Bm Genel Sekreteri

Bm Genel Sekreteri

Son dakika BM Genel Sekreteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BM Genel Sekreteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BM Genel Sekreteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bm Genel Sekreteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bm genel sekreteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 583 bm genel sekreteri haberi bulunmuştur. Tüm bm genel sekreteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü
Bakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefonda görüştü.
27.06.2023 Gündem
Kofi Annan'ın Türkler için önemi!
Kofi Annan'ın Türkler için önemi! Eski BM Genel Sekreteri Kofi Annan, kaldırıldığı hastanede teşhis konulamayan bir hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.
18.08.2018 Dünya
BM: Kıbrıs sorunu çözümü için çok iş var
BM: Kıbrıs sorunu çözümü için çok iş var BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs Konferansı'nda yaptığı açıklamada, Ada'daki soruna çözüm bulunabilmesi için yapılacak daha çok iş olduğunu belirtti.
29.09.2021 Gündem
BM Genel Sekreteri devreye gidiyor
BM Genel Sekreteri devreye gidiyor Kıbrıs'ta barış görüşmelerinin bundan sonrasına ilişkin uzlaşmaya varılamaması nedeniyle yaşanan tıkanıklığı aşmak için Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'in Türk ve Rum liderlerle bir araya geleceği açıklandı.
1.06.2017 Dünya
BM'den "Dağlık Karabağ" çağrısı
BM'den "Dağlık Karabağ" çağrısı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Ermenistan'ın Azerbaycan mevzilerine yönelik saldırılarına ilişkin, taraflara ateşkes anlaşmasına zarar verecek eylemlerden kaçınma çağrısında bulundu.
17.06.2021 Dünya
Ban Ki-mun açıkladı: Aday olmayacağım
Ban Ki-mun açıkladı: Aday olmayacağım Eski BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Güney Kore devlet başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Uluslararası anlaşma yapma yetkisi tamamlanmak üzere
Uluslararası anlaşma yapma yetkisi tamamlanmak üzere KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ile Rum lideri Anastasiadis, ara bölgede bir araya geldi.
17.06.2021 Dünya
‘Türkiye daha fazla yardımı hak ediyor’
‘Türkiye daha fazla yardımı hak ediyor’ BM Genel Sekreteri Ban, Türkiye’nin Suriyeli göçmenler konusunda büyük sorumluluk üstlendiğine dikkat çekti
29.09.2021 Gündem
Başbakan Davutoğlu, BM Genel Sekreteri Ban ile görüştü
Başbakan Davutoğlu, BM Genel Sekreteri Ban ile görüştü Başbakan Ahmet Davutoğlu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-Mun ile yaptığı görüşmede, Türkiye'nin, Libya'nın siyasi birliği, istikrar ve güvenliği için destek ile girişimlerini güçlü şekilde devam edeceğini ve ülkeye tehdit oluşturan DAEŞ'e karşı uluslararası işbirliğini sürdüreceklerini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
BM Genel Sekreteri Ban Ki-Mun'dan Filistin yorumu!
BM Genel Sekreteri Ban Ki-Mun'dan Filistin yorumu! BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, İsrail'in bitmek bilmeyen işgal ve yerleşim politikalarının Filistin halkını şiddete yönelttiğini belirterek, iki devletli çözüm için tehlike çanlarının çalındığının görülmesi gerektiğini bildirdi.
1.02.2016 Dünya
'Suriye rejimi savaş suçu işliyor'
'Suriye rejimi savaş suçu işliyor' BM Genel Sekreteri Ban Ki-Mun, sivilleri açlığa mahkum etmenin savaş suçu olduğunu belirterek, başta Suriye rejimi olmak üzere tüm tarafların bu suçu işlediğini söyledi.
14.01.2016 Dünya
Erdoğan BM Genel Sekreteri ile görüştü
Erdoğan BM Genel Sekreteri ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i (BM) İsrail'in, Harem-i Şerif'teki ihlallerine karşı harekete geçmeye çağırdı.
29.09.2021 Gündem
Korkunç iddia! Türk uçakları vurulacak!
Korkunç iddia! Türk uçakları vurulacak! Dışişleri Bakanlığı, Libya hava sahasına girecek, sivil veya askeri Türk uçaklarının vurulacağı iddiaları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bu sorumsuz ve uluslararası hukuka aykırı açıklamanın hiçbir şekilde kabulü mümkün değildir. Ülkemizi hedef alan bu hasmane beyanı şiddetle kınıyoruz" denildi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'yi de şikayet etti!
Türkiye'yi de şikayet etti! 'Birçok ülkedeki Müslüman din alimi...'
21.06.2013 Dünya
Gece yarısı telefonu
Gece yarısı telefonu Davutoğlu BM Genel Sekreteri Ban Ki-Mun’u aradı
29.09.2021 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı yayımladı. Emine Erdoğan, "Kaynakların en üst düzeyde kullanıldığı, atıkların en aza indirildiği ve sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum" ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur’an-ı Kerim’e saldırı nefret suçu ve barbarlıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur’an-ı Kerim’e saldırı nefret suçu ve barbarlıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Müslüman Organizasyonları Konseyi Genel Sekreteri Usame Cemal ve heyetini kabul etti.
6.09.2023 Gündem
NATO’dan Rusya’ya kınama mesajı
NATO’dan Rusya’ya kınama mesajı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekilmesini kınadı.
17.07.2023 Dünya
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup! Tahıl diplomasisi sürüyor
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup! Tahıl diplomasisi sürüyor Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Guterres'e tahıl anlaşmasının devam etmesini isteyen mektup gönderdiğini belirtti. NATO'dan da Rusya'nın kararıyla ilgili açıklama geldi. Guterres ise “Rusya’nın Karadeniz girişiminin uygulanmasına son verme kararından derin üzüntü duyuyorum” ifadelerini kullanarak, "Yüz milyonlarca insan açlıkla karşı karşıya" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesi tahıl koridoru kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
17.07.2023 Ekonomi
Putin'den flaş tahıl açıklaması: Bize verilen vaatler yerine getirilmezse anlaşmayı askıya alabiliriz
Putin'den flaş tahıl açıklaması: Bize verilen vaatler yerine getirilmezse anlaşmayı askıya alabiliriz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Bize verilen vaatler yerine getirilmezse tahıl anlaşmasını askıya alabiliriz” diye konuştu.
13.07.2023 Dünya
Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu
Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliğinin özel davetlisi olarak katıldığı BM Genel Kurulu'ndaki Sıfır Atık Özel Oturumu'nda, iklim ve çevre sorununda dünyada adil dağılım ilkesine dayalı hakkaniyetli bir sisteme ihtiyaç olduğunu söyledi.
30.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bm Genel Sekreteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bm genel sekreteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.