Gazete Vatan Logo

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 10 Temmuz Pazartesi

SHOW TV’nin 10 Temmuz Pazartesi gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Gelin Evi isimli yarışma programının tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyunca renkli içerikler ile devam ediyor.

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 10 Temmuz Pazartesi

SHOW TV’nin 10 Temmuz Pazartesi gününe ait yayın akışı saat 07.30’da Gelin Evi isimli yarışma programının eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Gelin Evi programında yeni gelinler birbirleri ile yarışarak altınları kazanmaya çalışıyor. Gelin Evi programından sonra ise Hayat Güzeldir isimli program ekranlarda olacak. Sağlıktan teknolojiye, sosyalden hukuka, birçok konuda yeni bilgiler bu programdan yayınlanacak! Ayrıca günlük yaşamada dair de bilgiler edinebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu isimli yemek programı Show TV ekranlarında yayınlanacak. Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu programından çeşitli tarifleri öğrenebilir ve bu tarifleri evinizde kolayca uygulayabilirsiniz. Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu programından sonra ise Aşk Laftan Anlamaz dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.

17.30’da Çocuktan Al Haberi programının tekrar bölümlerinden birisi Show TV ekranlarında olacak. Verdikleri cevaplar ile izleyicileri kahkahaya içerisinde bırakan akıllı miniklerle program daha eğlenceli bir hal alacak. Her bölümde 9 çocuk ve 3 yarışmacı yer alıyor, programın sunucu ise Evrim Akın!

Haberin Devamı

18.45’te Show TV Ana Haber ile birlikte akşam haber kuşağı Show TV ekranlarında olacak. Gün boyunca hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen olaylar ayrıntılarıyla birlikte bu saatte ekranlarda olacak. Ardından ise Güldür Güldür Show başlayacak. Birbirinden komik skeçlerle birlikte bu programı izlerken kahkahadan duramayacaksınız! Ünlü oyuncular sizlere gülmek için birer neden verecek!

21.45’te ise yeni başlayan yarışma programlarında olan “Bir Sorun mu Var?” isimli yarışmanın yeni bölümü ekranlara gelecek. Ali Sunal’ın sunmakta olduğu yarışmada eğlence dolu dakikalar ve merak dolu dakikalar bir arada yaşanacak. Bu programda yarışmacılar ise 500.000 TL için sorular karşısında ter dökecek ve soruları cevaplayacak. “Bir Sorun mu Var?” yarışmasından sonra da Gece Hattı isimli haber programı Show TV ekranlarında yayınlanacak. Deneyimli ekibi ve uzman muhabir kadrosu birlikte hazırlanmış olan haberler Zeliha Saraç’ın sunumu ile birlikte bu saatte ekranlarınıza gelecek.

Haberin Devamı