Kenan Işık

Kenan Işık

Son dakika kenan ışık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kenan ışık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kenan ışık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kenan Işık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kenan ışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 661 kenan ışık haberi bulunmuştur. Tüm kenan ışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yusuf Güney'den Kenan Işık açıklaması: Astral seyahatte, dönmek istemiyor
Yusuf Güney'den Kenan Işık açıklaması: Astral seyahatte, dönmek istemiyor Uzay bilimine merakıyla bilinen, Yusuf Güney, 2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya giren oyuncu ve sunucu Kenan Işık'la ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, daha önce "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" sözleriyle adından söz ettirmişti.
25.04.2024 Magazin
Nilgün Belgün Kenan Işık'ı paylaştı! Takipçilerini geçmişe götürdü
Nilgün Belgün Kenan Işık'ı paylaştı! Takipçilerini geçmişe götürdü 'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan Kenan Işık', Mart 2014'te geçirdiği beyin kanaması nedeniyle uzun süredir evinde tedavi görüyor. Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı Kenan Işık paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü.
11.12.2023 Magazin
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var'
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var' Geçtiğimiz yılların sonunda annesi Akçe Sürmeli’nin vefatı ile sarsılan Ali Sürmeli’den Kenan Işık itirafı geldi. 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli, Kenan Işık'la olan anısını yıllar sonra anlattı.
22.07.2023 Magazin
Kenan Işık son durum! Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl?
Kenan Işık son durum! Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? 8 yıldır komada yaşamını sürdürebilen sanatçı Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında arkadaşı Ozan Zeybek son bilgiyi paylaştı. Peki, Kenan Işık’ın son durumu ne?
27.12.2022 Gündem
Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık’ın hastalığı ne?
Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık’ın hastalığı ne? Kenan Işık’ın son durumu merak ediliyor. 2014 yılında beyin kanaması geçiren Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yakın arkadaşı Ozan Zeybek’ten geldi. Zeybek, Kenan Işık'ın sağlık durumunu, “Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle.” sözleriyle anlattı. Peki, Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık’ın hastalığı ne? Kenan ışık ne zaman beyin kanaması geçirdi? İşte detaylar…
20.02.2022 Magazin
Kenan Işık'ın sağlık durumunu yakın arkadaşı açıkladı!
Kenan Işık'ın sağlık durumunu yakın arkadaşı açıkladı! 2014 yılında gittiği spor salonunun saunasında düşerek beyin kanaması geçiren Kenan Işık, uzun süredir evinde tedavi görüyor. Ünlü sanatçının sağlık durumunu yakın arkadaşı anlattı.
20.02.2022 Magazin
Rıza Baba Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? Vurulan Rıza Baba ölecek mi, Zafer Ergin diziye deva mı ediyor?
Rıza Baba Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? Vurulan Rıza Baba ölecek mi, Zafer Ergin diziye deva mı ediyor? Arka Sokaklar Rıza Baba diziden ayrılıyor mu, Rıza Baba öldü mü? Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza baba karakteri vurulma sahnesi akıllara Rıza baba ölüyor mu, sorularını getirdi. Söz konusu sahne sonrası Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu, neden gibi sorulara da yanıt aranmaya başlandı.
14.01.2022 Magazin
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu? Sinem Kobal hamile mi? Kenan İmirzalıoğlu ile birlikteliği olan Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğu ileri sürüldü. 3 buçuk aylık hamile olduğu iddia edilen Sinem Kobal'ın erkek bebek beklediği de iddialar arasında. Peki, Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
5.11.2021 Gündem
Kenan Işık'tan güzel haber geldi!
Kenan Işık'tan güzel haber geldi! Altı yıldan fazladır yoğun bakımda olan ve bilinci kapalı olarak tedavisine devam edilen sanatçı Kenan Işık'tan güzel haber geldi. Beril Işık, eşinin tedavisinde başarı elde edildiği ve artık önceki safhanın çok ilerisinde olunduğunu duyurdu. İşte Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin detaylar...
25.11.2020 Magazin
Şarkıcı Salih Ata hayatını kaybetti
Şarkıcı Salih Ata hayatını kaybetti Bir dönem 'Ankara Rüzgarı' şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken şarkıcı ve besteci Salih Ata vefat etti.
3.11.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Çağrı Göktepe hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Çağrı Göktepe hayatını kaybetti! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 90’lı yıllarda “Gönül” şarkısıyla büyük kitlelere ulaşan Çağrı Göktepe’nin hayatını kaybettiğini duyurdu.
27.06.2020 Yaşam
Gülben Ergen'den canlı yayında Kenan Işık açıklaması
Gülben Ergen'den canlı yayında Kenan Işık açıklaması Sanatçı Gülben Ergen, Dadı dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili sorulara canlı yayında yanıt verdi.
2.05.2020 Magazin
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Sanatçı Kıvanç Uğraşbul'a son veda
Sanatçı Kıvanç Uğraşbul'a son veda Mersin'de rahatsızlanarak hayatını kaybeden sanatçı Kıvanç Uğraşbul, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
4.03.2020 Magazin
Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu?
Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu? Usta oyuncu Kenan Işık'la ilgili ortaya atılan iddia herkesi umutlandırdı. 2014 senesinde spor salonunda sauna çıkışında düşerek beyin kanaması geçiren ve o günden beridir bitkisel hayatta olan Kenan Işık ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Peki Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu? İşte detaylar…
20.01.2020 Gündem
Kenan Işık'ın sağlık durumu belli oldu
Kenan Işık'ın sağlık durumu belli oldu 2014 yılında yaşadığı talihsiz bir kaza nedeniyle beyin kanaması geçiren ve uzun bir süredir tedavi gören Kenan Işık hakkında ortaya atılan iddiaların ardından aileye yakın isimler konuyla ilgili bilgi verdi.
20.01.2020 Gündem
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir?
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir? Ferzan Özpetek, 15 yıl boyunca yardımcı yönetmenlik yaptıktan sonra, yönetmen koltuğuna ilk kez 1997 yılında çektiği Hamam filmiyle oturmuştur. Son filmi de İstanbul Kırmızısı olan Ferzan Özpetek kimdir?
12.10.2019 Yaşam
Gülben Ergen: Beni neden öldürmek istediler?
Gülben Ergen: Beni neden öldürmek istediler? Şarkıcı Gülben Ergen, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Kendisini sevmeyenlerin Whatsapp grubu kurduğunu belirten Ergen, "Beni neden öldürmek istediler? Ben onlara ne yaptım?" açıklamasıyla dikkati çekti.
7.11.2018 Magazin
Kenan Işık kimdir? Kenan Işık sağlık durumu...
Kenan Işık kimdir? Kenan Işık sağlık durumu... Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Kenan Işık'ın iyileştiği iddiaları gündemde büyük yankı uyandırdı. Daha sonra ise o iddialara cevap geldi. İşte Kenan Işık'ın sağlığına dair yapılan açıklamalar...
5.09.2018 Gündem
'Kenan Işık iyileşti' iddiasının sebebi ortaya çıktı
'Kenan Işık iyileşti' iddiasının sebebi ortaya çıktı Türk sinema ve tiyatrosunun usta isimlerinden Kenan Işık 4 yıl önce gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek kafasına darbe almış ve komaya girmişti. Komada uzun süre yaşam mücadelesi veren Kenan Işık için sosyal medyada bir anda yayılan iddia sevenlerini umutlandırdı ancak gerçek daha sonra ortaya çıktı...
5.09.2018 Magazin
Murat Yıldırım'dan Kenan Işık açıklaması
Murat Yıldırım'dan Kenan Işık açıklaması Murat Yıldırım, eşi İmane Elbani’yle objektiflere poz verdi.
31.08.2018 Magazin
Ünlülerin hakları  iflas masasında
Ünlülerin hakları iflas masasında İflas eden Kiss Müzik’te bulunan 34 çalışmanın eser işletme belgeleri iflas masası tarafından 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartıldı. Sezen Aksu, Zerrin Özer, Edip Akbayram gibi sanatçıların da eserleri var
11.08.2018 Magazin
Buse Narcı kimdir?
Buse Narcı kimdir? Buse Narcı kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. İşte güzelliğiyle dikkat çeken Buse Narcı'nın yaşı, kariyeri, eğitimi gibi konulara dair merak edilen bilgiler...
9.08.2018 Gündem
Sinem Kobal kimdir?
Sinem Kobal kimdir? Sinem Kobal kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Sinem Kobal ilgi gören pek çok projede yer aldı. İşte sevilen oyuncu Sinem Kobal'ın hayatına dair merak edilen tüm bilgiler...
1.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kenan Işık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kenan ışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.