haklarını sattı! 300 milyon dolar...
Bob Dylan şarkılarının haklarını sattı! 300 milyon dolar... Dünyaca ünlü sanatçı Bob Dylan (79), 600'den fazla şarkısının tüm telif haklarını 300 milyon dolara Universal Music'e sattı.
7.12.2020 Magazin
Ünlü logo tasarımcısı hayatını kaybetti
Ünlü logo tasarımcısı hayatını kaybetti Tarihte en sık taklit edilen logo olarak kabul edilen tasarım "I ¦ NY" logosunun yaratıcısı Milton Glaser hayatını kaybetti
27.06.2020 Dünya
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü Beyaz takım elbise deyince herkesin aklına ilk o gelir. Arabesk müziğin babası, halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 7. yılında anılıyor. Sanatçı, 7 Mayıs 1953'te Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Fıstıközü köyünde, tarım işçisi Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Zeyno ve Ahmet adında iki kardeşi olan Gürses'in ailesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendisi 3 yaşındayken Adana'ya göç etti. Müslüm Gürses, ilkokuldan sonra eğitime devam edemeyerek, bir süre ayakkabı tamircisi ve terzi olarak çalıştı. Babasının engellemesine rağmen, annesinin desteğiyle 1967'de henüz 14 yaşındayken Adana'da bir çay bahçesinde düzenlenen ses yarışmasına katılan sanatçı, birinci olarak dikkati çekti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayatı...
3.03.2020 Gündem
Dünyaca ünlü sanatçı Müslüman oldu
Dünyaca ünlü sanatçı Müslüman oldu Dünyaca ünlü İrlandalı kadın şarkıcı Sinead O'Connor Müslüman olduğunu açıkladı.
25.10.2018 Magazin
Müzik endüstrisinde 2,3 milyar dolarlık dev anlaşma
Müzik endüstrisinde 2,3 milyar dolarlık dev anlaşma Japonya merkezli müzik şirketi Sony'den yapılan açıklamada, müzik yapım ve yayım devi EMI'nin yüzde 60 hissesine sahip Birleşik Arap Emirlikleri'nden Mubadala Yatırım Şirketi ile Sony arasında anlaşma imzalandığı duyuruldu.
22.05.2018 Dünya
Tarkan hastanede gecelemişti! Ali Baba öldü
Tarkan hastanede gecelemişti! Ali Baba öldü Bir süredir kanser tedavisi gören Barbados asıllı ses mühendisi Ali Baba tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25.03.2018 Magazin
İngilizce şarkılar hep hayalimdi
İngilizce şarkılar hep hayalimdi Fransa’nın dünden bugüne en çok tanınan first lady’si Carla Bruni, 13 Aralık akşamı Zorlu PSM sahnesinde olacak. Bruni, söylemeyi hayal dahi edemediği İngilizce şarkılarını anlattı
2.12.2017 Magazin
Dünyaca ünlü şarkıcıdan şok haber: İntihara eğilimim var
Dünyaca ünlü şarkıcıdan şok haber: İntihara eğilimim var 90’lı yıllara damga vuran, albümleri satış rekorları kıran dünyaca ünlü şarkıcı Sinéad O’Connor, artık ucuz bir yol kenarı motelinde mental sorunlarıyla baş etmeye çalışıyor.
8.08.2017 Dünya
Tom Odell, İstanbul'a geliyor!
Tom Odell, İstanbul'a geliyor! Geçtiğimiz sezon birbirinden değerli etkinliklere ev sahipliği yapan Zorlu PSM, merakla beklenen yeni sezon programının ilk sahne üstü konserini açıkladı.
24.07.2017 Kültür Sanat
Beklenen Nobel konuşması
Beklenen Nobel konuşması Nobel Edebiyat Ödülü’nü kazanan ancak ödülü almaya gitmemesiyle uzun süre adından söz ettiren ABD’li müzisyen Bob Dylan, beklenen Nobel konuşmasını yaptı.
7.06.2017 Magazin
Bob Dylan Nobel ödülünü aldı!
Bob Dylan Nobel ödülünü aldı! Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülen Amerikalı müzisyen Bob Dylan, törenden yaklaşık 4 ay sonra ödülünü aldı.
2.04.2017 Kültür Sanat
Lady Gaga, Trump'a karşı!
Lady Gaga, Trump'a karşı! ABD'nin en popüler etkinliklerinden biri olan SuperBowl bir Trump protestosuna dönüştü. Büyük markalar hoşgörü mesajı verdi, Lady Gaga, Guthrie şarkısı söyledi.
17.06.2021 Dünya
Grammy’ler için geri sayım başladı
Grammy’ler için geri sayım başladı Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olarak kabul edilen Grammy’ler, bu yıl 59. kez verilecek.
2.02.2017 Kültür Sanat
"Rusya, ABD’ye füze saldırısı gerçekleştirecek"
"Rusya, ABD’ye füze saldırısı gerçekleştirecek" New York Times gazetesinin '@NYTvideo' isimli Twitter sayfası hackerlar tarafından ele geçirildi. Hesabı ele geçiren hackerlar, Rusya'nın ABD'ye füze saldırısı yapacağıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.
17.06.2021 Dünya
İşsizken 2 milyon dolar harcadı
İşsizken 2 milyon dolar harcadı Luke Moore, 22 yaşındayken St George Bankası’nda bir hesap açmıştı. İşsiz olması nedeniyle devletten maddi yardım alan genç adam, o yıl 11 bin dolardan fazla harcama yapmıştı.
17.06.2021 Dünya
Şarkının sözlerini unuttu
Şarkının sözlerini unuttu Nobel Edebiyat Ödülü’nün bu yılki sahibi ABD’li müzisyen ve şair Bob Dylan’ın katılmayacağını açıklaması üzerine törende Dylan’ın ‘A Hard Rain’s A-Gonna Fall’ şarkısını seslendiren ABD’li müzisyen Patti Smith, sözleri unutunca özür diledi...
11.12.2016 Magazin
Dylan ödül törenine Smith’i gönderiyor
Dylan ödül törenine Smith’i gönderiyor Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülen ancak ödül törenine katılmayacağını açıklayan ünlü müzisyen Bob Dylan, dün 10 Aralık cumartesi gerçekleşecek tören için bir temsilci göndereceğini bildirdi.
6.12.2016 Magazin
Obama'dan 21 kişiye "Özgürlük Madalyası"
Obama'dan 21 kişiye "Özgürlük Madalyası" Madalya alacak kişiler arasında Kerim Abdül Cabbar, Michael Jordan, Robert De Niro, Tom Hanks, Bill Gates gibi spor, sanat ve iş dünyasından ünlüler de bulunuyor
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bob Dylan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bob dylan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.