Bir Sorun Mu Var

Bir Sorun Mu Var

Son dakika Bir Sorun Mu Var haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bir Sorun Mu Var ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bir Sorun Mu Var haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bir Sorun Mu Var

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bir sorun mu var gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.845 bir sorun mu var haberi bulunmuştur. Tüm bir sorun mu var haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha Weghorst’tan sonra Montero ile vedalaşan Beşiktaş’ta Aboubakar transferi artık ıslak imzaya kaldı. Nkoudou’nun yerine sol kanada düşünülen Boupendza’nın durumunu yakından takip eden siyah-beyazlılar, Brezilyalı stoper Tormena için de Braga’ya yeni teklif yapmaya hazırlanıyor.
17.01.2023 Beşiktaş
Futbolcu Veysel Sarı'nın kardeşinden kiracıya dayak!
Futbolcu Veysel Sarı'nın kardeşinden kiracıya dayak! Beyoğlu'nda, apart otel yapılmak istenen binadan tahliyesi istenen kiracı ile ev sahibi arasındaki anlaşmazlık karakolda bitti. Futbolcu Veysel Sarı'nın babasına ait binada kiracı olan İlkem Onur Cengiz, oturduğu daireyi yılsonuna kadar tahliye etmesini isteyen ev sahibine olumsuz yanıt verince, futbolcunun kardeşinin saldırısına uğradığını iddia etti. Kiracı tarafından suçlanan Şaban Sarı, asıl saldırganın Cengiz olduğunu, kendisini savunmak zorunda kaldığını ileri sürdü. Sarı, İlkem Onur Cengiz'in, daireyi yabancılara kiralayarak yüksek miktarda gelir elde ettiği için taşınmak istemediğini iddia etti. Yaşanan kavga sonrası darp raporu alan Cengiz ile Sarı, polis merkezine giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.
3.05.2022 Yaşam
Tuğba Ekinci yine gündemde! "Pısırık erkek sevmem"
Tuğba Ekinci yine gündemde! "Pısırık erkek sevmem" Geçtiğimiz günlerde nişanlısıyla tekrar barışan Tuğba Ekinci, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Tuğba Ekinci son olarak YouTube hesabından yaptığı yorumla gündeme geldi.
16.02.2022 Magazin
Lisede derslerin sayısı yarı yarıya azalacak
Lisede derslerin sayısı yarı yarıya azalacak Bakan Selçuk, liselerde 16 dersin olmasına ilişkin, “Belki yarıya yakın azalacak. Yoksa çocuklarımızı telef ediyoruz. Bir çocuğun her şeyden anlaması mümkün değil, gereksiz bilgi yığını var” dedi
25.10.2018 Gündem
Hasta küfretti doktor saldırdı!
Hasta küfretti doktor saldırdı! Trabzon’da bir kamu kurumunda yönetici olarak çalışan A.G adlı kadın, devlet hastanesinde görevli kadın doktor F.Y’nin kendisini darp ettiğini ve ‘eşarpla boğmaya çalıştığını’ söyleyerek şikâyetçi oldu. Doktor F.Y ise ifadesine A.F’yi darp etmediğini, kendisine hakaret ettiği için ‘beyaz kod’ vererek polis çağırdığını, A.G kaçmasın diye de tutmaya çalıştığını söyledi.
13.06.2018 Gündem
Son oy oranı açıklaması: ‘HDP barajı aşsa bile AK Parti...’
Son oy oranı açıklaması: ‘HDP barajı aşsa bile AK Parti...’ AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Ama şu anda gerçekte kamuoyu araştırılmalarında bizim gördüğümüz nedir? AK Parti’nin oyu Recep Tayyip Erdoğan’ın oyunun 4 – 6 puan altındaydı. AK Parti yüzde 46 bandında gözüküyor. Bu oyla alacağı milletvekili oylarına baktığımızda AK Parti’nin 300’ün üzerinde vekil aldığını görüyoruz. HDP üzerinden değil bu analiz. HDP barajı geçse bile AK Parti 320’nin üzerinde milletvekilini alıyor" dedi.
8.06.2018 Gündem
Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre arasında gerginlik
Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre arasında gerginlik Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre'nin de bulunduğu birçok ünlü isim Ömür Sabuncuoğlu'nun kitap davetinde buluştu. Davete yakın arkadaş olan Pekkan ve Çehre'nin arasındaki mesafe damga vurdu.
25.04.2018 Magazin
"Sezon sonu külahları değişmeyelim"
"Sezon sonu külahları değişmeyelim" F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, konuştuğu 4 oyuncuya şampiyonluktan başka sonucu kabul etmeyeceğini söyledi:
8.03.2018 Fenerbahçe
Ali Sunal'a büyük şok!
Ali Sunal'a büyük şok! Ali Sunal'ın sunumuyla ekrana gelen ‘Bir Sorun Mu Var’ ekrana veda etti, Sunal buna bir anlam veremedi.
11.09.2017 Televizyon
Nedenini bilmiyorum
Nedenini bilmiyorum Ali Sunal, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi.
10.09.2017 Magazin
Ali Sunal'ın programı yayından kaldırılıyor!
Ali Sunal'ın programı yayından kaldırılıyor! Show TV'de yayınlanan 'Bir Sorun Mu Var?' yarışması 21. bölümüyle ekrana veda edecek.
25.08.2017 Televizyon
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 10 Temmuz Pazartesi
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 10 Temmuz Pazartesi SHOW TV’nin 10 Temmuz Pazartesi gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Gelin Evi isimli yarışma programının tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyunca renkli içerikler ile devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Canlı yayında Ali Sunal'a ilan-ı aşk etti!
Canlı yayında Ali Sunal'a ilan-ı aşk etti! Ali Sunal, sunucusu olduğu 'Bir Sorun mu Var?' yarışmasının çekimlerinde sürpriz bir olay yaşadı. Özlem Çapanoğlu adlı yarışmacı, sohbet sırasında Sunal’a ilan-ı aşk etti.
13.06.2017 Magazin
Ali Sunal'ı ağlatan soru!
Ali Sunal'ı ağlatan soru! Bilgi yarışması 'Bir Sorun mu Var'ın son yayınlanan bölümünde Kazım Koyuncu'yla ilgili soruda sunucu Ali Sunal duygusal anlar yaşadı.
28.04.2017 Televizyon
O soru Ali Sunal'ı ağlattı!
O soru Ali Sunal'ı ağlattı! Dün akşam yayınlanan 'Bir Sorun mu Var' yarışmasındaki sorulardan biri, genç yaşta yaşama veda eden unutulmaz müzisyen Kazım Koyuncu'yla alakalıydı.Programın kısa zamanda fenomen karakterine dönüşen Nöropsikoloji Uzmanı Alkım Seven’in yaptığı duygusal konuşma Ali Sunal’ı duygulandırdı.
28.04.2017 Sinema-Dizi
Ali Sunal'ı duygulandıran tesadüf!
Ali Sunal'ı duygulandıran tesadüf! Ali Sunal, Kenan Işık’tan sonra oğluyla çalışınca gözleri doldu.
4.04.2017 Magazin
Bir Sorun Mu Var?
Bir Sorun Mu Var? Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, ekranların sevilen ismi Ali Sunal’ın sunumuyla gerçekleşecek ‘Bir Sorun Mu Var?’ adlı bilgi yarışması 6 Nisan Perşembe saat 20.00’de Show TV’de başlıyor
1.04.2017 Magazin
Kenan Işık'ın oğlundan büyük sürpriz
Kenan Işık'ın oğlundan büyük sürpriz Kenan Işık'ın oğlu Mehmet Işık, Show TV'nin Ali Sunal'ın sunacağı "Bir Sorun mu Var?" yarışmasında görev alacak.
1.04.2017 Televizyon
İlkokul öğrencisini 2 yıldır taciz eden öğretmen tutuklandı
İlkokul öğrencisini 2 yıldır taciz eden öğretmen tutuklandı TUNCELİ'de bir ilkokulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan, evli ve 2 çocuk babası Serkan K...
26.10.2016 Yaşam
Sorulardan kaçtı
Sorulardan kaçtı Songül Öden önceki gün Nişantaşı’nda sırtı beline kadar açıkta bırakan giydiği tulumla bakışları üzerinde topladı...
9.09.2016 Magazin
Boğaziçi Köprüsü'nde metrobüs kazası
Boğaziçi Köprüsü'nde metrobüs kazası AVCILAR --Söğütlüçeşme seferini yapan bir metrobüs Boğaziçi Köprüsü üzerinde önünde seyreden otomobile arkadan çarptı...
20.10.2015 Yaşam
'Hanyayı konyayı göreceğiz'
'Hanyayı konyayı göreceğiz' AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Sadece siyasi mülahazalarla tribünlere selam verme adına, birileri 'efendim ben istifa ediyorum' vesaire diyorsa bu bir şovdur. Bu kimseye inandırıcı gelen bir durum değildir. Nitekim göreceksiniz, zaten genel başkanları alacak, bunu da büyük ihtimalle işlemeye koymayacaktır. Onun için bizim böyle zamanlarda şova ve gösteriye değil, kenetlenmeye ve meselenin hakkını vermeye ihtiyacımız var" dedi.
29.09.2021 Gündem
İlk kavgalarını ettiler!
İlk kavgalarını ettiler! Hamdi Alkan mekanı terk etti
4.05.2014 Magazin
Evleneli daha 1 ay olmadı ama...
Evleneli daha 1 ay olmadı ama... Ulu orta kavga! Karısını bırakıp gitti...
2.05.2014 Magazin
'İdam edilsem daha iyiydi'
'İdam edilsem daha iyiydi' İffetsizlikle suçlanan ve meslekten atılan eşcinsel polis memuru: “İfademi verdikten sonra ahlak masasındakiler birbirine söyleyince herkes öğrenmiş...
9.03.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bir Sorun Mu Var ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bir sorun mu var haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.