Bip

Bip

Son dakika bip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bip gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 bip haberi bulunmuştur. Tüm bip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz'
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz' Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, 28 Ocak Veri Koruma Günü’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Artık dünyanın en kıymetli ham maddesinin veri olduğunun altını çizen Dr. Koç, “Verinin korunması için farkındalık sağlayan bugünün kutlanmasını çok kıymetli buluyorum. Şirket olarak siber güvenlik ve kişisel mahremiyetin korunmasını ulusal güvenliğin, toplum güvenliğinin bir parçası olarak görüyoruz” dedi.
28.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı aplikasyonlar yerine Türkiye menşeli uygulamalar kullanılmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı aplikasyonlar yerine Türkiye menşeli uygulamalar kullanılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanlığı'nın 97'nci kuruluş yıl dönümü etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, akıllı telefonların yaygınlaşması ile birlikte kamu görevlileri arasında yabancı mesajlaşma uygulamalarının kullanımının da arttığını söyleyerek, "Yabancı aplikasyonlar yerine kendi şirketlerimiz tarafından geliştirilen Türkiye menşeli uygulamaların kullanılmasının teşviki bu süreçte bir alternatif olarak değerlendirilebilir" diye konuştu.
10.01.2024 Gündem
Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları yeni sözler! SMS, Facebook, X ve Instagram için birbirinden farklı Cuma mesajları 15 Aralık
Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları yeni sözler! SMS, Facebook, X ve Instagram için birbirinden farklı Cuma mesajları 15 Aralık Cuma mesajları, Cuma gününü kutlamak, sevdiklerine iyi dilekler iletmenin bir aracı olarak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Müslümanlara, cuma gününün faziletini, önemi hatırlatmak için hayırlı duaları etmek için biz de Dualı, ayetli, sözlü, uzun kısa ve resimli Cuma mesajları derledik. Twitter, Facebook, Pinterest, BİP, Telegram, Instagram için paylaşmalık 15 Aralık 2023 en güzel, resimli, yeni, kısa, farklı ve anlam yüklü cuma mesajları…
15.12.2023 Gündem
İnovasyon gücüyle büyümeye devam! 3. çeyrekte 5.5 milyar lira net kâr
İnovasyon gücüyle büyümeye devam! 3. çeyrekte 5.5 milyar lira net kâr Turkcell üçüncü çeyrekte 5,5 milyar TL net kâr açıkladı. Genel Müdür Dr. Koç, “Turkcell gelişmiş teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü kullanarak büyümesine süreklilik kazandıracak” dedi.
9.11.2023 Finans
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık
Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık İletişim platformu BiP, global bir dijital operatör olan VEON’un Banglalink iştirakiyle stratejik ortaklık gerçekleştirdi.
25.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Turkcell dijital ihracatta vites yükseltti
Turkcell dijital ihracatta vites yükseltti Dünya çapındaki mobil teknolojilerin boy gösterdiği Mobil Dünya Kongresi’nde dijital çağın getirdiği yenilikler beğeniye sunuldu. Dijital ürün ve servislerin ön plana çıktığı fuarda Turkcell, küresel pazarda stratejik ortaklıklarla büyümeyi hedeflediğini ve dijital ihracat çalışmalarına hız verdiğini açıkladı.
3.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü Mark Zuckerberg’in serveti eridi! Üç saatte 6.7 milyar dolar uçtu...
Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü Mark Zuckerberg’in serveti eridi! Üç saatte 6.7 milyar dolar uçtu... Facebook, Instagram ve WhatsApp'taki kesinti bir kez daha bu mecralara bağımlılığı gündeme getirdi. 7 saatlik kesinti insanlarda endişe yarattı. Facebook, Instagram ve WhatsApp çalışmayınca iletişim, eğlence ve işler de kesintiye uğradı.
6.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli iletişim platformu BiP'e Durum özelliği geldi
Yerli iletişim platformu BiP'e Durum özelliği geldi Türk mühendislerinin geliştirdiği yerli iletişim platformu BiP'e Durum özelliği eklendi. BiP kullanıcıları artık Durum menüsüne tıklayarak video ya da fotoğraflarını durum olarak paylaşabilecek ve paylaşılan durumları izleyebilecek.
1.10.2021 Bilim ve Teknoloji
HackIstanbul siber kahramanlar yetiştirecek
HackIstanbul siber kahramanlar yetiştirecek Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Koç, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenledikleri "HackIstanbul" etkinliği ile siber kahramanlar yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.
24.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışana güzel haber
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışana güzel haber Tüm çalışanları sevindirecek karar! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor. İşverenin bunu yapması mümkün değil. Cezası var. Günümüzde kullandığımız WhatsApp, Bip, Telegram, Signal ve benzeri uygulamaları hem iş hayatında hem de özel hayatta sıklıkla kullanılıyor. İşverenin dâhil olduğu ya da olmadığı, işverene ait telefonlarla ya da kendilerine ait şahsi telefonlarla kurulan bu ilişkilerde çoğu zaman iş ile ilgili özel konuşmalar yapılıyor. Peki, WhatsApp ve benzeri sistemlerde yapılan yazışmalar çalışanlar aleyhine delil olarak kullanılabilir mi? Bu yazışmalar gerekçe gösterilip çalışanlar tazminatsız işten çıkarılabilir mi? İşte detaylar...
5.09.2021 Çalışma Hayatı
İnternette çocuklar için zararlı olabilecek 1259 içeriğe müdahale edildi
İnternette çocuklar için zararlı olabilecek 1259 içeriğe müdahale edildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Sosyal Medya Çalışma Grubunun, bugüne kadar çocukların ruh sağlığını ve gelişimini olumsuz etkileyebileceği değerlendirilen 1259 içeriğin engellenmesi veya kaldırılması konusunda kurumlarla iletişime geçtiği bildirildi.
5.08.2021 Gündem
Bakanlık harekete geçti! Yüzlerce içeriğe müdahale edildi
Bakanlık harekete geçti! Yüzlerce içeriğe müdahale edildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca oluşturulan Sosyal Medya Çalışma Grubu, çocukların dijital ortamlardaki ihmal, istismar gibi zararlı içeriklerden korunması amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında 1.259 içeriğe müdahalede bulundu.
5.08.2021 Gündem
WhatsApp'ta yeni tehlike! Fotoğraf ve video...
WhatsApp'ta yeni tehlike! Fotoğraf ve video... WhatsApp'ta milyonları ilgilendiren fotoğraf, video ve dosya detayı! Fotoğraf, video ve dosyalarınız üçüncü tarafların eline geçebilir. Cumhurbaşkanı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, "Fotoğraf, video ve dosyalar sunuculardan silinmeyebilir." dedi.
18.05.2021 Gündem
WhatsApp'tan gizlilik ilkesi güncellemesine ilişkin paylaşım
WhatsApp'tan gizlilik ilkesi güncellemesine ilişkin paylaşım WhatsApp gizlilik ilkesi güncellemesine ilişkin, "Hayır, kişisel mesajlarınızı göremiyoruz. Hayır, hesabınızı silmeyeceğiz. Evet, istediğiniz zaman kabul edebilirsiniz." paylaşımında bulundu.
15.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp sözleşmesi nereden onaylanır? Kabul etmeyenlerde Whatsapp kapanacak mı?
Whatsapp sözleşmesi nereden onaylanır? Kabul etmeyenlerde Whatsapp kapanacak mı? Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ın, gizlilik ilkesi ve hizmet şartlarındaki güncelleme yürürlüğe girdi. Gizlilik sözleşmesinin uygulamaya girdiği ilk dakikalarda Whatsapp paylaşım yaptı. Aylardır kullanıcılar 'Whatsapp hesabı silinecek mi?' sorusunu merak ediyordu. Whatsapp açıklık getirdi. Peki, Whatsapp kapanacak mu? Whatsapp sözleşmesi ne oldu? Whatsapp gizlilik sözleşmesi kabul etme uyarısı ne zaman gelir? Whatsapp gizlilik sözleşmesi kabul etme uyarısı gelecek mi? İşte yeni detaylar...
15.05.2021 Gündem
WhatsApp gizlilik sözleşmesinde son durum! Tarih yaklaşıyor, ne olacak? 120 gün detayı...
WhatsApp gizlilik sözleşmesinde son durum! Tarih yaklaşıyor, ne olacak? 120 gün detayı... WhatsApp gizlilik sözleşmesi için belirlenen son tarihe sayılı günler kaldı. WhatsApp, gizlilik sözleşmesi kapsamında birçok abonesini kaybedince, sözleşmenin yürürlüğe gireceği tarihi ertelemişti. Ertelenen tarih 15 Mayıs’ta sona erecek. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Murat Kırık 15 Mayıs itibariyle neler olacağını, sürecin nasıl şekilleneceğine yönelik bilgi verdi ve 120 güne detay çekti. İşte WhatsApp gizlilik sözleşmesi hakkında merak edilenler…
4.05.2021 Gündem
Brezilya'da yüzlerce bebek koronadan hayatını kaybetti! Sebebi ne?
Brezilya'da yüzlerce bebek koronadan hayatını kaybetti! Sebebi ne? Koronavirüsün şimdiye kadar çocuklarda ve bebeklerde ağır seyretmediği belirlense de, Brezilya'da 1300 bebeğin virüsün neden olduğu Covid-19 hastalığı sonucu yaşamını yitirmesi tartışmalara neden oldu.
15.04.2021 Corona Virüsü
‘Dijital Operatör’ uygulaması yenilendi
‘Dijital Operatör’ uygulaması yenilendi Turkcell, müşterilerinin tüm işlemlerini saniyeler içinde cep telefonları üzerinden gerçekleştirmelerine imkan tanıyan ‘Dijital Operatör’ uygulamasının yenilediğini duyurdu. İşlemleri ve menüleri daha kolay hale getirilen uygulama üzerinden, herkesin alışveriş yapabildiği Türkiye’nin ilk elektronik pazar yeri Turkcell Pasaj’a da hızla ulaşılabiliyor.
21.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü  mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü mesajı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Özel gereksinimli yavrularımıza yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla ilan edilen Dünya Down Sendromu Günü'nde tüm down sendromlu kardeşlerime ve kıymetli ailelerine saygı ve sevgilerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.
21.03.2021 Siyaset
WhatsApp ve Instagram çöktü! İlk açıklama geldi
WhatsApp ve Instagram çöktü! İlk açıklama geldi Sosyal medya devleri, Whatsapp, Facebook ve Instagram'da bağlantı sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar yaşadıkları sorunu Twitter'dan dile getirirken, global çapta yaşanan kesintiyle ilgili ilk resmi açıklama geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, "WhatsApp ve İnstagram trafiklerinde yaşanan kesintiler global çapta ve yurtdışı kaynaklıdır. Yerli uygulamalarımız olan Yaay ve BİP uygulamalarımızda herhangi bir hizmet kesintisi bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.
19.03.2021 Gündem
İletişim Başkanı Altun : Bu sistematik bir kötülüktür
İletişim Başkanı Altun : Bu sistematik bir kötülüktür İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "ABD'nin, AB'nin terör listesindeki PKK'nın veya 15 Temmuz'da 251 masum insanımızı şehit eden FETÖ'nün elebaşıları, sosyal medya platformlarında serbestçe ahkam kesiyor, propaganda yapmaya devam ediyorlar. Bu sistematik bir kötülüktür" dedi.
6.03.2021 Siyaset
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Bip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.